New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 329 — zászló zászló szív
Viszont abban szerintem igaza van,hogy copycat league. Ami nem feltétlenül baj, mindenki úgy építkezik ahogyan akar, ha pedig egy csapatot 1-2%-al befolyásolt a blockbuster kaliber S páros kiépítésére a Hawks sikere, akkor szerintem az csak hízelgő 😊undisputedly
Csak egy felvetés: a Harper-Sharper páros 2009-ben szintén SB-t érő teljesítményt nyújtott. Akkor ki másolt kit? 😊Gyurma Pappa
Na most nehogy azt hozzátok ki a hsz-emből,hogy szerintem mi találtuk fel a S posztot 😀undisputedly
Dehogy is, csak utaltam rá, hogy máskor is volt már ilyen. Ahogy nem Brady és Manning találták ki a pocket passer QB-t, de ma mégis ők az etalonok. Nyilván, ET joggal érzi, hogy őket másolják, de szerintem mi pl. már tavaly letettük a lantot a jó S mellett, amikor Vaccarot behúztuk, hiszen a legtöbb szakírónak sem volt egyértelmű, hogy mekkora need is nálunk egy jó S.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
tavaly ligautolsók voltuk szerzett labdák tekintetében, azzal, hogy most hoztunk egy turnover gépet nem hinném hogy copcat-ek lennénk. nem hiszem, hogy ezzel a 'Hawks sémát másolnánk le, mindössze elhoztuk azt a játékost, aki ebben a legjobb.
biztos sokat fogunk cover 1-et játszani, Byrd-del mélységben, Kenny meg slot-ban vagy az end-en, de ez a lehetőségek egész tárházát nyitja meg RR előtt, nem feltétlen lesz egy Seattle másolat.
csak miért van olyan messze szeptember...lol
Igazából én arra gondoltam copycat alatt,hogy most mi lettünk bajnokok, és a csapatunk legjobb egysége kb a Secondary, azon belül is a két S. Rendre hatalmas playeket csináltak.
Ha ez motivációt jelentett akércsak -ahogyan írtam is- 1-2% erejéig, az inkább csak hízelgő.
Az,hogy a mai ligában két elit S vezette védelemre-főleg egy elit FS vezette-lehet építeni és ezért pénzt költeni, szerintem jól levezethető belőlünk.
több mint 11 éve
Viszont abban szerintem igaza van,hogy copycat league. Ami nem feltétlenül baj, mindenki úgy építkezik ahogyan akar, ha pedig egy csapatot 1-2%-al befolyásolt a blockbuster kaliber S páros kiépítésére a Hawks sikere, akkor szerintem az csak hízelgő 😊undisputedly
Csak egy felvetés: a Harper-Sharper páros 2009-ben szintén SB-t érő teljesítményt nyújtott. Akkor ki másolt kit? 😊Gyurma Pappa
Na most nehogy azt hozzátok ki a hsz-emből,hogy szerintem mi találtuk fel a S posztot 😀
több mint 11 éve
Csak egy felvetés: a Harper-Sharper páros 2009-ben szintén SB-t érő teljesítményt nyújtott. Akkor ki másolt kit? 😊

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
tavaly ligautolsók voltuk szerzett labdák tekintetében, azzal, hogy most hoztunk egy turnover gépet nem hinném hogy copcat-ek lennénk. nem hiszem, hogy ezzel a 'Hawks sémát másolnánk le, mindössze elhoztuk azt a játékost, aki ebben a legjobb.
biztos sokat fogunk cover 1-et játszani, Byrd-del mélységben, Kenny meg slot-ban vagy az end-en, de ez a lehetőségek egész tárházát nyitja meg RR előtt, nem feltétlen lesz egy Seattle másolat.

csak miért van olyan messze szeptember...

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
még Earl Thomas-t is kiakasztottuk ezzel az igazolással...

szegény abban a hitben él, hogy a Seahawks találta fel a safety posztot :plol
Ez csak jó. Kevés versenyszelleműbb játékos van a rosterünkön mint E.T.
Ha eddig azt hitte,hogy kicsit megállhat, most biztosan nem teszi 😊

Viszont abban szerintem igaza van,hogy copycat league. Ami nem feltétlenül baj, mindenki úgy építkezik ahogyan akar, ha pedig egy csapatot 1-2%-al befolyásolt a blockbuster kaliber S páros kiépítésére a Hawks sikere, akkor szerintem az csak hízelgő 😊
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
még Earl Thomas-t is kiakasztottuk ezzel az igazolással...

szegény abban a hitben él, hogy a Seahawks találta fel a safety posztot :p

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Durva stat:
most nézem, Byrd tavaly 11 meccsen fogott 4 int-t
Nálunk az összes safety az egész szezonban összesen hatot.

És még így se teljes a kép, mert White az egyetlen elcsípett passzt cornerként csinálta.

Drága ez az igazolás, de az teszi nagyszerűvé hogy abszolút needre jött. Írtam korábban is, hogy jól festett a tavalyi védelem yardban vagy pontban, de szerzett labdában, különösen interceptionben a liga alsó harmadában tanyáztunk.atapapa
Ez az egyik, másik az, hogy egy ilyen safety az álom Ryan-nek, mint Vaccaro, 6 millió módon tudja alkalmazni majd. Ha megnézzük, hogy CB vagy S kellett FA-ről, akkor azt mondom, hogy ilyen képességű CB közel nem lett volna, mint amilyen S Byrd.

