New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Végiggondolva a meccset, W az W, a defense jelenleg 10. a ligában. Payton végig fogja gondolni ezt a meccset szerintem,és jövőhéten hagyjuk hogy PT futkosson többet. Legalábbis nagyon remélem...Gyurma Pappa
Hát én jövő héten Ingramet kitenném a keretből is, jöjjön helyette Robinson, Thomasszal ellesznek ketten, Ingram meg nézegessen Peterson meg Forte videókat. Futni pedig muszáj, tavaly egész évben ezt szajkóztam, persze amikor 5 perc van vissza 10 pontos hátránynál, akkor oké, passzoljunk. Nem hittem volna, hogy 2. meccs után a D lesz a jobb csapatrész, és az O teljesítményétől kell tartani jobban...

Persze más kérdés, hogy az Arizona ellen eddig 2,6-os átlaggal futottak 56 yardot meccsenként, passz ellen viszont 21.-ek csak.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 802 — zászló zászló szív
Végiggondolva a meccset, W az W, a defense jelenleg 10. a ligában. Payton végig fogja gondolni ezt a meccset szerintem,és jövőhéten hagyjuk hogy PT futkosson többet. Legalábbis nagyon remélem...

több mint 12 éve
Ez...ez...óriási offnight volt. Remélem Brees ezzel le is tudta az idei legrosszabb meccsét. Katasztrófa volt. Gyakorlatilag 14 pontot adott az ellenfélnek, sőt legalább 17-et, mert ugye a visszahordott int a red zone-ban volt. Azt nem értem, hogy a nagy fogadkozás után, hogy majd futni fogunk ( a Falcons ellen csináltuk is ) mi volt ez a rengeteg kockázatos passz a remek secondary ellen? A védelmünk jó volt, de nem is tette őket nagyon próbára a Tampa. Mindegy, megnyertük a végén valahogy, Colsonban azért lehet bízni 😀 Meg hát 2-0-val kezdeni a szezont, méghozzá két csoportgyőzelemmel elég derűs 😀

Jövő héten az Arizona ellen nagy javulás kell, az offense eddig egyik meccsen sem volt igazán a helyzet magaslatán ( bár a Falcons ellen tudatosan lassítottunk inkább ), és az a védelem pláne erős. De most már pontokat is tudnak szerezni, megverték a Lionst...
több mint 12 éve
Minden szavával egyetértek:
Köszönöm a védelemnek, hogy értelmet adott az éjszakázásnak.

A Tampa D-nek meg minden elismerésem.atapapa
Paytonnak sikerült majdnem elcsesznie ezt a meccset, semmimással, csak hogy ellentmondott önmagának. Sokkal többet kell futni, és nem Ingrammal. Ő kuka, ezt látni kell. Próbáljuk meg eltradelni, amíg van valami haszna, vagy egyszerűen basszuk ki, bánom is én.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 467 — #neverpunt
Köszönöm a védelemnek, hogy értelmet adott az éjszakázásnak.

A Tampa D-nek meg minden elismerésem.

több mint 12 éve
Toon inaktív, ellenben lesz Meachem ( na erre kíváncsi leszek ), Richardson és Wilson is. Robinson most sem került be, meg Armstead sem.
több mint 12 éve
A sérült cornereink dolgát azért jelentősen megkönnyítheti Jordan-Hicks-GaletteTocy
Jó hogy mondod, ugye Hicks játéka is kérdéses.
BTW Gyurma, szerintem egy egészséges, jól edzett Bucs támadásban van olyan erős, mint a Panthers, falban, futóban és elkapókban is inkább verik a jelenlegi Carolinát. Freeman lehet hogy rosszabb játékos, mint Newton, de inkább fejben és munkamorálban nagy a lemaradása (ami persze bőven elég)

