New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem elérhető, ki is töltöttem.Én nem tudom elérni.Hmm, néztem inkognító módban, és úgy is bejön, mi a gond, mit ír?
Matthew99
Gyurma Pappa
Annyi megjegyzés, hogy a return TD-nél sztem tedd oda, hogy ST, mert így félreérthető, gondolom a pick6 itt nem játszik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Én nem tudom elérni.Hmm, néztem inkognító módban, és úgy is bejön, mi a gond, mit ír?
Matthew99
több mint 6 éve
Íme az új, szuper-hiper felújított köntösben jelentkez tippjátékÉn nem tudom elérni.
Átköltöztettem Google űrlapra, egyrészt nem cseszi szét a fórumot, másrészt könyebb értékelni, harmadrészt meg, mittomén.
Szóval a helyzet nagyon egyszerű: minden kérdésre adott jó válasz 1 pont, rossz válasz 0 pont, kivéve az utolsót, az egy tiebreaker, aki a legközelebb tippel kap 3 pontot, a második 2-t, a harmadik 1-t. A kérdések nagy része felelet választós, igen ennyire lusta vagyok.
Nem lett hosszú, de most ennyire voltam kreatív (értsd: a kérdések 95%-át atától loptam).
Leadási határidő: 2018. 09. 09 18:59 CET. A form engedi, hogy többször töltsétek ki, nyilván az utolsó tippet fogom figyelembe venni egy nicktől, a többit törlöm (azért így van, hogy ne kelljen gmail account, nem biztos hogy mindenkinek van, vagy még inkább nem biztos, hogy szeretne belogolni vele). A trollok szűrésére kérem, hogy aki kitöltötte, itt a fórumon jelezze, aki nem jelzi, az nem versenyzik a fődíjért, amit még nem tudom mi lesz, attól függ, hogy Rutin idén megy-e NOLA-be 😛
Hajrá!
Gyurma Pappa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Íme az új, szuper-hiper felújított köntösben jelentkez tippjátékÁtköltöztettem Google űrlapra, egyrészt nem cseszi szét a fórumot, másrészt könyebb értékelni, harmadrészt meg, mittomén.
Szóval a helyzet nagyon egyszerű: minden kérdésre adott jó válasz 1 pont, rossz válasz 0 pont, kivéve az utolsót, az egy tiebreaker, aki a legközelebb tippel kap 3 pontot, a második 2-t, a harmadik 1-t. A kérdések nagy része felelet választós, igen ennyire lusta vagyok.
Nem lett hosszú, de most ennyire voltam kreatív (értsd: a kérdések 95%-át atától loptam).
Leadási határidő: 2018. 09. 09 18:59 CET. A form engedi, hogy többször töltsétek ki, nyilván az utolsó tippet fogom figyelembe venni egy nicktől, a többit törlöm (azért így van, hogy ne kelljen gmail account, nem biztos hogy mindenkinek van, vagy még inkább nem biztos, hogy szeretne belogolni vele). A trollok szűrésére kérem, hogy aki kitöltötte, itt a fórumon jelezze, aki nem jelzi, az nem versenyzik a fődíjért, amit még nem tudom mi lesz, attól függ, hogy Rutin idén megy-e NOLA-be 😛
Hajrá!
több mint 6 éve
Nate Stupar cutolva. Kicsit érdekes, hogy megélte az 53-at aztán lett elküldve, de gondolom kellett a hely Gillislee-nek
több mint 6 éve
1-2 hét múlva okosak leszünk, de 17 hét múlva még okosabbak.Legyen
Enjoy the ride, én minden percnek örülök, amikor a kapitány játszik. Nincsenek elvárásaim.
Legyen tippjáték?
Gyurma Pappa
[/quote
Legyen!Fattyu
több mint 6 éve
Legyen!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
1-2 hét múlva okosak leszünk, de 17 hét múlva még okosabbak.Legyen
Enjoy the ride, én minden percnek örülök, amikor a kapitány játszik. Nincsenek elvárásaim.
Legyen tippjáték?
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
1-2 hét múlva okosak leszünk, de 17 hét múlva még okosabbak. Enjoy the ride, én minden percnek örülök, amikor a kapitány játszik. Nincsenek elvárásaim.
Legyen tippjáték?
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Valóban kellett még qb és rb is. Ezek után minimun SB gondolom...Az RB kellett, legalàbbis négy meccsre, amíg Ingram pihen. Aztàn rajta múlik marad-e ês kiszorít valakit.
Kájzerszóze
Vannak furcsa húzàsok, de papíron /hangsúlyozom papíron / a szakértők az egyik legkomplettebb csapatnak tartanak minket. Gyengébb pontok vannak azért, a futàs elleni D, vagy mondjuk az eddig làthatatlan TE jàték...
Amúgy meg úgyis a pàlyàn dől el, hogy a tinta hazudik-e vagy nem.
több mint 6 éve
Valóban kellett még qb és rb is. Ezek után minimun SB gondolom...
