NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyébként ha már párhuzamot akarunk vonni a 2007-es Giantsel ,akkor az a Giants 80 pontot kapott 2 meccsen és 48-at szerzett.Mi 75-öt kaptunk és 59-et szereztünk 😛 Tudom ,hogy semmi értelme nincs ennek az összehasonlításnak,de unatkozok. 😀 (bár már az is lehet,hogy más is beírta ezt régebben)Amúgy eddig az elit védelmünk szopta a legtöbb yardot a ligába.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Elnézést kell kérnem minden érintettől a "Cadet mint slot WR" vita miatt. Cadet ma az elkapókkal edzett :o amit a meglepődött újságíróknak meg is magyarázott: ő csak 2 éve RB. Irányítóként kezdte (wildcat? 😛), utána lett belőle WR, majd returner és innen ugrott át futónak.
Ettől függetlenül nem látom benne azt a fürgeséget, ami egy Sproles/Bush típusú játékost slotban hasznossá tehet, sőt, inkább hoznék egy veterán kipróbált FA WR-t, mint hogy arra pazaroljunk heteket, sikerül-e Cadetnek belerázódnia az egykori posztjába (a 4,6-os 40 yardjával).
Kiss, szerintem a KC elleni győzelem kötelező, de tartok attól, hogy egy esetleges W után hamis önbizalom kap el majd egyeseket.
A KC védelme talán még nálunk is gyengébb pass rush-ban (két meccs alatt 1 sack), és az OL Cassel társaságában még nálunk is jobban zabálja a sackeket (8 bekapott sack).
De ha így is lesz, majd helyretesz minket 2 hét múlva a Packers 😀
Ha a KC is lecsap minket, akkor hivatalosan is vége a szezonnak. Akkor már tényleg foglalkozhatunk is azzal, hogy Cadetből a következő szezonig elkapót faragjunk 😊
több mint 12 éve
A KC-t megvernénk,erőre kapnánk talán?!Aztán az összes hazai meccsünket hozni kell(a 49ers már így ránézésre is nehéz lesz)a Raiders ellen is hozható, aztán megvernénk még a Dallast (év végén nem megy nekik..) és így lenne 8-8.Bár ha így végeznénk a most látottak alapján kicsit elégedettek lehetnénk.Legalábbis én az lennék.De sanszosabb a negatív mérleg jelen pillanatban,mint a pozitív.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Green Bay, Broncos, Giants, Falcons, Cowboys idegenben, Eagles, Falcons, 49ers otthon még...ez 8 L-nek néz ki most eléggé. Szezon előtt is azt mondtam, hogy ezek közül otthon megverjük a Falconst, Eaglest, meg idegenben a Giants-Cowboys duó közül egyet. Az még oké is lett volna 😀 De most sanszosabb egy 6-10, vagy 7-9, mint a pozitív mérleg...
több mint 12 éve
Szerintem Spagnuolo rendszere még jobb secondaryvel is csak akkor lesz hatékony, ha a DL blitz nélkül is tud nyomást tenni az irányítóra.Ha a tavalyi szintnél egy kicsit biztonságosabban, de legalább azon a szinten játszik a védelem, már elég, nem kell Strahan és Osi szintű D játék, meccsenként 30 pont alatti eredmény már elég. 😊Gyurma Pappamegkerestem: a Giants 24-29. volt 2007-ben volt átlagosan a PR-en a 3. héten. 0-2-es kezdéssel 😊 Szóval sima SB innentől 😀Gyurma PappaÉn hiszek neked 😀
Csak próbálom megfejteni, ki lesz a falunkból Strahan és Osi 😛
atapapa
Erre a mostani emberanyag nem képes.
Nem a 2007-es Giants szintjén, hanem még 2010-es Rams szintjén se.
Valamivel biztos jobb lesz a D, de szerintem nem annyival, hogy ilyen hátralévő sorsolással tényezők legyünk.
