NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
23
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
hayden
124
Lebuktatod magad? Nem Te szoktál mindig ellenünk fogadni? 😀 😀hát az szerintem se... viszont most legalább egy-két győzelemig biztos ott fog mozogni bennem, hogy biztosan PO-csapat vagyunk? Nem vagyok híve se a győzelmek, se a vereségek túlreagálásának, de azért mégiscsak egy eddig reménytelen csapattól kaptunk ki úgy, hogy egy percig se volt esélyünk a győzelemre.végül is a te szellemi produktumodról van szó 😊Azért nem kéne mégegy ilyen vereség ebben a szezonban már!zemanla
majd ha valaki a jövőben könnyű győzelmet prognosztizál, a figyelmébe ajánlom az aláírásodatatapapa
És az SB óta volt több ilyen furcsa vereségünk is. Nem akarom a gyengébbnek kikiáltott ellenfeleink ellenünk szerzett győzelmeit bármilyen szinten kétségbe vonni, de komolyan mondom, néha már ilyen hülyeségek jutnak eszembe, mint fogadási csalás 😂 Ez először a Tampa ellen villant fel, 2 hete, amikor állítólag a fogadók több mint 90%-a tett ránk.
De mennyire valószínűtlen volt kikapni egy újonc, teljesen fogalmatlan Hall vezérletével tavaly az Arizonától, vagy az alapszakaszban teljesen legázolt Seattle-től néhány hét múlva?
Persze őszintén nem hiszem hogy van csalás, csak ez az NFL, nagyon kiegyensúlyozott versengéssel, és egy meccsen bárki üthet bárkit.atapapa
több mint 13 éve
hát az szerintem se... viszont most legalább egy-két győzelemig biztos ott fog mozogni bennem, hogy biztosan PO-csapat vagyunk? Nem vagyok híve se a győzelmek, se a vereségek túlreagálásának, de azért mégiscsak egy eddig reménytelen csapattól kaptunk ki úgy, hogy egy percig se volt esélyünk a győzelemre.Azért nem kéne mégegy ilyen vereség ebben a szezonban már!zemanlaJó 5let....! 😉végül is a te szellemi produktumodról van szó 😊
Felhasználhatom?zemanla
majd ha valaki a jövőben könnyű győzelmet prognosztizál, a figyelmébe ajánlom az aláírásodatatapapa
És az SB óta volt több ilyen furcsa vereségünk is. Nem akarom a gyengébbnek kikiáltott ellenfeleink ellenünk szerzett győzelmeit bármilyen szinten kétségbe vonni, de komolyan mondom, néha már ilyen hülyeségek jutnak eszembe, mint fogadási csalás 😂 Ez először a Tampa ellen villant fel, 2 hete, amikor állítólag a fogadók több mint 90%-a tett ránk.
De mennyire valószínűtlen volt kikapni egy újonc, teljesen fogalmatlan Hall vezérletével tavaly az Arizonától, vagy az alapszakaszban teljesen legázolt Seattle-től néhány hét múlva?
Persze őszintén nem hiszem hogy van csalás, csak ez az NFL, nagyon kiegyensúlyozott versengéssel, és egy meccsen bárki üthet bárkit.
több mint 13 éve
Azért nem kéne mégegy ilyen vereség ebben a szezonban már!végül is a te szellemi produktumodról van szó 😊ha nem nőtt volna annyira a szívemhez a mostani, be is tenném az aláírásombaatapapaJó 5let....! 😉
Felhasználhatom?zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
végül is a te szellemi produktumodról van szó 😊Jó 5let....! 😉Én még miníg ott tartok, hogy:ha nem nőtt volna annyira a szívemhez a mostani, be is tenném az aláírásombaatapapa
Vazzze, vazze, vazze..... :mad:zemanla
Felhasználhatom?zemanla
majd ha valaki a jövőben könnyű győzelmet prognosztizál, a figyelmébe ajánlom az aláírásodat
több mint 13 éve
Jó 5let....! 😉Én még miníg ott tartok, hogy:ha nem nőtt volna annyira a szívemhez a mostani, be is tenném az aláírásombaatapapa
Felhasználhatom?
