NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
A december 4-ei Saints-Lions primetime meccs lesz, közölte a liga. Eddig a Pats-Colts lett volna, de az megy 19:00-ra.
több mint 13 éve
- A PB-szavazás e korai szakaszában az alábbi játékosok vannak top 5-ben posztonkénti bontás szerint: Brees (2.), Collins (4.), Graham (1.), Evans (4.), Harper (1.), Jenkins (5.), Kasay (5.), Sproels mint KR (4.) atapapaEngem személyesen nagyon meglep, hogy mind Jenkins és Kasay is ott van... még talán Sproles is MINT KR!!!!
több mint 13 éve
a két évvel ezelőtti jobb volt ( http://www.youtube.com/watch?v=PgPEzoLoUQc ), de azért köszi, bye weekre ez is jobb a semminél itt meg egy Will Smith-interjú
http://espn.go.com/video/clip?id=7248060
Brees új szerződése még mindig sehol, pedig titkon reménykedtem abban, hogy legalább ebben a két hétben felgyorsul az álláspontok közeledése.
Állítólag Vilma rehabja olyan jól halad, hogy a legjobb esetben már a Giants ellen visszatérhet.
Némi adathalmaz még
- az egy kezdőjátékosra jutó fizetésben 17. helyen vagyunk az NFL-ben, 3,9 millió dollárral. A Panthers 2. majdnem 5 millióval, a Falcons 9. (4,1 millió), a Bucs 27. (3,1 millió)
- ha a yardokat ilyen ütemben termeli a hátralévő 6 meccsen az O mint eddig, akkor 6990 yard kerül majd a nevünk mellé. Az abszolút rekord 7075 yard (Rams, 2000)
- az elsők vagyunk a ligában a red zone-próbálkozásokat tekintve (Off.), de csak 14. helyen vagyunk a vörös zónás lehetőségek TD-re váltásában. Viszonyításképpen: e kategóriában a GB a második és a NE a 3. Védelmünkre legyen mondva, hogy ebben azért fejlődtünk az elmúlt néhány meccs során.
- Sproles vezeti az egész NFL-t elkapás után szerzett yardokban...
- A PB-szavazás e korai szakaszában az alábbi játékosok vannak top 5-ben posztonkénti bontás szerint: Brees (2.), Collins (4.), Graham (1.), Evans (4.), Harper (1.), Jenkins (5.), Kasay (5.), Sproels mint KR (4.)
több mint 13 éve
nem tudom, h volt-e már: http://www.nbc.com/the-tonight-show/video/Drew-Brees-Part-1-111711/1369233
több mint 13 éve
javarészt egyetértek, az SF jó, az NFC Westben pedig nem lesznek próbára téve, vagyis még jobbak lesznek végül, mint érdemelnék. a lions/giants meccs közül én is a NYG-t tartom fontosabbnak, mivel azt közösen nézzük és ne legyen már szar kedvünk utána 😛 na meg a DET tényleg kezd összezavarodni és a Bears valszeg beelőzi őket. Nem kéne NY-ba menni januárban, ha nem szentségtörés a rájátszásról beszélni még most, a div-ben nekünk van a legerősebb sorsolásunk hátra. Egy kis elbambulás és a Falcons már rögtön előttünk lesz.
Viszont a Dallas-t szívesen fogadnám januárban a Dome-ban, igaz, annyira nem fekszik nekünk a védelmük, ám Romo híresen nagy betlikre képes a PO-ban.
több mint 13 éve
adam77
635
picivel túlléptük az alapszakasz felét, itt a bye week, lehet egy kicsit elemezgetni a számokat, azon tűnődni, hogy mi várhat ránk januárban. a GB és a SF menetelése miatt szinte biztosan wildcard körre kényszerülünk. a 49ers-nek két komolyabb meccse van hátra, idegenben a baltimore, otthon a steelers ellen. ezen felül csak a kutyaütő csoportelenfeleikkel meccselnek, akik rendszerint velünk szemben képesek csak a meglepetésre. ez szerintem azt jelenti, hogy ha minden az eddigi forgatókönyv szerint zajlik, san francisco-ban fogunk divíziómeccselni. ami egy kemény ütközet lesz, de legalább nem a fagyban kell megvívni. utána úgyis következik a lambeau.
