New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
akkor bocs, nem jött át, de lehet az volt a gond hogy egyből azon kezdtem agyalni hogy talán kijöhet az offensere is 😕ironizáltam... 😊szerintem sokkal inkább def4 meccs 128 pontez az Offense stat? 😊
4 meccs 51 pont
Ez mar döfi
Wyatt
kell ez a bye , mint falunak a villany...
gordon
Cuchulain82
gordon
több mint 8 éve
lwosonnfl.ms.lastwordonsports.com/wp-content/uploads/sites/5/2016/09/mcdaniels.jpgabszolút nem a hívásokon múlt ma a gyenge RZ hatékonyság, hagyjuk ezt
Itt valakinek sokkal jobban kéne dolgozni.
zinedine5
több mint 8 éve
ironizáltam... 😊szerintem sokkal inkább def4 meccs 128 pontez az Offense stat? 😊
4 meccs 51 pont
Ez mar döfi
Wyatt
gordon
Cuchulain82
több mint 8 éve
lwosonnfl.ms.lastwordonsports.com/wp-content/uploads/sites/5/2016/09/mcdaniels.jpgItt valakinek sokkal jobban kéne dolgozni.
több mint 8 éve
szerintem sokkal inkább def4 meccs 128 pontez az Offense stat? 😊
4 meccs 51 pont
Ez mar döfi
Wyatt
gordon
több mint 8 éve
RZ O# és Ghost majdnem elbénázta nekünkde a legjobban persze Hogan sérülése fáj, kinéz neki egy IR 😥

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
magunknak tettük nehézzéezt a meccset már a 3. negyed 5 percében el kellett volna dönteni
sajna sok a sérülés és az ellenfelek sem akarnak leszakadni😕
több mint 8 éve
ha tippelnem kéne akkor rá voksolnék:www.patriots.com/cheerleaders/roster/kayla-b

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Szakmai kérdés.gondolom te is a szép szemét szúrtad ki 😊
Hogy hívják a rendőr ruhás cheerleadert?
Bomba.
Bazzani
több mint 8 éve
Szakmai kérdés.Akkor nem csak nekünk... 😀
Bomba.
Bazzani

több mint 8 éve
Szakmai kérdés.Kerestem. Nem bomba. 😀
Bomba.
Bazzani
több mint 8 éve
Szakmai kérdés.Hogy hívják a rendőr ruhás cheerleadert?
Bomba.
több mint 8 éve
Maradt még épkézláb ember a front7-be?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=9YH4ma6G3S4

több mint 8 éve
Az Alonso problémát keddig megoldjuk.Trédelünk érte.😀
több mint 8 éve
Az oké, de utána még Darth Suh fojtófogása és Genyó Hayes szemkinyomása is ott van :dBtw, belenézve a meccsbe... Ha kellően jó a mérlegünk, inkább ne álljunk ki a Miami elleni meccsekre... 😊Easy..Brady lekaratéjozza Alonsot a földön csúszva, mint anno Reed-et.. 😉
Wyatt
kyobalu

több mint 8 éve
Btw, belenézve a meccsbe... Ha kellően jó a mérlegünk, inkább ne álljunk ki a Miami elleni meccsekre... 😊Easy..Brady lekaratéjozza Alonsot a földön csúszva, mint anno Reed-et.. 😉
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Btw, belenézve a meccsbe... Ha kellően jó a mérlegünk, inkább ne álljunk ki a Miami elleni meccsekre... 😊

több mint 8 éve
Páratlan év van, ilyenkor ledöglik mindenki a csapatból, evvan 😊 de majd megoldjuk, a Broncos pedig szerencsére döcög 😊www.bostonherald.com/sports/patriots/the_blitz/2017/10/source_danny_amendola_dealing_with_hyperextended_kneeremek....
DeX
ThundersNFL
Az a cica a mai meccsen :o irányváltásban már-már Jules 😀

több mint 8 éve
Kiváncsi leszek Van Noy játékára.Majd Harris megneveli... reméljük 😊
Szerintem a jelentős javulás Nála az utóbbi meccseken annak is volt köszönhető, hogy HT volt mellette az ILB.
Sinisa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
www.bostonherald.com/sports/patriots/the_blitz/2017/10/source_danny_amendola_dealing_with_hyperextended_kneeremek....
DeX
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Jules ráérő idejében könyvet írt. Egy részlet, mely a draftolásáról szól:www.si.com/nfl/2017/10/25/julian-edelman-book-relentless-memoir-new-england-patriots?utm_campaign=sinow&utm_source=twitter.com&utm_medium=social&xid=socialflow_twitter_si
Érdemes elolvasni!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)