NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyre alacsonyabbak az L-s oddsaink 😂Az biztos, hogy az egyik legrosszabb formában lévő csapatról beszélünk, hogy 2 hónap múlva jók lesznek és bárkit elvernek majd, az nem változtat azon, hogy jelenleg (és ez a fontos nekem, mert most játszunk ellenük) alig van olyan csapat, akire nem fogadnék egy KC ellenében.ha továbbra is tartod a jó szokásod, és babonából fogadsz ellenünk, idén nagyon megszeded magad 😀
atapapa
Lassan nézegetni kell, hogy mi legyen az offseasonben, és belátom: baromira alulbecsültem Payton szerepét. Erős kétségeim vannak afelől, hogy SS tudja, hogy mit szeretne csinálni egyáltalán ebből a védelemből.Gyurma Pappa
A védelmünk szopott 510 yardot, ami majdnem százzal több annál, mint ami az első két meccsen jött.
Az O-ra felesleges a szót pazarolni, amíg Brees-t négyszer sackelte az a DL, amely két meccs alatt 1-t ért el, addig nem tudom kit anyázzak az OL-n kívül. Lehet cseszegetni a szar playhívást, dropot, kivitelezést, Brees-t, bírót..
A 4. negyedes mínusz tizenvalahány totál yard a nyolcvanas évek eleji Saints-O-t idézte.
Strief szimpatikus gyerek, ha éppen nem Brees-t kell megóvnia a védőktől:
Strief said he cant accept Sean Payton is the reason he failed to block successfully.
több mint 12 éve
Dub
1 019
Hát ez ismét "remek" volt, szép volt fiúk. Nem gondoltam, hogy ez a szezon ennyire gyorsan kuka lesz. Lassan lehet készülni a jövő évi draftra, ha így folytatjuk, elég előkelő helyről húzhatunk majd. Egyébként Spagnaulo utódját is akár el lehetne kezdeni keresni a jövő évre. Tavaly se volt épp acélos a védelem, de őneki sikerült még a szarból is szarabbat kihozni.
több mint 12 éve
ideiglenes HC ideiglenes HC-ja mondott már le az NFL-ben? 😀Jajj, de el akartam felejteni azt az évet már...
Rakás szerencsétlenség vagyunk.
Most úgy néz ki, hogy az lesz mint 2007-ben, 0-4 kezdés után SNF-t játszottunk, akkor vertük a Seattle-t idegenben.atapapa
több mint 12 éve
ha továbbra is tartod a jó szokásod, és babonából fogadsz ellenünk, idén nagyon megszeded magad 😀első tippem a pénzt, de hosszútávon ez nem fog összejönni neki. 😀
Lassan nézegetni kell, hogy mi legyen az offseasonben, és belátom: baromira alulbecsültem Payton szerepét. Erős kétségeim vannak afelől, hogy SS tudja, hogy mit szeretne csinálni egyáltalán ebből a védelemből.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Sajnos kerülgetni kell a könnyeimet...Strief és Bushrod................. Mindegy.
több mint 12 éve
Az biztos, hogy az egyik legrosszabb formában lévő csapatról beszélünk, hogy 2 hónap múlva jók lesznek és bárkit elvernek majd, az nem változtat azon, hogy jelenleg (és ez a fontos nekem, mert most játszunk ellenük) alig van olyan csapat, akire nem fogadnék egy KC ellenében.ha továbbra is tartod a jó szokásod, és babonából fogadsz ellenünk, idén nagyon megszeded magad 😀
atapapa
Lassan nézegetni kell, hogy mi legyen az offseasonben, és belátom: baromira alulbecsültem Payton szerepét. Erős kétségeim vannak afelől, hogy SS tudja, hogy mit szeretne csinálni egyáltalán ebből a védelemből.
több mint 12 éve
ideiglenes HC ideiglenes HC-ja mondott már le az NFL-ben? 😀Rakás szerencsétlenség vagyunk.
