NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
130
22
18:05 Arizona State @ Texas A&M [Net4+]
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 8 éve
Lehet hogy most baromságot írok, szerintetek nem lehet hogy azért áldoztuk fel ennyire könnyen a jövő évi első kört illetve azért húztuk ki Scott-ot, mert el akarjuk tradelni Ingramot, tudom hogy nem ér első kört, de egy pick + Ingram, és akkor megpróbálunk megállapodni a határidő vége előtt egy olyan csapattal akiknek van RB need és gyenge szezonunk lesz és úgy próbálunk fel menni első kör elejére.
több mint 8 éve
Ez a Leonard pick nagyon mehh...
több mint 8 éve
A harmadik kör után nem éreztem annyira jónak az ideit, mint tavaly. Tavaly valahogy átjött a koncepció, idén meg mintha csak le akarta volna tudni az FA a kötelezőt.Két legnagyobb need lement, utána full BPA, ha senki nem marad, akkor sincs semmi.
Bár főleg úgy nehéz alkotni, hogy a draft nélkül is elég korrekt ez a roster, harmadnapos meg UDFA újoncoknak elég nehéz lesz helyet találniuk, nehezebb, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Talán ezért se lett volna rossz kicsit sűríteni a mezőnyön a kései pickek felcseréjével.
Majd meglátjuk.
atapapa
Csendben jegyzem meg, sok értelmes RB a két kezdőn kívül nincs, szóval az RB draft nem akkora hülyeség 😊

több mint 8 éve
Nekünk való abban a tekintetben, hogy több posztos játékos, centert és guardot is elviszi. Jól használja a kezét, fineszes gyerek, jól tudta centerként hova és mikor duplázzon.
viszont nem valami nagy atléta, elég darabos, pont Unger ellentéte, második szinten nem sok blokkot fog kiosztani
több mint 8 éve
És erre elhozzuk Clappet 😀😀😀DDDDreméljük nekünk is szerencsét hoz 😀
Örülök neki
atapapa
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=kRCM7hvFHk0ebből a vidiből nekem simán az jön le, hogy visszahordásra draftolta őt a FO
Fattyu
több mint 8 éve
amit nem értek továbbra sem... 2014 óta 33 LSU játékost draftoltak az NFL-ben. Az egy dolog hogy ebből a 33-ból egy se jött hozzánk, viszont 2014 óta nem volt olyan év, hogy ne vitt volna az NFC South a Tigers-ből embert. Konkrétan a divízióriválisok összesen 8 embert vittek ki tőlünk, a nyolcból 3 már volt pro bowler. A Falcons különösen rá van állva az itt trenírozott srácokra, már sorban a negyedik éve visznek innen embert.
több mint 8 éve
A harmadik kör után nem éreztem annyira jónak az ideit, mint tavaly. Tavaly valahogy átjött a koncepció, idén meg mintha csak le akarta volna tudni az FA a kötelezőt.Pont Én is írni akartam, hogy roster szűkítésénél lehet vakarni a kobakot.
Bár főleg úgy nehéz alkotni, hogy a draft nélkül is elég korrekt ez a roster, harmadnapos meg UDFA újoncoknak elég nehéz lesz helyet találniuk, nehezebb, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Talán ezért se lett volna rossz kicsit sűríteni a mezőnyön a kései pickek felcseréjével.
Majd meglátjuk.
atapapa
Elértünk oda, hogy a jónak mondható jàtékost is elengedhetünk.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 8 éve
A harmadik kör után nem éreztem annyira jónak az ideit, mint tavaly. Tavaly valahogy átjött a koncepció, idén meg mintha csak le akarta volna tudni az FA a kötelezőt. Bár főleg úgy nehéz alkotni, hogy a draft nélkül is elég korrekt ez a roster, harmadnapos meg UDFA újoncoknak elég nehéz lesz helyet találniuk, nehezebb, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Talán ezért se lett volna rossz kicsit sűríteni a mezőnyön a kései pickek felcseréjével.
Majd meglátjuk.
több mint 8 éve
Lemaradtam két huzàsról munka miatt, jött addig két DB.Csak a szokásos, nem is múlhat el úgy draft, hogy ne húzzunk RB-t 😀
Hazaértem, bekapcsolódtam a közvetítésben, 200 picknél tartunk valami vacak csapat húz, utàna mi a 201el.
Örültem, hogy pont jókor, àtom. Ééés jött a RB húzàs 😁😁😁😁!
Fattyu
Két DB okés szerintem spec.team-be meg depth-nek jók lehetnek

