New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha itt tippelnek, Saints cuccot kapjanak. Szeretném shawnkát Saints sapkában látni 😀 Tuti háttérkép 😛Gyurma Pappajó poén 😊 de ha bármilyen idegen szurkoló lenyomja a Saints-sereget tippjátékban, az megérdemli, hogy mi pénzeljünk egy neki kedves relikviát
(bár ez csak nagyon feltételes mód, egyáltalán nem is vett még részt más csapat szurkolója a 4 év alatt a dologban)
több mint 12 éve
Lance Moore meg ma töltötte be a 30. életévét. Mindenki öregszik.Remélem holnap lesz mivel megünnepelni. 😀
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Nyeremény: az összegyűlt pénzből a legjobban tippelő NFL-es ajándéktárgyat kap.Ha itt tippelnek, Saints cuccot kapjanak. Szeretném shawnkát Saints sapkában látni 😀 Tuti háttérkép 😛
Bármilyen érzelmű szurkoló játszhat, ha végül nem Saints-szurkoló nyerne, akkor a nyertes kedvenc csapatának relikviájából rendelünk (az mondjuk ciki lenne, ha egy betévedt Falcon nyerne és többségben Szentek fizetnék a falconsos nyereményét).
A nevezési díjat átutalással vagy budapesti személyes találkozó útján lehet rendezni, az ügyben PM-ben keressen minden tippelő.
atapapa

több mint 12 éve
A kérdéssorKérdés fél pontért
1. Bejutunk-e a rájátszásba?
igen
Kérdések egy pontért
2. A védelem az engedett yardokat illetően a tavalyi utolsó, 32. helyről előre lép-e legalább a 23. helyre?
nem
3. Brees dob-e idén is legalább 40 TD-t?
igen
4. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen?
igen
5. Az NFC West és az AFC East csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt?
nem
6. Lesz-e bármelyik játékosunk tagja az all pro first teamnek?
nem
7. Fogunk-e hibázni XP-t vagy FG-t 30 yardon belülről?
igen
8. Szerzünk-e 18 labdánál többet?
nem
9. Eladunk-e 18 labdánál többet?
nem
10. Lesz-e visszahordott TD kickoffból a Saints valamelyik meccsén? (ha az ellenfél hord vissza TD-t, az is számít, de puntból visszahordott TD nem számít)
igen
A következő kérdések telitalálat esetén 2 pontot, egy meccsnyi tévedés esetén 1 pontot érnek. Kettő vagy többmeccses tévedés esetén nem jár pont.
11. Hány meccsen enged a védelem legalább 30 pontot?
5
12. Hány meccsünk zárul 3 vagy annál kevesebb pontkülönbséggel?
6
13. Hány alkalommal dob Brees legalább 300 yardot?
10
14. Hány meccsen nem fog Brees egy TD-t se dobni?
0
15. Hány győzelmet szerzünk az alapszakaszban?
10
Kétpontos kérdések
16. Melyik játékosunk szerzi a legtöbb yardot elkapásban és futásban összesen?
Jimmy
17. Ki szerzi a legtöbb sacket?
Jordan
18. Ki szerzi a legtöbb nem passzolt TD-t?
Sproles
19. Ki szerzi a legtöbb interceptiont?
Vaccaro
20. Ki harcolja ki a legtöbb fumble-t?
Jordan
Kérdés holtverseny eldöntésére
21. Mennyi lesz Brees passer ratingje a szezonban?
104.6