(és még adottnak is veszem hogy a passzjáték Bushroddal az élen javulni fog)
Viszont mindig örülök, ha pesszimistaként nem nekem van igazam 😉
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=Fm0TTbLFOsQ&feature=relatedAmíg Brees és a OL-t meg kell fizetni ennyire, addig nem mostanában 😛
És ilyen védelem mikor lesz itt legközelebb? 😀Tocy
több mint 12 éve
Ha a tavalyi szintnél egy kicsit biztonságosabban, de legalább azon a szinten játszik a védelem, már elég, nem kell Strahan és Osi szintű D játék, meccsenként 30 pont alatti eredmény már elég. 😊megkerestem: a Giants 24-29. volt 2007-ben volt átlagosan a PR-en a 3. héten. 0-2-es kezdéssel 😊 Szóval sima SB innentől 😀Gyurma PappaÉn hiszek neked 😀
atapapa
több mint 12 éve
Tocy
1 140
www.youtube.com/watch?v=Fm0TTbLFOsQ&feature=relatedÉs ilyen védelem mikor lesz itt legközelebb? 😀
több mint 12 éve
megkerestem: a Giants 24-29. volt 2007-ben volt átlagosan a PR-en a 3. héten. 0-2-es kezdéssel 😊 Szóval sima SB innentől 😀Gyurma PappaÉn hiszek neked 😀
Bár ezt olvasva lehet szükségünk lenne Diehl itteni megfelelőjére is
No offensive tackle has given up more pressure than the 16 combined sacks, hits and hurries allowed by Jermon Bushrod.
Tavaly meccsenként engedett kb. 2,5 pressure-t, idén meg nyolcat.
shawnkát bountyval teli szeretettel innen is üdvözlöm
"A védőjátékosoknak szólni kéne, hogy már nem ér dollárt az erőszak. Mondjuk a tömegbunyó nem tudom ért-e valamit."
több mint 12 éve
megkerestem: a Giants 24-29. volt 2007-ben volt átlagosan a PR-en a 3. héten. 0-2-es kezdéssel 😊 Szóval sima SB innentől 😀
több mint 12 éve
A tegnapi meccshez még: ha te védő lennél, és ezt látnád, mit gondolnál?Egy jó elemzés a védelmünk teljesítményéről a mobilis irányítók ellen, kivesézve többek között azt a playt, ami ezzel a durva fake handoff-fal indult
Vélhetően azt hogy támadd a futót. Ebből kaptunk 40 yardnyi Newton-futást...
Brutális, ahogy Cam átdugja a futó karjai közé a labdát, majd "visszaveszi" és lohol vele.
Ugyanez fordítva is működött, többször úgy ment a handoff, hogy az RB mögött Newton árnyékként haladva tett még néhány lépést miközben a karja a futó kezében lévő labdán hevert.
atapapa
nfl.si.com/2012/09/19/break-it-down-saints-defense-fails-to-learn-from-week-1-mistakes/?sct=nfl_t11_a0
több mint 12 éve
Brees szerencsére fullon edzett, ahogy Henderson és J. Patrick is.Colston mit csinál az offseasonben? Minden szezont így kezdett, mióta nálunk van kb.
Csak Casillas és McBridge nem edzett. Colston limited, Kromer próbált arra utalni, hogy ez összefügg a hétvégi "halk" játékával is.
atapapa
Henderson full az jó hír, Johnny szintén 😊
több mint 12 éve
Hallgattam egy kicsit online rádión Kromerék sajtótájékoztatóját, előtte még a "helyi szakik" csevegését is elkaptam. Szerintük fontos Payton, de a dropokokkal, a falemberek szar blokkjaival ő se tudna mit kezdeni. Szerintük nagyon fontos a kivitelezés, és ebben most rosszak vagyunk, amin nem biztos hogy sokat segítene SP a jelenlétével.
Hangsúlyozták, hogy ez a döcögős O is 30 pontokat pakol a táblára, a védelmet okolták igazán a sikertelenségért.
Annak mind a ketten örültek, hogy végre nem egy rohangálós QB ellen játszunk.
Említettek egy érdekes statot is (ha már ma a safetykről beszéltünk): safety a csapatból utoljára 2010 decemberében, 22 meccsel ezelőtt szerzett interceptiont...