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Én még miníg ott tartok, hogy:ha nem nőtt volna annyira a szívemhez a mostani, be is tenném az aláírásomba
több mint 13 éve
Én még miníg ott tartok, hogy:Vazzze, vazze, vazze..... :mad:
több mint 13 éve
hayden
124
Talán abban bízhatunk, hogy az elmúlt egy-két évben az ilyen meccsek után jellemzően "visszapattant" a csapat, tavaly is ez történt a CLE és az ARI elleni meglepetésbukták után (de én ide sorolom a két héttel ezelőtti Tampa-vereséget is)atapapaÉn is ebben bízom. Az a pár "trükkös" play (pl az end around, fake end around) után kezdtem azt hinni, hogy lemásoljuk a browns ellenit... jól hittem..
több mint 13 éve
tiszta másnaposnak érzem magamat, pedig csak egy Coronita gurult le itthon tegnap :/ Nicks a meccs után nekiment az OL-coachnak, majd bocsánatot kért a média előtt. Na ez talán tényleg nem történt volna meg, ha SP az oldalvonal mellett van.
Az annyira nem meglepetés, hogy a passz annyira nem ment jól, volt már idén egy-két meccse a Ramsnek, amikor viszonylag jól "őrizték a levegőt", de a futójáték az tényleg minden kritikát megérdemel. Egyrészt futott yardban és yard/cipelésben tegnapig top 10 voltunk. Másrészt tegnapig 90 yardnál kevesebbet egy csapat se futott idén a Rams ellen, az egy 90 yardos meccsen is hármas átlag volt, összességében viszont meccsenként 188 yardot engedtek futásból, szűk hatos átlaggal. Erre jövünk mi 20 futáskísérletből 56 yarddal (2,8-as átlag).
Olvasom most, hogy tegnapig a liga legrosszabbja volt red zone-ban a Rams O, tegnap mind a három vörös zónás kirándulást TD-re váltottak... Duncan írja, hogy 8 éve nem blokkolt puntot a Rams. 2009 eleje óta nem szerzett a védelmük TD-t...
Talán abban bízhatunk, hogy az elmúlt egy-két évben az ilyen meccsek után jellemzően "visszapattant" a csapat, tavaly is ez történt a CLE és az ARI elleni meglepetésbukták után (de én ide sorolom a két héttel ezelőtti Tampa-vereséget is)
több mint 13 éve
Hát, 2007 óta először konkrétan elfelejtettem nézni a meccset. Igazából az esett ki, hogy vasárnap van 😂 (mentségemre legyen mondva egy jól sikerül szombat este kellett hozzá 😀)Igazából azért baj ez a vereség, mert ha szeretnénk nyerni a csoportot, akkor a következő két győzelem kötelező. Az otthoni Tampa meccs még hagyján, de a Georgia Dome-ban kell nyerni az Atlanta ellen. És ha azt nézem, hogy Ryan messze a leggyengébb évét futja, még azt mondom, hogy nem kell aggódni, de sajnos a mi teljesítményünk is, hát finoman szólva, rapszodikus. Idén a Panthers és a Texans ellen is kellett egy kis szerencse is, hogy nyerni tudjunk, egyedül az Indy ellen voltunk egyértelműek, a Bears ellen pedig simán csak nagyon jók.
több mint 13 éve
Valszeg igazad van, mert Graham és Colston is alig kapott labdát, de hogy érhette el azt a Rams sec egész meccs alatt, amit pl a Texans nem?!haydenna ez a jó kérdés
több mint 13 éve
hayden
124
Valszeg igazad van, mert Graham és Colston is alig kapott labdát, de hogy érhette el azt a Rams sec egész meccs alatt, amit pl a Texans nem?! A bucs elleni L nem idegesített ennyire, de ez....
több mint 13 éve
Nem tudok másra gondolni. Én csak azt mondom, hogy a szokásosnál jóval kevesebb ideje volt breesnek és a futásunk, illetve annak hiánya se segített.haydenBrees-nek jellemzően nem kell sok idő, egy hete is mérték a meccsen, 2 mp körül/alatt dobja el a labdát. Csak most ennyi idő alatt a célpontok nem tudták magukat szeparálni, Brown lesérülése után meg tényleg szempillantásnyi ideje nem volt.
