NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
...Most mért mondod!? 😀
Thomas80
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
A jelenlegi secondarynkbe egyik se férne be 😛 😉Jó meccs volt ezEz a kérdés amúgy már foglalkoztat egy ideje. Hogy lehet, hogy nálunk nem váltak be ezek a játékosok, Philly-ben meg igen?
nem tudom mennyire tolerálnám ha SP egy Butler szintű védőt padoztatna, miután ementáli a védelem amúgy is, de ez már a Pats-szurkerek dolga
Amúgy tudunk mi draftolni, ha akarunk.... 3 első körös pickünk is játszott az éjjel, kettő a győztes secondaryben 😀
atapapa
BB
Szerkesztette: atapapa
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Biztos hogy mélyíteni fogjuk ott is a keretet a FA-rol vagy a draftrol, mert a kezdők hiànyàban nem voltak olyan jók!😀 😀 áldás , hogy most van egy Lattimore-unk és remélem még tovább fog fejlődni a secÚr isten, Corey White-tól néha még mindig rémálmaim vannak... 😀Ugye? Most hogy leírtam a nevét, görcsben van a gyomrom.
ackrisz17
Gyurma Pappa
ackrisz17
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
😀 😀 áldás , hogy most van egy Lattimore-unk és remélem még tovább fog fejlődni a secÚr isten, Corey White-tól néha még mindig rémálmaim vannak... 😀Ugye? Most hogy leírtam a nevét, görcsben van a gyomrom.
ackrisz17
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Úr isten, Corey White-tól néha még mindig rémálmaim vannak... 😀Ugye? Most hogy leírtam a nevét, görcsben van a gyomrom.
ackrisz17
több mint 6 éve
Úr isten, Corey White-tól néha még mindig rémálmaim vannak... 😀Mindkettőnek voltak jó szezonjai itt is, de GW pl. rosszul használta Jenkinst, és ahogy néztem a Failcons ellen, még mindig nem megy neki az 1-on-1 védekezés. PatRobnak 2011-ben és 2012-ben is egész elfogadható éve volt, utána megsérült, aztán 2014-ben meg annyira frusztrált volt itt a D edzői gárda, hogy White-t cserélték be a helyére, ami, khm, hát igen. Most ugye ő kapott egy olyan pozíciót, ahol általában nem X meg Y WR-ket kell fognia, és úgy néz ki, ez jobban fekszik neki, csak ezt eddig nem nagyon csinálta.Jó meccs volt ezEz a kérdés amúgy már foglalkoztat egy ideje. Hogy lehet, hogy nálunk nem váltak be ezek a játékosok, Philly-ben meg igen?
nem tudom mennyire tolerálnám ha SP egy Butler szintű védőt padoztatna, miután ementáli a védelem amúgy is, de ez már a Pats-szurkerek dolga
Amúgy tudunk mi draftolni, ha akarunk.... 3 első körös pickünk is játszott az éjjel, kettő a győztes secondaryben 😀
atapapa
BB
Röviden: más ott a rendszer, jobban használták ezeket a játékosokat, Schwartz jó DC, kb. ennyi.
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Mindkettőnek voltak jó szezonjai itt is, de GW pl. rosszul használta Jenkinst, és ahogy néztem a Failcons ellen, még mindig nem megy neki az 1-on-1 védekezés. PatRobnak 2011-ben és 2012-ben is egész elfogadható éve volt, utána megsérült, aztán 2014-ben meg annyira frusztrált volt itt a D edzői gárda, hogy White-t cserélték be a helyére, ami, khm, hát igen. Most ugye ő kapott egy olyan pozíciót, ahol általában nem X meg Y WR-ket kell fognia, és úgy néz ki, ez jobban fekszik neki, csak ezt eddig nem nagyon csinálta.Jó meccs volt ezEz a kérdés amúgy már foglalkoztat egy ideje. Hogy lehet, hogy nálunk nem váltak be ezek a játékosok, Philly-ben meg igen?
