New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Mik vannak, köszi a tippet 😀Welcome to the 21th century 😀 minden major sportra meg van, másokra is használom.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A Google Calendaromban kb. 2008 óta bent van a hivatalos Saints naptár, és ma reggel ahogy ránéztem a hetemre, valami furcsa érzés fogott el. Ja, hogy januárban meccs? FeelsGoodManMik vannak, köszi a tippet 😀
Én most úgy vagyok vele, hogy minden meccs ajándék az idei évben, ahogy írtátok nagyon sok a fiatal. Brees még egy évet szerintem legalább marad, akkor is, ha most nem lesz SB run, de a csapat többi része (főleg a védelem), annyira pofátlanul fiatal, hogy szerintem jó évek elé nézünk. Ez pedig sokkal több, mint amit vártunk tavaly vagy tavalyelőtt, és én ettől vagyok igazán boldog.
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
www.nola.com/saints/index.ssf/2018/01/nine_reasons_the_new_orleans_s.htmlJó kis cikk, jó érvelésekkel szerintem
több mint 6 éve
HajduImre
157
Aha. A kívánság az kívánság. 😊Én se, mert valójában ő a legjobb.A PFF beválasztotta év végi All-Pro csapatba Cam Jordant, M.Thomast, A.Kamarát, Thomas Morsteadet.Azt viszont nem értem hogy M.Ryan hogyan lehet a második legjobb QB 😀
Itt a teljes lista:
www.profootballfocus.com/news/2017-pff-nfl-all-pro-team
kapitnono
ackrisz17
peach
több mint 6 éve
😀 😀Én se, mert valójában ő a legjobb.A PFF beválasztotta év végi All-Pro csapatba Cam Jordant, M.Thomast, A.Kamarát, Thomas Morsteadet.Azt viszont nem értem hogy M.Ryan hogyan lehet a második legjobb QB 😀
Itt a teljes lista:
kapitnono
ackrisz17
peach
több mint 6 éve
Kevés szó esett erről, de azért örülnék neki, ha Jordan legalább szavazatot kapna a DPOY szavazáson, szerintem az idei éve legalább ennyit megérdemel. Megnyerni szerintem nem fogja, de akkoris. Visszatérve még az "értelmetlen statisztika" rovatra: ez már erősen a DROY kampány része. Én várok még hasonló "vicces" számokat Kamara-val kapcsolatban is.
Hétvégi meccshez: amitől tartok, hogy Payton rendszeresen outcoacholja Rivera & Co-t, amikor azonos képességű csapatokkal dolgoznak. Attól rettegek igazán, hogy túlokoskodja majd SP az egész meccset. Szerintem ez a legnagyobb veszély arra, hogy kikapjunk. Rá kell bízni a meccset a pro bowlerekre O oldalon, nem kell cicoma, meg double reverse-k, meg ilyesmi.
több mint 6 éve
Én se, mert valójában ő a legjobb.A PFF beválasztotta év végi All-Pro csapatba Cam Jordant, M.Thomast, A.Kamarát, Thomas Morsteadet.Azt viszont nem értem hogy M.Ryan hogyan lehet a második legjobb QB 😀
Itt a teljes lista:
kapitnono
ackrisz17
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
A PFF beválasztotta év végi All-Pro csapatba Cam Jordant, M.Thomast, A.Kamarát, Thomas Morsteadet.Azt viszont nem értem hogy M.Ryan hogyan lehet a második legjobb QB 😀
Itt a teljes lista:
kapitnono
több mint 6 éve
A PFF beválasztotta év végi All-Pro csapatba Cam Jordant, M.Thomast, A.Kamarát, Thomas Morsteadet.Itt a teljes lista:
több mint 6 éve
Ma már minden sérült Limitàltan edzett,. A PO-ra mindenkit összefoltoznak akit lehet😁Pont most akartam írni én is, hogy valami csoda folytán aki nincs IR-en az legalább limitáltan edzett. Gondolom ha valakinek van legalább egy lába az játszani fog 😀
Fattyu
A játékosok is úgy vannak vele szerintem, hogy február után lesz bőven idejük pihenni.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Srácok, a rájátszásban vagyunk, tessék leszarni a draftot 😀Ez a megszokás hatalma 😁😁 Az elmúlt években ilyenkor mindíg ez ment, mert nem maradt más.
atapapa
No de most egészen màs szájízzel történt ez😁😁
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Ma már minden sérült Limitàltan edzett,. A PO-ra mindenkit összefoltoznak akit lehet😁
több mint 6 éve
Feleslegesen leoltottál egy felesleges statisztikát 😀 Ez olyan, mint amikor "brittudósok" komoly vitát robbantanak ki a facebookon 😊Marshon Lattimore több TD-t szerzett, mint az előtte draftolt három wide receiver - Corey Davis, John Ross és Mike WIlliams - együtt.Az első sérült volt, a második hc-ja egy barom, a harmadik sérült volt. Lényegében jó ha kombinálva 7-8 meccset pályán voltak. De valóban érdekes...
Matthew99
peach
több mint 6 éve
Marshon Lattimore több TD-t szerzett, mint az előtte draftolt három wide receiver - Corey Davis, John Ross és Mike WIlliams - együtt.Az első sérült volt, a második hc-ja egy barom, a harmadik sérült volt. Lényegében jó ha kombinálva 7-8 meccset pályán voltak. De valóban érdekes...
