New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
tomi-tominak válaszolva: a YAC nincs számolva a lőlapon, az elkapás helye számít (középre összejött egy csinos Metaxa 😀)Jimmynek készítettek egy karácsonyi dalt, ami eljutott hozzá és cserébe az alkotóknak felajánlott két jegyet a Panthers ellen
http://www.youtube.com/watch?v=_SM63AgF0TM
A Lions gyengébb pontja szvsz a run D, arra kell vigyázni, hogy ne csináljanak hamar nagy különbséget és szépen járatni kell ellenük az órát futással. Másrészt a tegnapi Rivers-teljesítmény kritikája lehet, hogy rendre a hosszú célpontokat kereste, még kisebb különbségnél is, ami ilyen DL mellett öngyilkosság.
több mint 12 éve
Kár hogy nyert a Frisco, elég buzi meccs lesz a jövő heti, gonedolom a zs sorortok fog szerepelni javarésztgabokockacsak akkor, ha holnap verik a Falconst
ha 2-őt nyer a Falcons, a Saints meg 2-szer veszít, akkor az Atanta megelőzi őket 😊 persze elég kicsi erre az esély nyílván
több mint 12 éve
Kár hogy nyert a Frisco, elég buzi meccs lesz a jövő heti, gonedolom a zs sorortok fog szerepelni javarészt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
ha ott nyer a Falcons, akkor viszont tuti a Lionsnak a 6. hely, otthon nem fog kikapni az Atlanta a Bucs ellen..Kivéve ha a Falcons veri ugye hétfőn a Saints-et.Ha minden papírformaszerűen alakul akkor hamarosan újra találkozunk.sztem nem 😊
Hát nem örülök. :/Bazzani
ma ütjük a Bearst, ezáltal nem lesz túl fontos nekünk az utolsó heti meccs, ahol legyűrtök minket, és ti lesztek az 5-ek, szal én már készülök egy újabb Saints-Falconsra a wild card körben is 😀Hurka
Akkor lesz nagy számolgatás. 😉Bazzani
több mint 12 éve
Kivéve ha a Falcons veri ugye hétfőn a Saints-et.sztem nem 😊Akkor most bízzunk abban, hogy a Rams üti a Friscot.... Ehh, ennél jobb viccre képtelen vagyok ma.atapapaHa minden papírformaszerűen alakul akkor hamarosan újra találkozunk.
ma ütjük a Bearst, ezáltal nem lesz túl fontos nekünk az utolsó heti meccs, ahol legyűrtök minket, és ti lesztek az 5-ek, szal én már készülök egy újabb Saints-Falconsra a wild card körben is 😀Hurka
Akkor lesz nagy számolgatás. 😉
több mint 12 éve
sztem nem 😊Akkor most bízzunk abban, hogy a Rams üti a Friscot.... Ehh, ennél jobb viccre képtelen vagyok ma.atapapaHa minden papírformaszerűen alakul akkor hamarosan újra találkozunk.
ma ütjük a Bearst, ezáltal nem lesz túl fontos nekünk az utolsó heti meccs, ahol legyűrtök minket, és ti lesztek az 5-ek, szal én már készülök egy újabb Saints-Falconsra a wild card körben is 😀
több mint 12 éve
Én nem éreztem Riverst olyan gyengének,az elkapók dropoltak amit lehetett.De azért Brees az Brees. :/BazzaniTegnap pont azon gondolkodtam, miközben néztem a meccseteket (az SF-SEA olyan volt, mintha valami 70-es évekbeli meccset néznék, ami engem különösebben nem izgat, halálosan untam magam), hogy Brees mit tudna kihozni a mostani a Chargersből. Nem vagyok nagy Rivers rajongó, de a tegnapi Lions ellen, szerintem ő sem sokat. Veszélyes ez a Detroit, képes a csapat ugyanakkor bustra vagy upsetre is, bárhol-bárki ellen. Én jobban örülnék egy Atlantának az első körben.
Na, de egyelőre holnap kell nyerni. Mindenki pihegjen rá, két bejgli evés között 😀Gyurma Pappa
Persze nálam Brees >>>>> Rivers.