több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Csapatsportban nincs olyan, hogy csak egy-két emberre kell figyelni, soha! Akkor van a legnagyobb bukó.
több mint 12 éve
A sérült cornereink dolgát azért jelentősen megkönnyítheti Jordan-Hicks-Galette, és igazán csak VC-t kellene valahogy megfogni, őt meg egy egészséges Greer sem tudná 100%-osan. Mondjuk ott van azért Williams...
több mint 12 éve
Nu, Nicks out, gyakorlatilag ez a fal nem kell, hogy gondot okozzon. Viszont a Bucs D tényleg erős, igazából ha azt a türelmes játékot mutatjuk támadósorban, amit a Falcons ellen nem lehet gond. Egyértelmű, hogy nem mély labdákkal kell támadni a Bucs secondaryt, hanem szépen, felépített driveokkal, sok futás, PA passzok, screenek stb.

A csoport meccsek közül ettől félek a legkevésbé, én a Pantherstől sokkal jobban tartok, Cam milliószor veszélyesebb QB, mint Freeman.

több mint 12 éve
A Tampával az a bajom, hogy nagyon ritkán játszunk ellenük úgy, ahogy az az erőviszonyokból eredően várható. Williams is anno szinte minden újonc irányítót megvert, Freeman volt az egyik olyan rookie QB, aki W-t tudott ellnünk behúzni, ráadásul az SB évében. A két évvel ezelőtti 13-3-as szezonban is tőlük kaptunk az egyik gyomrost (Payton meg egy térdest 😛).
Freeman nagy hülye, de ellentétben Ryannel mobilis és ha észnél van, képes jobban korrigálni a behorpadó zsebet.

Bunkley-nál szerintem jobb is volt Jenkins, az ő kieséséért annyira nem kár, de Greer, White, Robinson se százas, Lewis is elhagyta nem kevés időre egy hete a pályát, gyakorlatilag nincs teljesen ép cornerünk.

A Tampa védelme a sec-ben nagyot javult, de szinte minden egyéb területen is jobbak, mint a Falcons volt egy hete. Ők és a Panthers is könnyen lehetnek toptízes védelem a szezon végére.

Szerk: ja és lehet hogy esni is fog %/

több mint 12 éve
Foster is out, bár nem nagyon hittem, hogy játszani fog. Pedig nagyon kellene...Tocy
Inkább legyen 100%-os, ne kockáztassunk egy rásérülést.

Én jellemzően a divízióban mindig a Tampa-meccsektől tartok, amin csak rontott ez a pestis a védelemben. Tudom hogy nem valami veretes a Bucs O, de Martin és Jackson is képes egyedül meccset eldönteni. A védelmük pedig... Nem csodálkoznék, ha megint "csak" húszhoz közeli pontot szereznénk.atapapa
Freeman körül áll a bál csapaton belül, amúgy is rosszul játszik, az ő faluk sem százas, a Falcons futásait ( egyet leszámítva ) szépen megfogtuk, és a D-line-ban Bunkley gyakorlatilag azonnal kidőlt, Walker is még az első félidőben, szóval gyakorlatilag fél meccset a mostani védelem játszott már. Offense-ben remélem minden falember javul kicsit, mert gyakorlatilag senki nem játszott igazán jól, ami javíthat a futójátékon, illetve Brees is lehetne pontosabb. Én bizakodó vagyok, de tavaly is borzasztó nehéz meccsen nyertünk ellenük idegenben, azóta a Bucs secondary finoman szólva erősödött...
több mint 12 éve
Foster is out, bár nem nagyon hittem, hogy játszani fog. Pedig nagyon kellene...Tocy
Inkább legyen 100%-os, ne kockáztassunk egy rásérülést.