ha nem dobunk el sok meccset a hátralévő időben, mi kaphatjuk a gyengébb wildcard ellenfelet, ami a lions, dallas, atlanta, giants négyesből kerülhet ki. a bears menetrendje tűnik a leggyengébbnek, szerintem ők lesznek az erősebb wc-team. a lions előtt van pár kemény csata, sok függ attól, abból hogyan jönnek ki, az ellenük vívott meccs is kulcsfontosságú lesz. az atlanta dolga tűnik a legkönnyebbnek és a múlt heti meccs után talán velük járnánk a legjobban, főleg ha karácsonykor egy magabiztos derbin vadásznánk le a madárkákat. nem nagyon örülnék a dallasnak. van egy olyan sötét gondolatom, hogy ha most elkapják a fonalat, akkor odaérnek a végére, bár ebben az esetben még a csoportjukat is bőven megnyerhetik.
kezdésnek eli-ékat kell mindenképp lenyomni, ha netán januárban ők térnek vissza hozzánk, legyen miért aggódniuk.
több mint 13 éve
jaja, közel a 30-as vonalon áll (cover 1)Hol van a 11. játékosotok??!tomi-tomivalahol hátul lehet JenkinsGyurma Pappa
0-11 az állás a coin flipekben 😀Gyurma PappaPayton: I am not sure which player calls it, but I wouldn't want to go to Vegas with them.
több mint 13 éve
A sec jó volt, de Ryan tényleg nem az a játékos idén, aki akkora fenyegetést jelentene a védelmek hátsó részére. A következő két meccs annál beszédesebb lesz, Eli csendesen jó kis szezont fut, majd Calvin Johnson is okozhat gondokat.Helyesbítenék, igazán komolyan nem az a játékos, aki veszélyes lenne a mélységi passzaival. Gyakorlatilag védelmi hibákból tud nagy yardokat építeni, meg amikor White OPI-t csinál. 😂
atapapa
Egyébként levetkőzve őszinte szeretetemet Ryan iránt, be kell ismerni, hogy pont "jó" ellenfél ellenünk, hiszen a vonalon áthívások, a screen passzok, azok, amiket nehezen védekezünk le, még egy egészséges Vilma segítségével is vannak gondok. Ebben tényleg jó, de valahol vicces hétről-hétre Breest nézve, hogy egeik magasztalnak egy irányítót, akinek még amellett, hogy nem is nagyon vállal be kockázatos passzokat, alig éri el a 60%-ot a pontossága.
több mint 13 éve
Hol van a 11. játékosotok??!tomi-tomivalahol hátul lehet Jenkins
több mint 13 éve
Hol van a 11. játékosotok??!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
A sec jó volt, de Ryan tényleg nem az a játékos idén, aki akkora fenyegetést jelentene a védelmek hátsó részére. A következő két meccs annál beszédesebb lesz, Eli csendesen jó kis szezont fut, majd Calvin Johnson is okozhat gondokat.Ja, és Shanle csinál INT-et 😀ETTŐL MÉG ELKAPHATNÁ A LABDÁT AMIT A KEZÉBE DOBNAK! 😀Gyurma Pappaha arról lennék híres, hogy Harpert védem, akkor erre azt mondanám, hogy ezért nem lett belőle WR
Így csak annyit mondok, amit néha kint is hangoztatnak vele kapcsolatban, félig viccesen, de az erényeit valamennyire elismerve: ő a legjobb linebackerünk 😊atapapa
Egyébként amíg GW értelmes playeket hívott, én nagyon elégedett voltam a secondaryvel, szerintem összeállt, és van passrush is, ami szintén nem baj. DL nekem kicsit csalódás, de mondjuk a Falcons OL és Turner nagyon jó, így nem tudok különösebben haragudni rájuk, korábban azért Bluntot is megfogta ez az OL, a Jags sem futkosott olyan vígan, mint ahogy szoktak. A következő nagy kihívás majd Best lesz.Gyurma Pappa
Újranéztem a meccset, azaz konkrétan az utolsó negyed felétől, csak hogy szidhassam Williams-t 😊
1:55-nél kezdődik a Falcons egalizáló drive-ja a saját hatosuktól. 4 receiverrel álltak fel.
