New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Szavahihető társaság ez az NFLprofootballtalk.nbcsports.com/2012/10/10/league-outs-jimmy-kennedy-as-2010-whistleblower-kennedy-denies-it/
Egy volt Vikings-játékosra hivatkozik az NFL, akitől szerintük Childress megtudta, hogy bounty volt Favre-on (azt hagyjuk, hogy az NFL tegnap még azt is állította, hogy Childressnek egy Saints-játékos mondta, hogy Favre-on vérdíj volt).
Most ez a játékos azt mondja, hogy semmit se mondott Childreesnek a bountyról, mivel semmit se tudott róla.
Még cifrább, hogy az NFL állításával szemben azt mondja, hogy őt semmilyen formában nem hallgatták ki a nyomozás során. EZ nem zavarja a ligát abban, hogy a bizonyítékokban forrásként hivatkozzanak rá.
több mint 12 éve
Én is rendeltem Saintes cumit a gyereknek, de annak az angol neve ugye "pacifier", szóval nem hiszem hogy ez a baj. Ellenben a gyűrűt nem merem megmutatni a nejemnek, mert instant need lenne, ami insant wanttá alakulna egy pillanat alatt 😀
több mint 12 éve
Baszki most esett le, hogy én vagyok mindennek az oka 😮 Rendelek is egy ilyet feleségemnek, hátha itt is bejön az átvitt értelem 😛Akkor megvan, már ki rendelte a cumit!!!!!!Gratulálok! Saints-es cumit ne rendeljetek a babának, mert lejön róla a festés 😛clbass-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
Tényleg le is jött a festés.....
Küldd vissza (így leszopogatottan) és irány a SB!!!! 😀 😀zemanla
több mint 12 éve
Akkor megvan, már ki rendelte a cumit!!!!!!Gratulálok! Saints-es cumit ne rendeljetek a babának, mert lejön róla a festés 😛clbass-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
Tényleg le is jött a festés.....
Küldd vissza (így leszopogatottan) és irány a SB!!!! 😀 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Naaaaa! Még egyszer ki ne mond!Gratulálok! Saints-es cumit ne rendeljetek a babának, mert lejön róla a festés 😛clbass-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Gratulálok! Saints-es cumit ne rendeljetek a babának, mert lejön róla a festés 😛-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
több mint 12 éve
Dacára annak, hogy a blokk legális volt, Jabba ezt már lehet hogy nem ússza meg (szerintem ez legalább a 3. általuk okozott sérülés idén térdre menő sisakkal), bár szvsz nem fognak szószügyi vizsgálatot folytatni, csak a falembert csapják szájon. atapapaFélretéve azt, hogy szabályos volt e a szerelés...eléggé alattomos egy megmozdulás volt 😕 Főleg fullspeed-en nézve tűnt teljesen indokolatlannak, és jól látszott, hogy a célkereszt a térden van.
több mint 12 éve
csak miért pont ezekkel a metroszexuális kancsókkal.. 😀lolGondolom nem Brees miatt született 6 óra alatt közel 1000 hozzászólás a videóhoz 😊
Bevallom eddig a pillanatig azt se tudtam, hogy létezik ilyen "zene"kar.
Off valamennyire: Ryan nem csak a védőkkel osztja a hot sauce-t
sárgánál a labda
a falember Cushingot simán arrébb tehetné kézzel
nem, ő behajol, hogy adhasson egyet sisakkal térdre
Cushing IR-n.
