NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Aki tegnap délután kihagyta az ESPN "visszaszámlálását", az most bepótolhatja a Jimmyről szóló részt. Ajánlott közben hagymát pucolni, hogy lehessen mire fogni
http://espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/26606/video-jimmy-grahams-unlikely-path
több mint 13 éve
Igazából túlteljesítettük a kötelezőt, hosszútávú következtetések nem lehet levonni ebből a meccsből, igazából szép volt-jó volt, gyakorlatilag a 4. negyedben már aludtam. Sajnáltam az Indy-t, főleg, hogy a NBC rendezői-operatőrei még mutogatták is a játékosok arcát, ennél azért jobb játékosok ezek a fiúk (csöndben jelzem, hogy a védelem annyira gyenge, hogy lehet Manninggel is szívnának, persze nem ennyire, de képtelen volt bármekkora ellenállást kifejteni ez az egység).aA Rams ellen is nyernünk kell, papíron (főleg Bradford nélkül), nem lehetnek ellenfelek. Azért két nagyon fontos győzelem ez, ideiglenesen 2 meccs előnybe kerülhetünk a TB és ATL előtt, akik bye weeken lesznek. Két hét múlva a TB fogadjuk a Dome-ban, nem mondom, hogy minden izgalom nélkül tekintek arra a meccsre, ráadásul úgy, hogy utána megyünk a Georgia Dome-ba. E két meccs miatt is jó lenne még a jövő heti győzelem, mert ha nyerni tudunk a TB ellen itthon két hét múlva, akkor ha ki is kapunk Atlantában, akkor is előnyben jöhetünk vissza a bye weekről. Ha kikapunk a TB-től, akkor nagy matekolás már a bye weekünk előtt elkezdődhet... Szar lenne megint azon aggódni, hogy vajon nyer-e vagy kikap xy, mert hiába nyerünk, akkor is másoktól függünk...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Azt viszont sajnálom, hogy Daniel nem passzolt egyszer se.... 😕krixtoferSzegénykék 😕
Azért remélem, aludni tudtok még 😛
több mint 13 éve
Azt viszont sajnálom, hogy Daniel nem passzolt egyszer se.... 😕
több mint 13 éve
Mondanám hogy sajnálom az Indit, ha az NFL-rekordlistáin egy csomó helyen nem mi lennénk a negatív oldalon még ma is :rolleyes: Valamit át kell menteni ebből a formából jövőhétre, papíron a Rams se sokkal keményebb falat.
több mint 13 éve
Olléé! Álomjáték! Látványos! Mi kell még??Öröm volt nézni és én még akarom is ugyanezt a látványt jó pár évig bámulni! 😊 Nem álom!!! 😀
WHOOOOO DDAAAATTT?!!! GOOO SAINTS!
több mint 13 éve
Brees 31/35 325y 5 TD Ez legalább akkora dolog, mint a győzelem aránya. Gratulálok!A Colts nem volt ellenfél, egy percig nem volt esélyük.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Illene megverni az Indianapolis-t ma! Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek a Szentek a sereghajtó ellen. Remélem sima hazai győzelem! 😀bfrenkbwinen nyolcas oddsra adják a Colts győzelmét... ilyenkor szoktunk kikapni és teszek zsebre nagy pénzt :/
Az Indi védelme a második legjobb passer ratinget engedi idén. akár bízhatnánk is ebben, de a Tampa D is csak két int-t szedett le az előző vasárnapig
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Illene megverni az Indianapolis-t ma! Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek a Szentek a sereghajtó ellen. Remélem sima hazai győzelem! 😀
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hála Istennek nem fizettük meg nyáron. A beképzelt, hihetetlenül szakértő chicagoi újságírók persze verték a mellüket, hogy leader, meg OL vezér, meg a legfontosabb láncszem. 😂 😂Mondom én hogy rosszul állt Kreutz szénája és csak színészkedik az egész csapat, hogy mennyire meglepett mindenkit a "döntése" és milyen szomorúak: Kreutz fel lett kínálva cserére még néhány nappal ezelőtt, de egy csapatnak se kellett....atapapaSzvsz az meglepő h vki még igényt tartott rá az idény előtt.empty taxi
2 éven át rossz volt, nem is értettem, hogy miért kellett ide. OK, tanítani a fiatalt, de annyira visszaesett a teljesítménye, hogy a liga legrosszabb centerei közé süllyedt. LEgalább a pénzt nem viszi 😀.
