New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Thomas is megy...
 twitter.com/MalcolmJenkins/status/442322587213766656

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Shields is évi 7 misit kér, sztem inkább több, olcsóbb veteránt fogtok hozni. Nálunk is ez lesz a helyzet, meglátásom szerint.gabokocka
Brees szerződéséről ugye még nem is volt szó, pedig így is már szép kis helyünk van szerintem, bár nem tudom pontosan (10 misi körül?).

Szerintem beleférhet Shields, nekem nagyon van egy ilyen érzésem, hogy csendben, Lewis-szerűen őt fogjuk elhozni, bár lehet, hogy ez inkább egy remény. 😀

Így kezd már egyébként körvonalazódni a draft is, kábé már csak attól függ, hogy mi lesz Strieffel és DLP-vel.nfl_lover
5 millió helyünk van Sproles kivágása után. Ha Thomas is megy, akkor lesz közel 8, az a tíz akkor jönne ki, ha Bush 1,4-es tenderét még nem kalkuláljuk bele.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Mondjuk mától már lehet beszélni FAkkel. iktriad
Persze, várok is híreket. 😊

több mint 11 éve
adam77 New Orleans Saints 640
sprolesszal kapcsolatban zárójelben hozzátenném, hogy én elsősorban nem a megkopott dinamikája miatt tudok be neki gyengébb évet. nagyon kiismerehetővé vált, amit vele próbáltunk eladni. érthetetlen módon semmi újjal nem próbálkoztunk vele. én láttam előre, hogy mikor milyen screen lesz, vagy oldal passz, stb. pedig nem vagyok egy nfl analyst.
a robbanékonysága és mérete még továbbra is veszélyes lesz ha okosan haszálják.
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Shields is évi 7 misit kér, sztem inkább több, olcsóbb veteránt fogtok hozni. Nálunk is ez lesz a helyzet, meglátásom szerint.gabokocka
Brees szerződéséről ugye még nem is volt szó, pedig így is már szép kis helyünk van szerintem, bár nem tudom pontosan (10 misi körül?).

Szerintem beleférhet Shields, nekem nagyon van egy ilyen érzésem, hogy csendben, Lewis-szerűen őt fogjuk elhozni, bár lehet, hogy ez inkább egy remény. 😀

Így kezd már egyébként körvonalazódni a draft is, kábé már csak attól függ, hogy mi lesz Strieffel és DLP-vel.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondom ezt úgy, hogy egy árva hang nem volt arról, hogy bármiféle cornerrel tárgyalnánk.Tocy
Ciki is lenne piacnyitás előtt...Gyurma Pappa
Mondjuk mától már lehet beszélni FAkkel.

Ki lehet olcsó veterán, akire nyugodtan rá lehet bízni a kezdőtagságot? Amennyire mély a CB-class a drafton, csak egy 100%-ig megbízható veteránt éri meg hozni.Tocy
Browner és Thurmond a Seahawksból.
több mint 11 éve
Mondom ezt úgy, hogy egy árva hang nem volt arról, hogy bármiféle cornerrel tárgyalnánk.Tocy
Ciki is lenne piacnyitás előtt...

több mint 11 éve
Ki lehet olcsó veterán, akire nyugodtan rá lehet bízni a kezdőtagságot? Amennyire mély a CB-class a drafton, csak egy 100%-ig megbízható veteránt éri meg hozni.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vészmegoldásnak jó lehet mondjuk Cox is...
Tocy
😀😀 A liga legrosszabb technikájú cornere, aki mindemellé nagyon a szívére ha hibázik és ez sokáig benneragad a játékában.empty taxi
És mellé még sérülékeny is.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Vészmegoldásnak jó lehet mondjuk Cox is...
Tocy
😀😀 A liga legrosszabb technikájú cornere, aki mindemellé nagyon a szívére ha hibázik és ez sokáig benneragad a játékában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Shields is évi 7 misit kér, sztem inkább több, olcsóbb veteránt fogtok hozni. Nálunk is ez lesz a helyzet, meglátásom szerint.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Közben úgy hírlik, hogy Vontae Davis és Talib is többet akar Grimes pénzénél (ami évi 8 millió), szóval őket valószínűleg így sem tudjuk leigazolni (bár Talib lehet nem is kellene). Browner négymeccses eltiltással kezdi a szezont, ez valszeg lefelé viszi az árát, de én még mindig Shieldset látnám itt legszívesebben. Vészmegoldásnak jó lehet mondjuk Cox is...de ha már ennyi helyet csinálunk, akkor elit cornert akarok.

