New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
HajduImre
157
Amennyivel jobb a futojatek annyival foghijasabb a passz.pont emiatt. thomas és ginn. nincs más. snead és coleman összeszedhetné magát. TE meg az idén nem is volt. fleener lehet jobb is, hogy nem játszik, ezzel segít a legtöbbet.
Itt a turnover dont - de azert csak nem hagyjuk ki hogy elverhetjuk a madarakat meg1x
diceman
több mint 6 éve
Amennyivel jobb a futojatek annyival foghijasabb a passz.Itt a turnover dont - de azert csak nem hagyjuk ki hogy elverhetjuk a madarakat meg1x
több mint 6 éve
HajduImre
157
nincs jó előérzetem.
több mint 6 éve
Kamara pedig 2nd team All-Pro gratula neki is, megérdemelte
több mint 6 éve
Arról van valakinek információja hogy Lattimore-on kívül volt-e másik kezdő cb a ligában aki engedett td nélkül hozta volna le a szezont?A. J Bouyne jags topikban van egy stat
Mert én keresgettem, de nem akadtam ilyen statokra.
kapitnono
több mint 6 éve
Jordan AP 1st team All Pro lett!!Végre, elismerték a folyamatos nagyszerű teljesítményét.
Saints rookie running back Alvin Kamara was second in voting in the Flex category with nine votes, rookie Ryan Ramczyk received one vote at right tackle, Andrus Peat received one vote at left guard, Larry Warford received one vote at right guard, Max Unger received one vote at center, rookie Marshon Lattimore received six votes at cornerback. Kamara also received one vote as a kick returner.
Szerkesztette: kapitnono
több mint 6 éve
Most a TB ellen volt egy.Arról van valakinek információja hogy Lattimore-on kívül volt-e másik kezdő cb a ligában aki engedett td nélkül hozta volna le a szezont?És a missed tackle-ről szóló statoknál még mindig nem szerepel a neve egy egész idény után sem? Vagy azért egyszer tudott hibázni legalább?
kapitnono
kristóf17
több mint 6 éve
Arról van valakinek információja hogy Lattimore-on kívül volt-e másik kezdő cb a ligában aki engedett td nélkül hozta volna le a szezont?És a missed tackle-ről szóló statoknál még mindig nem szerepel a neve egy egész idény után sem? Vagy azért egyszer tudott hibázni legalább?
kapitnono
több mint 6 éve
Egy kis összeállítás a védelem idei turnovereiből :Összesen 20 int és 17 FF jött össze, ami több mint az előző 2 évé összesen 😀
www.youtube.com/watch?v=7_PyMRHMfCs
több mint 6 éve
Ja, azt meg is hagytuk itt a nagy boldogságból, hogy Brees visszavette a saját első helyét, és 72%-kal ő lett mindenidők legnagyobb pontossággal dobáló QB-ja (hogy lehet ezt egyszerűbben mondani? 😀). 3 Meccsen dobált 70% alatt (NE, DET, LAR), kettőn 80% felett (CHI, 1. TB), de ezek is 27 illetve 28 passzkísérletből jöttek össze, szóval ne valami 10 alatti Army-Navy meccs volt egyik sem. Utoljára jópár éve volt 600 passzkísérlet alatt, de abban az évben több 300+-os meccse volt (7 illetve most 3), viszont abban az évben csak 54 yarddal hozott össze többet, tehát sokkal kiegyensúlyozottabb volt idén. Szerintem kitaláljátok melyik év volt ez, puskázás nélkül is 😉
több mint 6 éve
Arról van valakinek információja hogy Lattimore-on kívül volt-e másik kezdő cb a ligában aki engedett td nélkül hozta volna le a szezont?Mert én keresgettem, de nem akadtam ilyen statokra.
több mint 6 éve
De amúgy ez valami fogvédő vagy levehető cucc? Mert múltkor nyilatkozott, és ott látszott hogy full fehér a foga.Ezek a szarok levehetőek. Nem is tudom, talán valamelyik Cribs-ben láttam az egyik okos a kezében mutatta a sajátját. Egyedileg a fogukra csináltatják. A sok fuksz a kézen meg a nyakban old school.