Kromer is a szerzett/eladott labdákról beszélt, a KC és mi is a legrosszabbak vagyunk itt, szerinte ezért is nyeretlen a két csapat még.
Brees kapott egy udvarias, hosszú kérdést a teljesítményével kapcsolatban, erre az újságírónak nevetve válaszolt: Mondja csak ki nyugodtan, rosszul játszottam 😊
Brees szerencsére fullon edzett, ahogy Henderson és J. Patrick is.
Csak Casillas és McBridge nem edzett. Colston limited, Kromer próbált arra utalni, hogy ez összefügg a hétvégi "halk" játékával is.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Ben Grubbs hogy teljesít nálatok??CollapoSzerintem nincs vele baj, nem látni nagy különbséget Nicks-hez képest. Itt most a két endünk játszik nagyon rosszul, így maga a fal elég gyászos.
több mint 12 éve
Ben Grubbs hogy teljesít nálatok??
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Ja, erről lemaradtam. Hát első körben lehetne húzni egy elit passrushert, kellene még egy safety, meg egy linebacker aki képes zónázni, és hát egy rutinos, megbízható elkapót se ártana szerezni.Amúgy ha már draft: jövőre megint nem húzhatunk első két körben...TocyAz első körünk nálunk van.
És mintha a fellebbezések visszadobásakor Goodell azt mondta volna, hogy ezt a második körös picket talán később még felülvizsgálja. De lehet hogy ezt csak behallucináltam. atapapa
több mint 12 éve
Amúgy ha már draft: jövőre megint nem húzhatunk első két körben...TocyAz első körünk nálunk van.
És mintha a fellebbezések visszadobásakor Goodell azt mondta volna, hogy ezt a második körös picket talán később még felülvizsgálja. De lehet hogy ezt csak behallucináltam.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Nagyon igaz minden szó 😊 Egy passrusher DE mindenképp kell, és Hicks-t be kell építeni. Amúgy ha már draft: jövőre megint nem húzhatunk első két körben...szóval onnan nem nagyon tudjuk ezt megoldani.
több mint 12 éve
safety-nek pedig mindenképpen valami tapasztalt ember kéne. atapapaAnnak idején GW rendszerében Sharper megváltotta a világot. Most kevesebb is elég lenne, hiszen SS rendszere sokkal kevésbé kockáztat, mint GW rendszere.
több mint 12 éve
Az NFL-nek a bountyról besúgó volt alkalmazottunk azért lett kirúgva annak idején, mert kétszer is hazudott a csapatnak, hogy szabadságra mehessen 😀Az NFL természetesen most amellett kardoskodik, hogy egy kibaszottul szavahihető emberről van szó.
Megbocsátható, de ha az SB-n megtudta csinálni a 2 pontost.. 😀 😀krixtoferTök igaz, szinte ugyanaz a jelent volt, csak az sikerült 😊
Nem tudom eldönteni, hogy mennyire a védelem szar, és mennyire a szisztéma.Gyurma PappaTalán még emlékeztek, erről elmélkedtem olyan február környékén. Nincs igazi playmaker a védelemben, hiába van tele a keret a draft elején választott játékossal.
Smith, Ellis, Jordan, Bunkley, Jenkins, Robinson (Vilma) első körös, Lofton, McBride, Ruud, Harper második körös volt. Ez 11 játékos.
E társaságnak talán a feléért adnám oda azt a picket, amivel a Ligába jöttek, de elitnek egyik se elit.
Jordannel már most elégedett vagyok, soha nem lesz elit pass rusher, de mindhárom downnál alkalmazható, harmadikra DT-ként.
Robinsont nagyon megkedveltem, ha néhány mentális hibát levetkőzne és megtanulja elkapni a labdát, akkor elit is lehet.
Hawthorne szerintem MLB-nek lenne jó ezzel a sebességgel, ha nem javul nagyot, akkor esélyes hogy repül a szezon végén, erre alkalmas szerkezetben lett megkötve a szerződése.
2 meccs után azt kell mondanom, hogy ami működött Williams alatt, SS azt is tönkretette: a secondary szerintem az emberfogással jól funkcionált, figyelembe véve azt, hogy Harper rengeteget ment blitzre és az LB-knél is ez volt a trend. A lehetőségekhez képest egy az egyben viszonylag jól megoldották a DB-k a feladatot.
