New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Aszem tavaly is megkérdeztem,így idén se akarom kihagyni.Nektek melyik volt idén a legjobb,legélvezetesebb Saints meccs?KissEzen nagyon keveset kell gondolkodnom, de kettő is volt:
- Charges elleni, a rekord miatt főleg
- a Tampa elleni 0-zás nagyon tetszett 😊

több mint 13 éve
Ezen a mi lett volna ,ha gondolaton ráérnek rágódni a falcons fanok.Így, így bizony. nem örültem volna, de ráadásul NO-ban..?????Mondok valami merészet: nekünk a legjobb az lett volna, ha a Falcons szépen, csendben megnyeri a SB-t.Gyurma PappaFelőlem megnyerhették volna,ha nem New Orleansba lenne a döntő.Kiss
Na, jó. Felejtsük el, mi lett volna, ha....
(én is a Ravensnek fogok drukkolni)zemanla
Aszem tavaly is megkérdeztem,így idén se akarom kihagyni.Nektek melyik volt idén a legjobb,legélvezetesebb Saints meccs?

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Így, így bizony. nem örültem volna, de ráadásul NO-ban..?????Mondok valami merészet: nekünk a legjobb az lett volna, ha a Falcons szépen, csendben megnyeri a SB-t.Gyurma PappaFelőlem megnyerhették volna,ha nem New Orleansba lenne a döntő.Kiss
Na, jó. Felejtsük el, mi lett volna, ha....
(én is a Ravensnek fogok drukkolni)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Mondok valami merészet: nekünk a legjobb az lett volna, ha a Falcons szépen, csendben megnyeri a SB-t.Gyurma PappaFelőlem megnyerhették volna,ha nem New Orleansba lenne a döntő.

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Mondok valami merészet: nekünk a legjobb az lett volna, ha a Falcons szépen, csendben megnyeri a SB-t. Tony 100%, hogy visszavonul, megy vele McClure, Abraham, Peterson. Grimes nem kap vastag szerződést, lehet ő is megy, ráadásul utolsó helyen draftolnak.Így most lehet, hogy Tony meggondolja magát (szerintem nem), a többieknél kitudja mit látnak még bele a következő 2-3 évbe. Én nem értek egyet a Falcons topikban tapasztalható viszonylag komor hangulattal, azért ez a keret nem gyenge, az más kérdés, hogy jövőre Nolan rendszerét úgy fogják szétszedni, hogy öröm lesz nézni, hacsak nem történik valami drasztikus erősítés, plusz Turnert pótolni kell, mert Ryan hiába clutch, látszik, hogy kell az a földi játék.

több mint 13 éve
Nekem teljesen mind1 volt,hogy ki játssza a döntőt,csak NE a falcons. 😊 Én is a Ravensnek szurkolok,nem szerettem meg a 49erst a tavalyi meccsünk után.

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Ray Lewis nagy kedvencem, Reed szintén, így nem esik nehezemre a Ravensnek szurkolni. A Pats ellen simán szurkoltam volna, bár nem azért mert divatcsapat, hanem mert nálam alapból NFC>AFC, kivéve a Ravens és a Denver, illetve újabban a Texanst is elkezdtem kedvelni.Így marad a Ravens, már elő is kerestem a Reed mezemet 😊
Egyébként ha már itt tartunk: jövőre én jó előjelnek veszem, hogy a AFC East lesz az ellenfél 😉

több mint 13 éve
"Köztudott" hogy én a Szentek után valahol mélyen a Giantsért és a Ravensért szorítok, szóval nem kell találomra választanom egy kedvencet két hét múlva. A Pats nem a szívem csücske, de ők se zavartak volna, nagyot nőttek a szememben azzal az egy-két felénk tett gesztussal a nyári edzőtáborban.
A Friscóban viszont nagyon idegesít az edző, én szeretem a temperamentumos edzőket, de az a sírós, néha idegbeteg arcjáték, amit Jim tud produkálni, az inkább hímzőegyletbe való, mint focipályára. Tegnap Mike Smith és ő jó párost alkottak.
több mint 13 éve
Ezt a döntőt vártam. (Nem Harbaugh-ék miatt.) falconst nem kell ecsetelni, a Patriotsot meg az óriási hype miatt nem kedvelem. Bárki is nyeri annak gratula. 😀 Kaepernick 11. meccsén SB, és hát Flacco-t nem tartom olyan jónak aki megnyerheti. (Persze a D mellett.) De azért a Ravensnek szurkolok majd. 😊
Shanle-t meg nehogy az Atlantába lássuk... 😀
több mint 13 éve
Sztem nem kicsit örül most a who dat nation. nem szívesen láttam volna a Falconst a domeban (ünnepelni meg pláne!)Így viszont jó kis döntő lesz! 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
A Tampát kétszer láttam Londonban, nem okozna gondot drukkolni nekik. A Carolina hatéreset, Shanle poénjain viszont szétröhögtem magam. A hagymás különösen király 😊Shanle friss bejegyzése a twitterenÉrdekes, hogy más csoportokban a legtöbbször szorítanak a csoport sikeréért. Nálunk a Tampának és a Carolinanak is tudnék szurkolni, de a Falconsnak NEM! Mike Smith, White....vá....nem megy na 😀clbass
Congrats atlanta falcons ....regular season champions once again!! #cantwinwhenitcounts #chokeagain #whodat
atapapa
több mint 13 éve
Szintén Shanle twitteréről.Kreatív a srác 😀