na vajon mi a gond a képpel?
bizony
ezt a ziccert még Ryan is kihasználta
kaptunk is belőle 23 yardot. Mondjuk szvsz Vilma ezt talán nem bambulta volna be és vagy változtat a felálláson vagy maga ment volna át a másik oldalra.
több mint 13 éve
Ja, és Shanle csinál INT-et 😀ha arról lennék híres, hogy Harpert védem, akkor erre azt mondanám, hogy ezért nem lett belőle WRaz NFC-ben a DB-k közül neki van a legtöbb szerelése. A 6,5 sack meg... 8 az NFL-rekord safetytől, még 2005-ből (Adrian Wilson)atapapaETTŐL MÉG ELKAPHATNÁ A LABDÁT AMIT A KEZÉBE DOBNAK! 😀Gyurma Pappa
Így csak annyit mondok, amit néha kint is hangoztatnak vele kapcsolatban, félig viccesen, de az erényeit valamennyire elismerve: ő a legjobb linebackerünk 😊atapapa
Egyébként amíg GW értelmes playeket hívott, én nagyon elégedett voltam a secondaryvel, szerintem összeállt, és van passrush is, ami szintén nem baj. DL nekem kicsit csalódás, de mondjuk a Falcons OL és Turner nagyon jó, így nem tudok különösebben haragudni rájuk, korábban azért Bluntot is megfogta ez az OL, a Jags sem futkosott olyan vígan, mint ahogy szoktak. A következő nagy kihívás majd Best lesz.
több mint 13 éve
ha arról lennék híres, hogy Harpert védem, akkor erre azt mondanám, hogy ezért nem lett belőle WRETTŐL MÉG ELKAPHATNÁ A LABDÁT AMIT A KEZÉBE DOBNAK! 😀Gyurma PappaNa, ő lett az NFC Defensive Player of the Week... 😀 Idén másodszor.az NFC-ben a DB-k közül neki van a legtöbb szerelése. A 6,5 sack meg... 8 az NFL-rekord safetytől, még 2005-ből (Adrian Wilson)atapapa
Konkrétan már ugrottam föl, azt hittem, megvan a meccs abban a pillanatban... Hát, nem. :/ 😊csabi19
Így csak annyit mondok, amit néha kint is hangoztatnak vele kapcsolatban, félig viccesen, de az erényeit valamennyire elismerve: ő a legjobb linebackerünk 😊
több mint 13 éve
ETTŐL MÉG ELKAPHATNÁ A LABDÁT AMIT A KEZÉBE DOBNAK! 😀az NFC-ben a DB-k közül neki van a legtöbb szerelése. A 6,5 sack meg... 8 az NFL-rekord safetytől, még 2005-ből (Adrian Wilson)atapapaHarper ennyi pénzért, DB-ként, igazán megtanulhatná elkapni a kezébe dobott labdát :mad:Gyurma PappaNa, ő lett az NFC Defensive Player of the Week... 😀 Idén másodszor.
Konkrétan már ugrottam föl, azt hittem, megvan a meccs abban a pillanatban... Hát, nem. :/ 😊csabi19
több mint 13 éve
az NFC-ben a DB-k közül neki van a legtöbb szerelése. A 6,5 sack meg... 8 az NFL-rekord safetytől, még 2005-ből (Adrian Wilson)Harper ennyi pénzért, DB-ként, igazán megtanulhatná elkapni a kezébe dobott labdát :mad:Gyurma PappaNa, ő lett az NFC Defensive Player of the Week... 😀 Idén másodszor.
több mint 13 éve
Harper ennyi pénzért, DB-ként, igazán megtanulhatná elkapni a kezébe dobott labdát :mad:Gyurma PappaNa, ő lett az NFC Defensive Player of the Week... 😀 Idén másodszor.
