NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 208 — Egyéb témák lakó
kicsit szigorú vagy
Robit nem vágnám ki, többet hozott a vártnál, igaz, a lécet nagyon alacsonyra tettem. Szerintem fejlődött Williams alatt
Mindjárt összeszedem az idei lejáró szerződéseinketatapapa
az jó! köszi!

egyébként nem tudom, Robi nem 1. körös szinten látszik: tehát cut.

szigorom érthető, a tegnapi betli után a védelmet ütni fogom, keményen. GW szerintem marad... ezek után nem mehet sehova... jóvá kell tennie 😊

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ilyenkor szokás a következő évi ellenfeleket benyomni, íme
Atlanta, Carolina, Tampa Bay,
Otthon: Chicago, Detroit, NYG, Houston, Indianapolis.
Idegenben: Green Bay, Minnesota, St. Louis, Jacksonville, Tennessee.atapapa
szép idény lesz... az a baj, hogy teljesen kiszámíthatatlan az NFL, így nem mondok semmit...

inkább: needek szerintem:
1. LB (szerintem a mostani DL megfelelő lenne egy jobb LB corppal, szvsz inkább veterán LB kellene, draft 2-3. kör max.)
2. RB (összefoltozni PT-t és Ivory-t, illetve cutolni Bush bérét vagy elküldeni és húzni egy 2. vagy 3. körös RB-t... tököm ki van a kivénhedt, középszar RB-ktől)
3. OT (Stinch nyugdíj, Bushrod... ehh... első kör, draft! nem kell trade, fiatal OT kell, akire lehet építeni)
4. DL (soha nem árt)
5. FS (Sharper, köszi, <3, de elég volt)
6. CB (PatRob cut, megbízható, veterán 3-4. CB... ha Gay 100%-on vissza tud térni, akkor is kell)
7. QB (nem tudom, hogy Daniel mit ér, lesz-e vele valami, project QB ő, vagy mi? kellene egy project QB, korai draftot csak valami különösen jó stealre áldoznék, de akárhogy számolom, Daniel 5-6. éve lesz padozva, mire Brees visszavonul, és akkor már ő sem lesz fiatal... meg egy csere QB nem nyugtat meg... :\)Gyurma Pappa
kicsit szigorú vagy
Robit nem vágnám ki, többet hozott a vártnál, igaz, a lécet nagyon alacsonyra tettem. Szerintem fejlődött Williams alatt
Mindjárt összeszedem az idei lejáró szerződéseinket

több mint 13 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Na a következő hozzászólásom visszafogott lesz megígérem.errorlacy6
Ami nem megy, ne erőltesd cimbora. Setét Lajos vagy te.
több mint 13 éve
Idegenben: Green Bay, Minnesota, St. Louis, Jacksonville, Tennessee.atapapa
szép idény lesz... az a baj, hogy teljesen kiszámíthatatlan az NFL, így nem mondok semmit...

inkább: needek szerintem:
1. LB (szerintem a mostani DL megfelelő lenne egy jobb LB corppal, szvsz inkább veterán LB kellene, draft 2-3. kör max.)
2. RB (összefoltozni PT-t és Ivory-t, illetve cutolni Bush bérét vagy elküldeni és húzni egy 2. vagy 3. körös RB-t... tököm ki van a kivénhedt, középszar RB-ktől)
3. OT (Stinch nyugdíj, Bushrod... ehh... első kör, draft! nem kell trade, fiatal OT kell, akire lehet építeni)
4. DL (soha nem árt)
5. FS (Sharper, köszi, <3, de elég volt)
6. CB (PatRob cut, megbízható, veterán 3-4. CB... ha Gay 100%-on vissza tud térni, akkor is kell)
7. QB (nem tudom, hogy Daniel mit ér, lesz-e vele valami, project QB ő, vagy mi? kellene egy project QB, korai draftot csak valami különösen jó stealre áldoznék, de akárhogy számolom, Daniel 5-6. éve lesz padozva, mire Brees visszavonul, és akkor már ő sem lesz fiatal... meg egy csere QB nem nyugtat meg... :\)

több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Látom a "foglalkozás elérte célját".
Nem marlak tovább benneteket nyugodjatok meg, tudom szarul esik ez a vereség nektek.
Ha mi is kikapunk gyertek át a "kedvenc" topikba és osszátok a hozzászólásaimat ezerrel és akkor kvittek vagyunk. (De csak az én hozzászólásaimat ér, másokat nem bántunk)!

Go Falcons!errorlacy6
.

mondjuk azt a logikát nem értem, hogy miért azért utáltok, mert tavaly (megérdemelten) megnyertük a SB-t...Gyurma Pappa
irigység ?

