New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Ígértem, hogy nem fogok elemezni, de azért annyit hogy egy jó NB nagyot dobhat Vaccaro játékán is, akinek ugye nem fekszik annyira ez a szerep.A posztjához képest nem volt rossz annyira abban a szerepben újoncként. Tavaly aztán mindenben rossz volt, majd elválik.
Gyurma
Ha tényleg jól jövünk ki a cornerkérdésből, akkor tőlem lehetne teljes munkaidős box safety, aki 3rd down szituban esetleg LB-t helyettesít a pályán.
Spiller úgy néz ki, hogy kihagyja az első két hetet :[Ezek a Billsből hozott emberek nem akarnak itt délen egészségesek maradni :/
lol
Ha kell, hagyjon ki egy hónapot, főleg akkor ha Robiéknak ennyire fog menni az elkapás.
több mint 10 éve
Spiller úgy néz ki, hogy kihagyja az első két hetet :[😕 Pedig Spiller ha egészséges akkor egy vadállat 😀
lol

több mint 10 éve
Spiller úgy néz ki, hogy kihagyja az első két hetet :[
több mint 10 éve
Breaux ma is egy korrekt edzés tolt. SP utána azt mondta, hogy amikor elhívták próbára anno, az egyik leglenyűgözőbb workoutot látta, amit CB előadott neki.Ígértem, hogy nem fogok elemezni, de azért annyit hogy egy jó NB nagyot dobhat Vaccaro játékán is, akinek ugye nem fekszik annyira ez a szerep.
Nagyon nem akarták utána szerződés nélkül elengedni.
atapapa

több mint 10 éve
Breaux ma is egy korrekt edzés tolt. SP utána azt mondta, hogy amikor elhívták próbára anno, az egyik leglenyűgözőbb workoutot látta, amit CB előadott neki. Nagyon nem akarták utána szerződés nélkül elengedni.
több mint 10 éve
nola woodoo
több mint 10 éve
Még csak most látom, hogy Galette megsérült... így már aztán finoman fogalmazva sem bánom, hogy kitettük...
több mint 10 éve
Byrd mióta a ligában van nagy kedvencem, maddenben mindig leigazolom 😀 Tavaly nagyon örültem neki, vele nagyon bika lenne a secondary .Az nekem is nagyon már kB egy hónapja minden nap csak azért nézem a saintses híreket hogy lássam hogy ő felépült e. Továbbra is reménykedem a legjobbakbam mert az úgy egy bivaly secondary lenne.Én szívesen látnám Pj Williamset is feltéve, hogy egészséges lesz, Dixontól meg nem vagyok elájulva. 😀 Minden vágyam, hogy Byrd teljesen felépüljön és elit formát hozzon. 😀Egyébként szerintetek hogy nézhet majd ki a végleges secondary (azt feltételezve, hogy a kerethirdetésig már nem sérül meg senki komolyabban...) ? Lewis, Browner, Breaux, SJB, Dixon, Byrd, Vaccaro, Warren, Bush, ?Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?Amikor minden kezdő edzett, akkor is ő volt a harmadik corner, szóval nagy eséllyel igen.
ackrisz17
Ígéretesen tolja.
atapapa
Tocy
ackrisz17
kapitnono

több mint 10 éve
Byrd is játszani fog, nem kételkedem benne. Ha a f7 is összeszedi magát, bitang lehet ez.Browner hogy van?Edzett már ő is tegnap így már csak byrd a maradi a kezdő sec ből
Gyurma
kapitnono

több mint 10 éve
Browner hogy van?Edzett már ő is tegnap így már csak byrd a maradi a kezdő sec ből
Gyurma

több mint 10 éve
Az nekem is nagyon már kB egy hónapja minden nap csak azért nézem a saintses híreket hogy lássam hogy ő felépült e. Továbbra is reménykedem a legjobbakbam mert az úgy egy bivaly secondary lenne.Én szívesen látnám Pj Williamset is feltéve, hogy egészséges lesz, Dixontól meg nem vagyok elájulva. 😀 Minden vágyam, hogy Byrd teljesen felépüljön és elit formát hozzon. 😀Egyébként szerintetek hogy nézhet majd ki a végleges secondary (azt feltételezve, hogy a kerethirdetésig már nem sérül meg senki komolyabban...) ? Lewis, Browner, Breaux, SJB, Dixon, Byrd, Vaccaro, Warren, Bush, ?Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?Amikor minden kezdő edzett, akkor is ő volt a harmadik corner, szóval nagy eséllyel igen.
ackrisz17
Ígéretesen tolja.
atapapa
Tocy
ackrisz17

több mint 10 éve
Én szívesen látnám Pj Williamset is feltéve, hogy egészséges lesz, Dixontól meg nem vagyok elájulva. 😀 Minden vágyam, hogy Byrd teljesen felépüljön és elit formát hozzon. 😀Egyébként szerintetek hogy nézhet majd ki a végleges secondary (azt feltételezve, hogy a kerethirdetésig már nem sérül meg senki komolyabban...) ? Lewis, Browner, Breaux, SJB, Dixon, Byrd, Vaccaro, Warren, Bush, ?Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?Amikor minden kezdő edzett, akkor is ő volt a harmadik corner, szóval nagy eséllyel igen.
ackrisz17
Ígéretesen tolja.
atapapa
Tocy

több mint 10 éve
Egyébként szerintetek hogy nézhet majd ki a végleges secondary (azt feltételezve, hogy a kerethirdetésig már nem sérül meg senki komolyabban...) ? Lewis, Browner, Breaux, SJB, Dixon, Byrd, Vaccaro, Warren, Bush, ?Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?Amikor minden kezdő edzett, akkor is ő volt a harmadik corner, szóval nagy eséllyel igen.
ackrisz17
Ígéretesen tolja.
atapapa
több mint 10 éve
Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?Amikor minden kezdő edzett, akkor is ő volt a harmadik corner, szóval nagy eséllyel igen.
ackrisz17
Ígéretesen tolja.
több mint 10 éve
A tegnapi edzésre visszatért és teljes munkát végzett a K.Lewis, Breaux Vaccaro hármas.Lewis mondta hogy ha a hétvégi tétmeccs lett volna, akkor játszik.
kapitnono
Ezek olyan sérülések jellemzően, hogy csak a túlzott elővigyázatosság tartja őket vissza a pályától.
több mint 10 éve
Sziasztok! Delvin Breaux-ról mi a véleményetek? Jó lesz? Megcsípheti a kezdő Nickel posztot?

több mint 10 éve
A tegnapi edzésre visszatért és teljes munkát végzett a K.Lewis, Breaux Vaccaro hármas.

több mint 10 éve
Hát, ez elég fura így... remélem csak trollkodik valaki...

több mint 10 éve
most komolyan Mercedes-Benz Stadium lesz a neve az új Failcons stadionnak? 😀
több mint 10 éve
Toon is kiesett 2-3 hétre, ez a project is lassan temethető, sok mindent nem mutatott eddig sem
több mint 10 éve
Rövid értékelés a Patriots elleni meccs néhány szereplőjéről: www.profootballfocus.com/blog/2015/08/24/grades-for-patriots-saints/

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Azt nem értem továbbra sem, hogy Warren miért a 8. csapattal lép a pályára. Byrd közvetlen helyettesének kéne lennie ilyen mágneskezekkel.Ha nálatok nem kell akkor sok helyen várják majd tárt karokkal. Tavaly nagyon jó volt ha jól emlékszem.
atapapa