több mint 13 éve
Mondom én hogy rosszul állt Kreutz szénája és csak színészkedik az egész csapat, hogy mennyire meglepett mindenkit a "döntése" és milyen szomorúak: Kreutz fel lett kínálva cserére még néhány nappal ezelőtt, de egy csapatnak se kellett....atapapaSzvsz az meglepő h vki még igényt tartott rá az idény előtt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mondom én hogy rosszul állt Kreutz szénája és csak színészkedik az egész csapat, hogy mennyire meglepett mindenkit a "döntése" és milyen szomorúak: Kreutz fel lett kínálva cserére még néhány nappal ezelőtt, de egy csapatnak se kellett....
több mint 13 éve
Közben érdekes statot olvastam: az elmúlt 21 évben "110 csapat" volt az NFL-ben, amely egymást követő 3 meccsen idegenben játszott, és ebből a 110-ből összesen 9 tudta mind a hármat megnyerni...Ezt a három meccset kihasználta a Superdome, pardon, a Mercedes Benz Superdome
és egy király fényrendszert szereltek köré, rakás ledizzóval. Gondolom vasárnap éjjel rögtön ki is használja az NBC és sok mozgóképet látunk erről
A Saints facebook oldalán is látható pár további fotó belülről és kívülről
több mint 13 éve
jó látni téged, pont mostanában akartam beírni, hogy merre lehetsz 😊Teszek rá, örülök neki, hogy lelépett 😀
Amikor először olvastam a hírt, begurultam és reménykedni kezdtem, hogy mi rúgtuk ki és nem ilyen rohadék, és csak a múltjára tekintettel adtunk neki lehetőséget a tisztes lelépésre. Azért az O egyik csapatkapitányáról beszélünk.
Vannak pletykák arról, hogy az edzői karral akadtak elég komoly összetűzései a héten...atapapa
több mint 13 éve
jó látni téged, pont mostanában akartam beírni, hogy merre lehetsz 😊 Amikor először olvastam a hírt, begurultam és reménykedni kezdtem, hogy mi rúgtuk ki és nem ilyen rohadék, és csak a múltjára tekintettel adtunk neki lehetőséget a tisztes lelépésre. Azért az O egyik csapatkapitányáról beszélünk.
Vannak pletykák arról, hogy az edzői karral akadtak elég komoly összetűzései a héten...
több mint 13 éve
https://twitter.com/#!/miketripletttp/statuses/127410303997718528#Saints center Olin Kreutz is leaving team because he no longer feels passion and doesn't want to just collect paycheck, according to agent.
De la Puenta kezdő, a kérdés az, Tennantre a hosszútávú csere szerepe vár?
több mint 13 éve
elég szarul fest a mai edzést követő jelentésA "szokásosokon" kívül nem edzett: Vilma, Ellis és Jimmy sem :mad: Utóbbi tegnap még edzett, de fájni kezdett a bokája.
Payton tegnap ugye DNP volt, ma már limited 😛
Payton said he was there for walk through at practice, stayed back from individual & stretch periods and came back for team drills
több mint 13 éve
Nem. 😊Miért, IR-re kell tenni fantasy-ben? 😊somoskovigHa lehet is tudni, még nem olvastam róla semmit. Eddig annyi hír volt róla, hogy tegnap jött ki a kórházból, de az edzésre nem ment el. Az OC-n keresztül azért kiadta az ukázokat.atapapaAham, köszi! Olvastam ilyet is - olyat is, de még konkrétumot nem.