@KJuraszik
több mint 13 éve
Nem marlak tovább benneteket nyugodjatok meg, tudom szarul esik ez a vereség nektek.
Ha mi is kikapunk gyertek át a "kedvenc" topikba és osszátok a hozzászólásaimat ezerrel és akkor kvittek vagyunk. (De csak az én hozzászólásaimat ér, másokat nem bántunk)!

Go Falcons!errorlacy6
igazából ez jellemzően nekem nem jutott volna eszembe... bármennyire is nem szeretem a Falconst... sőt a Cowboys-t, a Giants-et, a Steelers-t, a Colts-ot, a Pats-et, Chargers-t, a Chiefs-et... még sem megyek örömködni, hogy háhá: kikaptatok nagyképű faszok... elárulom: ha kikaptok nálatok sem fogok örömködni...

mondjuk azt a logikát nem értem, hogy miért azért utáltok, mert tavaly (megérdemelten) megnyertük a SB-t...

több mint 13 éve
Idegenben: Green Bay, Minnesota, St. Louis, Jacksonville, Tennessee.

több mint 13 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan

Go Falcons!
több mint 13 éve
Ha egy-egy csapatot a magyar fanok alapján kellene megítélnem, most a Falcons ellen drukkolnék 😊undisputedly
Azt én nem tenném a helyedben. Ne általánosíts, azért mert valaki nem tud szebben fogalmazni. Most legyen lényegtelen, h például én sem igen csipázom a Szenteket (a tavalyi SB után különösen), mégsem küldök el minden Saints-est a náthába, vagy legalábis nem így.berger90
Ezek csak a tények...
Egyébként amúgy sem szurkoltatok volna a Falconsnak ezt már korábban kijelentettétek úgyhogy ezzel nem vesztettünk semmit.
Na a következő hozzászólásom visszafogott lesz megígérem.errorlacy6
pont én akár még szurkoltam is volna nektek.
Speciel egy ilyen szurkolós-fórumos közegben, ahol viszonylag tisztelettel bánnak egymással a userek, szerintem az egyik legnagyobb hülyeség vereség után a rivális topicjában hergelni, akár jogos az, akár nem.
Persze ez csak privát vélemény, de jó lenne ha ezt most itt lezárnánk.

több mint 13 éve
???

Kicsit elbíztátok magatokat. " Ki a kicsit nem becsüli a ..... ......!"
Mindenki az SB-ről papolt egy 7-9-es számításba sem véve, "NFC döntő GB ellen W aztán SB NE W és mi vagyunk a királyok. Hát ezt benyaltátok és szerintem ez nem csak az én véleményem lesz, hogy meg is érdemelte az NO ezt a pofont.... 😂 😂 😂errorlacy6
Szerintem itt a fórumon senki nem gondolta, maximum remélte, hogy könnyű meccs lesz. Viszont az irigység látom megmaradt benned tavalyról...hayden
Hát ha egyszer irigylem tőletek a D folyamatos jó teljesítményét.
több mint 13 éve
legszebb öröm káröröm. ezért drukkolok majd kivételesen NFC South-csapat ellen

szerintem a Seattle-topicban legalább ugyanannyiszor leírták, hogy megvernek majd minket, mint itt a NO-szurkolók és legalább ugyanolyan arányban fogalmaztunk meg kételyeket isatapapa
Ha egy-egy csapatot a magyar fanok alapján kellene megítélnem, most a Falcons ellen drukkolnék 😊undisputedly
Azt én nem tenném a helyedben. Ne általánosíts, azért mert valaki nem tud szebben fogalmazni. Most legyen lényegtelen, h például én sem igen csipázom a Szenteket (a tavalyi SB után különösen), mégsem küldök el minden Saints-est a náthába, vagy legalábis nem így.berger90
Ezek csak a tények...
Egyébként amúgy sem szurkoltatok volna a Falconsnak ezt már korábban kijelentettétek úgyhogy ezzel nem vesztettünk semmit.
Na a következő hozzászólásom visszafogott lesz megígérem.
több mint 13 éve
???

