NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet hülye kérdés, de ennek örülünk?kekeokkal ő volt az egyetlen segédedző, aki eltiltást kapott 😊
Payton után a legnagyobb kutya a házban nagy respekttel, és volt már korábban interim HC a St. Louisnál.
Bár én innen a Föld másik oldaláról nem tartom szerencsésnek Kromer helyére ültetni 6 meccs után. Mi van akkor ha Kromer veretlenül hozza le azt a hat meccset?
Kromer befolyásának növekedésével lehet hogy többet fogunk futni, azt nem bánnám.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
De. Addig valószínűleg az OL edző, Aaron Kromer lesz az interim coach az interim coach helyett.Hivatalos: Vitt lesz az interim coach.vassadiVitt nem kapott 6 meccses eltiltást?jjncaa
több mint 12 éve
Hivatalos: Vitt lesz az interim coach.vassadiVitt nem kapott 6 meccses eltiltást?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
keke
22
Lehet hülye kérdés, de ennek örülünk?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hivatalos: Vitt lesz az interim coach.
több mint 12 éve
Kik a jó (jobb, 3. körben elérhető) pass russerek?Romeus 😛
zemanla
ugyan a legkevésbé sem passrusher, de Mike Martin profi szárnybontogatását elnézném nálunk
Jelenleg félmilliónk van a sapkában, amekkora számok repkedtek Brees szerződésével kapcsolatban, nem hiszem hogy a tag értéke alatti capterhet tudnánk strukturálni az idei évben neki, vagyis logikus lesz megvárni az eltiltásokat.
Igaz a logikára sokszor hivatkoztam idén sapkaügyben, és Loomis mégis meg tudott lepni párszor
Mit énekel Baylen Brees? 😂http://www.youtube.com/watch?v=ubqKGYRB80A
zemanla
😊
több mint 12 éve
1) Nem, nem elég. 😊 (valami Saints előzetest kérünk)és fent lesz majd a podcast valahol későbbi hallgatásra is? tuti nem fogom élőben hallgatni, vagy hogy lesz? vagy ezt ne itt kérdezzem? 😀Gyurma PappaKösz! 😊a draftközvetítésben három napig fogok okoskodni majd a pickekről, szerintem bőven elég lesz annyi belőlemjjncaa
Nem teszek fel újabb kérdéseket. :cool:zemanla
2) Biztos lesz.... de, itt is kérdezd.
3) Who dat! (mert olyan régen volt már)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
persze, utólag is megtekinthető lesz, és a korábbiakhoz képest több részre vágjuk az anyagot, hogy könnyebben lehessen visszakeresni az egyes pickeketés fent lesz majd a podcast valahol későbbi hallgatásra is? tuti nem fogom élőben hallgatni, vagy hogy lesz? vagy ezt ne itt kérdezzem? 😀Gyurma PappaKösz! 😊a draftközvetítésben három napig fogok okoskodni majd a pickekről, szerintem bőven elég lesz annyi belőlemjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
és fent lesz majd a podcast valahol későbbi hallgatásra is? tuti nem fogom élőben hallgatni, vagy hogy lesz? vagy ezt ne itt kérdezzem? 😀a draftközvetítésben három napig fogok okoskodni majd a pickekről, szerintem bőven elég lesz annyi belőlemjjncaamég mindegyik prospect elérhető 😉jjncaaKösz! 😊
több mint 12 éve
a draftközvetítésben három napig fogok okoskodni majd a pickekről, szerintem bőven elég lesz annyi belőlemmég mindegyik prospect elérhető 😉jjncaaKösz! 😊
---
több mint 12 éve
még mindegyik prospect elérhető 😉jjncaaKösz! 😊
Nem teszek fel újabb kérdéseket. :cool:
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
még mindegyik prospect elérhető 😉
---
több mint 12 éve
Semmit sem tudok, betegen fexem 😀 😀 😀De remélem, van aki ápoljon! 😉 (gyógyulj meg hamar! Nekem holnap lesz a nehéz napom.....)
Kezdem unni Goodell kivárását.... Nehéz így tervezni.
A GW-s felvétel meg gyönyörű volt, de nincsenek véletlenek. 😀Kájzerszóze
GW: no comment.
