NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Kellemes téma volt, nincsmit.Hálásan köszönöm itt is 😃 most már tudhatod, nem álltam mögötted, csak sámán vagyok 😃Ment PM. És elmehetsz mögülem 😉Mert igen jooooo lett 😃Ja szerintem is egész jó lett. Ha Kájzernek nem jön be majd beizzítom magamnak 😊@Kájzerszóze:Vvvaaaaztakurvaa!! **-**
Matthew99
kristóf17
Matthew99
Kájzerszóze
Matthew99
Ahogy másnak mondom: nebaszogassámán... 🙋😃
Kájzerszóze
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Hálásan köszönöm itt is 😃 most már tudhatod, nem álltam mögötted, csak sámán vagyok 😃Ment PM. És elmehetsz mögülem 😉Mert igen jooooo lett 😃Ja szerintem is egész jó lett. Ha Kájzernek nem jön be majd beizzítom magamnak 😊@Kájzerszóze:Vvvaaaaztakurvaa!! **-**
Matthew99
kristóf17
Matthew99
Kájzerszóze
Matthew99
Ahogy másnak mondom: nebaszogassámán... 🙋😃
több mint 6 éve
Ment PM. És elmehetsz mögülem 😉Mert igen jooooo lett 😃Ja szerintem is egész jó lett. Ha Kájzernek nem jön be majd beizzítom magamnak 😊@Kájzerszóze:Vvvaaaaztakurvaa!! **-**
Matthew99
kristóf17
Matthew99
Kájzerszóze
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Mert igen jooooo lett 😃Ja szerintem is egész jó lett. Ha Kájzernek nem jön be majd beizzítom magamnak 😊@Kájzerszóze:Vvvaaaaztakurvaa!! **-**
Matthew99
kristóf17
Matthew99
több mint 6 éve
Ja szerintem is egész jó lett. Ha Kájzernek nem jön be majd beizzítom magamnak 😊@Kájzerszóze:Vvvaaaaztakurvaa!! **-**
Matthew99
kristóf17
több mint 6 éve
@Kájzerszóze:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Tudjátok, miért lesz igazán vicces jövő februárban SB-t nyernünk???Mekkora lenne, ha ez összejönne. 😀 Mondjuk Paytonékat után valószínűleg SWAT egységekkel kéne kimenekíteni onnan.
...
Hát mert ATLANTÁBAN lesz!!!
😀
Rutin
több mint 6 éve
Tudjátok, miért lesz igazán vicces jövő februárban SB-t nyernünk???Minden esélyünk meg van rá: Steve Sarkisian, az Atlanta Falcons sokat kritizált támadókoordinátora marad a posztján a következő szezonra is
...
😀
Rutin
😀
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Tudjátok, miért lesz igazán vicces jövő februárban SB-t nyernünk???...
😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Játszottam Over The Cap-en, és ha jól néztem, akkor Fleener cut-tal tudunk spórolni akár 6,4 misit is 😮 ugye nobrainer (haha) a cutja innentől kezdve, remélem csináltathatom a "Welcome Home Jimmy, Please Promise That You Won't Be Bigheaded Again" pólót...
több mint 6 éve
Nem meglepő módon 4 rookie-nk/Lattimore, Kamara, M.Williams, R.Ramczyk/ is bekerült az all-rookie teambe. Természetesen a 4-el mi adtuk a legtöbb játékost a csapatba.
több mint 6 éve
A jövőre nézve elég jó adat: Marcus Williams 90 kísérletből mindössze 5 szerelést hibázott el Stefon Diggs touchdownja előtt, ez pedig a hatodik legjobb arány az NFL safetyjei közt.
több mint 6 éve
Rookie mistake. A játékos tanulni fog belőle, és nem is érdemes rákenni. De így kiesni szörnyű. 2012-ben a Broncos esett ki egy hasonló hiba miatt Flaccoék ellen. (Nem teljesen ugyanaz a szituáció, ott volt még esély a javításra, de az a momentum döntőnek bizonyult. Rohadt egy érzés szurkolóként.)peterk2005Nadejó.... nem csak nekem villant be rögtön:
twitter.com/NickiJhabvala/status/952719452973314048
Vigasztalásul mondom, hogy a 2012 utáni idényben a Denver superbowl-t játszott, és három év múlva nyert is. Brees-ben még benne lehet 3 év. Gondolom egy ilyen forgatókönyvet aláírnátok ti is. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
www.facebook.com/ThomasMorstead/photos/a.529300180472378.1073741825.120506661351734/1575308802538172/?type=3&theaterszép gesztus a kapitánytól!
több mint 6 éve
Mindenhol QB runt írnak a mockokban. 1/27-en Baker már tuti nem lesz benn... szóval a születésnapos főnöknek maradnia kell 😀 Isten éltesse!
