New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Keresgéltem, de nincs 😊Közben átírtam QQ-ra. ha találsz olyat is, szólj, leszek az ügynöke 😊 atapapaSS után jött RR, aki defcord és QQ a monogramja, annak jövőre állása lesz New Orleans-ban 😊atapapawww.hawkeyesports.com/sports/m-footbl/mtt/parker_phil00.htmlempty taxi
2 alternatív megoldás:
1. Legyen Rob 2 évig DC akk kiesik a QQ-s év 😊
2. Győzd meg Dan Quinn Seahawks DC-t h jobban megy a személyiségéhez a Quentin név 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Közben átírtam QQ-ra. ha találsz olyat is, szólj, leszek az ügynöke 😊SS után jött RR, aki defcord és QQ a monogramja, annak jövőre állása lesz New Orleans-ban 😊atapapawww.hawkeyesports.com/sports/m-footbl/mtt/parker_phil00.htmlempty taxi
több mint 11 éve
SS után jött RR, aki defcord és QQ a monogramja, annak jövőre állása lesz New Orleans-ban 😊atapapawww.hawkeyesports.com/sports/m-footbl/mtt/parker_phil00.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Más lehetőségünk nincs, drukkoljunk a sikeréért. A tavalyinál rosszabb csak nem lesz a D 😛SS után jött RR, aki defcord és QQ a monogramja, annak jövőre állása lesz New Orleans-ban 😊
több mint 11 éve
Van bennem egy olyan bizakodó optimizmus, hogy a jövő évi védelmünk a liga első felébe fog tartozni, ami bőven elég lenne egy jó szereplésre 😉 Good work Mr. Ryan!clbassTitkon én is reménykedek! 😊 De valami visszahúz.
több mint 11 éve
Van bennem egy olyan bizakodó optimizmus, hogy a jövő évi védelmünk a liga első felébe fog tartozni, ami bőven elég lenne egy jó szereplésre 😉 Good work Mr. Ryan!
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Jó lesz Ryan bácsi! A középszintet össze fogja tudni rakni, és akkor már elégedettek lehetünk. (Olyan 20-22. helyet várok. Ha annál feljebb végzünk az már szép lenne.) Mellette a Special Team-es Stan Kwan is elég jó átlagot hozott a Buffallo-val tavaly. (2012: Punt return: 17.1 avg. (1. in the NFL), Kick return: 27.0 avg. (4. in the NFL)).Hát az ideinél rosszabbat Ryan sem rakhat össze, az fix.
Bizakodó vagyok mindenképp! 😊krixtofer
több mint 11 éve
Jó lesz Ryan bácsi! A középszintet össze fogja tudni rakni, és akkor már elégedettek lehetünk. (Olyan 20-22. helyet várok. Ha annál feljebb végzünk az már szép lenne.) Mellette a Special Team-es Stan Kwan is elég jó átlagot hozott a Buffallo-val tavaly. (2012: Punt return: 17.1 avg. (1. in the NFL), Kick return: 27.0 avg. (4. in the NFL)).Bizakodó vagyok mindenképp! 😊
több mint 11 éve
Grantham tényleg lemondta a jelöltségét a DC posztról. 😂 De csak az interjú utáni napon, vagyis minden bizonnyal mondtuk neki, hogy esélye sincs, cserébe engedtük emelt fővel kijönni a történetből.
több mint 11 éve
Ahogy Ricsi mondaná: "Az NFL-ben bármi megtörténhet!" 😛
több mint 11 éve
Van legalább 3 3/4 OLB, aki első körbe várt, egy csak leesik 15-ig (sajnos nem Jones lesz az) Bevallom, nem a legjobb ütemben váltunk sémát, 43 DE-ből és 43 OLB-ből is elég korrekt a felhozatal idén. Igaz, a 34-es kínálat se rossz.
A tavalyi eredmények alapján a miénk lesz a harmadik legnehezebb sorsolás 2013-ban, de ez az NFL-ben sokat nem jelent, egy szezon alatt nagyot tudnak fordulni a dolgok.
több mint 11 éve
Nézegettem kik húznak előttünk 3-4es csapatok:1/1 Chiefs - szinte biztos, hogy O-ba húznak
1/4 Eagles - ők is most váltanak 3-4re 😕
1/6 Browns - szintén zenész 😮
1/7 Cardinals - Remélem bejön a QB pick
1/9 Jets - simán lehet belőle OLB pick is
1/11 Chargers - Jó lenne egy O pick
1/15 Saints....