Sokkal jobban félek tőle mint Rodgerstől,mert ott legalább át tudnánk menni a falon,a Saints ellen nehezebben.
több mint 12 éve
De azért Brees az Brees. :/BazzaniTegnap pont azon gondolkodtam, miközben néztem a meccseteket (az SF-SEA olyan volt, mintha valami 70-es évekbeli meccset néznék, ami engem különösebben nem izgat, halálosan untam magam), hogy Brees mit tudna kihozni a mostani a Chargersből. Nem vagyok nagy Rivers rajongó, de a tegnapi Lions ellen, szerintem ő sem sokat. Veszélyes ez a Detroit, képes a csapat ugyanakkor bustra vagy upsetre is, bárhol-bárki ellen. Én jobban örülnék egy Atlantának az első körben.
Na, de egyelőre holnap kell nyerni. Mindenki pihegjen rá, két bejgli evés között 😀
több mint 12 éve
Innetől nagyon veszélyesek lehetünk,mert minden meccs ajándék a csapatnak.én örülnék, ha ez a találka 3 hét múlva lenne. és ha Suh megint kiharcolna akkorra valami eltiltást 😉Akkor most bízzunk abban, hogy a Rams üti a Friscot.... Ehh, ennél jobb viccre képtelen vagyok ma.atapapaHa minden papírformaszerűen alakul akkor hamarosan újra találkozunk.
egy egészséges védelemmel és kevesebb büntivel nagy kihívás lenne ellenetekatapapa
Elképesztő lelki állapotban vannak a srácok, bárkit meg tudunk verni sztem.
Kiengedték az oroszlánt a ketrecből. 😀
De azért Brees az Brees. :/
több mint 12 éve
én örülnék, ha ez a találka 3 hét múlva lenne. és ha Suh megint kiharcolna akkorra valami eltiltást 😉Akkor most bízzunk abban, hogy a Rams üti a Friscot.... Ehh, ennél jobb viccre képtelen vagyok ma.atapapaHa minden papírformaszerűen alakul akkor hamarosan újra találkozunk.
egy egészséges védelemmel és kevesebb büntivel nagy kihívás lenne ellenetek
több mint 12 éve
Akkor most bízzunk abban, hogy a Rams üti a Friscot.... Ehh, ennél jobb viccre képtelen vagyok ma.atapapaHa minden papírformaszerűen alakul akkor hamarosan újra találkozunk.
Hát nem örülök. :/
több mint 12 éve
Akkor most bízzunk abban, hogy a Rams üti a Friscot.... Ehh, ennél jobb viccre képtelen vagyok ma.
több mint 12 éve
Békés karácsonyt mindenkinek!Who dat!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
hát ma sem szerettem meg a Seahawks-t...Dubegyszer szurkolna nekik az ember...
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Dub
1 019
hát ma sem szerettem meg a Seahawks-t...
több mint 12 éve
Csatlakozom. Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! GO SAINTS!
több mint 12 éve
Világbéke!
több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt Szentek!!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Egy helyi újságírónak azt kotyogta, hogy valószínűleg játszik. Helyette Moore sérülése újult ki megint. Pedig ő az elmúlt hetekben egy TD-gép volt, nagyon hiányozna Brees keze alól :/Szerk: Evans ma sem edzett :oatapapaEvans >> MVP... mondjuk van még pár napja addig, reméljük csak rápihen a meccsre...Gyurma Pappa
Boldog Karácsonyt minden Szentnek!
több mint 12 éve
Szerk: Evans ma sem edzett :oatapapaEvans >> MVP... mondjuk van még pár napja addig, reméljük csak rápihen a meccsre...
több mint 12 éve
a linkelt cikkel kapcsolatban tessék a soraimat értelmezni 😉És egy pici Brees-hype, vasárnap Rodgers aláz egyet és utána úgyis lankad majd a lendületigazából a Brees-hype a rekorddöntés, egy MNF W és egy esetleges SF vereség után nem lankadnaGyurma Pappa
atapapa
espn.go.com/nfl/story/......nfl-mvp
ahogy írtam korábban, az MVP-vita szerintem akkor lesz annyira komoly, hogy Rodgers megszorítható legyen, ha a következő 2 meccsen Brees hozza a maximumot és Rodgers valamint csapata elbaltáz valamit
Utóbbi hiányában persze nem fogják bántani Breeze-t a rekordok miatt, de az MVP-vita keltette hullámok alábbhagynak majd szerintem.
Szerk: Evans ma sem edzett :o
több mint 12 éve
És egy pici Brees-hype, vasárnap Rodgers aláz egyet és utána úgyis lankad majd a lendületigazából a Brees-hype a rekorddöntés, egy MNF W és egy esetleges SF vereség után nem lankadna
atapapa