New Orleans Saints
44 feliratkozó
több mint 13 éve
Brees beelőzte a HoF Jim Kellyt a karrier alatti összes passzolt yardban, és már csak 15 irányító van előtte, köztük 3 aktív. közvetlenül McNabb előzi meg, bő 500 yarddal. A 14. Boomer Esiason is befogható idén, kb. 2000 yard kell hozzá. atapapaHát az első az kb még két meccs, a második meg mondjuk 7-8, szal ez elég simának tűnik 😊

több mint 13 éve
elírták 😊A hivatalos adat szerint 74.289-en skandálták a Who Dat-et !!! 😊 😀krixtofermennyi néző volt?73000, kb. 3000-rel nőtt most az eladható jegyek számaatapapa
Kájzerszóze
A hetvennégyezres adat a valaha volt legtöbb néző New Orleans-ban Saints-meccsen, de nem tegnap, hanem még a Superdome megnyitása előtt a Tulane Stadiumban.
Tegnap 73019 nézőt jegyeztek fel.
más
Brees beelőzte a HoF Jim Kellyt a karrier alatti összes passzolt yardban, és már csak 15 irányító van előtte, köztük 3 aktív. közvetlenül McNabb előzi meg, bő 500 yarddal. A 14. Boomer Esiason is befogható idén, kb. 2000 yard kell hozzá.
Chicago was the only NFC team Saints coach Sean Payton had not beaten since becoming New Orleans' coach in 2006.
Drew Brees has thrown a TD Pass in 29 straight games. His 79-yard TD pass is the 12th 70-yard TD pass of his career, tying Joe Montana's career total. Since the 1970 Merger, only Brett Favre had more TD of that distance.

több mint 13 éve
A hivatalos adat szerint 74.289-en skandálták a Who Dat-et !!! 😊 😀mennyi néző volt?73000, kb. 3000-rel nőtt most az eladható jegyek számaatapapa
Kájzerszóze
több mint 13 éve
mennyi néző volt?73000, kb. 3000-rel nőtt most az eladható jegyek száma
Kájzerszóze

több mint 13 éve
mennyi néző volt?Grat a csapatnak. Reméltem hogy Kátler többet nézi majd a mennyezeti világítást mist az elkapóit. Így is lett.
6 sack, mint a mesében 😀 😀 😀 😀 😀 😀

több mint 13 éve
A Williams-korszak alatt még nem csináltunk egy meccsen 6 sacket, utoljára még 2008-ban toltunk ennyit a SF ellen. Igaz, ebből a meccsből se szabad szvsz sok következtetést levonni a Bears legendásan rossz fala miatt. Az igazi értékmérő a következő hét lesz szvsz. Megdőlt az NFL-es nézőcsúcs a Superdome-ban, köszönhetően a holtszezonbeli átépítéssel keletkezett plusz üléseknek.
Csak két szót üzenek mindenkinek akivel múlt héten itt vitatkoztam: Roman. Harper.deacon75Azért a bekapott TD az ő lelkén is száradt 😉
Nem akarom újramelegíteni a vitát, abban igazad van, hogy arra, amire tegnap is használtuk, Harper a tökéletes safety.
De ha a downfielden kell védekezni, akkor elveszett ember. Ez meglátszott az ezt megelőző két meccsen (amikor rá dobtak, 150 feletti QB-ratinget hozott az irányítónak), de az ezt megelőző Bears elleni meccs is rajta ment el végül, amikor egy fly alatt még az elkapás előtt Hesterbe belekapaszkodott.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja és még annyit, hogy ez van, ha tényleg a saját arculatát próbálja meg a D ráerőltetni az ellenfélre. Way to go.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak két szót üzenek mindenkinek akivel múlt héten itt vitatkoztam: Roman. Harper.
több mint 13 éve
nem tudom mi lehet a gond a védelmünkkel, de kicsit olyan, hogy mindenki nagyot akar játszani és a szép kis alap, favágó melót, a sima szerelést meg nem hajlandók csinálni.2 éve miért szereztünk annyi labdát? Williamsnél alapnak tűnik, hogy először a labdát próbáljuk megszerezni, aztán lesz ami lesz. Lynch futása is erről szólt :/
Kájzerszóze
nem kell akkor nekünk WR? elég ami van?KájzerszózePayton aszonta, hogy nem
Azért a PS-be hoztunk egy nemtudomkit