Most úgy néz ki, hogy az lesz mint 2007-ben, 0-4 kezdés után SNF-t játszottunk, akkor vertük a Seattle-t idegenben.
több mint 12 éve
hayden
124
hivatalos: szar került a puncsostálba
több mint 12 éve
Azért nálunk a csapat motorja, az O produktív valamennyire, ami a KC védelméről nem mondható el, pedig az elmúlt években a védelmük inkább a jobbak között volt. Azt meg egyáltalán nem látom, hogy Cassel mitől kapna életre, hacsak nem attól, hogy annyi ideje lesz a védőfalunkkal szemben, mint a nyári 7-7-es edzéseken.Szeretem a pozitív életszemléletet, de ha a KC megver minket, az azt jelenti, hogy a leggyengébbek egyikét se tudjuk lenyomni és még annál is nagyobb fordulatra lenne szükségünk, mint amekkorára hetek óta hiába várunk.atapapaAzért azzal a lenggyengébbek egyikével kapcsolatban én óvatos vagyok. A KC rostere igencsak erős, sokkal többre lenne képes, mint amit az első 2 meccsen nyújtott. Előfordulhat, hogy csak rosszul startoltak. Több PO esélyes csapat is mutatott béna produkciót már - nektek beszélek? 😊 -, szóval bármi lehet.
De azért nyerjetek, ha lehet. 😊 Sőt, nyerjetek majd a Chargers ellen is. 😀peterk2005
Az biztos, hogy az egyik legrosszabb formában lévő csapatról beszélünk, hogy 2 hónap múlva jók lesznek és bárkit elvernek majd, az nem változtat azon, hogy jelenleg (és ez a fontos nekem, mert most játszunk ellenük) alig van olyan csapat, akire nem fogadnék egy KC ellenében.
Inaktívok estére: Morgan, Ivory, Cadet, Mack, Walker, Harris, McBride
több mint 12 éve
Szeretem a pozitív életszemléletet, de ha a KC megver minket, az azt jelenti, hogy a leggyengébbek egyikét se tudjuk lenyomni és még annál is nagyobb fordulatra lenne szükségünk, mint amekkorára hetek óta hiába várunk.atapapaAzért azzal a lenggyengébbek egyikével kapcsolatban én óvatos vagyok. A KC rostere igencsak erős, sokkal többre lenne képes, mint amit az első 2 meccsen nyújtott. Előfordulhat, hogy csak rosszul startoltak. Több PO esélyes csapat is mutatott béna produkciót már - nektek beszélek? 😊 -, szóval bármi lehet.
De azért nyerjetek, ha lehet. 😊 Sőt, nyerjetek majd a Chargers ellen is. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000064839/article/brett-favre-supports-overturned-bounty-suspensions?module=HP11_headline_stack
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Rontani nem fog az elkapósorunkon, az fix 😀TocyFőleg hogy Colston játéka is eléggé kérdéses holnapra
Nem eltörölték az eltiltását??? vagy lemaradtam vmiről?GhostLeadEltörölték, de inkább csak formai hibára hivatkozva, Goodell a jelek szerint megint elmeszeli majd. Inkább az a kérdés hogy az hány meccsre szól majd és hogy annak a végrehajtását jogi eszközökkel Vilmáék tudják-e szabotálni.
több mint 12 éve
GhostLead
295
Nem eltörölték az eltiltását??? vagy lemaradtam vmiről?Vilmával amugy mi a helyzet? Nagyon hiányzik az ész és a vezető a védelemből...EasyGhostPUP lista, vagyis leghamarabb a 6. héten dönthetünk arról, hogy aktív keretre tesszük-e.
Elvileg addigra bevethető állapotban lesz, viszont nem lennék meglepve, ha akkor már rég az újonnan kiszabott eltiltásást töltené. atapapa
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Rontani nem fog az elkapósorunkon, az fix 😀Elnézést kell kérnem minden érintettől a "Cadet mint slot WR" vita miatt.Tudom, hogy a számok nem jelentenek semmit, bár pont ez a lényeg 😛
Cadet ma az elkapókkal edzett :o amit a meglepődött újságíróknak meg is magyarázott: ő csak 2 éve RB. Irányítóként kezdte (wildcat? 😛), utána lett belőle WR, majd returner és innen ugrott át futónak.