És akkor hozzávéve a pénzeket, szintén nem jártunk volna jobban egy top CB-vel. Ééééés a draf class CB mélységét tekintve, kifoghatunk egy fasza kis játékost.

Tényleg csak valóra vált álom ez, még akkor is, HA ESETLEG Jimmy megy. Igaz, hogy Brees sem lesz fiatalabb, de miatta és Payton miatt egyáltalán nem tartok az offense esetleges (nagy) visszaesésétől, sőt.
több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy Sprolesért mit kaphatunk...Tocy
Szvsz hetedik körnél nem sokkal többet. Azzal, hogy egyértelműen ki akarjuk tenni, a csapatok most csupán azért versenyeznek egymással, hogy ne FA-ként kelljen licitálniuk a bérét, hanem csak a jelenlegi fizetésével kapják meg.atapapa
7. körünk úgysincs 😀

Egyébként ha tényleg 4 millió körül foglal Byrd idénre, akkor Sproles kitételével/elcserélésével még mindig van bő egy milliónk. A szerződések variálásával csinálhatunk még 3-4 milliót és kitehetjük Thomast is, tehát 6-7 milliónk szerintem még lehet, ha akarjuk. Abba beleférhet Strief és Collins, akkor pedig nem kell RT korai körökben. Talán Haralson is visszajön, akkor pedig kell egy kezdő CB, egy kezdő WR és egy C, ezen kívül egy backup ILB, egy backup RB, meg egy negyedik safety kellhet és kész is van a keret. Csak váljon be a kezdő CB-WR-C kombó...
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy Sprolesért mit kaphatunk...Tocy
Szvsz hetedik körnél nem sokkal többet. Azzal, hogy egyértelműen ki akarjuk tenni, a csapatok most csupán azért versenyeznek egymással, hogy ne FA-ként kelljen licitálniuk a bérét, hanem csak a jelenlegi fizetésével kapják meg.

több mint 11 éve
Durva stat:
most nézem, Byrd tavaly 11 meccsen fogott 4 int-t
Nálunk az összes safety az egész szezonban összesen hatot.

És még így se teljes a kép, mert White az egyetlen elcsípett passzt cornerként csinálta.

Drága ez az igazolás, de az teszi nagyszerűvé hogy abszolút needre jött. Írtam korábban is, hogy jól festett a tavalyi védelem yardban vagy pontban, de szerzett labdában, különösen interceptionben a liga alsó harmadában tanyáztunk.

több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy Sprolesért mit kaphatunk...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
az más tészta, az yesyesyes... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Erre kelni, fujfujfuj.... 😀peach
Azért ti sem panaszkodhattok... 😊
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Erre kelni, fujfujfuj.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 676 — playoffs???
ez ám a névnapi ajándék 😀
végre egy madár, akit nem utálok....
egy S-pár, mint ez csak fantasyban létezik.
Who Dat!

több mint 11 éve
Azért Lommis mellé továbbra se ülnék le pókerezni, pár napja még ő is azt mondta, hogy idén FA-re nem lesz pénz.
Amit el is lehetett volna hinni, ha nem csinálunk ekkora takarítást.

több mint 11 éve
Szűken vagyunk, de idén még egy szerződés se lett átalakítva, abból meg évente mindig nyer vagy 5-6 milliót a Mester. Meg szerintem Graham első éves capszáma is alacsonyabb lesz majd 1-2 millerrel annál, mint amit a tag nyom.atapapa
Ha csak el nem cseréljük. 😊

Annyira back loaded Byrd szerződése, hogy simán nem biztos hogy ennyibe fog ez nekünk kerülni. Ráadásul kikötöttünk valamit sérülés esetére is, szóval be vagyunk védve talán.

És még mindig nem nyúltunk Brees szerződéséhez, abban is bőven van 2-3 millió, plusz Thomas maradása sem biztos, csak szerintem még kivárunk vele is.

több mint 11 éve
Még mindig kitehetjük Thomast is egyébként 2,9 millióért és négy millió kell idén Byrdre a hírek szerint. A Sproles-trade-del már meg is van egyébként mindenféle Thomas-cut vagy variálás nélkül is, persze másra is kell lóvé.
több mint 11 éve
Jarius Bryd szerződése $54 millió, $28 millió garantált. Évi 9 milliós fizu. Megengedhetitek ezt ti egyáltalán magatoknak cap space ügyileg?
iktriad
Nem, az a tervünk hogy a sapka fölé igazolunk, hátha ismét kapunk valami méretes büntit Foodelltől.

Szűken vagyunk, de idén még egy szerződés se lett átalakítva, abból meg évente mindig nyer vagy 5-6 milliót a Mester. Meg szerintem Graham első éves capszáma is alacsonyabb lesz majd 1-2 millerrel annál, mint amit a tag nyom.

több mint 11 éve
Állítólag 4 millió körül terheli a capet az első évbensLyNz
Pláne. A 6 év 54 millió egyébként elég sok, ezzel ő lett a legjobban fizetett safety. Az eddigi teljesítménye alapján rászolgált...
több mint 11 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Állítólag 4 millió körül terheli a capet az első évben

......
több mint 11 éve
Aztamocskosmindenségiterreébredni. Hát mekkora igazolás!
több mint 11 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Szakíróink átbasztak, amiért szomorú vagyok. 😕 Hetek óta egyebet sem olvasok, hogy az a kevés pénzünk, ami van, Grahamra kell, és ezért baszták ki a fél keretet.
Ehhez képest pedig erre ébredek. 😊
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Wow, Vaccaroval nagy páros lesznek.
Mondjuk így kiváncsi leszek Graham sorsára.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.