New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 208 — Egyéb témák lakó
Én meg úgy olvastam, hogy ott ha a rendőr (egy 120 kilós férfitől) hajhúzogatást lát, akkor nem nagyon mérlegelhet, lépnie kell.
Az óvadékban igazad van.atapapa
Én úgy tudom elképzelni, hogy megfogta a fejét, és kicsit erősebben beszélt hozzá... nehezen tudom elképzelni, hogy a hajánál fogva húzgálta az utcán 😀Gyurma Pappa
hogy tudnád? Az ország legnagyobb Smith-rajongója vagy 😊atapapa
hát, ha már az én mezszámomban játszik 😀 pár lehet, ez fordítva történt, de ki emlékszik már ilyenekre 😀

több mint 13 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 438 — playoffs???
Sajnos nem segített a Packers rajongás. Épp nem lett meg. Kár érte. mondjuk a TB veresége sem volt túl nagy, de az inább sima volt. Meg kell nyerni a csoportot, de ez a Falcons sem verhetetlen. (a meccs alatt végig a juicy fruit bejátszás ment, gondolom ott látta szaba is 😀 😀 😀 😀)

Go Saints!

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Én meg úgy olvastam, hogy ott ha a rendőr (egy 120 kilós férfitől) hajhúzogatást lát, akkor nem nagyon mérlegelhet, lépnie kell.
Én úgy tudom elképzelni, hogy megfogta a fejét, és kicsit erősebben beszélt hozzá... nehezen tudom elképzelni, hogy a hajánál fogva húzgálta az utcán 😀Gyurma Pappa
hogy tudnád? Az ország legnagyobb Smith-rajongója vagy 😊

több mint 13 éve
Én úgy tudom elképzelni, hogy megfogta a fejét, és kicsit erősebben beszélt hozzá... nehezen tudom elképzelni, hogy a hajánál fogva húzgálta az utcán 😀

több mint 13 éve
Off: atapapa, most értettem meg az aláírásodat 😀szaba
ahhoz képest, hogy a szezonkezdet óta ez van 😊
és mi(ki) világosított fel?

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
Off: atapapa, most értettem meg az aláírásodat 😀
több mint 13 éve
Az óvadékban igazad van.

több mint 13 éve
Valamennyire jó hír, hogy az asszonyt retweetelte többször Will, ahol a nő a fickó ártatlanságát hangoztatja. Remélhetőleg nem csak a további kék foltoktól való félelem vezérli.

Állítólag Will barátunk nem közömbösen viszonozta egy idegen nő flörtjét, ezért pattant ki a feszkó.atapapa
Igazából én azt vettem ki a hírekből, hogy egy túlbuzgó rendőr mászkált arra, aki látta a veszekedést, és úgy döntött jobb, ez már home abuse... erre utal egyébként a 1000$-os óvadék is, ami (őszintén szólva) elég nevetséges összeg...

több mint 13 éve
úgy viselkedtek, mint a filmbeli Mr. és Mrs. Smith 😊
Valamennyire jó hír, hogy az asszonyt retweetelte többször Will, ahol a nő a fickó ártatlanságát hangoztatja. Remélhetőleg nem csak a további kék foltoktól való félelem vezérli.

Állítólag Will barátunk nem közömbösen viszonozta egy idegen nő flörtjét, ezért pattant ki a feszkó.

több mint 14 éve
A Happy Thanksgiving bejátszásban milyen szépen mosolyogtak...hayden
ugyanezen gondolkodtam 😊 reméljük, valami csúnya félreértés van...

több mint 14 éve
hayden New Orleans Saints 124
A Happy Thanksgiving bejátszásban milyen szépen mosolyogtak...
több mint 14 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 438 — playoffs???
nájsz.......

több mint 14 éve
Will Smith-t letartóztatták...atapapa
????????

asszony verés, megrángatta a hajánál fogva, de nem lett semmi baja... 1000 $-ért szabadlábon van...Gyurma Pappa
Szerintem, ha valaki a feleségét a hajánál fogva huzigálja, nem különösebbn normális:

http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5855477hajdu
ahogy kivettem a hírből, pont látta egy rendőr, ahogy veszekedtek... simán elképzelhető, hogy semmi az egész, Smithnek nem voltak korábban balhéi (tudtommal)... a csaj nem is sérült meg, reméljük kommisssziós úr nem kattan be és tiltja el... meglátjuk...