Goodellre Ata meg -(ki) találta a megfelelő viccet.
Azért az elérehető prospectek érdekelnének..... (JJ????)
több mint 12 éve
Semmit sem tudok, betegen fexem 😀 😀 😀Kezdem unni Goodell kivárását.... Nehéz így tervezni.
A GW-s felvétel meg gyönyörű volt, de nincsenek véletlenek. 😀
több mint 12 éve
Két napja semmi aktivitás. Ennyire nem történik semmi?Hagy provokálak kicsit:
Mi van (lesz) Brees szerződésével? (cap?)
Kit húzhatunk a 3. körben?
Kik a jó (jobb, 3. körben elérhető) pass russerek?
Mi (ki) lesz a Payton nélküli szezonban?
Mit énekel Baylen Brees? 😂
😉
több mint 12 éve
Szívesen megnézném mire menne egy "ortodoxabb" védelembenSziasztok! Jonathan Casillas eddigi teljesítményéről mit tudnátok elmondani? 😊 Köszi! 😉pakeszszerintem bőven van benne potenciál, ha a térde bírja, megbízható kezdő lehetne
Parcells nem jönjjncaa
Tunát sajnálom, lehet hogy tényleg csak a figyelmet akartuk vele elterelni
több mint 12 éve
Sziasztok! Jonathan Casillas eddigi teljesítményéről mit tudnátok elmondani? 😊 Köszi! 😉pakeszszerintem bőven van benne potenciál, ha a térde bírja, megbízható kezdő lehetne
Parcells nem jön
---
több mint 12 éve
Sziasztok! Jonathan Casillas eddigi teljesítményéről mit tudnátok elmondani? 😊 Köszi! 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Csak firkászok spekulációit tudom közölni: 1 héten belül lehetséges
több mint 12 éve
bundy07
24
Valaki arról tud valami használható információt, hogy a játékosok eltiltását mikor hirdetik ki?Lassan jó lenne tudni, hogy miből illetve kiből lehet gazdálkodni.
Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 12 éve
A 40 értelmiségi már fogalmazza is a levelettessékNem hiszem, hogy komolyan bármelyikünk mást gondolt volna, de szét valaki (pl. Guy Verhofstadt vagy valaki itthonról) fogalmazzon meg egy feliratot a súlyok és ellensúlyok rendszere bevezetésének szükségességéről és az egyszemélyes bírói testületek működésének kártékonyságáról. az Amerikai Egyesült Államokban.hajdu
NFL upholds suspensions for Saints. Sean Payton's suspension starts April 16. Loomis/Vitt start at end of preseason.jjncaa
Szerintem Fidel megint kegyes volt, mivel gondolom nincs az NFL-ben súlyosítási tilalom, akár Guantanamora is küldhette volna őket másodfokon
Ezt még a PFT-ről
Fidel-Goodell hazamegy, bebújik az asszony mellé az ágyba, mire az felsikít:
- Úristen, jéghideg a lábad!
Mire Goodell leereszkedően:
- Drágám, amikor itthon vagyunk, nyugodtan hívhatsz Rogernek
több mint 12 éve
Ez van. Goodell ezért lett a NFL vezetője, mert ilyenekben kiélheti magát. Király volt, talán a Postból a Dredd bírós hasonlat 😊
több mint 12 éve
tessékNem hiszem, hogy komolyan bármelyikünk mást gondolt volna, de azért valaki (pl. Guy Verhofstadt vagy valaki itthonról) fogalmazzon meg egy feliratot a súlyok és ellensúlyok rendszere bevezetésének szükségességéről és az egyszemélyes bírói testületek működésének kártékonyságáról. az Amerikai Egyesült Államokban.
NFL upholds suspensions for Saints. Sean Payton's suspension starts April 16. Loomis/Vitt start at end of preseason.jjncaa
több mint 12 éve
tessékNFL upholds suspensions for Saints. Sean Payton's suspension starts April 16. Loomis/Vitt start at end of preseason.
---
több mint 12 éve
Na, mi van? ma csak én vagyok itt? :/ Jeff Duncan
Some potential good news for Saints: Per the release, the NFL will consider "modifying" the loss of the Saints' 2013 2nd-round draft pick.