Én jellemzően a divízióban mindig a Tampa-meccsektől tartok, amin csak rontott ez a pestis a védelemben. Tudom hogy nem valami veretes a Bucs O, de Martin és Jackson is képes egyedül meccset eldönteni. A védelmük pedig... Nem csodálkoznék, ha megint "csak" húszhoz közeli pontot szereznénk.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Roman Harpernek mennyi az esélye, hogy játszon? Vagy inkább nézzek másik safety után fantasyban?ThundersNFL
fantasy kérdéseket ide
 bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/fantasy_football_2013

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Roman Harpernek mennyi az esélye, hogy játszon? Vagy inkább nézzek másik safety után fantasyban?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Foster is out, bár nem nagyon hittem, hogy játszani fog. Pedig nagyon kellene...
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Megérkezett a csapat Tampába #Mortstead

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
NFL Films will air a half-hour documentary on former New Orleans Saints standout Steve Gleason on Tuesday, Sept. 17 at 9:30 p.m. on NFL Network.

Végre! Nagyon várom már! 😊

Tervbe van 1 órás is a későbbiekben, az majd "A football life" sorozat keretein belül lesz.
több mint 12 éve
Gyakorlatilag a kezdő védelem fele sérült %/
De amíg Jordan menni tud, addig nem anyázom.

több mint 12 éve
Sajnos feltöltődött az injury report, Harper, Hicks, Robinson és Johnson is kérdéses, ahogy Greer is. Ugyan Lofton limitáltan edzett egész héten, ő probable. White kérdéses, de ő elvileg csak beteg volt, limitáltan már edzett, vasárnapig szerintem ( remélem ) rendbe jön. Ennyi sérülttel érdekes lesz ez a D-line, illetve érdekelni fog, hogy hol fog játszani Richardson.
több mint 12 éve
Erre jött valami válasz? Vagy lehet válaszra számítani?Kiss
Nem. King nem az a fajta, aki ilyen szájkaratékba belemenne. Az Prisco 😊

Btw: Brady 50 folyamatos meccses TD passznál jár. így még jobban utálom a tavalyi Falcons elleni idegenbeli meccset.Gyurma Pappa
Szerintem könnyen lehet hogy nyertük volna azt a meccset, amennyiben Brees nincs beállva a rekordra. Nagyon csodálom őt, de néha érződik rajta hogy túlságosan is a rekordok által motivált, és ekkor nem mindig a legjobb döntést hozza.

több mint 12 éve
Vaccaro pedig kapott egy 7875$-os csekket Ryan miatt.krixtofer
Megérte az utolsó centig :p

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Btw: Brady 50 folyamatos meccses TD passznál jár. így még jobban utálom a tavalyi Falcons elleni idegenbeli meccset.Gyurma Pappa
Szurkolhatsz most a Bucs-nak meg a Falcons-nak!😀tomi-tomi
Ja, ne érts félre, nincs semmi bajom Bradyvel. Azzal van bajom, hogy Brees nem dobott TD-t azon a meccsen, mert azóta persze megint minden meccsen dobott. Úgyis Brees rekord döntése marad meg a közvéleményben, ahogy hiába dobott Brady is Marino feletti számot, akkor is Brees döntötte meg a rekordot.Gyurma Pappa
Értem, hogy mit írtál.
Ha véletlenül TB túljutna 54-en, akkor az nem lenne ugyanaz a sztori, mint Marino rekordjának túlszárnyalása. Még a Graham-Gronk csúcsdöntés is más volt, Graham vezette a listát (és ez sem maradt meg a közvéleményben), Brady egy percet sem. Az 55 passzolt TD-s meccs viszont egyértelmű rekorddöntés lenne. (Jelenlegi állapot szerint jó eséllyel nem lesz meg.)
Btw nekem mindegy, Brees-nél is nagyon-nagyon jó helyen van.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Szurkolhatsz most a Bucs-nak meg a Falcons-nak!😀tomi-tomi
Ja, ne érts félre, nincs semmi bajom Bradyvel. Azzal van bajom, hogy Brees nem dobott TD-t azon a meccsen, mert azóta persze megint minden meccsen dobott. Úgyis Brees rekord döntése marad meg a közvéleményben, ahogy hiába dobott Brady is Marino feletti számot, akkor is Brees döntötte meg a rekordot.

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szurkolhatsz most a Bucs-nak meg a Falcons-nak!😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)