NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 10 éve
Igaz, és a több cornert az AFC adja... Ez se biztos hogy jó választás, de mindegy.Evans a Pro Bowlon 😐 Én kérek elnézést.úgy tudom idén már "non-conference" a pro bowl, tehát a legtöbb szavazatot kapó játékosok jutnak be, függetlenül attól hogy NFC vagy AFC-csapatban játszanak. 😊 Ez alapján még nagyobb elismerés a pro bowl szvsz,BB
Ezt nagyon a nevére kapta, bár enyhítő körülmény, hogy Brees első 5000 yardos szezonjában pont ilyen okok miatt nem került be, pedig már akkor top G volt.
Ott van még Brees, Jimmy, Grubbs és Jordan.
Szvsz az O-t túlértékelték, a D-t meg alul. Nálam Lewis is pro bowler, igaz bitangsűrű a cornermezőny az NFC-ben.atapapa
Sosem drukkoltam még ATL-nek. Fújj, leírni is nehéz. Na persze a CAR ellen........ 😀KájzerszózeHa nyer a Falcons (és mi is), akkor egy hétig atlantás avatart viselek 😛
több mint 10 éve
Grubbs nem érdemtelen szerintem, ott van idén a legjobb 10 G között, ebből kellett hatot választani. Top 5 vagyunk totál O-ban, ilyenkor a falnak is szokott járni valami.Evans a Pro Bowlon 😐 Én kérek elnézést.Hááát elég érdekes. Nálam Grubbs sem feltétlenül ér Pro Bowlt, viszont Galette és Lewis is bekerülhetett volna, bár elég erős a mezőny azokon a posztokon. De az azért elég vicces, hogy a rengeteg sacket engedő és a futójátékot sem igazán támogató falunkból ketten is ott vannak...Tocy
Ezt nagyon a nevére kapta, bár enyhítő körülmény, hogy Brees első 5000 yardos szezonjában pont ilyen okok miatt nem került be, pedig már akkor top G volt.
Szvsz az O-t túlértékelték, a D-t meg alul. Nálam Lewis is pro bowler, igaz bitangsűrű a cornermezőny az NFC-ben.atapapa
Galette nagy évet ment, de így is vannak nála jobb, de minimum azonos képességű kimaradt edge rusherek, 43 OLB-k meg főleg, csak innen a divízióból kihagyták Thomas Davist meg Lavonte Davidet. Utóbbi kettő nem hogy pro bowler idén, de all pronak se lenne szégyen jelölni őket.
több mint 10 éve
Sosem drukkoltam még ATL-nek. Fújj, leírni is nehéz. Na persze a CAR ellen........ 😀KájzerszózeNagyon nehéz teher valóban, de megpróbálok vele együtt élni én is, bár a hideg kiver. Csak két nap. Kibírható.
több mint 10 éve
Evans a Pro Bowlon 😐 Én kérek elnézést.úgy tudom idén már "non-conference" a pro bowl, tehát a legtöbb szavazatot kapó játékosok jutnak be, függetlenül attól hogy NFC vagy AFC-csapatban játszanak. 😊 Ez alapján még nagyobb elismerés a pro bowl szvsz,
több mint 10 éve
Sosem drukkoltam még ATL-nek. Fújj, leírni is nehéz. Na persze a CAR ellen........ 😀
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Evans a Pro Bowlon 😐 Én kérek elnézést.Hááát elég érdekes. Nálam Grubbs sem feltétlenül ér Pro Bowlt, viszont Galette és Lewis is bekerülhetett volna, bár elég erős a mezőny azokon a posztokon. De az azért elég vicces, hogy a rengeteg sacket engedő és a futójátékot sem igazán támogató falunkból ketten is ott vannak...
több mint 10 éve
mr.oxygen
61
Ugye úgy illik, hogy az alapszakasz utolsó mérkőzésein,a hazai csapatok győzelemmel köszönik meg a szurkolók buzdítását? 😉mr.oxygenNem csak magunkra értettem!
Például a Falcons is kitehetne magáért!😉
több mint 10 éve
Ha nem nyerünk, nem is érdemlünk PO-t.Sajnálom, hogy egy jó szezon ennyire elcsúszóban van. Pont addigra lettünk bénák, amikorra a jó csapatoknak kezdődik a bajnokság.
De nyerni kell holnap, nincs mese.
több mint 10 éve
mr.oxygen
61
Ugye úgy illik, hogy az alapszakasz utolsó mérkőzésein,a hazai csapatok győzelemmel köszönik meg a szurkolók buzdítását? 😉
több mint 10 éve
Evans a Pro Bowlon 😐 Én kérek elnézést. Ezt nagyon a nevére kapta, bár enyhítő körülmény, hogy Brees első 5000 yardos szezonjában pont ilyen okok miatt nem került be, pedig már akkor top G volt.
