New Orleans Saints
46 feliratkozó
5 napja
Lesz majd közös edzése a Saints-nak a Jaguars-al az előszezonban.Liam Coen announces the #Jaguars will have joint practices for all three preseason games. #Jaguars | #DUUUVAL
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) May 26, 2026
13 napja
jegyinformaciok az alabbi linken:ha van valakinek AMEX (American Express) kartyaja, akkor legyen szives irjon egy uzenetet, lenne egy kerdesem 😀
16 napja
Könnyen lehet 0-2, de 2-0 is.Tavaly ki gondolta volna, hogy pont a BAL és KC betlizik?
Semmi sem biztos csak a változás!
18 napja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.Én is tervezek menni.
en mindenkeppen szeretnek menni, lesz meg innen szurkolotars? 😊
mate93
18 napja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.alap
mate93
18 napja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.Én is tervezek
mate93

18 napja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.igen.
mate93

18 napja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan. en mindenkeppen szeretnek menni, lesz meg innen szurkolotars? 😊
29 napja
Állítólag abban nagyon jó.Közben berántottuk Zxavian Harrist , aki ugyan karakterproblémás és most műtötték is. de az egyik legjobb UDFA volt és ha kereten marad szinte garantált hogy lesz blokkolt rúgásunk.Jó nagy darab 😀
atapapa
Futás ellen rotációba jó lehet
kapitnono
Csak zűrös múltját hagyja maga mögött!!
29 napja
Közben berántottuk Zxavian Harrist , aki ugyan karakterproblémás és most műtötték is. de az egyik legjobb UDFA volt és ha kereten marad szinte garantált hogy lesz blokkolt rúgásunk.Jó nagy darab 😀
atapapa
Futás ellen rotációba jó lehet

29 napja
Közben berántottuk Zxavian Harrist , aki ugyan karakterproblémás és most műtötték is. de az egyik legjobb UDFA volt és ha kereten marad szinte garantált hogy lesz blokkolt rúgásunk.
1 hónapja
Biztos tudják mit csinálnak, ha konfortosan érzik magukat úgy, hogy a drafton egy 7. köröst engedtek el CB-nek + egy FA, illetve belső pozíció rugalmasság.Én úgy látom, hogy Kellen Moore sokkal logikusabban építkezik, mint Payton tette anno. (bár offenseben ez lehet nem állja meg a helyét)
Látjuk majd melyik a hatékonyabb.
1 hónapja
Martin Emerson érkezett CB posztra, Browns-ban volt kezdő CB, tavalyi évet full kihagyta, előtt volt egy gyenge éve, az azelőtti meg “kíváló”, ahogy hivatkoztak rá, de stabil kezdő volt a sérülés előtt. Nekünk ez nagy igazolásnak számít, így legalább a minimum szintet hozzuk a poszton. Loomis ugye nyilatkozta hogy Blackmon is lesz/lehet slot, szóval biztos lesz így is varia.Majd meglátjuk.
1 hónapja
Saints announce UDFA class: running back CJ Donaldson, tight end Cody Hardy, tackle
— Nick Underhill (@nick_underhill) April 26, 2026
Alan Herron, defensive end Mike Heldman, cornerbacks Dashawn Jones and
Jeremiah McClendon, nose tackle Keeshawn Silver, kicker Mason Shipley, defensive tackle Jay’Viar Suggs and tackle Alex…

1 hónapja
Alapvetően szerintem a draftunk, főleg a Wilson trade-el kiegészülve nem lett rossz. CB-t rettentően hiányolom, ott nagyon kevesek leszünk, oda kéne még valaki, akár trade(Kenny Moore), akár FA (Lattimore, Snead), mindegyik leszálló ágú játékos, de ebbe az egységbe, mindegyik pluszt jelentene. A többi poszton most szerintem megvagyunk, sikerült mélyíteni is mindenhova, ahova kellett, reach sem volt egyik körben sem ami miatt rajtunk röhögnének.
1 hónapja
Én a draft előtt: Pekins bárhová megy az LSU-ból, drukkolni fogok neki.Falcons: hold my beer.
1 hónapja
Hááát ....Mondjuk azt, hogy túl vagyunk rajta.
Vadászkutya legyek, ha értem a kihúzottakat ...
Egy DT ahol teli vagyunk
Egy levitézlett DE
KR,
Egy lyukas Guard
Sean Paytoni mélységek...
Nekem ez k.rva gyenge
1 hónapja
őszintén szólva volt mit túlreagálnunk Ezt írtam három hónapja, hát na, kicsit túl lett tolva de ok 😀
Az ötödik legkevesebb pontot szereztünk a ligában, nagyon kell ebbe a csapatba támadó playmaker, Kamarának lefőtt a kávé, Olave sérülten született. Adjunk fegyvereket Shough kezébe, szóval WR, és bár nem vagyok híve a korai RB-draftnak, kíváncsi lennék Moore mit hozna ki Love-ból 😛
Szerkesztette: atapapa
1 hónapja
Hát tavaly durván eszköztelen volt az O, mostantól erre nem lehet panasz.Lecseréljük az egész wr szobát. 🤣
Bár ez a G az Auburnről nem tudom mit akar, csak tavaly 5 sacket engedett, ilyet a tavalyi falunk is tudott 😀
atapapa
LSU elkapó érkezett!!!!
Vlsz visszahordónak.
Szerkesztette: Fattyu
1 hónapja
Na stílust hoztunk a védelembe. 🤣Ő amúgy nickelben elég jó volt 😀
Fattyu

1 hónapja
Védelem? Kell a fenének 😂 majd több pontot szerzünk mint az ellen!Amúgy ezzel a Lance huzással, kezd durva lenni az O.
MC12
1 hónapja
Nekem amúgy tetszik mindkét pick leszámítva azt hogy nem a védelembe lett húzva 😀Hátsó körös G t akartam a draft előtt is, Lance meg szerintem abszolút a BPA volt, 2.legatletikusabb wr nek van titulálva, jó méretekkel is.