Ettől függetlenül nem látom benne azt a fürgeséget, ami egy Sproles/Bush típusú játékost slotban hasznossá tehet, sőt, inkább hoznék egy veterán kipróbált FA WR-t, mint hogy arra pazaroljunk heteket, sikerül-e Cadetnek belerázódnia az egykori posztjába (a 4,6-os 40 yardjával).
atapapa
Ha már slot wr:
Wes Welker (combine): 40y-4.61,vj:30",bj:6'5",3c:7.09
Travaris Cadet (pro day): 40y-4.67,vj:33",bj:10'0", 3c:6.97
Ahogy régen egy kétfarkú kutyapárt plakáton volt olvasható: JÓLESZ! 😉
clbass
több mint 12 éve
Vilmával amugy mi a helyzet? Nagyon hiányzik az ész és a vezető a védelemből...EasyGhostPUP lista, vagyis leghamarabb a 6. héten dönthetünk arról, hogy aktív keretre tesszük-e.
Elvileg addigra bevethető állapotban lesz, viszont nem lennék meglepve, ha akkor már rég az újonnan kiszabott eltiltásást töltené.
több mint 12 éve
Vilmával amugy mi a helyzet? Nagyon hiányzik az ész és a vezető a védelemből...
több mint 12 éve
Én mindenképp kipróbálnám Robyt. Jobb is lenne a mostani helyzetben Morgannél. Mélységi elkapónak is lehetne használni, szerintem. Gyorsasága megvan. (Megvagyok áldva Robyval, amíg ki nem próbáljuk rendesen. 😊 )
több mint 12 éve
4,67, még jobb 😊Elnézést kell kérnem minden érintettől a "Cadet mint slot WR" vita miatt.Tudom, hogy a számok nem jelentenek semmit, bár pont ez a lényeg 😛
Cadet ma az elkapókkal edzett :o amit a meglepődött újságíróknak meg is magyarázott: ő csak 2 éve RB. Irányítóként kezdte (wildcat? 😛), utána lett belőle WR, majd returner és innen ugrott át futónak.
Ettől függetlenül nem látom benne azt a fürgeséget, ami egy Sproles/Bush típusú játékost slotban hasznossá tehet, sőt, inkább hoznék egy veterán kipróbált FA WR-t, mint hogy arra pazaroljunk heteket, sikerül-e Cadetnek belerázódnia az egykori posztjába (a 4,6-os 40 yardjával).
atapapa
Ha már slot wr:
clbass
Viszont az a 6,97-es 3 cone meglepő (szvsz a slot WR-nek ez az egyik legfontosabb száma), vagyis inkább az a meglepő, hogy Welkernek 7,09 volt. Colstonnak volt 6,96 és még azzal se fért be a 2006-os combine 10 legjobb elkapója közé. Sőt, a legtöbb évben a top 15 is jobban teljesít.
több mint 12 éve
Hát, érdekes lesz. Már csak az lesz a kérdés, hogy ki fogja megvédeni Breest, mert azért ahhoz, hogy menjenek az ilyen játékok, kellene egy teljesíteni képes fal is. De szerintem lesz végre endaround is. Már hiányzik 😊Morganra azt hitték, hogy jobb mint a portás 😛 de mégsem 😕 Raknám ki mint macskát sz... és hoznék helyére egy bizonyított veteránt. nem baj ha nem gyors, csak fogja meg a labdát 5-10yardnál. már ezzel előrébb lennénk
Egyébkét nem tartom hülyeségnek, hogy Cadet is játsszon WR-t, és ha Henderson 100%-os, akkor egy kérdésem marad: Morgan pontosan mit csinál a keretben? Mert még Robyban is több potenciál van, mint 3.-4. elkapó...Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Tudom, hogy a számok nem jelentenek semmit, bár pont ez a lényeg 😛Hát, érdekes lesz. Már csak az lesz a kérdés, hogy ki fogja megvédeni Breest, mert azért ahhoz, hogy menjenek az ilyen játékok, kellene egy teljesíteni képes fal is. De szerintem lesz végre endaround is. Már hiányzik 😊
Ha már slot wr:
clbass
Egyébkét nem tartom hülyeségnek, hogy Cadet is játsszon WR-t, és ha Henderson 100%-os, akkor egy kérdésem marad: Morgan pontosan mit csinál a keretben? Mert még Robyban is több potenciál van, mint 3.-4. elkapó...
