NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Először azt hittem a gatyájába teszi 😀Szóval hozzuk Thielent, pazar!
streamable.com/6agm4
Matthew99
több mint 6 éve
Először azt hittem a gatyájába teszi 😀A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Ráadásul Snead és Coleman helye sem atombiztos.Lewis nem működik, mint elkapó, visszahordóként is csak azért, hogy Ginn meg Kamara ne törjenek össze. Kell egy hatékony törpe slot, aki mismatch a LB-knek, Lance Moore vitte ezt ugye tökélyre Payton kezei alatt, de ugye ha megnézed pl. a Patriots elkapói sem égimeszelők. Ott van a pont, hogy a jó TE hiányzik nagyon.Thomas ott van, nem értem miért nem dobáltunk rá nagyon az end-zone-ban. A TE részével meg nyilván egyetértek, jó lenne mondjuk Jimmy-t visszahozni, vagy a draftról hozni valami jó elkapó TE-t. Huff szerintem slot-ba jó lehet ha Sean jól tudja használni.Source: the Saints have officially signed former Eagles and Bucs WR Josh Huff to a reserve/future deal.Csak 180 magas.. nem ilyenn kell. Tornyot kérünk. Hányadikol voltunk red zone hatékonyságban? Akkor inkább TE és a többi pick def és O fal mélység. Nyugtass meg hogy 130 cm a pali súlypontemelkedése. Akkor jó 🙋
Kíváncsi leszek Sean ki tud-e hozni majd belőle valamit, mert elég jó kis játékos volt, csak a végén valahogy eltűnt.
kapitnono
Kájzerszóze
kapitnono
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Lewis nem működik, mint elkapó, visszahordóként is csak azért, hogy Ginn meg Kamara ne törjenek össze. Kell egy hatékony törpe slot, aki mismatch a LB-knek, Lance Moore vitte ezt ugye tökélyre Payton kezei alatt, de ugye ha megnézed pl. a Patriots elkapói sem égimeszelők. Ott van a pont, hogy a jó TE hiányzik nagyon.Thomas ott van, nem értem miért nem dobáltunk rá nagyon az end-zone-ban. A TE részével meg nyilván egyetértek, jó lenne mondjuk Jimmy-t visszahozni, vagy a draftról hozni valami jó elkapó TE-t. Huff szerintem slot-ba jó lehet ha Sean jól tudja használni.Source: the Saints have officially signed former Eagles and Bucs WR Josh Huff to a reserve/future deal.Csak 180 magas.. nem ilyenn kell. Tornyot kérünk. Hányadikol voltunk red zone hatékonyságban? Akkor inkább TE és a többi pick def és O fal mélység. Nyugtass meg hogy 130 cm a pali súlypontemelkedése. Akkor jó 🙋
Kíváncsi leszek Sean ki tud-e hozni majd belőle valamit, mert elég jó kis játékos volt, csak a végén valahogy eltűnt.
kapitnono
Kájzerszóze
kapitnono
több mint 6 éve
Thomas ott van, nem értem miért nem dobáltunk rá nagyon az end-zone-ban. A TE részével meg nyilván egyetértek, jó lenne mondjuk Jimmy-t visszahozni, vagy a draftról hozni valami jó elkapó TE-t. Huff szerintem slot-ba jó lehet ha Sean jól tudja használni.Source: the Saints have officially signed former Eagles and Bucs WR Josh Huff to a reserve/future deal.Csak 180 magas.. nem ilyenn kell. Tornyot kérünk. Hányadikol voltunk red zone hatékonyságban? Akkor inkább TE és a többi pick def és O fal mélység. Nyugtass meg hogy 130 cm a pali súlypontemelkedése. Akkor jó 🙋
kapitnono
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Source: the Saints have officially signed former Eagles and Bucs WR Josh Huff to a reserve/future deal.Csak 180 magas.. nem ilyenn kell. Tornyot kérünk. Hányadikol voltunk red zone hatékonyságban? Akkor inkább TE és a többi pick def és O fal mélység. Nyugtass meg hogy 130 cm a pali súlypontemelkedése. Akkor jó 🙋
kapitnono
több mint 6 éve
Source: the Saints have officially signed former Eagles and Bucs WR Josh Huff to a reserve/future deal.Kíváncsi leszek Sean ki tud-e hozni majd belőle valamit, mert elég jó kis játékos volt, csak a végén valahogy eltűnt.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
A sràcok jó fejek, ezen röhögtem! De még van egy két videó a csapat FB oldalàn.több mint 6 éve
Marlon Humphry vajon okos-e??? Most olvasom, hogy rablás miatt előzetesben.... jajj a rohadt offseason.... remélem nálunk csend, rend, fegyelem lesz.A kérdés iszonyat viccesen jogos 😀😀😀DDDDDDDD Első körös fizu kevés volt! (vagy csak társtettes, csendes háttérszervező?)
