New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
McClellin visszajött IR-ről, még egy ember jöhet vissza.Mitchellről találtam egy cikket, ahol sajnos azt taglalják, hogy nem halad jól a felépülése.
www.patspulpit.com/2017/10/15/16478474/new-england-patriots-wide-receiver-malcolm-mitchell-injured-reserve-return
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
....Ebben egyetértünk. 😊
látva milyen a CB felhozatal ....
ZERO_L
több mint 8 éve
Smucig BB, mintha nagyon hiányozna nektek az a 3. kör s ne cserélne úgyis hátra 😛 😉
több mint 8 éve
semmi nem indokolja, hogy ha egészséges akkor ne kerüljön a pályára, sőt ha marad ez a 70 snap/meccs átlag, akkor simán játszhatna már 65%-ot a maradék 10 meccsenPoén, hogy szombatig nem tudták, hogy Bademosi lesz a CB.
látva milyen a CB felhozatal Jones és Bademosi személyében, még nagyobb őrültség lenne csak emiatt egy snapet sem játszatni brutál WR sorok ellen
az igazán furcsa Gilmore helyzete, mert ő múlt héten a semmiből került fel a sérült listára és azóta nem edzett "agyrázkódás" miatt
ZERO_L
Jó, persze, biztos felkészítették előtte, meg van már valamennyi tapasztalata benne ill. nem elsőéves.
A 76-ból 73 defense snapen volt fent plusz 14 az ST-ben.
Lehet, hogy nem top, de ezek szerint CB-t tud játszani és nem lepődnék meg, hogyha egyre többet látnánk.
A kameraállásokról meg annyit, hogy ha jól emlékszem a szünet után vágták be a szemben lévőt, ahol látszik, hogy kipörög a labda a kezéből.
Felesleges ezen tovább pörögni, ez a bírói kar így döntött, ahogy a Def holdingok befújása is fura volt.
Kíváncsi leszek mit játszunk a Falcons ellen.
több mint 8 éve
egyértelmű, hogy snap limiten volt a 3. körös pick miatt, de jelenleg a három kihagyott meccsnek köszönhetően 21%-on állSzerintem csak a 4. körös pickre játszik BB. Ha máe matematikailag sem nagyon lehet meg az 50%, akkor beáll.Érik ez a Rowe IR ..se Rowe se Gilmore nem edzett 😕Nem is kellenek, majd Bademosi megoldja Julio-t. 😀
ZERO_L
cspeti98
gordon
zinedine5
semmi nem indokolja, hogy ha egészséges akkor ne kerüljön a pályára, sőt ha marad ez a 70 snap/meccs átlag, akkor simán játszhatna már 65%-ot a maradék 10 meccsen
látva milyen a CB felhozatal Jones és Bademosi személyében, még nagyobb őrültség lenne csak emiatt egy snapet sem játszatni brutál WR sorok ellen
az igazán furcsa Gilmore helyzete, mert ő múlt héten a semmiből került fel a sérült listára és azóta nem edzett "agyrázkódás" miatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Szerintem csak a 4. körös pickre játszik BB. Ha máe matematikailag sem nagyon lehet meg az 50%, akkor beáll.Érik ez a Rowe IR ..se Rowe se Gilmore nem edzett 😕Nem is kellenek, majd Bademosi megoldja Julio-t. 😀
ZERO_L
cspeti98
gordon
több mint 8 éve
Egyébként szerintem egy-egy olyan volt Rowe-nak és Ryannek, aminél volt hiba, hogy elmentek a testcselre, de az most előfordul egy Juliónál. A másik két elkapása meg nyád kategóriás 😀

több mint 8 éve
Ja-ja jogos, Butler helyett SEC-et akartam írni és az emlékeim megfakultak😊Hogymicsi?Érik ez a Rowe IR ..se Rowe se Gilmore nem edzett 😕Nem is kellenek, majd Bademosi megoldja Julio-t. 😀
ZERO_L
cspeti98
Gilmore-t azért hoztuk mert a SB-on JJ szétszopatta fizikálisan Butlert..