több mint 12 éve
V. Saints Tippverseny, 2013Nevezési díj: 500 forint.
Nyeremény: az összegyűlt pénzből a legjobban tippelő NFL-es ajándéktárgyat kap.
Bármilyen érzelmű szurkoló játszhat, ha végül nem Saints-szurkoló nyerne, akkor a nyertes kedvenc csapatának relikviájából rendelünk (az mondjuk ciki lenne, ha egy betévedt Falcon nyerne és többségben Szentek fizetnék a falconsos nyereményét).
A nevezési díjat átutalással vagy budapesti személyes találkozó útján lehet rendezni, az ügyben PM-ben keressen minden tippelő.
Leadási határidő: szeptember 8. 19.00
A határidő előtt beírt válaszok a határidőig természetesen módosíthatóak, viszont utána kimentem őket, így a későbbi szerkesztgetés értelmetlen (nem is volt rá példa korábban)
A legfontosabb szabályváltoztatás a korábbi évekhez képest, hogy amennyiben valaki egy adott kérdésre az összes résztvevő közül egyedül találja el a helyes választ, azért kérdésenként plusz fél pont jár a végelszámolásnál.
A kérdéssor
Kérdés fél pontért
1. Bejutunk-e a rájátszásba?
Kérdések egy pontért
2. A védelem az engedett yardokat illetően a tavalyi utolsó, 32. helyről előre lép-e legalább a 23. helyre?
3. Brees dob-e idén is legalább 40 TD-t?
4. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen?
5. Az NFC West és az AFC East csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt?
6. Lesz-e bármelyik játékosunk tagja az all pro first teamnek?
7. Fogunk-e hibázni XP-t vagy FG-t 30 yardon belülről?
8. Szerzünk-e 18 labdánál többet?
9. Eladunk-e 18 labdánál többet?
10. Lesz-e visszahordott TD kickoffból a Saints valamelyik meccsén? (ha az ellenfél hord vissza TD-t, az is számít, de puntból visszahordott TD nem számít)
A következő kérdések telitalálat esetén 2 pontot, egy meccsnyi tévedés esetén 1 pontot érnek. Kettő vagy többmeccses tévedés esetén nem jár pont.
11. Hány meccsen enged a védelem legalább 30 pontot?
12. Hány meccsünk zárul 3 vagy annál kevesebb pontkülönbséggel?
13. Hány alkalommal dob Brees legalább 300 yardot?
14. Hány meccsen nem fog Brees egy TD-t se dobni?
15. Hány győzelmet szerzünk az alapszakaszban?
Kétpontos kérdések
16. Melyik játékosunk szerzi a legtöbb yardot elkapásban és futásban összesen?
17. Ki szerzi a legtöbb sacket?
18. Ki szerzi a legtöbb nem passzolt TD-t?
19. Ki szerzi a legtöbb interceptiont?
20. Ki harcolja ki a legtöbb fumble-t?
Kérdés holtverseny eldöntésére
21. Mennyi lesz Brees passer ratingje a szezonban?
több mint 12 éve
Mivel az előző két évben kétszer egymás után meg lett szavazva a nyereményes változat, idén bátorkodtam egyedül dönteni ennek folytatása mellett.
több mint 12 éve
Lehet készülni, az utolsó hetet eseménydúsabbá tesszük: holnap reggel kinyomom a tippverseny kérdéssorát 😊atapapaIdén hogy lesz? gyűjtetek/tünk valamire vagy most csak a standard dolog?
több mint 12 éve
Egyébként csak engem zavar egy kicsit, hogy rögtön a "nagy rangadóval" kezdjük az évet?Gyurma PappaEngem biztos nem 😊
A Falcons idén is jó lesz és legalább nem lesz lehetőségük feltérképezni élesben az új védelmet. Egy esetleges győzelemmel kezdeni a legnagyobb rivális ellen... az nagy löketet adhatna a szezon elejére. Elég csak visszagondolni, hogy tavaly a lapos kezdés mennyire szakadékba fúródott pár hét alatt.
A kezdő védelemben nálam csak egy kérdőjel van
Hicks-Bunkley-Jordan
(Haralson?)-Lofton-Hawthorne-Galette
Lewis-Harper-Jenkins-Greer
Bár meglátásom szerint RR-nél a legkevésbé fontos a kezdő, mert rengetek formációt alkalmaz és a DL-ben nagy lesz a rotáció.
Nem fél 43-t felküldeni, ha úgy gondolja, ahol Richardson lehet DE (ha már csak ezen a poszton használható), Vaccaro is sokat lesz pályán valamelyik LB helyett.
több mint 12 éve
Nos. Engem egyetlen kérdés foglalkoztat: hogy fog kinézni a kezdő D? Ugyanis szerintem még Ryan sem tudja.Végre vége az offseasonnek, amint kijön a véglegesnek tekinthető keret, leírom a véleményemet elsősorban a védelemről, csak szokásomtól eltérően csendben megnéztem minden meccset nagyjából (nfl game pass 😍 ), és szerintem tudom mit én mit tennék, de szerintem az nem lesz 😀 Szóval várom a végső keretet.
Egyébként csak engem zavar egy kicsit, hogy rögtön a "nagy rangadóval" kezdjük az évet? Nem volt még időm belerázódni sem, hogy megint van futball és BUMM rögtön a Falcons. Vagy ez csak engem zavar?