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Marlon Humphry vajon okos-e??? Most olvasom, hogy rablás miatt előzetesben.... jajj a rohadt offseason.... remélem nálunk csend, rend, fegyelem lesz.
több mint 6 éve
Elvileg a Peterson csere után kapni fogunk egy 6.körös kompenzációs draft picket. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyenünk 😀Ez a kompenzációs pick nem az amit a liga osztogat.
kapitnono
Ezt a Cards adja, csak azért most hír, mert kondíciós volt.
Én annyira nem erőltetném a gyors Lb picket. Erre húztuk tavaly Anzalone-t, akiben van is potenciál! Nem hiszem, hogy már most kuka lenne a project. Teo remek 2down játékos volt idén, Klein pedig hiába nem egy ász, jól bele illett a sémába és a védelem agya volt. Robertson pedig kezdő kaliber rotáció. Alapból kevés 3LBs felállást játszunk...Nem érzem, hogy egy rookie itt instant impact lehetne.Darabra megvagyunk LB-ben, de ez az a része a védelemnek, amelyben egyáltalán nincs igazi playmaker.
clbass
több mint 6 éve
Elvileg a Peterson csere után kapni fogunk egy 6.körös kompenzációs draft picket. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyenünk 😀
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Érdekességképp megnéztem az összpasszkísérleteket (regular+PO):Brees előreláthatólag meddig marad? Ha marad...Én kb 2 max 3 évet adnék neki. Attól függ nyilván, hogyan bírja a teste, azért Manningnél is lehetett látni, hogy milyen hirtelen tud jönni a visszaesés, de Bradynél azért még most sem nagyon lehet ezt látni szerintem. De Breesnél már idén is lehet ennek jeleit látni pl.: hosszú passzoknál már nincs meg az a karereje ami volt neki, de a játékot még mindig kiválóan olvassa, és az ilyen rövid, középtávoli dobásokat elég gyakran meg tudja még csinálni. Szóval szerintem egy jó run offense-el még 2-3 év simán lehet benne.
Matthew99
kapitnono
Brett Favre ~11.000
Tom Brady ~10.500
Peyton Manning ~10.400
Drew Brees ~9.800
Nyilván sok mindentől és egyéntől is függ, meddig tud magas szinten játszani, de szerintem egyik összetevője ennek a passzkísérletek száma is.
több mint 6 éve
Brees előreláthatólag meddig marad? Ha marad...Én kb 2 max 3 évet adnék neki. Attól függ nyilván, hogyan bírja a teste, azért Manningnél is lehetett látni, hogy milyen hirtelen tud jönni a visszaesés, de Bradynél azért még most sem nagyon lehet ezt látni szerintem. De Breesnél már idén is lehet ennek jeleit látni pl.: hosszú passzoknál már nincs meg az a karereje ami volt neki, de a játékot még mindig kiválóan olvassa, és az ilyen rövid, középtávoli dobásokat elég gyakran meg tudja még csinálni. Szóval szerintem egy jó run offense-el még 2-3 év simán lehet benne.