Butler +DMC JJ vel, ölni a futást aztán verjenek meg mással ha tudnak, gondolom ez lesz BB elképzelése.
Abban viszont biztos vagyok, hogy az O feltesz 30 pontot a táblára. Meglátjuk mire lesz elég.
gordon
Volt négy darab elkapása emberünknek az egész meccsen:
1. Ryan jó coverje ellenére megszerzi, mert állat
2. Ryant egy testcsellel elküldi, megszerzi az oldalvonalnál
3. Rowe mellett egy lábujjlerakós elkapás
4. Rowe nagyszerű coverje ellenére a csodaelkapás
www.youtube.com/watch?v=K7VnZeuDeig
Most, hogy fizikailag szerintem is alkalmatlan Butler arra, hogy Julión védekezzen vasárnap éjjel, az más kérdés, de azért ez elég erős WTF lett
Wyatt
több mint 8 éve
Évek óta azt mondja, hogy Hálaadás környékén ismeri meg igazán a csapatát.pbs.twimg.com/media/DMRMwHcW0AADMP0.jpgNa jó, de most mit várunk, mit fog mondani? Rossz volt a scouting így nem jól mértük fel, hogy akit igazolunk alkalmas-e arra amire mi szeretnénk?
Avagy összefoglalva BB gondolatait: majd térjünk vissza rá november-decemberben
Spigo
Egyébként tényleg azt csinálja a csapat amit BB mond. Alapjátékokat gyakorolnak, ezt tolják a meccseken is, ezzel kell nyerni, nem lehet mindig trükkös játékokat bevetni illetve nem mindig működik a következő ember majd megoldja szisztéma.
Lehet, hogy gödörben van a csapat, de lassan csak összeáll az amit szeretnének.
Ebből a szempontból meg mindegy, hogy mennyi a kapott yard, ha a pontokban ez nem mutatkozik meg és jön a W. Rossz nézni ez tény, de ha más nem, a 2006-os Giants csak bizonyítja, hogy oda lehet érni a végére, ugyebár.
Persze nem segít a csapaton a sok sérült és az játékosok elküldése, dehát ez van, benne van a pakliban. Fel kell készülni, hogy ez egy ilyen szezon lesz. Ha bízunk az edzőkben, akkor ennél már csak jobb lehet.
Ettől függetlenül a Falcons ellen nem remélem túl sok jót, kb. mint az SB ellen, csak nem ezzel a végkimenetellel. 😕 De cáfoltak már rá az előjelzésekre elégszer, úgyhogy másrészt bizakodó is vagyok 😊
Solymi
De az is igaz, hogy ez után a nyilatkozata után a weei-nek azt mondta, hogy nem tart ott a csapat ahol szeretné
több mint 8 éve
A vicc az, hogy ugyebár BB javasolta, hogy legyen minden stadionban oldal kamera az endzone vonalak mindkét oldalán. de visszadobták, hogy túl drága lenne... az NFL-nek... 😀Sztem 0:20-tól tisztán látszik, hogy a teljes kontrol a pályán kívül valósult meg. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ez a kamera nem volt a közvetítésben.Döglött lovat püfölsz, a téma előre és vissza ki lett beszélve. (Olyan kamerát egyébként nem fogsz találni - hacsak nem valami megbízhatatlan amatőr felvételt - , ami a közvetítésben nem volt. Lehet, hogy van olyan amit a bírók láttak, mi nem, de az nem kerül fel a youtube-ra.)
Kókusz8
Más. Szerintetek mennyire kerül Gillislee doghouse-ba a fumble után? Belichick nagyon utálja az ilyesmit, és hajlamos büntetni, RB-vel is tele vagytok... Fantasyban futó hiányom van bye week miatt, de félek berakni a kezdőbe. 😊
peterk2005
több mint 8 éve
Hogymicsi?Érik ez a Rowe IR ..se Rowe se Gilmore nem edzett 😕Nem is kellenek, majd Bademosi megoldja Julio-t. 😀
ZERO_L
cspeti98
Butler +DMC JJ vel, ölni a futást aztán verjenek meg mással ha tudnak, gondolom ez lesz BB elképzelése.
