New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
vale86
1
A D 30. helyén én is csodálkozom... Egy Cam Jordan-nel egy Lattimoreral. ÉrdekesÉs azt se felejtsük el, hogy Williemsnek is lesz legalább egy nagy meccse a szezonben ahol biztos megöli Diggs-et 😀 Who DAT!
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Az ESPN-nél teljesen barmok...Valjuk be ennek nagyobb lenne a valószínűsége, mint fordítva! 😀😀😀
Készítettek minden csapatról egy jópofa "tablót", és ezen rólunk azt jósolják, hogy bár az O-nk nr.1 lesz a szezonban, a D csak a 30. helyet fogja megcsípni.
WTF???
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/24444906/2018-mega-nfl-preview-projecting-1-32-teams-rankings-predictions-breakouts-fantasy-stars#saints
Rutin
Azért annàl jobb lesz a D.
De ha megnézed 11 és fél meccsen hoznak ki minket favoritnak. Azt meg egy liga utcsó védelemmel nehéz lenne összehozni, akàrmilyen Top is az O. Ahhoz min. egy 20 körüli D kellene, szerintem.
Kicsit ütköznek a szàmok.
Mondjuk a rankingban 5. helyen vagyunk, és nekünk adja a legtöbb esélyt a csoportban. De nem tudom hogy jönne ki egy vacak védelemmel. De Én nem vagyok szakértő, így rosszul is gondolatom.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Az ESPN-nél teljesen barmok...Készítettek minden csapatról egy jópofa "tablót", és ezen rólunk azt jósolják, hogy bár az O-nk nr.1 lesz a szezonban, a D csak a 30. helyet fogja megcsípni.
WTF???
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Tippjáték kitöltve!Gyurma for President!
Kösz, hogy időt és energiát szántál és szánsz rá.
Idén várhatóan nem lesz NOLA-túra, úgyhogy most sajnos nem tudok hozni díjat.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Felőlem. Nem mintha egyébként nem csinálnék ha megkérnek rá 😊Ez még most képlékeny, rendelni biztos nem fogok semmit milliárdokért, ha Rutin vagy valaki megy, akkor lesz nyeremény, ha akkor majd megkérjük Matthew-t hogy csináljon valami fasza profilt a győztesnek (más micsodájával ugye 😀 )Részvételi díj van, vagy csak nem làtom?Külsősök is jöhetnek? Ha igen, kész. 😊OFC, csak az esetleges nyeremény nem biztos, hogy tetszeni fog, mert ugye az szinte biztos, hogy Saints relikvia lesz.
Pitt
Gyurma Pappa
Vagy Önkéntes alapon beszàlni a nyereményalapba?
Fattyu
Gyurma Pappa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
töltve, osztva, lájkolvaItt is a legújabb modellt sorsolják, vagy valami gagyi több éveset?
jöhet az ingyen tesla
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Dobanor
59
Kitöltve!
több mint 6 éve
Ez még most képlékeny, rendelni biztos nem fogok semmit milliárdokért, ha Rutin vagy valaki megy, akkor lesz nyeremény, ha akkor majd megkérjük Matthew-t hogy csináljon valami fasza profilt a győztesnek (más micsodájával ugye 😀 )Részvételi díj van, vagy csak nem làtom?Külsősök is jöhetnek? Ha igen, kész. 😊OFC, csak az esetleges nyeremény nem biztos, hogy tetszeni fog, mert ugye az szinte biztos, hogy Saints relikvia lesz.
Pitt
Gyurma Pappa
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Részvételi díj van, vagy csak nem làtom?Külsősök is jöhetnek? Ha igen, kész. 😊OFC, csak az esetleges nyeremény nem biztos, hogy tetszeni fog, mert ugye az szinte biztos, hogy Saints relikvia lesz.
Pitt
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Eladja jó pízért 😛Külsősök is jöhetnek? Ha igen, kész. 😊OFC, csak az esetleges nyeremény nem biztos, hogy tetszeni fog, mert ugye az szinte biztos, hogy Saints relikvia lesz.
Pitt
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Külsősök is jöhetnek? Ha igen, kész. 😊OFC, csak az esetleges nyeremény nem biztos, hogy tetszeni fog, mert ugye az szinte biztos, hogy Saints relikvia lesz.
Pitt
több mint 6 éve
kitöltöttem én is
több mint 6 éve
kijo
382
Kitöltöttem.
több mint 6 éve
Pt79
49
Kitöltve
több mint 6 éve
Kitöltöttem!
több mint 6 éve
Íme az új, szuper-hiper felújított köntösben jelentkez tippjátékkérhetek majd egy pin-t, nehogy elvesszem a sok hozzászólás között 😛
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Azt, hogy a webhely nem elérhető. De azóta meg megy. Rejtély.Én nem tudom elérni.Hmm, néztem inkognító módban, és úgy is bejön, mi a gond, mit ír?
Matthew99
Gyurma Pappa
Kitöltve.
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Illetve a díjazottas kérdésnél értem mire gondolsz, de a mondat nem magyar 😊Én csak egy könyvelő vagyok, nem egy tudós! Ha érted akkor jó 😀
gabokocka
Majd javítom
több mint 6 éve
Illetve a díjazottas kérdésnél értem mire gondolsz, de a mondat nem magyar 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
köszi, javítvaNekem elérhető, ki is töltöttem.Én nem tudom elérni.Hmm, néztem inkognító módban, és úgy is bejön, mi a gond, mit ír?
Matthew99
Gyurma Pappa
Annyi megjegyzés, hogy a return TD-nél sztem tedd oda, hogy ST, mert így félreérthető, gondolom a pick6 itt nem játszik.
gabokocka