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Shanle friss bejegyzése a twitterenez óriási!!! 😀😀 😂 am én is így vagyok vele,mint clbass.A Bucsnak tudtam volna szurkolni,Caméknek talán,de a falconsnak...SOHA!!!!!
Congrats atlanta falcons ....regular season champions once again!! #cantwinwhenitcounts #chokeagain #whodat
atapapa

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Shanle friss bejegyzése a twitterenÉrdekes, hogy más csoportokban a legtöbbször szorítanak a csoport sikeréért. Nálunk a Tampának és a Carolinanak is tudnék szurkolni, de a Falconsnak NEM! Mike Smith, White....vá....nem megy na 😀
atapapa
több mint 13 éve
Shanle friss bejegyzése a twitterenCongrats atlanta falcons ....regular season champions once again!! #cantwinwhenitcounts #chokeagain #whodat
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Közben Joe Lombardi ment OC interjúra a Jets-hez...krixtoferBizonyára marad nálatok, mert Mornhinweg lesz az új OC nálunk. 😊
több mint 13 éve
Közben Joe Lombardi ment OC interjúra a Jets-hez...
több mint 13 éve
Vilma bukta a Goodell elleni rágalmazási pert, többek között azért, mert a bíróság szerint közszereplő és többet kell tűrnie, másrészt azért, mert a CBA RG számára lehetővé teszi hogy egy nyomozás során feltárt bizonyítékokat kb. úgy értelmezze, ahogy akarja és nem akarnak olyan precedens teremteni, hogy a későbbiekben a Goodell által bármilyen ügyben bármilyen bizonyíték alapján hozott döntése megalapozzon rágalmazási pereket is.Érhető, és igazából a bíróságot ezért nem lehet hibáztatni. Az más kérdés, hogy Goodell értelmezése szar volt, de ez nem a mostani bírósági tárgyalás tárgya.
Ezzel elvileg végérvényesen lezárult a bounty-ügy jogi része. atapapa
Mert mivel az új vezetőedzőnk a Dben jártas, így szabad keze lenne az offense irányításában.iktriadEz jó, csak normális O nélkül nem sok értelme van odamennie. Ha mondjuk lenne rá esély, hogy egy Luckot draftoljatok, akkor szerintem elgondolkodott volna rajta. Pete 41 éves, nincs elkésve semmivel. Nem fog csak feljebb mozdulni, de még nincs kész rá, hogy HC legyen. Jobb körülményeket szinte biztos, hogy OC hiányos helyen nem kapna, több pénzt lehet, de szerintem annyival sehol nem fizetnének neki többet. Ő azért nem akkora sztár.

több mint 13 éve
Vilma bukta a Goodell elleni rágalmazási pert, többek között azért, mert a bíróság szerint közszereplő és többet kell tűrnie, másrészt azért, mert a CBA RG számára lehetővé teszi hogy egy nyomozás során feltárt bizonyítékokat kb. úgy értelmezze, ahogy akarja és nem akarnak olyan precedens teremteni, hogy a későbbiekben a Goodell által bármilyen ügyben bármilyen bizonyíték alapján hozott döntése megalapozzon rágalmazási pereket is. Ezzel elvileg végérvényesen lezárult a bounty-ügy jogi része.
több mint 13 éve
New Orleans Saints offensive coordinator Pete Carmichael is expected to turn down requests to interview for the same job with both the Jacksonville Jaguars and Philadelphia Eagles, according to a league source. Although Carmichael is a free agent right now, his intention is to work out a deal to stay in New Orleans.Mert mivel az új vezetőedzőnk a Dben jártas, így szabad keze lenne az offense irányításában.iktriadSchefter szerint kikértük Carmichaelt OC interjúra. iktriadMjuk nem tudom miért akarna odamenni OC-nak.Tocy
több mint 13 éve
Mert mivel az új vezetőedzőnk a Dben jártas, így szabad keze lenne az offense irányításában.Schefter szerint kikértük Carmichaelt OC interjúra. iktriadMjuk nem tudom miért akarna odamenni OC-nak.Tocy
több mint 13 éve
Schefter szerint kikértük Carmichaelt OC interjúra. iktriadMjuk nem tudom miért akarna odamenni OC-nak.
több mint 13 éve
Schefter szerint kikértük Carmichaelt OC interjúra. iktriadMire Paytont visszaengedik, csak egy kísértetházat fog találni az edzőközpontban.
több mint 13 éve
Schefter szerint kikértük Carmichaelt OC interjúra.