Matthew99
több mint 6 éve
Brees előreláthatólag meddig marad? Ha marad...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Az a legjobb a mostani offseasonben, hogy az összes hibánkat/hiányosságunkat orvosolni tudnánk FA+drafton. Cap space megvan hozzá, az elmúlt két draft pedig szenzációs volt, így joggal lehet remélni a mostanit is a minusz második kör ellenére. De mivel gyakorlatilag win-now-ban vagyunk most is, én simán próbálnék tradelni 2019-es cetli(ke)t.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Hát ja Elliott is jó , bőven bent lesz még remélem, az lenne a jó ha még a 3.-ban is bent lenne, de majd meglátjuk mi lesz, nekem tetszik még rashaan Evans az LB-k közt, meg WR-ben Christian Kirk, a mostani draftunk nagyon bizakodová tett és remélem idén is egy közel ilyen jó class-t össze tudnak hozni😊Azért szerintem a tavalyi sem lett rossz: S.Rankins, Bell, Thomas, Onyemata,
ackrisz17
Látszik a tavalyi meg az idei drafton, hogy jót tett azért Jeff Ireland kinevezése.
több mint 6 éve
Hát ja Elliott is jó , bőven bent lesz még remélem, az lenne a jó ha még a 3.-ban is bent lenne, de majd meglátjuk mi lesz, nekem tetszik még rashaan Evans az LB-k közt, meg WR-ben Christian Kirk, a mostani draftunk nagyon bizakodová tett és remélem idén is egy közel ilyen jó class-t össze tudnak hozni😊
több mint 6 éve
Kérdés nélkül 😀Megérte 😊Második körös pickünk nincs ugye?Nincs az a 49-ers-höz ment Kamaráért csrébe
Kájzerszóze
kapitnono
Matthew99
több mint 6 éve
Megérte 😊Második körös pickünk nincs ugye?Nincs az a 49-ers-höz ment Kamaráért csrébe
Kájzerszóze
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Második körös pickünk nincs ugye?Nincs az a 49-ers-höz ment Kamaráért csrébe
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Ha nem igazoljuk vissza Vaccarot akkor a S sort erősíteném én is elsősorban a draftról, mert szerintem jövőre is sok 3 S felállást fogunk alkalmazni, és akkor Bell meg Williams mellé kell még egy megbízható playa.Vaccaro sokba kerülne szerintem, sokat sérült és ebből az idei védelemből szerintem lefelé lógott ki. Slot helyett meg inkább valami magas ember kellene, a TE is okés. Mégis, kellene egy jó LB, amiket írtál clbass rendben is van, de ha van olyan, akiben egyben megvan a sok tehetség és képesség, hát ide vele 😀 😀 😀Ha nem igazoljuk vissza Vaccarot akkor azért Ronnie Harrison jó lenne, az Alabamáról mostanában úgy is elég jó Safetyk kerülnek ki... 😊
Kájzerszóze
ackrisz17
Fitzpatrick, Derwin James szerintem kilőve őket bőven hamarabb elviszik főleg Fitzpatrick tuti top 10-es pick.
Ronnie Harrison is jó lenne de aki nekem igazán tetszene az Deshon Elliott Texasból/És igen ugyanúgy a 4-es mezt viseli mint Vaccaro 😀/ jó méretekkel rendelkezik, jól szerel, van labdaérzéke is és SS-ben szerintem tökéletes lenne. És valószínűleg bőven bent lesz amikor mi húzunk majd.
több mint 6 éve
Azt gondoltam, hogy ha lejár a szerződése akkor ingyen a miénk lehet 😀 Az értelmes árra a fizetésre gondoltam 😀Lesz a piacon valami Jimmy Graham nevű csóka, akivel elvileg nem fog hosszabbítani a Hawks. Ő szerintem eléggé jó lenne ide ha értelmes áron meg tudnánk szerezni 😀Például ingyen...
kapitnono
diceman
több mint 6 éve
Vaccaro sokba kerülne szerintem, sokat sérült és ebből az idei védelemből szerintem lefelé lógott ki. Slot helyett meg inkább valami magas ember kellene, a TE is okés. Mégis, kellene egy jó LB, amiket írtál clbass rendben is van, de ha van olyan, akiben egyben megvan a sok tehetség és képesség, hát ide vele 😀 😀 😀Ha nem igazoljuk vissza Vaccarot akkor azért Ronnie Harrison jó lenne, az Alabamáról mostanában úgy is elég jó Safetyk kerülnek ki... 😊
Kájzerszóze