New Orleans Saints
43 feliratkozó
több mint 12 éve
pitsába mán........Hamilton egy kibaszott durvulás, szerintem. Pusztítani tud. ha egészséges, megnézném mi van akkor, ha az ő kezében van a labda. Pankrátornak oké, de ez kevés........eddig.
Ivory nagy kedvenc lett. Hajduval egyet érte, szinte egy LeGarette Blount. Csak nem olyan tartós.....
Érdekes lesz. Oké hogy Brees a pályagondnoknak is tud passzolni (zemanlától idézek kb), de futás kell. Az idő miatt és a változatosság miatt. Ingram fekete ló - nem a tényleges színe, hanem mint ismeretlen miatt - mondom. Ha az FO rábíz mindent, és az edző is, oké. Nem látunk bele. A főiskola nem NFL. De lassan azt érzem, fusson inkább a C., a többiek lepattannak. Vagy kidőlnek. Hamiltonban láttam a spirituszt, ami a mi otthoni csapatunkban is megvan - más csapat, kézilabda: ha nem vagy elég kemény szart sem érsz - hát emiatt látnám szívesen.
Úgy gondolom SB-t akarunk nyerni.
Sec: ha egészséges. OKÉ
LB: ez kevés..... Ha Vilma kidől, annyi. OLB? Sack? a DE miatt is: passrush????
DL: asszem oké, talán
Nélkülük szart sem ér az O....
OL: háááááááááááát
Belül néznék egy kemény embert.
WR: mindegy
TE: oké
RB: hááát, elég?????
ST: nem a ST szerzett pontja szar - az is amúgy - de leginkább az ellenük elért eredmény.
Vagy akkor tényleg térjünk át onside kick-re. REIS megvan még?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Az NFC durva lesz, innen kerül ki a bajnok, ez tuti.
GO SAINTS!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
A végén igaza lesz Kájzernek és jön vissza Hamilton. Na mivel műtötték tegnap Ivoryt?
Saints RB Chris Ivory underwent surgery Friday to repair a sports hernia.

több mint 12 éve
Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊hajduvesztegetésben nem vagy rossz 😛
Ha most nem megy, akkor nem megy. Legyen igazad, a konfdöntőn ott leszünk és akkor arra jössz el.

több mint 12 éve
Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊hajduA konf döntőre el is várjuk! 😂
Most ne hozz semmit, csak gyere!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊
több mint 12 éve
LaCanfora:például rögtön nekiáll lerajzolni a második heti meccsre a Bears-playbookot és már kap is 100ezer dolcsit :cool:
Olin Kruetz will be a Saint, I'm told. Vet center to get 1yr deal worth roughly $2M, with chance to double it in incentivesulpianus

több mint 12 éve
LaCanfora:Olin Kruetz will be a Saint, I'm told. Vet center to get 1yr deal worth roughly $2M, with chance to double it in incentives

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
már tényként írják: Former #Bears center Olin Kreutz signing a contract with #Saints

több mint 12 éve
Hamilton meg hát, ST ászként csíptem, de gondolom még mindíg sérült.Sproles-t kifelejtetted.
Ingram, Ivory,, Thomas elég lesz? Szokás szerint egy hónap után nem lesz futó a csapatban............
Kájzerszóze
A Hamilton-cutban szerintem szerepe volt annak is, hogy tavasszal tendereltük és 1 millió körül volt a fizetése, ami egy 4-5. számú futónak már soknak tűnik. Lehet hogy ezt a milliót is Kreutz elé akarjuk dobni 😊
Tudom jól. Ezek szerint nem emlékszel, hogy milyen csapatot javasoltam neki a meccs végén szurkolásra, ha fontos számára a sikerélmény 😀Az a srac nem h lions fan nem volt, de meg egy nfl meccset se latott azelott.Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Szóval, aki jön, iratkozzon fel:
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
hayden
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉atapapa
hayden

több mint 12 éve
Az a srac nem h lions fan nem volt, de meg egy nfl meccset se latott azelott.Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
hayden
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉atapapa
Ahhoz kepest viszont igen lelkesen sikongatott... 😀
több mint 12 éve
Krajcár Olinak tudnék örülni.Hamilton meg hát, ST ászként csíptem, de gondolom még mindíg sérült.
Ingram, Ivory,, Thomas elég lesz? Szokás szerint egy hónap után nem lesz futó a csapatban............
Franklin jó lenne futónak, ő elég keményköpésű. Nem túl gyors, de ki fogja felborítani?
Pesti téma kidolgozás alatt 😀 😀 😀 😀
Atapapa: PM megint!

