New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Tudom hogy ritkán szólok, de most nagyon bent van az a bizonyos babszem. Nem tudom merjem e nézni...... Vagy ez szentségtörés?
több mint 6 éve
Cool tv: Michael Oher film megy. Én már a fehér 43-as nike mezben, sproles-ként. Hangolódás 🙋Még 5 és fél óra...
több mint 6 éve
Pedig a mozdony itt figyel ám! Atáé is, akinek itt is boldog névnapot kívánok! (Ha már szóba hoztam..😀)Sajna én holnap reggel Szombathelyre megyek. Nem bírnám a mai ünneplést szódával! 😉Na de kár. Legalább láthattam volna a mozdonyt...
zemanla
Kájzerszóze
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Látom Imre már nem csak én nem tudok mit kezdeni magammal 😂
több mint 6 éve
HajduImre
157
lassan felveszem a shockey mezt és abban fogok teljesen felesleges dolgokat csinálni a meccsig.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=WW-eT-lrkuUBrett Fárv is jól látható a videón, kösziiii 😂🙋😯
HajduImre
több mint 6 éve
Sajna én holnap reggel Szombathelyre megyek. Nem bírnám a mai ünneplést szódával! 😉Na de kár. Legalább láthattam volna a mozdonyt...
zemanla
több mint 6 éve
Sajna én holnap reggel Szombathelyre megyek. Nem bírnám a mai ünneplést szódával! 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Thomas80
261
Like!Konkrétan az elsőre gondoltam. 😊 Aztán meg finish strong és elkérjük bush baseballütőjét. 😊Mármint Minneapolisban mikor nem lesz gond? első vagy második alkalommal? 😀 😀Ha valahogy túljutunk a carolinán, minneapoislban már nem lesz gond, behúzzuk simán.Azon a meccsen egy hazai pályányi előnyötök volt, most viszont ti (vagy a Carolina) mentek északra! Ebből a szempontból én is azt várom hogy ugyanaz legyen az eredmény; hazai győzelem! 😀Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....2009-ben mekkora meccset játszottunk már az nfc döntőben a vikings ellen. jó lenne ha összejönne és ha ugyanolyan eredménnyel végződne.
zemanla
HajduImre
Szabolcs_76
HajduImre
Thomas80
HajduImre
több mint 6 éve
HajduImre
157
Konkrétan az elsőre gondoltam. 😊 Aztán meg finish strong és elkérjük bush baseballütőjét. 😊Mármint Minneapolisban mikor nem lesz gond? első vagy második alkalommal? 😀 😀Ha valahogy túljutunk a carolinán, minneapoislban már nem lesz gond, behúzzuk simán.Azon a meccsen egy hazai pályányi előnyötök volt, most viszont ti (vagy a Carolina) mentek északra! Ebből a szempontból én is azt várom hogy ugyanaz legyen az eredmény; hazai győzelem! 😀Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....2009-ben mekkora meccset játszottunk már az nfc döntőben a vikings ellen. jó lenne ha összejönne és ha ugyanolyan eredménnyel végződne.
zemanla
HajduImre
Szabolcs_76
HajduImre
Thomas80
több mint 6 éve
Thomas80
261
Mármint Minneapolisban mikor nem lesz gond? első vagy második alkalommal? 😀 😀Ha valahogy túljutunk a carolinán, minneapoislban már nem lesz gond, behúzzuk simán.Azon a meccsen egy hazai pályányi előnyötök volt, most viszont ti (vagy a Carolina) mentek északra! Ebből a szempontból én is azt várom hogy ugyanaz legyen az eredmény; hazai győzelem! 😀Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....2009-ben mekkora meccset játszottunk már az nfc döntőben a vikings ellen. jó lenne ha összejönne és ha ugyanolyan eredménnyel végződne.
zemanla
HajduImre
Szabolcs_76
HajduImre
több mint 6 éve
HajduImre
157
Ha valahogy túljutunk a carolinán, minneapoislban már nem lesz gond, behúzzuk simán.Azon a meccsen egy hazai pályányi előnyötök volt, most viszont ti (vagy a Carolina) mentek északra! Ebből a szempontból én is azt várom hogy ugyanaz legyen az eredmény; hazai győzelem! 😀Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....2009-ben mekkora meccset játszottunk már az nfc döntőben a vikings ellen. jó lenne ha összejönne és ha ugyanolyan eredménnyel végződne.
zemanla
HajduImre
Szabolcs_76
több mint 6 éve
Bizonyára CSAK ezért nyertünk. 😊Azon a meccsen egy hazai pályányi előnyötök volt, most viszont ti (vagy a Carolina) mentek északra! Ebből a szempontból én is azt várom hogy ugyanaz legyen az eredmény; hazai győzelem! 😀Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....2009-ben mekkora meccset játszottunk már az nfc döntőben a vikings ellen. jó lenne ha összejönne és ha ugyanolyan eredménnyel végződne.
zemanla
HajduImre
Szabolcs_76
több mint 6 éve
CharlieF
767
Azon a meccsen egy hazai pályányi előnyötök volt, most viszont ti (vagy a Carolina) mentek északra! Ebből a szempontból én is azt várom hogy ugyanaz legyen az eredmény; hazai győzelem! 😀Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....2009-ben mekkora meccset játszottunk már az nfc döntőben a vikings ellen. jó lenne ha összejönne és ha ugyanolyan eredménnyel végződne.
zemanla
HajduImre
több mint 6 éve
bundy07
24
Ha összejön egy jó kis csapat, akkor én is csatlakozom
Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 6 éve
Thomas80
261
Holnapra nem silerült szabit kivenni nekem sem, ráadásul határidős meló is van hétfőre, de meccset nem nézünk együtt? Addig nem iszok nyugtató fröccsöt sem, mert vezetnem kell.Mi páran megyünk már 7-re a Kandallóba meccset nézni ha gondoljátok egy kis erősítés mindig jól jön.
Srácok?
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Holnapra nem silerült szabit kivenni nekem sem, ráadásul határidős meló is van hétfőre, de meccset nem nézünk együtt? Addig nem iszok nyugtató fröccsöt sem, mert vezetnem kell.Srácok?
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Azt kívánom magunknak, hogy a D nyerje meg a meccset... Ha a kapitányéknak nem kell megfeszülniük, akkor jövő vasárnap meglephetik majd a Vikest.Tudom-tudom, egyelőre a mai meccs jön, de akkoris...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
HajduImre
157
Imre: Brett Favre nélkül már nem ugyanaz 😂de azt hogy kell írni és mért ugy kell mondani? 😊
Kájzerszóze
több mint 6 éve
HajduImre
157
Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....2009-ben mekkora meccset játszottunk már az nfc döntőben a vikings ellen. jó lenne ha összejönne és ha ugyanolyan eredménnyel végződne.
zemanla
több mint 6 éve
Jó lenne még 2 meccset játszani itthon, és kettőt Minneapolisban....