New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Jermon Bushrod elküldve, Jonathan Williams igazolva a helyére.Williams helyére meg a PSbe vissza lehet vinni Scottot 😀😀
Igen karcsú is volt az a 2 RB a rosteren
😁
kapitnono
több mint 6 éve
Jermon Bushrod elküldve, Jonathan Williams igazolva a helyére.Igen karcsú is volt az a 2 RB a rosteren
😁
több mint 6 éve
.Pont tavaly után egy esetleges vereséges starttól én még nem dőlnék a kardomba, még ha akkor két erős PO-s gárda csapott is meg minket.
Otthon játszunk a Tampát ütni kell mindenképp ha nem sikerül akkor nagyon nincs is miről beszélni a szezon hátralévő részére...
kapitnono
Ami zavar, hogy tavalyról összesen két meccsnapokon is aktív WR van rosteren és Brees-nek meccskörülmények között volt összesen 9 passzkísérlete a 4 előszezoni meccs alatt, abból a kilencből egy se ment az új WR-ek felé…
Tudom hogy egy HoF-QB-t nem kell agyontolni az előszezonban, de komolyabb összecsiszolódás nem ártott volna az újakkal.
A linbackereinktől fázom, de erről már írtam korábban, remélem a secondary ha nem is hozza azt, amit tavaly, de nem esnek sokat vissza.
Egy szurkolótól hülyén hangzik, de tényleg nincsenek nagy elvárásaim a szezonnal kapcsolatban, a PO-ismétlés nekem bőven örömet okozna.
Amiért, illetve akiért nagyon szorítok, az Marcus Williams. A Vikings után nem a csapatot, hanem azt a kölyköt sajnáltam igazán, rokonszenves gyerek, személy szerint ő az, akinek az egyéni sikere örömmel töltene el. Nagyon sok van benne, remélem ki tudja aknázni és nem lesz állandóan a fejében az a play.
Szerkesztette: atapapa
több mint 6 éve
Tippjáték kitöltve! 🙂
több mint 6 éve
Na akkor holnap meccsnap végre!!A sérültekről annyit, hogy Peat meg Bushrod questionable egyedül ezen kívül mindenki hadra fogható, reméljük nem lesznek sérülések a meccs alatt sem.
Otthon játszunk a Tampát ütni kell mindenképp ha nem sikerül akkor nagyon nincs is miről beszélni a szezon hátralévő részére... Kemény a sorsolás minden W aranyat érhet a végén és reméljük a legjobbakat holnapra is meg úgy az egész szezonra.
több mint 6 éve
HajduImre
157
Na most nézem, milyen kellemes meglepetést szereztek szegény atlantaiak. Csak így tovább. Drukkolok, hogy sikerüljön.
több mint 6 éve
Véget ért az ismétlés. Az eredmény tetszik, a két csapat mutatott játéka is 😜 remélem mi nem leszünk ilyen rozsdásak.Rozsda #nemegyenlőaszarral#breesúgyisaföldbeállmeöregésmeméne 😛 😀
Kájzerszóze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Véget ért az ismétlés. Az eredmény tetszik, a két csapat mutatott játéka is 😜 remélem mi nem leszünk ilyen rozsdásak.Megérte fennmaradni, jobbá tették a sasok a napomat 😀
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Én assztmondom két embernek is lesz 😉😉😉
a kérdés elég megosztó 😀
Gyurma Pappa
Dupla pontért?
több mint 6 éve
Véget ért az ismétlés. Az eredmény tetszik, a két csapat mutatott játéka is 😜 remélem mi nem leszünk ilyen rozsdásak.
több mint 6 éve
😁
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
töltve
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Peat sérült...Peat mellé csatlakozott Boshrod, nem tudni mi baja. Akkor ezért kellettek az OL igazolàsok..
Egyedül Ő szerepel a sérült listàn.
Fattyu
Mondjuk Peat màr edzett, de nem hiszem hogy jàtszik az első meccsen...
több mint 6 éve
Kitöltöttem én is
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Mindeközben Tommylee és Austin Carr boldogan vigyorog a keretben... remélem Ola tud visszahordani.
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Itt az összefüggés:"The Saints used Scott's roster spot to re-sign veteran offensive lineman Michael Ola on Wednesday, according to a source. It's possible that the team wanted to add depth in case starting left guard Andrus Peat isn't healthy in time for Week 1 -- but the Saints also re-signed veteran guard Josh LeRibeus earlier this week, giving them 10 offensive linemen on the roster."
Bár ettől még rohadtul nem értem, hogy egy jó PS-t nyomó futó miért esik ki a roosterből.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Ne is keresd elvileg nincs ott egyik sem. Mondjuk azt végképp nem értem, hogy K. Williamset miért kellett elküldeni ezek után. Egész jónak nézett ki a preseasonban Kamarával ketten megoldták volna azt a 4 meccset...B@szki...Valaki komoly cuccot tol az FO-ban...Valami kavar van Edmundst a PiT-be került. Nem is làtom a rosteren, viszont Scott még ott van.
Scott is kipenderítve 😮
Védtem én ezt a draftot sokáig, de ez már hiper gáz: 4, 5, 5, 6 körös pickek már nincsenek a csapatnál szezonkezdetre 😕
Volt már ilyenre példa?
clbass
Fattyu
Gondolom Sean akkor ennyire bízik Gillisle-ben
több mint 6 éve
Janes12
3
kitöltve a tippjáték
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Na Én is talàltam rà forràst... Úgy hogy az aktív keretben van jelenleg 2 futó, inaktívban 2, PS-ben szintén 2....B@szki...Valaki komoly cuccot tol az FO-ban...Valami kavar van Edmundst a PiT-be került. Nem is làtom a rosteren, viszont Scott még ott van.
Scott is kipenderítve 😮
Védtem én ezt a draftot sokáig, de ez már hiper gáz: 4, 5, 5, 6 körös pickek már nincsenek a csapatnál szezonkezdetre 😕
Volt már ilyenre példa?
clbass
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
B@szki...Valaki komoly cuccot tol az FO-ban...Valami kavar van Edmundst a PiT-be került. Nem is làtom a rosteren, viszont Scott még ott van.
Scott is kipenderítve 😮
Volt már ilyenre példa?
clbass
több mint 6 éve
B@szki...Valaki komoly cuccot tol az FO-ban...Scott is kipenderítve 😮
Volt már ilyenre példa?
több mint 6 éve
A D 30. helyén én is csodálkozom... Egy Cam Jordan-nel egy Lattimoreral. ÉrdekesWilliams a training campben nagyon tolta, azt hiszem Brees egy interjúban még Ed Reed-hez is hasonlította, amikor zsinorban 3 nap pickelte a kapitányt 😀
És azt se felejtsük el, hogy Williemsnek is lesz legalább egy nagy meccse a szezonben ahol biztos megöli Diggs-et 😀 Who DAT!
vale86