New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Mock draftokkal a FA piac lecsengéséig csak prospect-ek megismerése miatt érdemes nézegetni. Ezt itt olvastam valahol a forumon, és igaz is.Amiket Én nézegettem, abban legtöbbször Dallas Goedert TE írták hozzánk:
Gondolom a srácok majd magyarul is megajándékoznak vele minket.
több mint 6 éve
Egy kiváló cikk az egykori New Orlens-i születésű NFL-es Jackie Wallace szomorú történetéről:www.nola.com/living/index.ssf/2018/02/jackie_wallace_ted_jackson.html
és annak egész korrekt magyar (zanzásított) fordítása:
www.origo.hu/sport/trashtalk/20180207-nfl-jackie-wallace-super-bowl-ted-jackson-eltunes-drog-fuggoseg-alkoholizmus.html
több mint 6 éve
komp picket a jövő évi drafton esetlegVakaró Dallasba kacsintgat.Isten áldja. Sajnos ő sem tudott itt felnőni a potenciáljához (Jenkins), ez van. És talán még picket is kapnánk utána?
Kájzerszóze
PEEtör
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Vakaró Dallasba kacsintgat.Isten áldja. Sajnos ő sem tudott itt felnőni a potenciáljához (Jenkins), ez van. És talán még picket is kapnánk utána?
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Itt egy laza 30 perces videó Kamara rookie szezonbeli megmozdulásairól. Szerintem eléggé jól sikerültwww.youtube.com/watch?v=BGPBL6TFYAA
több mint 6 éve
HajduImre
157
nem foci, de New Orleans, arról szól, hogy mik vezettek oda, hogy NO lasasn elsüllyed, illetve már nem is csak olyan lassanakkor el kell menni meg egyszer...
www.theatlantic.com/technology/archive/2018/02/how-humans-sank-new-orleans/552323/
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
HajduImre
157
jaja az nagyon kellett, elég erősen jott abban a driveban a colts.Vagy meg Tracy Porter interception után...www.instagram.com/p/Be62cc9jXfA/Óriási nap volt, máig nem felejtem, ahogy ugráltam a sikeres onside után. 😀
Matthew99
PEEtör
Matthew99
több mint 6 éve
Vagy meg Tracy Porter interception után...www.instagram.com/p/Be62cc9jXfA/Óriási nap volt, máig nem felejtem, ahogy ugráltam a sikeres onside után. 😀
Matthew99
PEEtör
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
www.instagram.com/p/Be62cc9jXfA/Óriási nap volt, máig nem felejtem, ahogy ugráltam a sikeres onside után. 😀
Matthew99
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
The Colts requested to interview Saints TEs coach/assistant head coach Dan Campbell for their head-coaching vacancy.Campbell, 41, was the Dolphins' interim head coach in 2015 after the team fired Joe Philbin. He's been in New Orleans with Sean Payton ever since and interviewed for the Vikings' OC job a couple weeks back. Campbell is a riser in the coach ranks and joins Eagles OC Frank Reich in the Colts' new search.
több mint 6 éve
nem foci, de New Orleans, arról szól, hogy mik vezettek oda, hogy NO lasasn elsüllyed, illetve már nem is csak olyan lassanwww.theatlantic.com/technology/archive/2018/02/how-humans-sank-new-orleans/552323/
több mint 6 éve
Loomis valahogy azért megoldja szerintem 😊 A kapitány természetesen remélem hogy hosszabbít , de szerintem kedvező szerződést lesz a csapat számára. Nincs mese ha két évig még marad mondjuk akkor mindent bele kell adni hogy a lehető legjobb csapat legyen körülötte és nyerjünk egy SB-t.
több mint 6 éve
A Kapitány szerződése nem lesz annyira durva szerintem, azért ő is sejti, hogy nem fog már 4-5 idényt lehúzni, és ha még akar SB runt, akkor csapat is kell köré.egy 2 eves hosszabbitassal kiegyeznek - SP is 20ig van nem? Bar ki kellene nevelni valakit addig, csak kukazunk valakit aki illik a semaba, iden szinte kilora adjak az epkezlab QBket.
Gyurma Pappa
Mondjuk all is a sor ertuk nem vitatom de azert a Kapitanytol tanulni nem mindenkinek adatik meg...sajnos Brady melle is megy kicsihuszar - izgalmas lesz.
