New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 333 — #neverpunt
Ígértem, hogy nem fogok elemezni, de azért annyit hogy egy jó NB nagyot dobhat Vaccaro játékán is, akinek ugye nem fekszik annyira ez a szerep.
Gyurma
A posztjához képest nem volt rossz annyira abban a szerepben újoncként. Tavaly aztán mindenben rossz volt, majd elválik.
Ha tényleg jól jövünk ki a cornerkérdésből, akkor tőlem lehetne teljes munkaidős box safety, aki 3rd down szituban esetleg LB-t helyettesít a pályán.

Spiller úgy néz ki, hogy kihagyja az első két hetet :[
lol
Ezek a Billsből hozott emberek nem akarnak itt délen egészségesek maradni :/
Ha kell, hagyjon ki egy hónapot, főleg akkor ha Robiéknak ennyire fog menni az elkapás.

több mint 10 éve
ackrisz17 New Orleans Saints LSU Tigers 390 — ackrisz17@hotmail.hu
lol
😕 Pedig Spiller ha egészséges akkor egy vadállat 😀

több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 428 — zászló zászló szív
Breaux ma is egy korrekt edzés tolt. SP utána azt mondta, hogy amikor elhívták próbára anno, az egyik leglenyűgözőbb workoutot látta, amit CB előadott neki.
Nagyon nem akarták utána szerződés nélkül elengedni.
atapapa
Ígértem, hogy nem fogok elemezni, de azért annyit hogy egy jó NB nagyot dobhat Vaccaro játékán is, akinek ugye nem fekszik annyira ez a szerep.

több mint 10 éve
Breaux ma is egy korrekt edzés tolt. SP utána azt mondta, hogy amikor elhívták próbára anno, az egyik leglenyűgözőbb workoutot látta, amit CB előadott neki.
Nagyon nem akarták utána szerződés nélkül elengedni.

több mint 10 éve
adam77 New Orleans Saints 640
nola woodoo
több mint 10 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Még csak most látom, hogy Galette megsérült... így már aztán finoman fogalmazva sem bánom, hogy kitettük...
több mint 10 éve
Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?
ackrisz17
Amikor minden kezdő edzett, akkor is ő volt a harmadik corner, szóval nagy eséllyel igen.
Ígéretesen tolja.
atapapa
Egyébként szerintetek hogy nézhet majd ki a végleges secondary (azt feltételezve, hogy a kerethirdetésig már nem sérül meg senki komolyabban...) ? Lewis, Browner, Breaux, SJB, Dixon, Byrd, Vaccaro, Warren, Bush, ?
Tocy
Én szívesen látnám Pj Williamset is feltéve, hogy egészséges lesz, Dixontól meg nem vagyok elájulva. 😀 Minden vágyam, hogy Byrd teljesen felépüljön és elit formát hozzon. 😀
ackrisz17
Az nekem is nagyon már kB egy hónapja minden nap csak azért nézem a saintses híreket hogy lássam hogy ő felépült e. Továbbra is reménykedem a legjobbakbam mert az úgy egy bivaly secondary lenne.
kapitnono
Byrd mióta a ligában van nagy kedvencem, maddenben mindig leigazolom 😀 Tavaly nagyon örültem neki, vele nagyon bika lenne a secondary .

több mint 10 éve
Browner hogy van?
Gyurma
Edzett már ő is tegnap így már csak byrd a maradi a kezdő sec ből
kapitnono
Byrd is játszani fog, nem kételkedem benne. Ha a f7 is összeszedi magát, bitang lehet ez.

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 108 — WHO DAT!!!!
Browner hogy van?
Gyurma
Edzett már ő is tegnap így már csak byrd a maradi a kezdő sec ből

több mint 10 éve
Browner hogy van?

több mint 10 éve
Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?
ackrisz17
Amikor minden kezdő edzett, akkor is ő volt a harmadik corner, szóval nagy eséllyel igen.
Ígéretesen tolja.
atapapa
Egyébként szerintetek hogy nézhet majd ki a végleges secondary (azt feltételezve, hogy a kerethirdetésig már nem sérül meg senki komolyabban...) ? Lewis, Browner, Breaux, SJB, Dixon, Byrd, Vaccaro, Warren, Bush, ?
Tocy
Én szívesen látnám Pj Williamset is feltéve, hogy egészséges lesz, Dixontól meg nem vagyok elájulva. 😀 Minden vágyam, hogy Byrd teljesen felépüljön és elit formát hozzon. 😀
ackrisz17
Az nekem is nagyon már kB egy hónapja minden nap csak azért nézem a saintses híreket hogy lássam hogy ő felépült e. Továbbra is reménykedem a legjobbakbam mert az úgy egy bivaly secondary lenne.

több mint 10 éve
ackrisz17
Ígéretesen tolja.
atapapa
Tocy

több mint 10 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
ackrisz17
Ígéretesen tolja.
atapapa
több mint 10 éve
ackrisz17
Ígéretesen tolja.

több mint 10 éve
A tegnapi edzésre visszatért és teljes munkát végzett a K.Lewis, Breaux Vaccaro hármas.
kapitnono
Lewis mondta hogy ha a hétvégi tétmeccs lett volna, akkor játszik.
Ezek olyan sérülések jellemzően, hogy csak a túlzott elővigyázatosság tartja őket vissza a pályától.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
A tegnapi edzésre visszatért és teljes munkát végzett a K.Lewis, Breaux Vaccaro hármas.

több mint 10 éve
már hivatalos
copycat league :p

több mint 10 éve
Hát, ez elég fura így... remélem csak trollkodik valaki...

több mint 10 éve
most komolyan Mercedes-Benz Stadium lesz a neve az új Failcons stadionnak? 😀

több mint 10 éve
Toon is kiesett 2-3 hétre, ez a project is lassan temethető, sok mindent nem mutatott eddig sem

több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Rövid értékelés a Patriots elleni meccs néhány szereplőjéről:  www.profootballfocus.com/blog/2015/08/24/grades-for-patriots-saints/

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 079 — Axel Foley
Azt nem értem továbbra sem, hogy Warren miért a 8. csapattal lép a pályára. Byrd közvetlen helyettesének kéne lennie ilyen mágneskezekkel.
atapapa
Ha nálatok nem kell akkor sok helyen várják majd tárt karokkal. Tavaly nagyon jó volt ha jól emlékszem.

több mint 10 éve
 espn.go.com/video/clip?id=espn:13489579