több mint 12 éve
Elnézést kell kérnem minden érintettől a "Cadet mint slot WR" vita miatt.Tudom, hogy a számok nem jelentenek semmit, bár pont ez a lényeg 😛
atapapa
Ha már slot wr:
több mint 12 éve
Ha a Kansas is megver, akkor 3 vereség. Na és?! De ott van még 13 meccs, amit megnyerünk és 13-3! 😛Szeretem a pozitív életszemléletet, de ha a KC megver minket, az azt jelenti, hogy a leggyengébbek egyikét se tudjuk lenyomni és még annál is nagyobb fordulatra lenne szükségünk, mint amekkorára hetek óta hiába várunk.
krixtofer
Tudom hogy nem volt Hali, megnéztem azt a meccset, de a második meccsükön Halival nem volt egy sack sem (igaz nem passzolta agyon magát a Bills)A KC védelme talán még nálunk is gyengébb pass rush-ban (két meccs alatt 1 sack), és az OL Cassel társaságában még nálunk is jobban zabálja a sackeket (8 bekapott sack).2 apróság:
atapapa
- 1. meccsen nem volt Hali, ami azért nem mind1 KC pass rush szempontjából
- azt azért illik megjegyezni h Cassell és Brees pocket awareness szempontjából ég és föld 😊empty taxi
Azzal is tisztában vagyok, hogy Brees-nél kevés ember mozog jobban a zsebben, Cassel meg nagyon nem, pont ezért jegyeztem meg, hogy ha véletlenül párszor földre visszük C-t, attól még nem szabad elhinnünk hogy helyrejött a DL.
több mint 12 éve
A KC védelme talán még nálunk is gyengébb pass rush-ban (két meccs alatt 1 sack), és az OL Cassel társaságában még nálunk is jobban zabálja a sackeket (8 bekapott sack).2 apróság:
atapapa
- 1. meccsen nem volt Hali, ami azért nem mind1 KC pass rush szempontjából
- azt azért illik megjegyezni h Cassell és Brees pocket awareness szempontjából ég és föld 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
2009-ben pont ők vették el a veretlenségünket a 15. héten. (Attól függetlenül, hogy eltelt azóta kis idő)jójó de most nem a 15.héten találkozunk velük 😀 Igen ,ha csak az lenne a probléma ,hogy idegenbe nem könnyű,de hogy már otthon a Redskins ellen is..na de bízzunk még van esélyünk 😊
Egy Cowboys sose könnyű, főleg nem idegenbenkrixtofer
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
megkerestem: a Giants 24-29. volt 2007-ben volt átlagosan a PR-en a 3. héten. 0-2-es kezdéssel 😊 Szóval sima SB innentől 😀Gyurma Pappa
Így van!! 😀
Imádom az ilyen mentalitást, felfogást!! Én is mindig így gondolkozok! 😀 (Csak sajnos valamikor kell bele igen erős irónia is...)
Ha a Kansas is megver, akkor 3 vereség. Na és?! De ott van még 13 meccs, amit megnyerünk és 13-3! 😛
De ha így is lesz, majd helyretesz minket 2 hét múlva a Packers 😀
Ha a KC is lecsap minket, akkor hivatalosan is vége a szezonnak. atapapa
Hogy vége lenne a szezonnak nem biztos, és nem is kell ilyenen gondolkozni! (Arsenal tavalyi szezonja: Első 7 meccs után 17. helyen volt (20-ból). A végén felkapaszkodott a 3. helyre!)
Ne temessük ennyire a csapatot, bízzunk a srácokban! Meglesz az, csak nehezen! 😊
aztán megvernénk még a Dallast (év végén nem megy nekik..) Kiss2009-ben pont ők vették el a veretlenségünket a 15. héten. (Attól függetlenül, hogy eltelt azóta kis idő)
Egy Cowboys sose könnyű, főleg nem idegenben!
Ha már Dallas: Ekkor kb. még a winning drive után is nyitva maradt a szám! 😀