Egy tank TE csak akad majd valahonnan, kell egy kis melyseg itt ott de amugy megvagyunk meg egy evre, most hirtelen nem tudnek tomegevel mondani kezdoket akiket kivagnek (es mar nem vagtuk ki)
több mint 6 éve
Fairley már ki is lett vágva, ha Fleener és Strief is követi, az kb. 13 millió plusz szabad hely. És akkor még át se alakítottunk egy szerződést se.
több mint 6 éve
A gond csak annyi, hogy ha a kapitány hosszabbít /és reméljük így lesz / akkor nem sok mozgásterünk marad. És akkor még Vaccaro esetleges hosszabbításáról nem is esett szó.Ezt írtam korábban, Fleener kivágása 6,5 milliót is hozhat, ami idei pénzben pont elég egy jó FA igazolásra. Bell >>>>> Vaccaro, olcsóbb, ugyanazt tudja, és nincs túl két season ending sérülésen.
Jó mondjuk egy két játékos pl Fleener kivágásával fel lehetne szabadítani egy kis pénzt a cap alatt.
kapitnono
A Kapitány szerződése nem lesz annyira durva szerintem, azért ő is sejti, hogy nem fog már 4-5 idényt lehúzni, és ha még akar SB runt, akkor csapat is kell köré.
több mint 6 éve
OffEz a Pats videó nem is annyira a dalszöveg vagy a zene miatt zseniális, hanem az előadás, az arcok zseniálisak. Mindegyik úgy illik a csapatokhoz amit viselnek...főleg a Friscos srác meg a Brownsos csaj....amikor ezekre a csapatokra nézek simán eszembe juthatnak majd ezek az arcok. 😊
több mint 6 éve
A gond csak annyi, hogy ha a kapitány hosszabbít /és reméljük így lesz / akkor nem sok mozgásterünk marad. És akkor még Vaccaro esetleges hosszabbításáról nem is esett szó.Most néztem meg a meccset, nagyon jó érzéssel töltött el az NFC győzelem, és a Pats vereség, bár nem olyan jól, mintha mi nyertük volna. 😀Én elhoznám inkább a piacról Kyle Fullert, meg hát Jarvis Landry-t, jó kis játékos meg ráadásul Louisianai, már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz 😊
Butler ugye most már tutira nem fog NE játékos maradni, én viszont azt is nagyon remélem, hogy nem fogunk lecsapni rá. Nem tudom mi van a háttérben, de ha igazak a pletykák, ha nem is, BB nem ültetné a semmiért, egy szónak is száz a vége, szerintem nem lenne jó hatással a csapategységre.
Pedig nálunk hosszú évek óta most először érzem úgy, hogy sikerült kipucolni minden negatív játékost, de legalább a legnagyobbakat, és remek összetartás van a srácok között. Na meg ugye szerintem nem is két fillérért igazolna ide Butler, szóval inkébb ne.
PEEtör
ackrisz17
Jó mondjuk egy két játékos pl Fleener kivágásával fel lehetne szabadítani egy kis pénzt a cap alatt.
több mint 6 éve
Most néztem meg a meccset, nagyon jó érzéssel töltött el az NFC győzelem, és a Pats vereség, bár nem olyan jól, mintha mi nyertük volna. 😀Én elhoznám inkább a piacról Kyle Fullert, meg hát Jarvis Landry-t, jó kis játékos meg ráadásul Louisianai, már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz 😊
Butler ugye most már tutira nem fog NE játékos maradni, én viszont azt is nagyon remélem, hogy nem fogunk lecsapni rá. Nem tudom mi van a háttérben, de ha igazak a pletykák, ha nem is, BB nem ültetné a semmiért, egy szónak is száz a vége, szerintem nem lenne jó hatással a csapategységre.
Pedig nálunk hosszú évek óta most először érzem úgy, hogy sikerült kipucolni minden negatív játékost, de legalább a legnagyobbakat, és remek összetartás van a srácok között. Na meg ugye szerintem nem is két fillérért igazolna ide Butler, szóval inkébb ne.
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Most néztem meg a meccset, nagyon jó érzéssel töltött el az NFC győzelem, és a Pats vereség, bár nem olyan jól, mintha mi nyertük volna. 😀 Butler ugye most már tutira nem fog NE játékos maradni, én viszont azt is nagyon remélem, hogy nem fogunk lecsapni rá. Nem tudom mi van a háttérben, de ha igazak a pletykák, ha nem is, BB nem ültetné a semmiért, egy szónak is száz a vége, szerintem nem lenne jó hatással a csapategységre.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Thomas80
261
FB linkelni akartam egy képet de zárt csoportból nem lehet 😀😐...Most mért mondod!? 😀
Thomas80
Matthew99