A zónával viszont nem boldogulunk eddig, de természetesen ha már SS-szintű DC-nk van és ez egy ilyen átmeneti év lesz, nem szabad visszatáncolni, fel kell áldozni a szezont az átállásra és a holtszezonban 1-2 kulcsposzton drafttal, FA-vel minőségi cserét végrehajtani.
Ez nálam így nézne ki
Jenkinst vissza cornernek, safetyként nem váltotta meg a világot, viszont zónában jó CB tudna lenni szerintem. Ha ezt meglépjük kell egy veterán FS, ha nem, akkor Harpert kell lecserélni egy coverage-ban jobb SS-re.
Szert kell tenni egy legalább nagyon jó pass rusherre, aki leválthatja Smith-t. Galette, Wilson vészmegoldásnak jó lehet, de ennél több kell.
És végül szükségünk van legalább egy atletikus, területvédekezésre alkalmas OLB-re.
Ez három poszt, amiből egy a draft első körében megoldható, safety-nek pedig mindenképpen valami tapasztalt ember kéne.
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni, hogy mennyire a védelem szar, és mennyire a szisztéma.Gyurma PappaAz az érzésem, hogy nem is fogod tudni eldönteni addig, amíg "helyére nem kerül" újra a csapat mentálisan. Az első két meccseteket látva nekem egyáltalán nem az volt a benyomásom, hogy egy szar csapatot látok. Sokkal inkább egy olyant, mint akikre tegnap rádőlt az edzőterem, és a meccs alatt is még azon jár az eszük.
Ha majd túl lesztek ezen a mentális blokkon, akkor lehet majd megmondani, hogy melyik csapatrész mennyire is jó. Szerintem.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Moore dropja az end zone előtt vasárnap megbocsátható volt, kb. a bokájához jött a labda.Megbocsátható, de ha az SB-n megtudta csinálni a 2 pontost.. 😀 😀
atapapa
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni, hogy mennyire a védelem szar, és mennyire a szisztéma. A PFT-n megjegyezték, hogy alig van átlagnál jobb játékosunk, ami részben igaz, főleg a cserékre. A kezdők között azért vannak: Jordan, Lofton, Greer, Harper, Ellis, Bunkley. Szerintem PatRob még átlagos, de felfelé tart, Casillas maga az átlag, Jenkins pedig az örök "de király, de megint semmit nem csinált" típus (azért az valahol szar, hogy a leading tackler). Hawthorne nem rossz játékos, de idén elég semmilyen, nyilván sérült, Shanle meg Shanle.Nos, mégiscsak mi a gond, amikor a kezdők közül 6-an átlag felettiek, és igazán rossz játékos nincs? A felsorolt nevek között nem található: 1) kimondott passrusher 2) zónázni képes játékos. Galette és Wilson még nem jók (majd azok lesznek), de egyelőre ha őket a pályán látják, 3&19-nél is inkább futnak az ellenfelek...
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Igen-igen...egyébként FA-ről lehetne vadászni valami rutinos, jó kezű WR-t még? Ochocinco-t mondjuk 😀
több mint 12 éve
Egyébként Brees pontatlanságában azért bőven benne van, hogy rengeteg labdáját elejtik, erről nem tudok statot, de érdemes lenne megnézni, hogy hány simán elkapható labdáját ejtették el.Igen 😊
Meg ugye, a vakoldalról folyamat jön a nyomásTocy
"Ami persze nem csak az ő hibája, benne vannak az elkapók is, meg az hogy csak Bushrodról hétszer érkezett siettetés Brees-re."
Ha jól rémlik egy erről szóló stat, a két meccsen összesen 10 drop volt, bár ebben volt 1-2 nehéz eset is, Moore dropja az end zone előtt vasárnap megbocsátható volt, kb. a bokájához jött a labda.
Na meg a 0-2-ben benne van a védelem is vastagon, a legfontosabb kategóriákban ligautolsók.
Egy közepes védelemmel mind a két meccs nyerhető lett volna.