Mondom ezt úgy, hogy egy árva hang nem volt arról, hogy bármiféle cornerrel tárgyalnánk.
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Sok olyan embertől váltunk meg eddig idén akiknek rengeteg szép emléket köszönhetünk, de nincs itt semmi gond. Fiatalítunk, pár évig azon keseregtünk, hogy túl lojálisak vagyunk a veteránokhoz. Egy pillanatra megszomorodik ilyenkor az ember, de szakmai szempontból nagyon jó döntéseket hoztunk. Brees-re még egy generációt van esély építeni. Most kellett lépni!
több mint 11 éve
Nem tudom mi van a háttérben, de nekem sem volt szimpatikus a tweet. Az fix, hogy nem egy észlény, de annyi esze azért lehetne, hogy ez hogyan jön le a szurkolók szemében. Ezek után szerintem tőle mindenki legalább ilyen éveket vár, mint az idei, de legyen egészséges és vegyük hasznát a PO-ban.

Mondjuk tegnap meg Vilma tette ki a Moore-cuthoz, hogy ez ugye egy vicc...

Nem szarozunk, most tényleg annyi a varázslat, hogy kitesszük a nagyobb pénzt foglaló idősödő játékosainkat. De én Sprolest még jobban sajnálom, mint Thomast (ha kitesszük). Akármennyi pénz szabadul fel így, ő nagy kedvencem és szerintem még bőven használható annak ellenére is, hogy tavaly már nem villogott annyira (bár azért a Miami elleni meccs előttem van még). Holnap meg Thomas? Kell egy backup RB, az már tuti.

Akkor legalább a tíz milliós helyünkből ruházzunk be egy azonnali kezdő cornerre (Sam Shields pls), illetve oldjuk meg a falgondjainkat, amit meg lehet. Ja, meg igazoljuk vissza Haralsont és Collinst. Meg egy rúgót. Legalább legyen értelme...
több mint 11 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/new-orleans-saints-cut-darren-sproles-and-jimmy-graham-s-not-happy-about-it-014223917.html
több mint 11 éve
Kezdjük ott hogy Jimmy nem egy észlény, ezt tudott. Kedves, szerényen gyerek, a mostani fizetés macera nagy része nem az ő gondolatait tükrözik, aki kicsit ért a nfl businesshez annak egyértelmű hogy ilyenkor valaki szivárogtat. Senki de higgye, hogy egy sok millió dollárt érintő tárgyaláshoz közel engednek akárkit, a "hírek" többnyire szervezetten jutnak ki. Az hogy ezt épp kinek az érdekében, az változó. Jelenleg a csapat érdeke is a nyilvánosság, az offense fiatalítás koncepciójába illenék egy idei első kör plusszban.

A másik gondolat, hogy a kirúgások NEM csak Jimmy miatt váltak szükségesé. Öreg az O, 30asokat mentek, senki sem pótolhatatlan közülük.

A harmadik: Galette egy újabb 10+is szezon után nyilván nem fog magas fizetést kérni. Most könnyű szájkaratézni. Joe Morgan meg, aki még rosteren sincs? Nem védeni akarom Jimmyt, hülye tweet volt, de azért nem ennyire kerek minden...