Abban viszont biztos vagyok, hogy az O feltesz 30 pontot a táblára. Meglátjuk mire lesz elég.
gordon
Volt négy darab elkapása emberünknek az egész meccsen:
1. Ryan jó coverje ellenére megszerzi, mert állat
2. Ryant egy testcsellel elküldi, megszerzi az oldalvonalnál
3. Rowe mellett egy lábujjlerakós elkapás
4. Rowe nagyszerű coverje ellenére a csodaelkapás
www.youtube.com/watch?v=K7VnZeuDeig
Most, hogy fizikailag szerintem is alkalmatlan Butler arra, hogy Julión védekezzen vasárnap éjjel, az más kérdés, de azért ez elég erős WTF lett

több mint 8 éve
Érik ez a Rowe IR ..se Rowe se Gilmore nem edzett 😕Nem is kellenek, majd Bademosi megoldja Julio-t. 😀
ZERO_L
cspeti98
több mint 8 éve
se Rowe se Gilmore nem edzett 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Más. Szerintetek mennyire kerül Gillislee doghouse-ba a fumble után? Belichick nagyon utálja az ilyesmit, és hajlamos büntetni, RB-vel is tele vagytok... Fantasyban futó hiányom van bye week miatt, de félek berakni a kezdőbe. 😊Meccsen visszaengedte, az már inkább abba az irányba mutat, hogy jó védőmunkának minősítette, nem (nagy) RB hibának.
peterk2005
Ne fantazizz! Szurkolj a két gyengélkedő, irányítóhiányos csapatodnak! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Ezt senki sem mondta. Sztem a közvetítésbe ez a kamera nem volt bevágva, vagy ha úgy boldogabbak vagytok, akkor nem emlékszem rá.Mindenesetre a birtoklás kívül valósul meg, sztem...
több mint 8 éve
Nem tudom, honnan jön az a misztérium, hogy a bíróknak küön kameráik vannak. A tévétársaságok kb. csillió kamerát raknak le a pálya körül, ráadásul a világ legfejlettebb csúcs 4k, anyámtudja milyen cuccait. Az NFL meg vesz még egy csilliót, hogy nekik legyen saját. Ésszerű lenne.
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Ez a közvetítésben nem volt, de a bírók látták.Sztem 0:20-tól tisztán látszik, hogy a teljes kontrol a pályán kívül valósult meg. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ez a kamera nem volt a közvetítésben.Halott lovat püfölsz, a téma előre és vissza ki lett beszélve. (Olyan kamerát egyébként nem fogsz találni - hacsak nem valami megbízhatatlan amatőr felvételt - , ami a közvetítésben nem volt. Lehet, hogy van olyan amit a bírók láttak, mi nem, de az nem kerül fel a youtube-ra.)
Kókusz8
Más. Szerintetek mennyire kerül Gillislee doghouse-ba a fumble után? Belichick nagyon utálja az ilyesmit, és hajlamos büntetni, RB-vel is tele vagytok... Fantasyban futó hiányom van bye week miatt, de félek berakni a kezdőbe. 😊
peterk2005
több mint 8 éve
Sztem 0:20-tól tisztán látszik, hogy a teljes kontrol a pályán kívül valósult meg. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ez a kamera nem volt a közvetítésben.Döglött lovat püfölsz, a téma előre és vissza ki lett beszélve. (Olyan kamerát egyébként nem fogsz találni - hacsak nem valami megbízhatatlan amatőr felvételt - , ami a közvetítésben nem volt. Lehet, hogy van olyan amit a bírók láttak, mi nem, de az nem kerül fel a youtube-ra.)