A hat előttünk álló csapatból 3 sanszosan front7-be húz, onnan is az NT és az OLB a legkézenfekvőbb. nehéz lesz egyből kezdő szintet húzni ezekre a posztokra az 1.,3., esetleg 4. körrel :/
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/07/gregg-williams-reinstated-by-nfl-hired-by-titans/Meg is fogalmazták a véleményemet a cikk alatt
no commentGyurma Pappa
That’s wonderful news. We all know that in the 22 years that Gregg has been an NFL coach, he never once used any type of bounty/pay for performance system until he signed with the Saints. It’s really all the Saints fault that a bounty system was in place, which is why the Saints shouldn’t get back either of the 2nd round draft picks that were taken from them. Of course the NFL teams of Gregg’s past NFL stops should be allowed to retain all of their picks; bounties never existed in the NFL prior to the Saints’ 2009 season. And that’s how the Saints won the Super bowl, because nothing motivates players who are under contract for millions of dollars like the prospect of $500 weekly from a kitty pool. Sure the Saints were one of the least penalized teams, and least likely to seriously injure opponents, in Gregg’s time as Defensive Coordinator; all that means is they sucked at executing their vicious bounty program. And any ex-NFL player that steps forward and testifies that he was part of a bounty program on an NFL team other than the Saints, is obviously mistaken, and likely mentally challenged. What we really need is more punishments for the Saints, and more leniency on Gregg Williams.
A draft napján mg én is elküldöm egyszer melegebb éghajlatra Food-ellt, aztán lassan túllendülök rajta.
Pontosan ma 3 éve 😊
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/07/gregg-williams-reinstated-by-nfl-hired-by-titans/Az egész story egy tragédiának indult, komédia lett, és végül stílusosan tragikomédiává vált...még egyszer biztos felhúzom magam, amikor a második körben nem választhatunk, de többet már nem ér az egész...racionális, objektív, következetes eseménykezelést láthattunk. Köszönjük Mr.Godell...leülhet
no commentGyurma Pappa
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/07/gregg-williams-reinstated-by-nfl-hired-by-titans/no comment
több mint 11 éve
atapress !!!! 😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
A legfrissebb hírek szerint Todd Grantham a taxiban ülve, a repülőtérre igyekezvén a telefonján az NSO-t olvasva értesült arról, hogy Rob Ryan lett a Saints koordinátora, majd dühösen felhívta a meglepődött Sean Paytont és keresetlen szavakkal illette, amiért a csütörtökre ütemezett interjú meghiúsulásáról a budapesti székhelyű lap soraiból kellett értesülnie.Erre a budapesti lapra gondolsz??? 😛
(atapress)atapapa
Vagy ők már az "atapress"-től vették át a hírt 😂
több mint 11 éve
A legfrissebb hírek szerint Todd Grantham a taxiban ülve, a repülőtérre igyekezvén a telefonján az NSO-t olvasva értesült arról, hogy Rob Ryan lett a Saints koordinátora, majd dühösen felhívta a meglepődött Sean Paytont és keresetlen szavakkal illette, amiért a csütörtökre ütemezett interjú meghiúsulásáról a budapesti székhelyű lap soraiból kellett értesülnie. (atapress)
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-megvan-az-uj-saints-vedelmi-edzo-es-a-jax-logo-2215033 itt már biztosra írják RR-tNa, akkor itt olvastam..... (mégsem vagyok teljesen szenilis! 😊 )
sLyNz
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-megvan-az-uj-saints-vedelmi-edzo-es-a-jax-logo-2215033 itt már biztosra írják RR-tHát, én azért nem mondanám 100%-ra, még akkora sem, ha Höri írja le 😊 Majd ha kinevezték, akkor meglátjuk 😊
sLyNz
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-megvan-az-uj-saints-vedelmi-edzo-es-a-jax-logo-2215033 itt már biztosra írják RR-t
......