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Jimmy kedves gyerek, de agyat ne operaljon.

több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Kitöröltem a hozzászólásom, mert csak hirtelen írtam valamit átnézés nélkül, de szerintem igazam lesz, hogy bomlaszt, és már itt is az eredménye.

Joe Morgan:
“@jmthegreat: Yes indeed RT @JuniorG93: One Mans GREED will Lead To....NVM it's 20 OR BETTER!! #BLESSED”

egyre jobb.
több mint 11 éve
felesleges feszültségkeltés ez a szociális médián keresztül.
ezt nem így kell, nem is tudom mi a célja vele... mehet Oakland-be.

Galette is beszállt:
SACKMAN ‏@JuniorG93 15m
One Mans GREED will Lead To....NVM it's 20 OR BETTER!! #BLESSED

ez a csapatmorált is teljesen szétcseszi... thanks Jimmy.

több mint 11 éve
nfl_lover 912

ezzel is mivan? miért csalódott? hogy ki kell vágni 3 embert, hogy ki tudjuk fizetni?
kezd nagyon idegesítő lenni.lol
Na, mire leírtam volna, már leírták.

Ha ezt tényleg nem látja át, akkor komoly gondok vannak ott fejben, ha meg csak azért írja, mert csak, akkor meg elmehet a francba.

Eddig az egyik kedvencem volt Jimmy, mondjuk Seattle után egy kicsit elgondolkoztam (trash talk), most meg ez az offseason sírás, ami még nem is lenne annyira nagy dolog, de ennyire nyíltan?...

Sproles:nagyon bírtam, és most sincs semmi problémám vele, de szerintem jól jártunk, hogy nem tartottuk meg. Szvsz ebben az évben kezdett elindulni a lejtőn, szezon közben már megkopni látszott a dinamikája.
több mint 11 éve
‏@Ian Rapoport
The #Saints are cutting RB Darren Sproles, per source.

ó bazdmeg... és még Moore-ért is pickeket vártunk. aham.

PFF szerint még nem cut, lehet trade lesz... holnapra marad Pierre. 😕lol
Darren Sproles ‏@DarrenSproles 8s
Thank you New Orleans for your support over the past 3 years! I will always be forever grateful. #WhoDat

de szar egy nap.

ezzel is mivan? miért csalódott? hogy ki kell vágni 3 embert, hogy ki tudjuk fizetni?
kezd nagyon idegesítő lenni.

több mint 11 éve
‏@Ian Rapoport
The #Saints are cutting RB Darren Sproles, per source.

ó bazdmeg... és még Moore-ért is pickeket vártunk. aham.

PFF szerint még nem cut, lehet trade lesz... holnapra marad Pierre. 😕

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Bye Sproles
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Azt nézem, hogy ha Sproles-t és Thomast is lapátra tesszük, akkor 10 milliónk lesz a sapkában.

Abba már beleférne egy fasza corner, Strief és talán BDLP is.

Mindenesetre úgy fest, hogy Strief is megméri magát a piacon.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Nem trade lesz, mivel cutolva lesz/lett Moore.Bazzani
forrás? mert egyelőre csak az ő twittere és az a feltevés él, hogy tavaly szar éve volt, és senki nem ad érte semmit...

egyébként nagyon jó route runner, inkább slot WR, de nagyot ugrik a méretéhez képest, el tud kapni forgalomban is, elég jó keze van, bár az utóbbi két évben magához képest sokat dropolt. YAC-ban nem a legnagyobb király (sőt), de RZ-ban hasznos, többször használtuk őt 2 pontosnál is, pl. a SB-on is.

örülnék, ha a Lionsba menne, ott még talán sikereket is érne el, eltekintve hogy Megatron után nagy azért az űr. amikor egészséges volt, simán jó volt 2. számú elkapónak Colston mögött isGyurma Pappa
Már meg is jelentek az első cikkek.
 www.detroitnews.com/article/20140307/SPORTS0101/303070079