NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Na akkor meccsnézés?Nekem nem jó most sajnos, este meló van, pedig jó lett volna megint.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
én meg azt a dakota mondást ismerem hogy döglött lóba ne rúgj meg ha jól is esne.Amúgy meg jogos mert ki tudja alólad mikor dől ki! 😁
HajduImre
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Lovat?Ha már témánál járunk: mit tartanak az indiánok nyers lobörben?én meg azt a dakota mondást ismerem hogy döglött lóba ne rúgj meg ha jól is esne.Ezt én is ismerem, csak van folytatàsa is:... Csak a bicskàdat ne hagyd otthon, hogy a bőrét azért lenyúzdhasd.😁
HajduImre
Fattyu
Kájzerszóze
Időközi országgyűlési vàlasztàst?
Tangóharmónikàt?
Passz...
több mint 6 éve
Csak nem lovat?? 😂Ha már témánál járunk: mit tartanak az indiánok nyers lobörben?én meg azt a dakota mondást ismerem hogy döglött lóba ne rúgj meg ha jól is esne.Ezt én is ismerem, csak van folytatàsa is:... Csak a bicskàdat ne hagyd otthon, hogy a bőrét azért lenyúzdhasd.😁
HajduImre
Fattyu
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Ha már témánál járunk: mit tartanak az indiánok nyers lobörben?én meg azt a dakota mondást ismerem hogy döglött lóba ne rúgj meg ha jól is esne.Ezt én is ismerem, csak van folytatàsa is:... Csak a bicskàdat ne hagyd otthon, hogy a bőrét azért lenyúzdhasd.😁
HajduImre
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
én meg azt a dakota mondást ismerem hogy döglött lóba ne rúgj meg ha jól is esne.Ezt én is ismerem, csak van folytatàsa is:... Csak a bicskàdat ne hagyd otthon, hogy a bőrét azért lenyúzdhasd.😁
HajduImre
több mint 6 éve
HajduImre
157
én meg azt a dakota mondást ismerem hogy döglött lóba ne rúgj meg ha jól is esne.
több mint 6 éve
Amúgy kinn ért le a lába Húliónak, de a gif akkor is csúcs, köszi ata! Új feladat lesz a Combine-on a Failcone drill... 😀
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Uhh, de mocsok 😀Azt a dakota mondást ismerem: Ha észreveszed, hogy döglött lovon lovagolsz, szállj le!
Kájzerszóze
atapapa
több mint 6 éve
Azt a dakota mondást ismerem: Ha észreveszed, hogy döglött lovon lovagolsz, szállj le!
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Azt a dakota mondást ismerem: Ha észreveszed, hogy döglött lovon lovagolsz, szállj le!
több mint 6 éve
Dakota közmondás: Úgy nehéz a gyűrűért játszani ha kieselA Falcond out, eddig jó 🙋Hát azért egy divízió döntő a Dome-bna a büdös madarak ellen....
Jár a pacsi az Eaglesnek. Pass rush nélkül Foles elég volt...
Holnap meccsnézés?
Kájzerszóze
Thomas80
Jó volt ez így....
több mint 6 éve
Thomas80
261
Foglaltam asztalt a Kandalló Pubba este 10-re. Ata és én leszünk tuti. Többiek? Gyertek!!!!Megpróbálok menni...
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Foglaltam asztalt a Kandalló Pubba este 10-re. Ata és én leszünk tuti. Többiek? Gyertek!!!!
több mint 6 éve
Thomas80
261
A Falcond out, eddig jó 🙋Hát azért egy divízió döntő a Dome-bna a büdös madarak ellen....
Jár a pacsi az Eaglesnek. Pass rush nélkül Foles elég volt...
Holnap meccsnézés?
Kájzerszóze
több mint 6 éve
A Falcond out, eddig jó 🙋Jár a pacsi az Eaglesnek. Pass rush nélkül Foles elég volt...
Holnap meccsnézés?
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Oké, hogy valamiért bénàzott mostansàg, de akkor is variàciós lehetőségként jó volt. Sneadnek mindenképp szintet kell lépnie végre. Legyen ez a meccs egyik alcíme: Snead visszatérabudosku....dehogynem, picivel kevesebb labdat adunk majd el 😀
ez NAGYON nem jo
diceman
PEEtör
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Még akkor sem tudok az atlantának drukkolni, ha egy esetleges győzelmünk esetén otthon játszhatnánk a konferenciadöntőt. pedig erre treníroztam az agyam egész héten, de nem sikerült.Pontosan így vagyok ezzel én is.Tudom ha nyernénk esetleg Minnesotában, akkor jobb lenne otthon az Atlantával játszani, viszont egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy nekik szurkoljak 😀
HajduImre
több mint 6 éve
HajduImre
157
Még akkor sem tudok az atlantának drukkolni, ha egy esetleges győzelmünk esetén otthon játszhatnánk a konferenciadöntőt. pedig erre treníroztam az agyam egész héten, de nem sikerült.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
abudosku....dehogynem, picivel kevesebb labdat adunk majd el 😀
ez NAGYON nem jo
diceman
több mint 6 éve
Tudtommal travin dural és austin carr vannak ott elkapó poszton, de ott is carr csak 6'1 magas. Mondjuk rá azért kíváncsi lettem volna valamikor a szezon során garbage time során, tavaly nagyon jót szezont futott a Northwestern-ben, és a pats-ben is korrekt előszezont hozott le.Saints list WR Brandon Coleman (neck) as out for Sunday's game against the Vikings. QB Taysom Hill (illness), LB Michael Mauti (illness) are questionable.Egėsz héten nem edzett, lehet bünti van
Meglepő, azt hittem aki mozog, az biztosan játszik.
kapitnono
😁
Vajon van tartalákban létra elkapónk?
Mert kellene.
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Saints list WR Brandon Coleman (neck) as out for Sunday's game against the Vikings. QB Taysom Hill (illness), LB Michael Mauti (illness) are questionable.Egėsz héten nem edzett, lehet bünti van
Meglepő, azt hittem aki mozog, az biztosan játszik.
kapitnono
😁
Vajon van tartalákban létra elkapónk?
Mert kellene.
Szerkesztette: Fattyu