Ha olvastok vmit róla, tegyétek már meg h berakjátok ide. Köszönöm! 😊Danna
Van szombatra elvileg beidőzítve egy NFL facebook bejegyzés ezzel kapcsolatban, de ha mégsem lesz fent, akkor nyilván kitörlöm, vagy átfogalmazom. Próbálom én is figyelni a híreket...
több mint 13 éve
Miért, IR-re kell tenni fantasy-ben? 😊Ha lehet is tudni, még nem olvastam róla semmit. Eddig annyi hír volt róla, hogy tegnap jött ki a kórházból, de az edzésre nem ment el. Az OC-n keresztül azért kiadta az ukázokat.atapapaAham, köszi! Olvastam ilyet is - olyat is, de még konkrétumot nem.
Ha olvastok vmit róla, tegyétek már meg h berakjátok ide. Köszönöm! 😊Danna
több mint 13 éve
Ha lehet is tudni, még nem olvastam róla semmit. Eddig annyi hír volt róla, hogy tegnap jött ki a kórházból, de az edzésre nem ment el. Az OC-n keresztül azért kiadta az ukázokat.atapapaAham, köszi! Olvastam ilyet is - olyat is, de még konkrétumot nem.
Ha olvastok vmit róla, tegyétek már meg h berakjátok ide. Köszönöm! 😊
több mint 13 éve
Ha lehet is tudni, még nem olvastam róla semmit. Eddig annyi hír volt róla, hogy tegnap jött ki a kórházból, de az edzésre nem ment el. Az OC-n keresztül azért kiadta az ukázokat.
több mint 13 éve
Srácok, azt lehet már tudni, hogy Payton hétvégén a toronyban, vagy a oldalvonalnál lesz?
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Favre 25. mérkőzésen keresztül volt otthon veretlen, Brady már 31. összecsapás óta, de ez csak az alapszakasz sajna. + Bradynek volt egy IR is ugye, Cassellel meg kaptunk ki, azóta 19-szer nyertünk. Jó lenne már a rájátszásban is gyűjtögetni ismét a W-ket 😊
több mint 13 éve
először is jussunk el a rájátszásba 😊Jimmy a második TE az NFL történetében Gonzalez után, aki sorban 4 meccsen elkapott legalább 100 yardot.Kár, hogy a rájátszásban nem biztos, hogy olyan gyakran lesztek fedett stadionban 😊Wyatt
Szerzett/eladott labdában a 30. helyen, a red zone O-ban a 23. a red zone D-ben a 30. helyen állunk a ligában...
Közben "félszemmel" Brees passzolt yardjait is figyelem hétről hétre (ugye a meccsen is szó volt arról, hogy ő lett az első QB az NFL történetében, aki sorban 4 meccsen is 350 yardig jutott), feljött Brady nyakára, csak 11 yarddal van lemaradva, ilyen tempóban természetesen Marino rekordja nagy veszélyben forog.
Ebben a Brees-Brady(Rogers) különversenyben Brees mellett szól, hogy a Pats idén a maradék összes meccsét nyitott pályán játssza, a Packers két meccs kivételével szintén szabadtérre szorul (mondjuk nekik ebből egy Kaliforniában lesz).
Nekünk viszont a hátralévő 10 meccsből csak EGY nem lesz fedett pályán, Brees a szélcsendes melegben dobálhat majd ezerrel.
Amikor 5000 yard fölé jutott 2008-ban, a szezon második felében háromszor is játszottunk szabadtéren, Kansasben hideg volt (260 yard), Tampában esett (296 yard), Chicagóban fagyok voltak (230 yard). Fedett pályán viszont minden meccsén 300 yard fölé ment akkor. Azaz ha "csak" 300 yardot átlagol a továbbiakban, akkor kb. 5150 yarddal finisel...atapapa
Másodszor igen, ami Bradynek vagy Rodgersnek ebből a szempontból hátrány most, az összességében előny a csapatnak. Ha jól tudom a hazai pályán elért veretlenségi sorozatot a Pats tartja, és pont a Green Bay ilyen jellegű rekordját döntötték meg korábban.
Két, novembertől nem éppen meleg stadion házigazdái.