több mint 12 éve
Eléggé bekavart az éjjeli meccs a keretszűkítési spekulációba.Na ne...
AIQ lesérült, nem úgy tűnik hogy pár napra
Tanner csinált másfél dropot a limitált játékideje alatt, de a héten Brees nagyon elismerően beszélt róla
Richardson rohadtjó volt. Ha a cserék cseréje elleni teljesítmény dönt, akkor lehet hogy rostert fog
Foster és Toon lesérült, Payton azt mondja he will be fine meg he should be fine.Kezdjünk aggódni? 😀
Robinson meg a labdát hagyta el, de ezt leszámítva a meccs embere volt a részünkről, összesen vagy 160 yarddal.atapapa
több mint 12 éve
Eléggé bekavart az éjjeli meccs a keretszűkítési spekulációba.AIQ lesérült, nem úgy tűnik hogy pár napra
Tanner csinált másfél dropot a limitált játékideje alatt, de a héten Brees nagyon elismerően beszélt róla
Richardson rohadtjó volt. Ha a cserék cseréje elleni teljesítmény dönt, akkor lehet hogy rostert fog
Foster és Toon lesérült, Payton azt mondja he will be fine meg he should be fine.Kezdjünk aggódni? 😀
Robinson meg a labdát hagyta el, de ezt leszámítva a meccs embere volt a részünkről, összesen vagy 160 yarddal.
több mint 12 éve
A hozzászólásokat olvasva a védelemről igazán most azt tudom leszűrni, hogy el kell kezdjek imádkozni a megfelelő védelem összeállásáért 😀 Vagy ne aggódjak? Esetleg a Superdome vendég öltözőjébe csempésszek pálinkát az ellenfelek italába 😀 😛 Ezt vajon milyen ügynek hívnák? 😀FattyuHogy mennyire ráhibáztál az is mutatja, hogy meg nem erősített információk szerint Richter Gedeon rendelkezésére áll az a nem régen elkészült 1 673 410 oldalas vizsgálati jelentés, ami az újabb new orleansi botrány ('alcohol scandal') részleteit tárja fel. RG ugyan egyelőre nem árult el tényeket, de azt a sajtó jelenlévő képviselői számára is világossá tette, hogy a Saints példás büntetésre számíthat, ami akár a csapat kizárását is jelentheti az idei küzdelmekből, de "az biztosnak látszik, hogy a teljes kezdő támadó és védősor játékosait - beleértve az edzőket is - legalább 10 mérkőzéses eltiltás várja."
több mint 12 éve
Én tavaly az előszezon után kifejezetten rossz véleménnyel voltam a védelemről, mivel nem volt pass rush és a back7 folyamatosan csinálta a hibákat zóna közben. Idén leginkább a pass rusher OLB ad okot aggodalomra, meg a Jenkins-Harper duett, de szerintem most messze leszünk a ligautolsó védelemtől.
Arról nem tudom mit gondoljak, hogy ebben a nagy OLB-hiányunkban a kirakott Chase Thomast rögtön felszedte a Raiders, tegnap meg Martint a Browns.
több mint 12 éve
A hozzászólásokat olvasva a védelemről igazán most azt tudom leszűrni, hogy el kell kezdjek imádkozni a megfelelő védelem összeállásáért 😀 Vagy ne aggódjak? Esetleg a Superdome vendég öltözőjébe csempésszek pálinkát az ellenfelek italába 😀 😛 Ezt vajon milyen ügynek hívnák? 😀
több mint 12 éve
Ha tényleg agresszív húsevő baktérium támadta volna meg nickset, annak pár napon belül már látható következmenyei lettek vna...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
a pats meg vitriolozza nicksék után a vendég öltözőt és az összes cuccot, amihez a bucsnak köze volt. egyszerre ijesztő, bizarr és vicces ez a történet. ilyenkor a liga miért nem aggódik a játékosok épsége miatt?!adam77Még nem sikerült kapcsolatot találni az ügy és a Saints között. Ha sikerül, majd lesz aggódás 😉
Én úgy érzem jóhiszeműen, hogy próbálják nem hiszterizálni a dolgot, így is van elég botrány a Liga körül, viszont elég komolyan kontrollálják a helyzetet.
De ez csak megérzés a híreket olvasva a Föld másik oldaláról.
több mint 12 éve
a pats meg vitriolozza nicksék után a vendég öltözőt és az összes cuccot, amihez a bucsnak köze volt. egyszerre ijesztő, bizarr és vicces ez a történet. ilyenkor a liga miért nem aggódik a játékosok épsége miatt?! súlyos fertőző betegséggel kezelt játékosok miért nincsenek pup-ra vagy ir-re téve?
több mint 12 éve
Már csak azért is 😀😀krixtoferHülye 😛
Roto azt írja, hogy ACL-szakadása van, de innen látszik, hogy ők se tévedhetetlenek, hiszen ez tavaly történt, idén csak annyit olvastam róla hogy családi okok miatt hagyott ki edzéseket.
Akkor kapja meg a picket a Frisco, ha megéli az ötvenhármas keretet, vagyis ez a "conditional" rész hamar törölhető.Kiderült mit adtatok Haralsonért?gabokockaconditional seventh round pickjjncaa
The Saints have a perfect 158.3 QB rating when throwing to Kenny Stills who has seven catches for 140 yards and two touchdowns.
több mint 12 éve
Kiderült mit adtatok Haralsonért?gabokockaconditional seventh round pick

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kiderült mit adtatok Haralsonért?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Ja igen, és Chamberlaintől mit akarunk? Mert nem igazán értem, hogy megint IR-en van.krixtoferValami nagyon jó bőr lehet a felesége és szeretnénk a város környékén tartani. Más nem jut eszembe, hogy egy tipikus 43 OLB-nek miért is kell egy év fizetett szabadságot adnunk miután sérültnek nem sérült, projektnek meg 28 évesen már rég nem projekt.atapapa

Már csak azért is 😀😀
több mint 12 éve
Ja igen, és Chamberlaintől mit akarunk? Mert nem igazán értem, hogy megint IR-en van.krixtoferValami nagyon jó bőr lehet a felesége és szeretnénk a város környékén tartani. Más nem jut eszembe, hogy egy tipikus 43 OLB-nek miért is kell egy év fizetett szabadságot adnunk miután sérültnek nem sérült, projektnek meg 28 évesen már rég nem projekt.