Mindenki az SB-ről papolt egy 7-9-es számításba sem véve, "NFC döntő GB ellen W aztán SB NE W és mi vagyunk a királyok. Hát ezt benyaltátok és szerintem ez nem csak az én véleményem lesz, hogy meg is érdemelte az NO ezt a pofont.... 😂 😂 😂errorlacy6
trolloskodni jó?

alapvetően ha jövő héten kikaptok valakitől, akkor mi is menjünk trolloskodni? barátom, olvass már bele a saját topikodba, ahol jómagam írta, hogy a sérülések miatt, bárminek örülök... hol volt nagyképű a Saints egyszer is ember? az egyik leglesajnáltabb franchise ever... tavaly gyakorlatilag underdogként kezelt minket a média seed#1-nal az egész rájátszásban... idén egy gyakorlatilag az idényt a kezdői felével befejező csapat jutott 12-4-gyel a rájátszásba, ahol belenézett a egy trapgame-be...

a faszomért kell ez, jó nagy idióta vagy... épp készültem mondani, hogy megerőltetem magam, és drukkolok a Falconsnak, hogy megint South-os csapat menjem a SB-ra, de ezek után megint rájöttem, hogy mi a fő bajom... nem tudom, amikor a Cards kipofozta a rájátszásból 2 éve a Falcons az első körben rosszabb eredménnyel, hányan mentünk oda trolloskodni... baromarcú idióta vagy...

több mint 13 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
???

szerintem a Seattle-topicban legalább ugyanannyiszor leírták, hogy megvernek majd minket, mint itt a NO-szurkolók és legalább ugyanolyan arányban fogalmaztunk meg kételyeket isatapapa
Azt én nem tenném a helyedben. Ne általánosíts, azért mert valaki nem tud szebben fogalmazni. Most legyen lényegtelen, h például én sem igen csipázom a Szenteket (a tavalyi SB után különösen), mégsem küldök el minden Saints-est a náthába, vagy legalábis nem így.

Mindig jövőre
több mint 13 éve
hayden New Orleans Saints 124
???

Szerintem itt a fórumon senki nem gondolta, maximum remélte, hogy könnyű meccs lesz. Viszont az irigység látom megmaradt benned tavalyról...
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 098 — SuperBowl Champions 2013/2014
???

Ha egy-egy csapatot a magyar fanok alapján kellene megítélnem, most a Falcons ellen drukkolnék 😊
több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
???

Feltétlen szükséges volt ezt megosztanod velünk? :mad:
több mint 13 éve
???

legszebb öröm a káröröm. ezért drukkolok majd kivételesen NFC South-csapat ellen

szerintem a Seattle-topicban legalább ugyanannyiszor leírták, hogy megvernek majd minket, mint itt a NO-szurkolók és legalább ugyanolyan arányban fogalmaztunk meg kételyeket is

több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
JJ-re szerintem nem panaszkodhattok most, amit tudott ő megtett...szépen futkosott, nem volt vele szerintem gond, nem sok ilyen meccset hozott a Seahawksban anno....a védelmetek volt gyengébb a vártnál, ezen ment el a dolog, illetve azon, hogy a játékosok szinte semennyire sem voltak feltüzelve...mintha csak az egyik csapat tudta volna, hogy ez már élet-halál meccs...

@KJuraszik
több mint 13 éve
???

Mindenki az SB-ről papolt egy 7-9-es számításba sem véve, "NFC döntő GB ellen W aztán SB NE W és mi vagyunk a királyok. Hát ezt benyaltátok és szerintem ez nem csak az én véleményem lesz, hogy meg is érdemelte az NO ezt a pofont.... 😂 😂 😂
több mint 13 éve
még annyi: JJ-t a 4&inches miatt hibáztassuk, ha valamiért akarjuk, ott ment el igazából a meccs... mondjuk az jól mutatja az egész mérkőzést:
- lerakják, lemérik, a kisujjam sem fér oda
- SP - Brees nem tudja eldönteni, hogy mi legyen, nincs idő Brees egyik legjobb fegyverére a hard countra
- JJ elesik a saját falemberében

ennyi. nincs semmi nagy gond itt, jövőre megint lesz év... még egy mondat: jövőre ne gondoljátok, hogy ennyire szárnyaló lesz a NFC South, nem a Westtel játszunk, és így azért lesz küzdés, rendesen...

ja, ata grat a pénzhez 😛 vegyél belőle mezt, hogy kompenzálj 😊

több mint 13 éve
mindenk azt mondta hogy a Saints az esélyes ,és erre még a meccs (leg)eleje rá is segített ,
így utána talán már tényleg elhihették hogy megvan , és a Hawks javulás után már nem bírtak visszapörögni...yooker
10-0-nál az első negyedben, ez nem gyakori, és itt sem volt ez.