atapapa
BB
Röviden: más ott a rendszer, jobban használták ezeket a játékosokat, Schwartz jó DC, kb. ennyi.
több mint 6 éve
Jó meccs volt ezEz a kérdés amúgy már foglalkoztat egy ideje. Hogy lehet, hogy nálunk nem váltak be ezek a játékosok, Philly-ben meg igen?
atapapa
több mint 6 éve
Jó meccs volt eznem tudom mennyire tolerálnám ha SP egy Butler szintű védőt padoztatna, miután ementáli a védelem amúgy is, de ez már a Pats-szurkerek dolga
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ki mondta, hogy idén? 😊Nem szoktam hsz-t visszakeresni, de ez most jól esik. És az se érdekel ha én leszek a szemét.Addig nyerünk mégegy gyűrűt! 😉Nyerjetek. De innen lehet nagyot esni.
ParadSEC
Matthew99
Matthew99
Bár azt sem tudom, meddig 😀
több mint 6 éve
Nem szoktam hsz-t visszakeresni, de ez most jól esik. És az se érdekel ha én leszek a szemét.Addig nyerünk mégegy gyűrűt! 😉Nyerjetek. De innen lehet nagyot esni.
ParadSEC
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, ott sajna este csak az első hármat hozták valamiért, furcsálltam is, de annyira a cikk szempontjából nem volt fontos számomra 😀Bocsesz akkor Nfl.com-ról néztem ott nem volt feltüntetve a neve 😀De, egyet kapottC. Jordan vajon kapott voksot az év védője szavazàson?Nem kapott sajnos 23-at Donald 17-et C. Campbell 5-öt pedig Chandler Jones kapott meg.
Fattyu
kapitnono
Ez eddig még csak 45 ugye 😊
Also, New Orleans Saints defensive end Cameron Jordan, Dallas Cowboys defensive end Demarcus Lawrence, Seattle Seahawks linebacker Bobby Wagner, Minnesota Vikings cornerback Xavier Rhodes and Vikings safety Harrison Smith garnered one vote apiece.
Wyatt
kapitnono
Jordan szerintem is kaphatott volna többet, de nálam is Donald, Campbell volt az első kettő (nálam még Harrison Smith is bejött Chandler Jones elé, sőt, megkockáztatom, hogy Jordan is simán előtte volt, de a 17 sack és az első hely úgy látszik sokat nyomott 😊 )
több mint 6 éve
Bocsesz akkor Nfl.com-ról néztem ott nem volt feltüntetve a neve 😀De, egyet kapottC. Jordan vajon kapott voksot az év védője szavazàson?Nem kapott sajnos 23-at Donald 17-et C. Campbell 5-öt pedig Chandler Jones kapott meg.
Fattyu
kapitnono
Also, New Orleans Saints defensive end Cameron Jordan, Dallas Cowboys defensive end Demarcus Lawrence, Seattle Seahawks linebacker Bobby Wagner, Minnesota Vikings cornerback Xavier Rhodes and Vikings safety Harrison Smith garnered one vote apiece.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
De, egyet kapottC. Jordan vajon kapott voksot az év védője szavazàson?Nem kapott sajnos 23-at Donald 17-et C. Campbell 5-öt pedig Chandler Jones kapott meg.
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
C. Jordan vajon kapott voksot az év védője szavazàson?Nem kapott sajnos 23-at Donald 17-et C. Campbell 5-öt pedig Chandler Jones kapott meg.
Fattyu
több mint 6 éve
oriasi buszkeseg - tartson ki a lendulet a kovetkezo szezonra es hozzunk meg 1-2 fele ilyen jo puzzle darabkat(persze a legjobb az lenne ha mi kennenk el a pats szajat ma 😉 )
több mint 6 éve
Rutin
2 021
A kapitány pedig Cloutch Performer of the Year...! 😀Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Az év támadó(Kamara) twitter.com/NFL/status/959934842342400000
és védő (Lattimore)újoncát is a Saints adja.
twitter.com/NFL/status/959942750627123200
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Alvin Kamara is Pepsi Rookie of the YearVárható volt szerintem 😀