Szvsz az O-t túlértékelték, a D-t meg alul. Nálam Lewis is pro bowler, igaz bitangsűrű a cornermezőny az NFC-ben.
több mint 10 éve
Amikor kivágtuk Carrt akkor jött Frampton.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Igen, 12 playnél volt fent a 44-ből, bár gondolom ebben azért elég nagy szerepet játszott, hogy Vaccaro és Bush sem lehetett fent.gondolom ST-ben játszik majd, mint ahogy a korábban igazolt Wade is ott kapott eddig snapeket.TocyWade vasárnap már a harmadik legtöbb snapet kapta a cornerek közül a védelemben. Nem is volt annyira rossz.
Tegnap Brees és Payton jókedvűen megtartotta a sajtótájékoztatót, majd rá pár percre kijött a "sérültjelentés". Brees limited a térde miatt 😐atapapa
Amúgy ezeket böngészve megint feltűnt Frampton neve. Ő mikor jött? Egy ST-playnél kaptam fel rá a fejem, de ahogy nézem ott aktív szereplő volt.
Tocy
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Igen, 12 playnél volt fent a 44-ből, bár gondolom ebben azért elég nagy szerepet játszott, hogy Vaccaro és Bush sem lehetett fent.gondolom ST-ben játszik majd, mint ahogy a korábban igazolt Wade is ott kapott eddig snapeket.TocyWade vasárnap már a harmadik legtöbb snapet kapta a cornerek közül a védelemben. Nem is volt annyira rossz.
Tegnap Brees és Payton jókedvűen megtartotta a sajtótájékoztatót, majd rá pár percre kijött a "sérültjelentés". Brees limited a térde miatt 😐atapapa
több mint 10 éve
gondolom ST-ben játszik majd, mint ahogy a korábban igazolt Wade is ott kapott eddig snapeket.TocyWade vasárnap már a harmadik legtöbb snapet kapta a cornerek közül a védelemben. Nem is volt annyira rossz.
Tegnap Brees és Payton jókedvűen megtartotta a sajtótájékoztatót, majd rá pár percre kijött a "sérültjelentés". Brees limited a térde miatt 😐
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Vaccaro hivatalosan is IR-en, a Browns PS-ből leigazoltuk Terrence Frederick CB-t. Hetedik körben vitte a Steelers tavaly, de ott nem kellett, úgyhogy a Giants elvitte PS-be, két meccsen aztán játszott is ST-ben. Az előszezont még ugyanitt töltötte, aztán itt sem kellett, a Browns PS-be elvitte, most pedig mi az aktív keretbe hívtuk. Egyetemen nem számított rossz CB-nek, itt nem igazán jött be neki a dolog, gondolom ST-ben játszik majd, mint ahogy a korábban igazolt Wade is ott kapott eddig snapeket.
több mint 10 éve
mr.oxygen
61
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt minden szentnek! 😀
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt Kívánok minden fórumtársamnak és családjának :A:
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt kívánok a WDT minden tagjának!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Azt hittem őket küldöd ajándékba 😀
Boldog Karácsonyt kívánnak a lányok, meg a családommal együtt én is 😉Gyurma Pappa
Én még egy közös meccset kívánok január 19-én 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt kívánnak a lányok, meg a családommal együtt én is 😉
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Ha mi megverjük a Tampát és a Panthers is nyer ( a Falcons jó volt most a 49ers ellen, halvány remény maradt... ), akkor a következő az ábra:Ha a 49ers megveri idegenben a Cardinalst, akkor fix 6.-ak vagyunk, ehhez még a mi győzelmünk sem kell. Ha a Cardinals a Seattle-ben aratott győzelme után otthon megveri a 49erst is, akkor egyrészt rohadtul megérdemlik a PO-t ( szurkolok is nekik nagyon ), másrészt nyernünk kell, és ha így teszünk, akkor 5.-ként lépünk be a PO-ba.
Ha nyer a Philadelphia, akkor mindenképpen ők a 3.-ak, tehát hozzájuk megy a 6. helyezett ( én ezt tartom a legvalószínűbbnek, hogy mi megyünk hozzájuk ).
Ha a Dallas nyer, akkor bonyolódik a helyzet, de oda csak akkor mehetünk, ha a Packers megveri a Bearst, vagy a Cardinals a 49erst. Az első esetben a Dallas 3. és mi 6., a második esetben a Dallas 4. és mi 5.
Dallas-győzelem esetén a másik lehetőség még, hogy ha a Bears nyer ( Lacy szét tudja őket úgy futni, mint McCoy? Ha nem, akkor nyerni fognak... ), akkor ők a 3.-ak, így a fent vázolt Cardinals-győzelem esetén elkerüljük őket, amúgy mehetünk még egyszer a Soldier Fieldre.
Green Baybe csak úgy mehetünk, ha ők nyernek, mi nyerünk és a Cardinals is nyer, ezzel ők 4.-ek, mi 5.-ek lennénk.
Bocs, kicsit zavaros, a lényeg, hogy a miénken kívül még minimum három meccset erősen figyelni kell. A legkisebb esély szerintem a Green Bayre van, a legnagyobb pedig az Eaglesre.
De az lenne a legegyszerűbb, ha mi nyernénk, a Falcons pedig elkenné a Pantherst és páholyból figyelhetnénk, hogy ebből a darálóból ki jut el a Divisional Roundban a Superdome-ig.