New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Erik Lorig, a Tampa ex-FB-je jön vizitre. De c'mon, Collins kell...

Moore meg elvileg a Patsnél és a Steelersnél is jár.Tocy
Lorig nem rossz egyébként. Collins nyilván jó fit, de elképzelhető, hogy ezzel ő is tisztában van, és annyit is kér. Bármennyire is hasznos, nem fogunk túlfizetni egy FB-t, ebben biztos lehetsz. Annak idején Karney-t úgy dobtuk ki az esküvője előtti vacsora ideje alatt, hogy még gondolkodni sem gondolkodtunk rajta, mivel Evans jött olcsóbbért játszani. A sérüléséig ugyanolyan hasznos volt, azóta is a legjobb PR-osunk az NFL Networknél 😀Gyurma Pappa
Senkit nem fogunk túlfizetni, ugyanúgy nem költünk FB-re mint centerre például. De nekem nagy kedvencem Collins 😀 Amikor ő fent van, működik a futójáték. Persze egy másik FB is jó lehet, de nekem ő kell 😀
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 329 — zászló zászló szív

Moore meg elvileg a Patsnél és a Steelersnél is jár.Tocy
Lorig nem rossz egyébként. Collins nyilván jó fit, de elképzelhető, hogy ezzel ő is tisztában van, és annyit is kér. Bármennyire is hasznos, nem fogunk túlfizetni egy FB-t, ebben biztos lehetsz. Annak idején Karney-t úgy dobtuk ki az esküvője előtti vacsora ideje alatt, hogy még gondolkodni sem gondolkodtunk rajta, mivel Evans jött olcsóbbért játszani. A sérüléséig ugyanolyan hasznos volt, azóta is a legjobb PR-osunk az NFL Networknél 😀

több mint 11 éve

Moore meg elvileg a Patsnél és a Steelersnél is jár.
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

mekkora boss 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
A.Spencer után eddig nem nagy az érdeklődés a sérülése után...nem bánnám, ha olcsón ide tudnánk hozni.
több mint 11 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
A szezon második legnagyobb igazolása számunkra, történjen bármi: Harpert vitte a Panthers 😀atapapa
Akkor iden is lesz SteveSmith vs. Harper... Helyes. 😀

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
A szezon második legnagyobb igazolása számunkra, történjen bármi: Harpert vitte a Panthers 😀

több mint 11 éve

több mint 11 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nem szeretnék cornert a FA-ról, már tényleg csak olyan játékosok vannak (Browner is) akiket nem érdemes túlfizetni, inkább egy korai draft.lol
Nyilván, de ha valakit sikerül korrekt áron megszerezni, akkor annyival kevesebb needdel mennénk a draftra és mehetne végig a BPA.

Tehát Strief, Haralson és Collins kell (plusz Jimmy és Bush), draftról kezdő WR, egy CB, egy csere G, egy csere T, csere-ILB, negyedik számú S, ötödik RB és egy K. Illetve ha jól számolom, még befér két ember (egy OLB-draft pl) és kész is vagyunk.Tocy
Szvsz ez idén nem úgy fog menni, hogy körönként "csereneedeket" szüntetünk meg.
Persze még sok van az FA-ből hátra, rengeteg a ha, nagyrészt BPA lesz a drafton. Érzem 😊

Pont ezért nem lepődnék meg, ha néhány most itt tartott csereember nem élné meg majd az ötvenhármas keretet.

"Csereneedre" majd igazolunk pár UDFA-t hogy csatázzanak a posztért, esetleg néhány csapat nélkül maradt veteránt.

több mint 11 éve
Na, szóval nagyjából így 😀

QB: Brees, Griffin
RB: Thomas, Ingram, Robinson, Cadet, ?
FB: Collins
TE: Graham, Watson, Hill
WR: Colston, Stills, ?. Toon, Meachem/Morgan
OT: Armstead, Strief, Harris, ?
OG: Evans, Grubbs. ?
C: Lelito

NT: Jenkins, Bunkley
DE: Jordan, Hicks, Foster, Walker
OLB: Galette, Butler, Haralson, Dawson
ILB: Lofton, Hawthorne, Humber, ?, ?
SS: Vaccaro, Bush
FS: Byrd, ?
CB: Lewis, Robinson, White, ?, Wade

LS: Drescher
P: Morstead
K: ?

Tehát Strief, Haralson és Collins kell (plusz Jimmy és Bush), draftról kezdő WR, egy CB, egy csere G, egy csere T, csere-ILB, negyedik számú S, ötödik RB és egy K. Illetve ha jól számolom, még befér két ember (egy OLB-draft pl) és kész is vagyunk.
több mint 11 éve
Épül a roster: Humber is maradt. Dawson és Wade után ő a harmadik "töltelék", akit visszaigazoltunk, backupnak szerintem ő azért nem rossz.

FA-corner nem kell, ha Strief marad, akkor Lelito lesz a kérdés a falban egyedül, az meg beleférhet, főleg, hogy fizikailag kész lehet rá. Szerintem Strief pénze beleférhet még, nem is kell sokat variálni hozzá. Örülnék neki. De egyébként Harrisre is kíváncsi lennék...

Ha ez megtörténik, akkor már csak két needünk marad, egy WR és egy CB, de a CB-vel úgy vagyok, hogy tavaly White-ra sem passzoltak minket agyon és most Byrd fog söprögetni, szóval én benne és PatRobban is bízok annyira, hogy én első kört (ha csak nem marad bent Gilbert vagy Dennard) mindenképp WR-re lőném el. Oda sok jó játékos van, bent is lesznek még jók és mindenképp kell egy kezdőszintű. Illetve egy futás ellen is hasznos OLB fontos lenne (Van Noy álom...), de ezt akár Haralsonnal is megoldhatjuk, plusz Collinst kellene visszahozni és kész is a keret (oké, egy negyedik safety jöhet UDFA-ről, meg egy RB)
több mint 11 éve
tudom, úgy értettem, hogy már ő is az a kategória lett volna, amit nem engedhetünk meg magunknak...