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1036372000351113216
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Itt a PS:www.canalstreetchronicles.com/2018/9/2/17812330/saints-practice-squad-signings-where-did-our-released-players-land
Egy fő aki nem jàrt nàlunk az off és előszezonba V. Biegel LB, a többiek mind itt töltötték a nyarat 😀😀
több mint 6 éve
a rajt fontos lesz, nyomunk egy Winston nélküli Tampa meccset. Kísérletezésnek és összerázódásnak jó lesz. Remélem kikapnak a Cicák Dallasban és a madárkák is a bajnoknál. Vezetjük a csoportot, jó rajtunk lesz. Egyelőre ennyi kell, a tavalyi szezonnyitó nem volt jó és sajnos a visszavágója sem sikerült a PO-ban. Nem akarok babonás lenni, de nyerjünk most és az már nyugalmat adhat. Ingram nélkül is meg kell legyen a meccs. Hídvíz úr igazolását továbbra sem értem, de remélem nem a Főnök állapota miatt kellett.... Go Saints!A jövő hétre már tippmix készül, aki tudja az eredményeket, kérem ossza meg velem PM-ben, vagy itt 😀
több mint 6 éve
Moore, Jamerson, Muhammed már bitos nem jön PS-be :/
több mint 6 éve
Azért kicsit az is érdekes szerintem, hogy az idei draft classból 3-an sem élték meg az 53-at 😀
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Hamar beáraztuk az idei draftot, 3 pick is kihullott.Ebből látszik, hogy /legalább is papíron/ erős a keret! Csak jöjjön ki a tudás.
atapapa
Nehéz odaférni.
Ami Nekem érdekes, Edmunds keretre kerülése. Annyira radar alatt volt az egész offszezon alatt. Azt gondoltam max PS lesz nàla. De a második évét kezdi meg a rosteren és a FO futók terén nem mondható balféknek, így biztos oka van.
több mint 6 éve
Hamar beáraztuk az idei draftot, 3 pick is kihullott. Tavaly PS-ben volt, UDFA, az előszezonban most elég jól nyomta, ahogyan Ata írta.Inkább van arról szó, hogy az újonc Stallworth szintén jóféle előszezont gurított, és rá esett a választás. Remélem a jobbik játékost tartottuk meg.
Azt is rebesgették, hogy nàlunk is rostert foghat.
De lehet nekünk a draftpozi kellett. 😀😀😀😀
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Akkor összesïtve:A Csapat:
www.neworleanssaints.com/team/players-roster/
Meglepetés nincs. Talàn az, hogy 3RB van Ingram nélkül?
Akik kiszorultak /egyelőre/:
www.neworleanssaints.com/news/new-orleans-saints-make-roster-reductions-to-53
Talán meglepetés,: Muha, Leonard .
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Így lett.Savage2019-ben nem sokat fogunk draftolni....És az is kérdés Kitől búcsúzunk el.
Jómagam nem annyira értem ezt így.
Tök jó, hogy nekünk van az egyik legjobb csereirányítónk, de jövőre FA, míg Brees nem.
Nem abba önteném a pénzt és picket hogy majd Brees után talán jó lesz valamire.
atapapa
Savage vagy Hil?
Fattyu
Hill nagyon hasznos ST-ben is
atapapa
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Tavaly PS-ben volt, UDFA, az előszezonban most elég jól nyomta, ahogyan Ata írta.Fura volt mert kidobtunk 2 korábbi DL-t is, ő meg így a semmiből behullott az 53ba.Annyit biztos hogy a cserék cseréi ellen pusztított becsülettelA Browns postàzott nekünk egy 7kört Lawrence-ért.Lehet tudni valamit a srácról?
Legalàbb a Draft 3.napja érdekes lesz szàmunkra! 😀
Első körben Ők nem fértek illetve, ha jól olvasom Stupart tradelni akarjuk:Fattyu
www.canalstreetchronicles.com/2018/8/31/17806258/saints-cuts-tracker-tracking-new-orleans-roster-moves-trades-rumors-updates-more-sean-payton
Ahogyan sejteni lehetett Kikaha is ment.
Gondolom közülük PS-ben néhàny visszakerülhet.
Fattyu
P@trik
Remélem nem fogjuk megbánni ezt a trade-et
atapapa
P@trik
Azt is rebesgették, hogy nàlunk is rostert foghat.
De lehet nekünk a draftpozi kellett. 😀😀😀😀
több mint 6 éve
Fura volt mert kidobtunk 2 korábbi DL-t is, ő meg így a semmiből behullott az 53ba.Annyit biztos hogy a cserék cseréi ellen pusztított becsülettelA Browns postàzott nekünk egy 7kört Lawrence-ért.Lehet tudni valamit a srácról?
Első körben Ők nem fértek illetve, ha jól olvasom Stupart tradelni akarjuk:Fattyu
www.canalstreetchronicles.com/2018/8/31/17806258/saints-cuts-tracker-tracking-new-orleans-roster-moves-trades-rumors-updates-more-sean-payton
Fattyu
P@trik
atapapa
több mint 6 éve
Annyit biztos hogy a cserék cseréi ellen pusztított becsülettelA Browns postàzott nekünk egy 7kört Lawrence-ért.Lehet tudni valamit a srácról?
Fattyu
P@trik