több mint 6 éve
többszörösen emlegetett szamár lettem itt úgy tűnik 😊 az nem meglepő, hogy Hill ekkora király ST-ben is, az inkább, hogy még focizik egyáltalán, és bár azt írnám, hogy nem lehet vele hosszabb távon számolni a sérülésmúltja miatt, Brees karrierjét is eltemették már egyszer ugye bő egy évtizeddel ezelőtt... QB-t az első körben csak akkor draftolnék a Saints helyében, ha Mayfield még elérhetőBrees:Brees a legnagyobb, ezt sem kérdés 😀
I love you Who Dat Nation. And I love our team. We are destined for great things
Akkor gondolom, ezt azt jelenti, hogy még marad 😀 Bár ez szerintem eddig sem volt kérdés. Azért előbb utóbb jó lenne találni valakit aki majd a qb-nk lesz utána. Nem lenne szerencsés egyből a mélyvízbe dobni. Bár nem tudom Sean mennyire gondolta komolyan korábban azt, hogy T.Hill-t gondolja Brees utódjának.
kapitnono
Hill kemény fickó lehet, valahol baggio írta, hogy két nagyon kemény sérülésből jött vissza. Lehet, hogy többet is tudna róla mondani. Nekem tetszik az hogy simán beválalja a ST játékot, mert játszani akar, az alázat biztos meg van benne.
Amugy meg, ha van tehetség a srácban és SP ki tudja alakítani a játékát, akkor egy roppant mozgékony és gyors irányítónk lehetne. Nem utolsó sorban, ha dob egy INT akkor rögtön utána meg is tudja csinálni a tackle-t!! 😀
Fattyu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Brees:Brees a legnagyobb, ezt sem kérdés 😀
I love you Who Dat Nation. And I love our team. We are destined for great things
Akkor gondolom, ezt azt jelenti, hogy még marad 😀 Bár ez szerintem eddig sem volt kérdés. Azért előbb utóbb jó lenne találni valakit aki majd a qb-nk lesz utána. Nem lenne szerencsés egyből a mélyvízbe dobni. Bár nem tudom Sean mennyire gondolta komolyan korábban azt, hogy T.Hill-t gondolja Brees utódjának.
kapitnono
Hill kemény fickó lehet, valahol baggio írta, hogy két nagyon kemény sérülésből jött vissza. Lehet, hogy többet is tudna róla mondani. Nekem tetszik az hogy simán beválalja a ST játékot, mert játszani akar, az alázat biztos meg van benne.
Amugy meg, ha van tehetség a srácban és SP ki tudja alakítani a játékát, akkor egy roppant mozgékony és gyors irányítónk lehetne. Nem utolsó sorban, ha dob egy INT akkor rögtön utána meg is tudja csinálni a tackle-t!! 😀
több mint 6 éve
Brees:I love you Who Dat Nation. And I love our team. We are destined for great things
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Magas elkapo, faszántos TtE kellene, de én még mindig LB-t kérek.Az egyetėrtés!! 😉
Amúgy nem bírózni akarok, de sok ronda fújás volt....
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Tudom, nézegettem én is, hogy még a 3. körben is lehet majd találni jól blokkoló, jó elkapó TE-t.Baggio írta, hogy a TE class nagyon deep, hátrébb is kapunk értelmes játékost. LB kell, nagyon. Az sem zavarna, ha feltradelnénk, akár egy 2019-es pick áráért sem.TE nagyon kell, en nem bannek egy WR2/3-at se, meg melyseg a D-be. JA es egy jo kis QB aki 2-3 ev mulva lehet a carsontwentzunk (-serules).Szerintem ha nem nagyon marad értelmes játékos ahol mi fogunk húzni/No.27.pick lett ugye/ simán mehetnénk TE-re akár az első körben, úgyis lesz egy kettő aki simán meg fogja érni az első kör végét.
diceman
kapitnono
Gyurma Pappa
Lb-vel én is egyet értek nagyon jó lenne egy atletikus lb a védelem közepére.
több mint 6 éve
Baggio írta, hogy a TE class nagyon deep, hátrébb is kapunk értelmes játékost. LB kell, nagyon. Az sem zavarna, ha feltradelnénk, akár egy 2019-es pick áráért sem.TE nagyon kell, en nem bannek egy WR2/3-at se, meg melyseg a D-be. JA es egy jo kis QB aki 2-3 ev mulva lehet a carsontwentzunk (-serules).Szerintem ha nem nagyon marad értelmes játékos ahol mi fogunk húzni/No.27.pick lett ugye/ simán mehetnénk TE-re akár az első körben, úgyis lesz egy kettő aki simán meg fogja érni az első kör végét.
diceman
kapitnono
több mint 6 éve
TE nagyon kell, en nem bannek egy WR2/3-at se, meg melyseg a D-be. JA es egy jo kis QB aki 2-3 ev mulva lehet a carsontwentzunk (-serules).Szerintem ha nem nagyon marad értelmes játékos ahol mi fogunk húzni/No.27.pick lett ugye/ simán mehetnénk TE-re akár az első körben, úgyis lesz egy kettő aki simán meg fogja érni az első kör végét.
diceman
több mint 6 éve
TE nagyon kell, en nem bannek egy WR2/3-at se, meg melyseg a D-be. JA es egy jo kis QB aki 2-3 ev mulva lehet a carsontwentzunk (-serules).