több mint 13 éve
Moore már mozog edzésen, de még nem 100% hogy játszik. Harper se végzett teljes értékű edzésmunkát. Porter pedig a vádlija miatt egyáltalán nem dolgozott.szép zsozsó....... 😀 😀 😀 😀
Brees ügynöke a jövendőbeli szerződés szerint az első három évben 23 milliót szeretne évente kiharcolni, mi 16-t adnánk, bár arról nem szól a fáma, hogy ez a 16 milliós átlag szintén a legvaskosabb évekre szólna (valszeg nem) vagy a szerződés teljes hosszára átlagolnánk ennyi pénzt.
Valahol a kettő között félúton lesz a reális összeg.atapapa
nem kell akkor nekünk WR? elég ami van?

több mint 13 éve
nem tudom mi lehet a gond a védelmünkkel, de kicsit olyan, hogy mindenki nagyot akar játszani és a szép kis alap, favágó melót, a sima szerelést meg nem hajlandók csinálni.Cutler nem rossz. A screen nyalni fogjuk tuti. Nehéz meccsre számítok, de nem kellene 0-2 vel kezdeni.

több mint 13 éve
Moore már mozog edzésen, de még nem 100% hogy játszik. Harper se végzett teljes értékű edzésmunkát. Porter pedig a vádlija miatt egyáltalán nem dolgozott.Brees ügynöke a jövendőbeli szerződés szerint az első három évben 23 milliót szeretne évente kiharcolni, mi 16-t adnánk, bár arról nem szól a fáma, hogy ez a 16 milliós átlag szintén a legvaskosabb évekre szólna (valszeg nem) vagy a szerződés teljes hosszára átlagolnánk ennyi pénzt.
Valahol a kettő között félúton lesz a reális összeg.

több mint 13 éve
Hát nem 😀Bízok a falunkban (nagyon nem szeretem Ryant, de már tényleg sajnáltam), remélem Kreutz kicsit összeszedi magát a volt csapata ellen. Mondjuk az biztos, hogy lesz screen, bőven 😊Gyurma Pappavalszeg nem így gondoltad, de érdekes adat
Chicago quarterback Jay Cutler completed four screen passes for a league-high 116 yards and a touchdown against the Falcons Sunday. Cutler ranked second in the league in passing yards on screen passes in 2010 and the Saints have allowed a higher percentage of screens to be completed than any other team in the NFL over the past two seasons (90.9).atapapa
De igazából nem tévedtem sokat 😀

több mint 13 éve
Bízok a falunkban (nagyon nem szeretem Ryant, de már tényleg sajnáltam), remélem Kreutz kicsit összeszedi magát a volt csapata ellen. Mondjuk az biztos, hogy lesz screen, bőven 😊Gyurma Pappavalszeg nem így gondoltad, de érdekes adat
Chicago quarterback Jay Cutler completed four screen passes for a league-high 116 yards and a touchdown against the Falcons Sunday. Cutler ranked second in the league in passing yards on screen passes in 2010 and the Saints have allowed a higher percentage of screens to be completed than any other team in the NFL over the past two seasons (90.9).

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minden bizonnyal hiányzik valami. Gyurma PappaPont a Williams féle 43/nickel rush sémák és a front 4 rush.
Ilyen egyszerű szerintem...
több mint 13 éve
Sources reporting 3 teams have contacted WR T.J. Houshmandzadeh Saints, Rams and Texans.szerk: közben Payton masszívan tagadja, hogy kéne nekünk bármilyen WR

több mint 13 éve
na jó, érdekes dolog lesajnálni bármilyen védelmet, miután a héten mi kaptuk a legtöbb pontot,atapapaezt mondom én is
Az is durva, hogy Payton alatt soha nem kaptunk 42 pontot, még Gipsz regnálása idején seNagyon fura, igen. Nem tudom mi történt a védelemben, nem hiszem hogy GW hibája lenne, de valamit tényleg tennie kell. Minden bizonnyal hiányzik valami. A közvetítés közben mondták, hogy Vilma is önmagát hibáztatta, hogy leadership könyveket olvasott stb., szerintem ez is arra utal, hogy bizony inkább lélektani/pszichikai a probléma, mint az, hogy nem jó package-t választ GW...
A csütörtökin kívül kétszer kaptunk 40 gombóc felett 2006 óta: 41-t 2007-ben a Colts elleni szezonnyitón és szintén 41-t a Seahawks ellen télenatapapa