Mondom mégegyszer:
1. rossz D gameplan (GW a Dome-beli gp-t erőltette, ami sajnos rossz döntés volt... a szokásos agresszív játék kellett volna, szorosan álló CB-kkel, sok blitzzel... de utólag könnyen vagyok okos...)
2. egyéni betllik (a sec. az elmúlt két év legrosszabb meccsét hozta, ideértve az idei Browns ellenit is)
3. a O sérülései, hibái (talán csak Moore volt az egyetlen, aki a falon kívül idén nem szenvedett kisebb-nagyobb sérüléssel, mondjuk ő tavaly letudta ezt... meg Evans-re nem emlékszem most)
4. a motiváció hiánya az elejétől érezhető volt... az, hogy a liga egyik legjobb, legpontosabb, legfelkészültebb irányítója rutinból lehoz 3,5 TD-t, nem meglepő... ettől független nem volt lelkes a csapat...

a "szakértői" cinkeket hallgatni rossz lesz jövő évig, de annyira nem érdekel... ezek a fiúk hozták el a SB-t nekünk, és ha megnézem a Porter INT-et minden alkalommal könnybe lábad a szemem 😊

jövőre is lesz év... ezek után szerintem GW marad, még 2 max. 3 jó évet látok Brees-ban (ő sem lesz megint 25), illetve a csapatban, utána megint nehéz időszak jön... az idei és a tavalyi év alapján jósolok most még egy SB a következő 3 évben, illetve úgy mondom, hogy egy SB esélyes évet, aztán meglátjuk...

ja: tippjáték végeredmény ma este 😊

(számomra nem nagy meglepetésre az Indy is kiesett... úgyhogy marad a tendencia, amit csak a Pats tudott nem teljesíteni, hogy az előző évi SB csapatok nem mennek a SB-re)

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
mindenk azt mondta hogy a Saints az esélyes ,és erre még a meccs (leg)eleje rá is segített ,
így utána talán már tényleg elhihették hogy megvan , és a Hawks javulás után már nem bírtak visszapörögni...
több mint 13 éve
JJ hozta azt, ami tőle várható volt (ez ugye nem sok, de a szintjén elég).
De ha lett volna használható futójátékunk, akkor valszeg nem szorulunk 3 FG-re a SEA 10 yardosán belül és Brees nem hatvanszor passzol.
Én az idei szezon után Bush-t mindenképpen kirúgnám vagy legalább harmadolnám a fizetését.atapapa
Bush? Az mellett, h egy TD-t biztos h buktunk miatta, nam sokat tett a játékért...ez főleg akkor gáz amikor nagyon kellett volna a játéka. Kizárt h báki elvinné ennyi pénzért, de ezzel ő is tisztában van. lassan annak kell örülnie h pályára léphet 😕
több mint 13 éve
Ja, tényleg... Eredménykövetőt nem olvastam, nem akarok semmit ismételni, de azért mondom...:
Nem elég, hogy a meccs előtt se volt futónk, csak Bush, Jones meg Wynn, két előbbi le is sérült az utolsó negyedben... Föl is tűnt persze, hogy Evans van a pályán, meg Wynn volt bent a kétpontosnál... De basszus, 1 (!!!) futónk volt az utolsó negyedben, aki alapból nem jó, sőt... Érthető a vereség.csabi19
Ez nem a futók hiányán, és az O-n múlott!!! A második félidőben mi mentünk az eredmény után! 36 pontot hozott az O! Mr Július 2 TD és 120 yard (+ fumbli, de abból nem lett komolyabb gond), Brees 404 yard 2 TD...ez kevés??? Az lett, de ki gondolta volna?clbass
Nem azt mondom. A defensen ment el a nagy része...
Julius meg... Jó, persze, nem volt rossz... De azért ne mondjuk már azt, hogy Ivory és/vagy PT-vel ez nem lett más. Átlaga már eleve nem túl csodás.
A védelem egyértelműen gáz volt. Tudom. Láttam. Szerintem ez most az edzők meccse volt. Caroll nyert. Ennyi. Az offense kiismerhető (részben vagy egészben a (jó) futók hiánya miatt...), a védelem lazán verhető volt.
Nem kötekedni akarok, de azt tényleg felejtsük el, hogy Julius jó volt. Nem volt rossz, de jó sem...csabi19
Én se szeretnék a legkevésbé se kötekedni (nem a mi műfajunk), de most egy seahawks ellen ténlyeg az 50. pontot hiányoljuk? 😉 alig puntoltak 😂 😕 :mad:
több mint 13 éve
JJ hozta azt, ami tőle várható volt (ez ugye nem sok, de a szintjén elég).
De ha lett volna használható futójátékunk, akkor valszeg nem szorulunk 3 FG-re a SEA 10 yardosán belül és Brees nem hatvanszor passzol.
Én az idei szezon után Bush-t mindenképpen kirúgnám vagy legalább harmadolnám a fizetését.