Konkrétan már ugrottam föl, azt hittem, megvan a meccs abban a pillanatban... Hát, nem. :/ 😊
több mint 13 éve
Harper ennyi pénzért, DB-ként, igazán megtanulhatná elkapni a kezébe dobott labdát :mad:
több mint 13 éve
kiváltképp, hogy boshernál szarabb punter nem sok van a ligában, ha van egyáltalán... amúgy az elmúlt 4 évben hirtelen nem is jut más ekkora állatság eszembe smith részéről, mint ez a bizonyos play hívás ill. az onside kick. 4 év alatt azért ez nem rossz átlag, még akkor sem ha most a meccs múlott vszínű rajta...peachBiztos nem tett jót neki, hogy SP a másik oldalról osztotta egész meccsen 😀
Bár ők elvileg nincsenek rosszban. Vagy az Fox volt?
több mint 13 éve
a profootballfocus hétről hétre csinál egy rövid összegzést minden meccsről, a tegnapiról alkotott beszámolójuk még jobban alátámasztja, hogy Willaims mennyire elkúrta a rendes játékidő utolsó hét percét a prevent D-vel. Egyébként ők hétről hétre szétfikázzák az LB-sort, mondjuk igazuk is van, egy sérült Vilmával/Vilma nélkül jelenleg a D leggyengébb csapatrészét alkotják, de a tegnapi minden határon túl megy: New Orleans Saints linebackers yielded 262 yards in coverage in this game; by comparison their defensive backs gave up only 89 yards.
több mint 13 éve
kiváltképp, hogy boshernál szarabb punter nem sok van a ligában, ha van egyáltalán... amúgy az elmúlt 4 évben hirtelen nem is jut más ekkora állatság eszembe smith részéről, mint ez a bizonyos play hívás ill. az onside kick. 4 év alatt azért ez nem rossz átlag, még akkor sem ha most a meccs múlott vszínű rajta...egyébként úgy érzem h amit tavaly a sors adott nekünk a hartley féle fg-vel azt most visszavette a ti javatokra... mondjuk ezt a 4&inches féle turner futást amíg élek nem veszi be a belem. 😀ugyanez volt az érzésem nekem is, mondjuk a meccsen Smith kétszer is elvesztette a fejét, az onside kick sem volt éppen okos megoldás...Gyurma Pappa
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
egyébként úgy érzem h amit tavaly a sors adott nekünk a hartley féle fg-vel azt most visszavette a ti javatokra... mondjuk ezt a 4&inches féle turner futást amíg élek nem veszi be a belem. 😀ugyanez volt az érzésem nekem is, mondjuk a meccsen Smith kétszer is elvesztette a fejét, az onside kick sem volt éppen okos megoldás...
peach
több mint 13 éve
Megfogadtam: nem fogok bírózni, de egyszerűen nem bírom ki. Tévedtek a mi javunkra is (asszem), de ez nem nyugtat meg. White-ra mehetett volna még egy-két zászló nyugodtan, világ parasztja. Smitty legalább csak pályán kívül bunkó, ez a sötét idióta ott is. Harperrel szépen összeillenek, róla sincs sokkal jobb véleményem btw.Gyurma Papparoddy egy szimpatikus fair play játékos 😀 amúgy el kell ismerni, hogy voltak bírói hülyeségek mind2 oldalnak, de az a holding ami után puntolnotok kellett zseniális volt. és még mondja vki h csak soccerben van műesés... lehet grimes meghonosította ezzel ezt a fogalmat az NFL-ben 😂
egyébként úgy érzem h amit tavaly a sors adott nekünk a hartley féle fg-vel azt most visszavette a ti javatokra... mondjuk ezt a 4&inches féle turner futást amíg élek nem veszi be a belem. 😀
a lényeg h jó meccs volt , grat nektek, remélem a visszavágó is hasonlóan izgis lesz...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
- Payton alatt 17-0-val állunk, ha nem adjuk el a labdát egyszer sem atapapa
Nem is gondoltam volna, óriási teljesítmény!!!! Csak így tovább.
Shanle vak tyúk is talál szemet alapon leszedett egy White-dropot atapapaEz nagyon nagy!!!!!!!!! 😀 😀 😀 Ez volt a 3. IC-je ugye? Asszem az első kettő a SB idényben volt. ( Hirtelen fejből )