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Marshon Lattimore több TD-t szerzett, mint az előtte draftolt három wide receiver - Corey Davis, John Ross és Mike WIlliams - együtt.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Best NFL regular season records since 2011:Három 😉
Patriots: 88-24
Packers: 73-38-1
Steelers: 73-39
Seahawks: 72-39-1
Broncos: 72-40
Bengals: 65-45-2
Panthers: 64-47-1
Saints: 63-49
Cardinals: 62-49-1
Falcons: 62-50
Ravens: 62-50
Chiefs: 62-50
Cowboys: 62-50
Ezt hogy? 2 pozitív mérlegű szezonunk volt 2011 óta
kapitnono
2011: 13-3
2013: 11-5
2017: 11-5
Közte meg 4 db 7-9
több mint 6 éve
Best NFL regular season records since 2011:Patriots: 88-24
Packers: 73-38-1
Steelers: 73-39
Seahawks: 72-39-1
Broncos: 72-40
Bengals: 65-45-2
Panthers: 64-47-1
Saints: 63-49
Cardinals: 62-49-1
Falcons: 62-50
Ravens: 62-50
Chiefs: 62-50
Cowboys: 62-50
Ezt hogy? 2 pozitív mérlegű szezonunk volt 2011 óta
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Igen, Carolina az első meccs arra kell koncentràlni. Az hogy mi lesz a többi meccsen megjósolhatatlan, NFC ràjàtszàs...Én emlékszem 2010-re nagyon fàjó volt 😥😁. Ezért örültem volna a Seattlenek, törlesztés végett, most esélyes lett volna rà.
Amúgy is a Carolinát tisztelni kell, mert egy jó csapat, nem egy csillogós, de keményen küzdő. PO tapasztalatokban is jobban àllnak. A harmadik meccsünk lesz velük idén, nagyon nem akarnak harmadjàra ellenünk veszíteni. És ha a tàmadó oldaluk Newtonnal az élen jó napot fognak ki, akkor vért kell izzadni a W-ért.
több mint 6 éve
PFF statok. Vaccaro gyenge, Ingram átlagos, de van pár elit is.Vaccarot slot cb-ént tartják számon, azért kapott ilyen értékelést. Nyilván azt tudjuk, hogy passz ellen nem a legjobb, de ha mondjuk SS-ént vagy LB-ént kapott volna értékelést szerintem sokkal jobb lett volna.
www.profootballfocus.com/nfl/teams/new-orleans-saints/20/roster
Matthew99
Kamara, Thomas meg Jordan kapott elit értékelést
több mint 6 éve
Egyetértek, az OL értékelése eléggé furcsa. De nem csak nálunk, szerintem nehéz a PFF szemléletében ezt jól megcsinálni, én nem is szoktam nézni ezt a posztot náluk.PFF statok. Vaccaro gyenge, Ingram átlagos, de van pár elit is.Az OL irreálisan leértékelt.
Matthew99
Unger 25.
Peat 49.
Warford 28.
Armstead 29.
Ramczyk 8.
Ilyen lenne egy totál yardban 2. legjobb támadófal?
Vicc
atapapa
Lássuk be, teljesen reális esélyünk van az NFC döntőre...Nagyon remélem, hogy Payton is emlékszik, ahogy én is 2010-re, amikor hasonló előjellel mentünk neki a Seahawksnak, és mind tudjuk mi lett a vége. A Panthersre kell koncentrálni, engem nem érdekel, hogy mit játszik a Falcons (egyéb okokból egyék ki, de ez mellékes), vagy hogy mi lesz az Eaglesnél.
"Csak" annyi kell hozzá, hogy...
- nyerjünk vasárnap (fogunk szerintem),
- a Falcons ne nyerjen LA-ben,
- aztán kb. ugyanaz a Philly játsszon ellenünk is, aki hétvégén a Dallas ellen. 😀
Komolyan mondom, a három feltétel közül a 2. a leginkább kérdőjeles... 😀
Rutin
több mint 6 éve
Lássuk be, teljesen reális esélyünk van az NFC döntőre...A 3. feltétel már nem igaz, hiszen a fél csapat pihentetve volt nálunk. Én azt mondom ti nyernétek ellenünk, de könnyű meccsre ne számítsatok azért.
- aztán kb. ugyanaz a Philly játsszon ellenünk is, aki hétvégén a Dallas ellen. 😀
Rutin
több mint 6 éve
A saját dolgukat rosszul csinálják, de a másikat egész jól segítik ki 😀PFF statok. Vaccaro gyenge, Ingram átlagos, de van pár elit is.Az OL irreálisan leértékelt.
Matthew99
Unger 25.
Peat 49.
Warford 28.
Armstead 29.
Ramczyk 8.
Vicc
atapapa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
PFF statok. Vaccaro gyenge, Ingram átlagos, de van pár elit is.Az OL irreálisan leértékelt.
Matthew99
Unger 25.
Peat 49.
Warford 28.
Armstead 29.
Ramczyk 8.
Vicc
több mint 6 éve
Thomas80
261
Lássuk be, teljesen reális esélyünk van az NFC döntőre...Azért fura érzés lesz az Atlantának drukkolni 😀 #hateweeksuspended
Rutin