több mint 8 éve
Lemaradtam két huzàsról munka miatt, jött addig két DB.Hazaértem, bekapcsolódtam a közvetítésben, 200 picknél tartunk valami vacak csapat húz, utàna mi a 201el.
Örültem, hogy pont jókor, àtom. Ééés jött a RB húzàs 😁😁😁😁!
több mint 8 éve
TE poszton nem izguljuk túl a dolgot (Fleener project 2.0?), a többi draft okés, depth mindenhova. Alapvetően a megkérdőjelezhető első körrel együtt teljesen sallangmentes, korrekt draftnak néz ki.
több mint 8 éve
Engem az mondjuk meglepett eddig, hogy akiket draftoltunk semmilyen formában nem vettük fel velük a kapcsolatot gondolok itt a privát edzésre vagy az interjúra a combine-on.Pedig nem ritka részünkről úgy kiválasztani valakit, hogy semmi kontakt nem volt korábban.
kapitnono
több mint 8 éve
Engem az mondjuk meglepett eddig, hogy akiket draftoltunk semmilyen formában nem vettük fel velük a kapcsolatot gondolok itt a privát edzésre vagy az interjúra a combine-on.Mondjuk ez is igaz!
kapitnono
Itt írta valaki még az offseson elején, hogy SP azt nyilatkozta nagy lehetőséget lát Davenportban! Na az nem volt ködösítés.😁😁
Szerkesztette: Fattyu
több mint 8 éve
Engem az mondjuk meglepett eddig, hogy akiket draftoltunk semmilyen formában nem vettük fel velük a kapcsolatot gondolok itt a privát edzésre vagy az interjúra a combine-on.

több mint 8 éve
Posztok amelyekre szerintem húzunk:A QB t kihagytad!
TE van néhány prospect akit nézegettünk, de nem vitték ki,
CB , meglepően sokkal felvettük a kapcsolatot valamilyen formában.
OL,mélység/ project
DT, mélység/ project
RB, mint mindig 😀
Fattyu
😁😁😁

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Posztok amelyekre szerintem húzunk:TE van néhány prospect akit nézegettünk, de nem vitték ki,
CB , meglepően sokkal felvettük a kapcsolatot valamilyen formában.
OL,mélység/ project
DT, mélység/ project
RB, mint mindig 😀
több mint 8 éve
Csatlakozva az előttem szólókhoz, amit már írtam is valahol, hogy az FO lapjaiba nem látunk bele. Ők csinálják a maguk elképzelései szerint és nagyon keveset osztanak meg ebből a nagyvilággal. Hogy ezek az elképzelések jól működnek vagy működtek az a pályán fog eldőlni és nem egy újságíró vagy szakértő által rányomott osztályzat alapján. Én úgy vagyok vele, hogy majd akkor lehet kritizálni ha nem működik a gyakorlatban a dolog.
AZ elmúlt kb. 10-12 évben amióta követem a csapatot volt jó döntés, és rossz is, de összességében elégedett vagyok. Így a bizalom részemről egyelőre töretlen.
Az irányító húzásának kérdését már Ata részletezte. Igaza van. Kár rugózni ezen, hogy majd ezt, majd azt, majd így, majd úgy. Itt is meg lehet a FO elképzelése, egyszer majd meglátjuk, és leesik az állunk .
Egy kis OFF a végére:
Én még nem kritizáltam soha szakértőket, mert nem az Én tisztem, nem értek hozzá. De viszonyítani tudok. A mostani Sport 1-es draft közvetítés eléggé gyenge volt az elmúlt 2 évhez képest, nagyságrendi különbség volt köztük.