kapitnono
| szerk.: Vagy valami szuper fehérítős fogkrémet talált a piacon 😀 |
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
De amúgy ez valami fogvédő vagy levehető cucc? Mert múltkor nyilatkozott, és ott látszott hogy full fehér a foga.Nem szépségverseny ez. Fut mint az állat? Ja. Elkapja a labdát aztán fut mint az állat? Ja. Odarúgják, elkapja fut mint állat? Ja. OROY? Ja. Vegytiszta.Kiváló borítókép a OROY kampányhozPedig csescse:Az azért nem , mert eddig észre sem vettem 😊De legalább az arany foga nem zavar 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Kamara élete csúcsa, index főoldal
Gyurma Pappa
HajduImre
Matthew99
HajduImre
Matthew99
Gyurma Pappa
Matthew99
több mint 6 éve
HajduImre
157
bárcsak nekem is lehetne.Kiváló borítókép a OROY kampányhozPedig csescse:Az azért nem , mert eddig észre sem vettem 😊De legalább az arany foga nem zavar 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
Matthew99
HajduImre
Matthew99
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Nem szépségverseny ez. Fut mint az állat? Ja. Elkapja a labdát aztán fut mint az állat? Ja. Odarúgják, elkapja fut mint állat? Ja. OROY? Ja. Vegytiszta.Kiváló borítókép a OROY kampányhozPedig csescse:Az azért nem , mert eddig észre sem vettem 😊De legalább az arany foga nem zavar 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
Matthew99
HajduImre
Matthew99
Gyurma Pappa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kiváló borítókép a OROY kampányhozPedig csescse:Az azért nem , mert eddig észre sem vettem 😊De legalább az arany foga nem zavar 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
Matthew99
HajduImre
Matthew99
több mint 6 éve
Pedig csescse:Az azért nem , mert eddig észre sem vettem 😊De legalább az arany foga nem zavar 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
Matthew99
HajduImre
több mint 6 éve
HajduImre
157
Az azért nem , mert eddig észre sem vettem 😊De legalább az arany foga nem zavar 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
Matthew99
Az már mindjárt más. 😀 Ha megnyerjük az SB-t és ugyanilyen teljesítményt fog hozni, küldök neki egy facsavart, komolyan mondom, ha neki ez kell.Nem karika az Imre, szerintem inkább két szög vagy függőszerű valami... Szóval nyugi 😀😀😀index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Nem karika az Imre, szerintem inkább két szög vagy függőszerű valami... Szóval nyugi 😀😀😀index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
több mint 6 éve
De legalább az arany foga nem zavar 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
HajduImre
több mint 6 éve
HajduImre
157
index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Eleinte mennyire idegesített egy ideig az orrában az a karika, de azóta megbocsátottam. 😊
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2018/01/05/alvin_kamara_new_orleans_saints_ujonc/Kamara élete csúcsa, index főoldal
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Kívàncsisàgból utàna néztem és 18-an +2 vannak IR listàn. Eddig nem is gondoltam, hogy ennyien vannak.Ma már minden sérült Limitàltan edzett,. A PO-ra mindenkit összefoltoznak akit lehet😁Pont most akartam írni én is, hogy valami csoda folytán aki nincs IR-en az legalább limitáltan edzett. Gondolom ha valakinek van legalább egy lába az játszani fog 😀
Fattyu
A játékosok is úgy vannak vele szerintem, hogy február után lesz bőven idejük pihenni.
kapitnono
A +2 az màs jellegű IR, az egyik ugye Fairley.
A màsik D. Lawrence/Non-football IR/aki draftolantként érkezett, Róla kicsit lemaradtam. Kutakodtam, de sokmindent nem derült ki szàmomra. Úgy tünik az egyetemen nem lehetett rossz amíg le nem sérült és talàn ezért nem is draftoltàk valószínűleg. Elképzelhető, hogy Udfa-ként bevàllaltuk, mert làtnak benne fantàziàt, ha felépül?
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Milyen gyorsan gyógyulnak a játékosok 😀 :Ma már csak Armstead és Hendrickson edzett limitáltan, a többiek fullon nyomták. Nem is rossz a tegnapi 7 limitáltan edzőtől 😀
Csak nehogy valaki komolyabban megsérüljön a végén emiatt.
több mint 6 éve
Egy biztató statisztika a vasárnapi meccs előtt :A Sean Brees duó még nem kapott ki hazai pályán PO meccsen.
Reméljük ez a jó sorozat továbbra is kitart 😀