több mint 13 éve
hayden
124
Nem tudok másra gondolni. Én csak azt mondom, hogy a szokásosnál jóval kevesebb ideje volt breesnek és a futásunk, illetve annak hiánya se segített.egy hete nem számított?Lefogadom, hogy ezzel a meccsel többet leszünk címlapokon, mint a múlthetivel 😀atapapaRettentően bassza az agyam, hogy hogy lehetett így játszani. Ez a run D meg az OL (Brownnal az élen) valami borzasztó volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít SP jelenléte a pálya szélén.hayden
Nem tudom hogy ki érdemel a mai után nagyobb lekúrást, az a D, mely feleannyi pontot engedett egy meccsen, mint amennyit a Rams az egész szezonban elért, vagy a teljesen fogalmatlan Brees. Utóbbi mentségére legyen mondva, hogy a Rams back7 eszméletlen nagyot játszott, rég láttam már LB-től olyan védekezést passz ellen, mint amit ma Laura bemutatott. Lehet szidni az OL-t is, de Brown lesérüléséig jellemzően azért értek oda Brees nyakára, mert annyira jól védekeztek hátul, hogy egyszerűen nem volt célpontja.atapapa
több mint 13 éve
egy hete nem számított?Lefogadom, hogy ezzel a meccsel többet leszünk címlapokon, mint a múlthetivel 😀atapapaRettentően bassza az agyam, hogy hogy lehetett így játszani. Ez a run D meg az OL (Brownnal az élen) valami borzasztó volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít SP jelenléte a pálya szélén.hayden
Nem tudom hogy ki érdemel a mai után nagyobb lekúrást, az a D, mely feleannyi pontot engedett egy meccsen, mint amennyit a Rams az egész szezonban elért, vagy a teljesen fogalmatlan Brees. Utóbbi mentségére legyen mondva, hogy a Rams back7 eszméletlen nagyot játszott, rég láttam már LB-től olyan védekezést passz ellen, mint amit ma Laura bemutatott. Lehet szidni az OL-t is, de Brown lesérüléséig jellemzően azért értek oda Brees nyakára, mert annyira jól védekeztek hátul, hogy egyszerűen nem volt célpontja.
több mint 13 éve
Volt valami cikk vagy nem tudom micsoda 😊, hogy a múlt héten Carmichael föliratkozott a listákra a HC-t kereső csapatokban.Lefogadom, hogy ezzel a meccsel többet leszünk címlapokon, mint a múlthetivel 😀atapapaRettentően bassza az agyam, hogy hogy lehetett így játszani. Ez a run D meg az OL (Brownnal az élen) valami borzasztó volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít SP jelenléte a pálya szélén.hayden
Egy hétig lehet, hogy tényleg ott volt.
több mint 13 éve
Sajnos az egész egy nagy rakás........ borzasztó volt nézni. Nekem még feltűnt, hogy Brees (kicsit csúnya) mennyire "vak" volt ma. Mintha azon a play-en amit hívtak nem változtathat, hanem mindeféleképpen azt fogják megjátszani. Nem egyszer volt (még az első félidőben), hogy Sproles teljesen üresen volt, ott volt a szeme előtt, simán megjátszhatta volna és inkább benyelt egy sacket. Jó tudom kritzálni meg kívűlről okoskodni a legkönnyebb, és amúgy se a tisztem. Na mindegy, ez van. Továbbra is GO SAINTS!!!!!
több mint 13 éve
hayden
124
Lefogadom, hogy ezzel a meccsel többet leszünk címlapokon, mint a múlthetivel 😀atapapaRettentően bassza az agyam, hogy hogy lehetett így játszani. Ez a run D meg az OL (Brownnal az élen) valami borzasztó volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít SP jelenléte a pálya szélén.
több mint 13 éve
Lefogadom, hogy ezzel a meccsel többet leszünk címlapokon, mint a múlthetivel 😀
több mint 13 éve
remélem nem kell izgulnom mire megérkezek!clbassReméljük. Who Dat?!
több mint 13 éve
Nekem az összes órám már magától állítódik... 😊krixtoferÉn kérek elnézést :rolleyes:
Sajnos a meccs első felét nem látom :mad: remélem nem kell izgulnom mire megérkezek! GO SAINTS! előre is
több mint 13 éve
Köszönöm szépen. Nekem az összes órám már magától állítódik... 😊Most a mai meccs Magyar idő szerint 18:00-kor vagy 19:00-kor kezdődik? Sok helyen 18:00 van kiírva. Most az óra átállítás miatt kicsit megkavarodtam. Köszönömkrixtoferamerikában még nem állítanak órát, szóval a meccsek ma magyar idő szerint egy órával korábban kezdődnek (persze csak akkor ha már átállítottad az órád 😉 )clbass
több mint 13 éve
Most a mai meccs Magyar idő szerint 18:00-kor vagy 19:00-kor kezdődik? Sok helyen 18:00 van kiírva. Most az óra átállítás miatt kicsit megkavarodtam. Köszönömkrixtoferamerikában még nem állítanak órát, szóval a meccsek ma magyar idő szerint egy órával korábban kezdődnek (persze csak akkor ha már átállítottad az órád 😉 )
több mint 13 éve
Most a mai meccs Magyar idő szerint 18:00-kor vagy 19:00-kor kezdődik? Sok helyen 18:00 van kiírva. Most az óra átállítás miatt kicsit megkavarodtam. Köszönöm