Dacára annak, hogy a blokk legális volt, Jabba ezt már lehet hogy nem ússza meg (szerintem ez legalább a 3. általuk okozott sérülés idén térdre menő sisakkal), bár szvsz nem fognak szószügyi vizsgálatot folytatni, csak a falembert csapják szájon.
több mint 12 éve
csak miért pont ezekkel a metroszexuális kancsókkal.. 😀
több mint 12 éve
Szintén Gratulálok! 😊 Óriási! 😀-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
több mint 12 éve
Gonoszak 😀-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
gratulálok én is
gyarapszik a tábor, még ha ez egy kemény szakma is 😊
több mint 12 éve
hayden
124
Gratulálok! Lassan kijön egy focicsapat a Saintses babákból 😊-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
több mint 12 éve
qpee1
114
kösziSok boldogságot nektek! 😊zemanla-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
több mint 12 éve
Meachem kapott 4 évre 26 milliót, Colston 5 évre 36-t, vagyis évi 700ezerrel kapott többet, ezt nem nevezném túlértékelésnek.Colston az egyik, ha nem a legalulértékeltebb wr a ligában. Konzisztens és produktívclbassHát, idén kötött 40 millás új szerződést. Azt az évi 8 milliót nem nevezném alulértékelésnek. 😊
(Az, hogy nincs körülötte médiahype, az a személyiségén is múlik. Nagyon sok jó játékos játszik a ligában, aki körül nincs felhajtás, pont azért, mert szimpatikus, nem feltűnősködő emberek.)peterk2005
Mi, Saints-szurkolók kb. erre gondolunk, amikor alulértékeltnek hívjuk Colstont
A 2006-os WR-k (és Hester), akik legalább elkaptak 1000 yardot
Colston a liga történetének első olyan játékosa, aki az első hat szezonjában legalább 48 TD-ig jutott, de nem kapott egy probowl-meghívót sem.
Szerintem ez lehet is az alulértékeltség szinonimája.
több mint 12 éve
Sok boldogságot nektek! 😊-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Jól tették. 😊 Grat!-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
qpee1
több mint 12 éve
qpee1
114
-amfoci.huvégre nyert a SAINTS 😊) és megszületett a lányom 3-án (én a saint nevet akartam de leszavaztak):-P
több mint 12 éve
Ha nem fellebbez. Ha fellebbez, akkor megint lehet belőle egy olyan bírósági kör, mint az előző.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Üdv!Bocs,ha butaságot kérdezek,de Smith eltiltása mikor lép életbe?
A bye után azonnal?
több mint 12 éve
How the Chargers' last four drives ended.Majd meglátjuk...
Punt. Punt. Interception. Sack/Fumble.
Do you believe in Spags?Tocy
több mint 12 éve
Mi a szerződésével értékeljük, a média meg a tartalmon keresztül. Örök talány számomra, hogy az igény szüli e kínálatot, vagy a kínálat formálja az igényeket. Ilyen alapon pedig egy egészséges középútnak igenis lennie kéne, ahol a "cirkusz" nem feltétlen olvad bele egy adott teljesítménybe.Colston az egyik, ha nem a legalulértékeltebb wr a ligában. Konzisztens és produktívclbassHát, idén kötött 40 millás új szerződést. Azt az évi 8 milliót nem nevezném alulértékelésnek. 😊
(Az, hogy nincs körülötte médiahype, az a személyiségén is múlik. Nagyon sok jó játékos játszik a ligában, aki körül nincs felhajtás, pont azért, mert szimpatikus, nem feltűnősködő emberek.)peterk2005
több mint 12 éve
Colston az egyik, ha nem a legalulértékeltebb wr a ligában. Konzisztens és produktívclbassHát, idén kötött 40 millás új szerződést. Azt az évi 8 milliót nem nevezném alulértékelésnek. 😊
(Az, hogy nincs körülötte médiahype, az a személyiségén is múlik. Nagyon sok jó játékos játszik a ligában, aki körül nincs felhajtás, pont azért, mert szimpatikus, nem feltűnősködő emberek.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tocy
1 140
How the Chargers' last four drives ended.Punt. Punt. Interception. Sack/Fumble.
Do you believe in Spags?
több mint 12 éve
És mindezek mellett az egyik legszerethetőbb focista a ligában.blackandgoldreview.com/post/33240055037/marques-colston-making-noise-for-the-quiet-stormColston az egyik, ha nem a legalulértékeltebb wr a ligában. Konzisztens és produktív (mégis ritkán méltatják):
Ez volt már? Bocs ha igen.keke
www.nfl.com/player/marquescolston/2495821/careerstats
clbass