több mint 13 éve
na jó, érdekes dolog lesajnálni bármilyen védelmet, miután a héten mi kaptuk a legtöbb pontot, de mi a bajnokkal játszottunk, a Panthers-t meg az Arizona fogadta. Agresszívek voltak, de ezzel minden jót elmondtam róluk. Ráadásul a legjobb játékosuk is kiesett az évre.Peter King, Stat of the Week
Noted New Orleans defensive coordinator Gregg Williams has to be polishing up his drawing board this morning, figuring out what to draw on it. In the Saints' last two games, the defense has been awful. Against one struggling offensive team (Seattle, in the playoffs last year) and one superior one (Green Bay, on Thursday), here's how the Saints' defense fared in eight quarters combined:
Defensive points allowed: 76
Touchdowns allowed: 10
QB line: 49-of-70 (.700), 7 TD, 1 Int., 122.6 rating
Yards allowed: 814
Az is durva, hogy Payton alatt soha nem kaptunk 42 pontot, még Gipsz regnálása idején se
A csütörtökin kívül kétszer kaptunk 40 gombóc felett 2006 óta: 41-t 2007-ben a Colts elleni szezonnyitón és szintén 41-t a Seahawks ellen télen

több mint 13 éve
Én a CAR és az ATL meccseit néztem. A Panthers védelme elég gáznak tűnt, de az O-ból lehet valami. A Falcons O-fala röhejesnek hatott, bár Ryan jellemzően akkor is checkdownokat dobál, ha 10 másodperce van a zsebben és van mélyen üres ember.Nem volt annyira rossz a Panthers védelme, szerintem az Atlanta misstackle parádéja néhol a miénket is elérte, hacsak nem múlta felül, pedig nagy a kihívás.
A Maci-passrush aggasztóan jó volt, és tudjuk hogy a tampa2 ellen Brees elég gyatra. Pedig sokat adnék azért, hogy végre csapjuk meg őket, tartozunk már nekik néhánnyal.
Ha ne adj' Isten ellenük is koppanunk, akkor simán kinézhet egy 0-3-as start, a HOU is nagy esélyese a divíziójának. Talán a mi sorsolásunk eleje a legnehezebb idén a Ligában.atapapa
Bízok a falunkban (nagyon nem szeretem Ryant, de már tényleg sajnáltam), remélem Kreutz kicsit összeszedi magát a volt csapata ellen. Mondjuk az biztos, hogy lesz screen, bőven 😊

több mint 13 éve
Én a CAR és az ATL meccseit néztem. A Panthers védelme elég gáznak tűnt, de az O-ból lehet valami. A Falcons O-fala röhejesnek hatott, bár Ryan jellemzően akkor is checkdownokat dobál, ha 10 másodperce van a zsebben és van mélyen üres ember. A Maci-passrush aggasztóan jó volt, és tudjuk hogy a tampa2 ellen Brees elég gyatra. Pedig sokat adnék azért, hogy végre csapjuk meg őket, tartozunk már nekik néhánnyal.
Ha ne adj' Isten ellenük is koppanunk, akkor simán kinézhet egy 0-3-as start, a HOU is nagy esélyese a divíziójának. Talán a mi sorsolásunk eleje a legnehezebb idén a Ligában.

több mint 13 éve
Súlyosan behúzta a féket a divíziónkatapapaMindhárom meccset megnéztem. A Panthers volt, akik csapatként mutattak valamit, a TB-nek és a ATL-nak a védelme volt jó (bár a Falcons sec., hasonlóan a miénkhez, nem igazán volt meccsben). Ami a szembetűnő: elfelejtettünk tackle-t adni, csoport szinten...

több mint 13 éve
A GM, Mickey Loomis már cáfolta is a pletykát.NewmanMajd bizonyára az is szóba kerül, hogy Owens milyen remek lenne...
több mint 13 éve
Randy Moss neve felmerült, olyan szinten, hogy megy is látogatóba. http://profootball.scout.com/a.z?s=127&p=9&c=2&cid=1105081&nid=5774620&fhn=1