több mint 12 éve
Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉

több mint 12 éve
Kirúgtuk Hamiltont 😐 Viszont lehet hogy Tennant nem lesz kezdő C idén. Olin Kreutz New Orleansban járt tegnap 😊
Nana, te ne srófold az áradat, már kiegyeztünk a Vác-Budapest vasúti retúrjegyben 😉Akkor küldjünk limót? 😉atapapa😂 😂 😂
Szívesen mennék, már intézem is a szabit 😛clbass
Párom és én is jelen szeretnénk lenni, jövő héten lesz a főnöke, szabadság kérdése még nyitott.Gyurma PappaAlakul ez kérem!

több mint 12 éve
Az a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban. Egyelőre nem látom, hogy mennék. De láttam már csodákat magammal kapcsolatban... 😊hajduVén ám az országút!!!! (meg én! 😀 )
Tessék csodát tenni! Hazafelé már nem lesz hajnal.... még reggelit is intézünk neked! 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂 Szóval, aki jön, iratkozzon fel:
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
......

több mint 12 éve
SrácokPárom és én is jelen szeretnénk lenni, jövő héten lesz a főnöke, szabadság kérdése még nyitott.
Akik még nem jelezték a részvételi szándékukat, azok fontolják már meg a szeptember 8-i közös éjjeli meccsnézést!
Főleg BP-ről nem lenne nagy ügy, de messzebbről se gáz szvsz, mivel 6 körül lesz vége a meccsnek és akkor már a vonat/busz is jár (kocsit személy szerint nem ajánlom a pia/kialvatlanság faktor miatt)atapapa

több mint 12 éve
😂 😂 😂Akkor küldjünk limót? 😉atapapaSrácokAz a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban.hajdu
Akik még nem jelezték a részvételi szándékukat, azok fontolják már meg a szeptember 8-i közös éjjeli meccsnézést!
Főleg BP-ről nem lenne nagy ügy, de messzebbről se gáz szvsz, mivel 6 körül lesz vége a meccsnek és akkor már a vonat/busz is jár (kocsit személy szerint nem ajánlom a pia/kialvatlanság faktor miatt)atapapa
Szívesen mennék, már intézem is a szabit 😛
több mint 12 éve
Akkor küldjünk limót? 😉SrácokAz a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban.hajdu

több mint 12 éve
Most nézem, le kéne már cserélni jeremyt. Jöhet jimmy 😊
több mint 12 éve
SrácokAz a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban. Egyelőre nem látom, hogy mennék. De láttam már csodákat magammal kapcsolatban... 😊
több mint 12 éve
elvileg oké, gyakorlatilag még nem tudom pontosan ata!!!PM ment.
jelentkezem/jelentkezünk majd.
apróságok: szállás stb nem gond, az a legkevesebb......

több mint 12 éve
nem tudom williams az alábbiakat önbizalomnövelőnek szánja, vagy komolyan gondolja 😊Ezt én is érdeklődve olvastam, ugyanebben a cikkben dicséri Galette-t is. A miheztartás végett: tavaly Williams kritizálta nyilvánosság előtt a legkeményebben Robinsont.
"Patrick has had a phenomenal camp. You know what? Patrick Robinson is speeding up Tracy Porter’s recovery process. Tracy wants to get back out there in a hurry because he sees how well Patrick is doing. And I mean that sincerely.”adam77
Srácok
Főleg BP-ről nem lenne nagy ügy, de messzebbről se gáz szvsz, mivel 6 körül lesz vége a meccsnek és akkor már a vonat/busz is jár (kocsit személy szerint nem ajánlom a pia/kialvatlanság faktor miatt)

több mint 12 éve
nem tudom williams az alábbiakat önbizalomnövelőnek szánja, vagy komolyan gondolja 😊 "Patrick has had a phenomenal camp. You know what? Patrick Robinson is speeding up Tracy Porter’s recovery process. Tracy wants to get back out there in a hurry because he sees how well Patrick is doing. And I mean that sincerely.”
több mint 12 éve
huh... nagyon folyik az élet nálunk.. 😀
több mint 12 éve
A legjobb centerek keresnek évente 3 M felett, Goodwin pedig nem az. Vénségére megérdemli a zsozsót, de hozzáteszem, hogy 3 éve jó fejek voltunk és úgy hosszabbítottunk vele kezdő C-nek járó mennyiségű pénzzel, hogy előtte 2 éven át csere volt. Remélem Tennant bizonyítja, hogy miért tartották a tavalyi draft egyik legjobb centerének. A liga legjobb G-párosa között könnyebb dolga nem is lehetne.