Kókusz8
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=PJpHBwIx0_YSztem 0:20-tól tisztán látszik, hogy a teljes kontrol a pályán kívül valósult meg. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ez a kamera nem volt a közvetítésben.
több mint 8 éve
Brady nekem amúgy nagyon nyugodtnak tűnt, és amíg ő ilyen, addig nagy gond nincs."Arról, hogy miért volt annyira indulatos az első félidőben:
„Mindig egy kicsit feszült vagyoka pályán ilyen vagy olyan okokból. Ez egy érzelem dús játék. Nem tudom, mi volt ma, gondolom attól volt, ahogy a dolgok alakultak, ahogy a játékokat végrehajtottuk.”"
Ellentmondást érzek😊 Az első félidőben magához mérten nem játszott jól TB, főleg az első negyedben volt totál homály.
több mint 8 éve
Úgy érzem szeretünk kétségbe esni, de várjuk ki a végét: apránként fejlődik a csapat. Érzésre például sokkal kevesebbet szabálytalankodtunk, mint az ezt megelőző meccsen. Következő meccsre remélhetőleg a play hívások is rendben lesznek. Brady nekem amúgy nagyon nyugodtnak tűnt, és amíg ő ilyen, addig nagy gond nincs.Ecc-Pats, kimeJets, honapután bejöhetsz...
több mint 8 éve
Biztos, hogy az edzői stáb nem fogja szezon közben azt mondani, hogy elrontották. Az elmúlt években mindig (legalábbis gyakran) volt valami korrekció a rosteren, amitől helyre billent a dolog. Most viszont eddig ilyen nem történt. Én továbbra is azt tartom, hogy túl nagy hiány az, amit pl. Ninkovich elvesztése jelent. Nem tackle számban (bár az sem elhanyagolható), hanem a személyisége, rutinja által.Ez a védelem most nem áll össze olyan könnyen, mint a korábbiak. De az, hogy nem nincsenek a keretben variációk, nekem azt jelenti, hogy a stáb szerint még képesek jelentősen javulni. Hiszen még mindig csak október közepe van, és bár rendkívül kínlódva, de vezetjük a csoportot.
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/DMRMwHcW0AADMP0.jpgNa jó, de most mit várunk, mit fog mondani? Rossz volt a scouting így nem jól mértük fel, hogy akit igazolunk alkalmas-e arra amire mi szeretnénk?
Spigo
Egyébként tényleg azt csinálja a csapat amit BB mond. Alapjátékokat gyakorolnak, ezt tolják a meccseken is, ezzel kell nyerni, nem lehet mindig trükkös játékokat bevetni illetve nem mindig működik a következő ember majd megoldja szisztéma.
Lehet, hogy gödörben van a csapat, de lassan csak összeáll az amit szeretnének.
Ebből a szempontból meg mindegy, hogy mennyi a kapott yard, ha a pontokban ez nem mutatkozik meg és jön a W. Rossz nézni ez tény, de ha más nem, a 2006-os Giants csak bizonyítja, hogy oda lehet érni a végére, ugyebár.
Persze nem segít a csapaton a sok sérült és az játékosok elküldése, dehát ez van, benne van a pakliban. Fel kell készülni, hogy ez egy ilyen szezon lesz. Ha bízunk az edzőkben, akkor ennél már csak jobb lehet.
Ettől függetlenül a Falcons ellen nem remélem túl sok jót, kb. mint az SB ellen, csak nem ezzel a végkimenetellel. 😕 De cáfoltak már rá az előjelzésekre elégszer, úgyhogy másrészt bizakodó is vagyok 😊
több mint 8 éve
Ez eddig is egyértelmű volt 😀pbs.twimg.com/media/DMRMwHcW0AADMP0.jpgÍgy már minden világos...A 2007-es évet akkor a 16-0-ás alapszakasszal kúrtuk el 😊
Spigo
kolok1972
De én spec nem bánom, van öt bajnoki címünk, meg egy olyan alapszakaszrekordunk, amit a következő nagy bővítésig senki sem tud megdönteni (btw, beállítani sem mostanában fogják szerintem). Úgyhogy persze, kár a döntőért, de a 16–0-t egy percig nem bánom, főleg úgy, hogy nyertünk azóta még két Super Bowlt 😊