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000334246/Byrd-explains-why-he-signed-with-Saints

több mint 11 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nem szeretnék cornert a FA-ról, már tényleg csak olyan játékosok vannak (Browner is) akiket nem érdemes túlfizetni, inkább egy korai draft.lol
Browner aláírt a Patrioshoz

több mint 11 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nem szeretnék cornert a FA-ról, már tényleg csak olyan játékosok vannak (Browner is) akiket nem érdemes túlfizetni, inkább egy korai draft.

több mint 11 éve
Vagy egyszerűen Strief ad annyit hometown discountot, hogy meg tudjuk tartani. Egy RT-ről beszélünk, 3 millió/év körüli fizetésnél többre azért nem számítok nála, ami még így is duplázás lenne. Falemberként 30 évesen nem vénember, de azért nem is ifjú titán már, ráadásul sérülés történelemmel.

több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Hát ez egyre érdekesebb @) Most vagy nem tervezünk Jimmy-vel, vagy zsebbe fizetünk, (vagy) Mickey zseni, de a legvalószínűbb számomra, hogy 1-2, max 3 évre tervez és amikor már nem lehet a sz@rt görgetni Brees váratlanul szögre akasztja a csukáját...olcsó fiatal qb jön, a csapat drága gerincét pedig meg lehet tartani.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
The Dolphins among handful of teams interested in Saints tackle Zach Strief, via a source. New Orleans is certainly still in hunt, though.Tocy
Zach Strief informed the Dolphins that he has decided not to do a visit with them; no explanation given.atapapa
Állítólag nem adott magyarázatot, de szerintem re-sign lesz ebből. Sajnálom az egyik legjobb RT.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
The Dolphins among handful of teams interested in Saints tackle Zach Strief, via a source. New Orleans is certainly still in hunt, though.Tocy
Zach Strief informed the Dolphins that he has decided not to do a visit with them; no explanation given.

több mint 11 éve
nfl_lover 912
Victor Cotto ‏@cottovic 2h
Four teams after Browner hardest: got word from agent. #Raiders, Patriots, Redskins & Saints. Not close, but has talked deal w/ 2 of those.

Érdekes...Jimmy és Strief helyzete így egyre inkább kérdéses lesz...
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Ha Ingramet minden meccs előtt felpiszkálja valaki, akkor nagyon sikeres futójáték elé nézünk. 😊
több mint 11 éve
Még Shockey se kapott el többet 600 yardnál az itteni TE-k közül, már az is elérhetetlennek tűnik nekem, hogy Hill ezt a 600-t elérje valaha.

De nem is kellenek az ezres elkapók, ha van mély WR corp, van egy jó védelem és egy megbízhatóan teljesítő futójáték.atapapa
Mondjuk bármelyiket is állítjuk, csak hit kérdése lehet, mert egy év után azért nehéz eldönteni 😀

Egyébként alapvetően egyetértek veled, ha Ingram-Robinson kettős hozza a 4 feletti futó átlagot, akkor már eléggé elégedettek lehetünk, és elég Breestől a "szokásos" 😊

több mint 11 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki adna érte két darab első kört.Tocy
(Elvileg ha jól tudom van egy olyan kiskapu h köttök vele egy olyan szerződést, amilyet az új csapata kötne vele és akkor olcsóbban is el lehet tradelni)empty taxi
Ezt a pft is megírta, szóval nem annyira titkos. Nyilván az nfl nem verné a seggét a földhöz örömében, de nincs igazán jogi akadálya.

Egy idei 1+3 esetleg egy idei 1 és egy jövő évi 1-2 teljesítményfüggően már megérhetné valakinek, és mi nagyon jól járnák vele. Hillből szerintem lehet egy 800-as TE, Stills+Colston 1000-1000 mellett egészen jól el lennénk két (TE és WR) 3-400-as újonccal. Nyilván, akkor sem fogok sírni, ha Jimmy megint 1200 yardot kapkod össze, és a többiek meg hozzák a "szokásost".Gyurma Pappa
Még Shockey se kapott el többet 600 yardnál az itteni TE-k közül, már az is elérhetetlennek tűnik nekem, hogy Hill ezt a 600-t elérje valaha.

De nem is kellenek az ezres elkapók, ha van mély WR corp, van egy jó védelem és egy megbízhatóan teljesítő futójáték.

több mint 11 éve
(Elvileg ha jól tudom van egy olyan kiskapu h köttök vele egy olyan szerződést, amilyet az új csapata kötne vele és akkor olcsóbban is el lehet tradelni)empty taxi
Ezt a pft is megírta, szóval nem annyira titkos. Nyilván az nfl nem verné a seggét a földhöz örömében, de nincs igazán jogi akadálya.

Egy idei 1+3 esetleg egy idei 1 és egy jövő évi 1-2 teljesítményfüggően már megérhetné valakinek, és mi nagyon jól járnák vele. Hillből szerintem lehet egy 800-as TE, Stills+Colston 1000-1000 mellett egészen jól el lennénk két (TE és WR) 3-400-as újonccal. Nyilván, akkor sem fogok sírni, ha Jimmy megint 1200 yardot kapkod össze, és a többiek meg hozzák a "szokásost".

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
(Elvileg ha jól tudom van egy olyan kiskapu h köttök vele egy olyan szerződést, amilyet az új csapata kötne vele és akkor olcsóbban is el lehet tradelni)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki adna érte két darab első kört.