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
????????

asszony verés, megrángatta a hajánál fogva, de nem lett semmi baja... 1000 $-ért szabadlábon van...Gyurma Pappa
Szerintem, ha valaki a feleségét a hajánál fogva huzigálja, nem különösebbn normális:

http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5855477
több mint 14 éve
????????

az okot korábban még nem közölték
Mondjuk Goodelnél ez se életbiztosítás, ő már azt eltiltja, aki letép egy védett növényt.

több mint 14 éve
????????

asszony verés, megrángatta a hajánál fogva, de nem lett semmi baja... 1000 $-ért szabadlábon van...

több mint 14 éve
Will Smith-t letartóztatták...

több mint 14 éve
nagyon kifejező ez a kép 😀

Williams megszeppenve, mint akit a tanár most zavart a helyére egy karóval

több mint 14 éve
NFL.com is tud, náluk a meccs összefoglalója a 3. negyedben kezdődik az első Dallas-TD-vel 😀
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81c6b184/Saints-vs-Cowboys-highlights?module=HP_videoatapapa
ami előtte volt, az mind1... Henderson két 20+-os elkapás az szar... Hülye NFL

Grat srácok visszavágtatok a tavalyiért, azért remél a holding számlálgatás közben Waret is néztétek 😉
No offense jobban vagytok szó se róla, de volt holding mindkét oldalon bőven.Blevi
holding mindig van a falban, de más kategória egy 60 yardos futásnál, 20 centi és 30 kiló előnnyel rendelkező TE fogása az open fielden.atapapa
nanana: írtam is, hogy biztos a mi javunkra is tévedtek, de az két külön kategória... én játszottam eleget védőként (tudom, más liga, más szint, de alapvetően ugyanaz a játék), hogy tudjam, kb. a holdingok 1%-át dobják be a zebrák, amikor az tényleg nagyon látszik, vagy közvetlen TD/1st stb. lesz belőle... Wittennél ugye lett...

több mint 14 éve
Grat srácok visszavágtatok a tavalyiért, azért remél a holding számlálgatás közben Waret is néztétek 😉
No offense jobban vagytok szó se róla, de volt holding mindkét oldalon bőven.Blevi
holding mindig van a falban, de más kategória egy 60 yardos futásnál, 20 centi és 30 kiló előnnyel rendelkező TE fogása az open fielden.

szerk:
NFL.com is tud, náluk a meccs összefoglalója a 3. negyedben kezdődik az első Dallas-TD-vel 😀
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81c6b184/Saints-vs-Cowboys-highlights?module=HP_video

több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
No offense jobban vagytok szó se róla, de volt holding mindkét oldalon bőven.
több mint 14 éve
Na. Most akkor mindenki vegye elő a sárga-zöld mezeket, és vasárnap este go Packers üvöltéssel közlekedjen a világban 😊 na meg a go Ravens se maradjon el! 😀

Visszaveszem a DM mezemet, Vilma nem hoz szerencsét 😊

több mint 14 éve
hayden New Orleans Saints 124
Reggie küzdött rendesen az L-ért. Szerintetek bwin-en megtette? 😀

Persze csak viccelek. Remélem BAL ellen már újra a régi lesz.
több mint 14 éve
világ szemétsége lett volna ha kikapunk, sok szerencsétlenség meg a Witten-holding az Austin-TD-nél
Brees remek formában van végre, Jimmyt anyáztam, de ajándék a gyerek, sok örömünk lesz még benneatapapa
meg Roy block in the back-jét se hagyjuk ki... ő is érezte, hogy gond van... egyébként a bírók csendben dolgoztak az izgis meccsért, nagyon nem szóltak bele az egészbe, gyakorlatilag vagy hatszor üvöltöttem fel a család örömére, hogy HOLDING BAZD MEG! nem, nem mondom, hogy a Cowboysnak fújtak (bár amikor a hyper homer Aikman megjegyzi, hogy hát ez biza false start volt, azért az érdekes), biztos hogy tévedtek nálunk is, de annyira felbaszott az egyértelmű Witten-holding, hogy nehéz volt nem azt mondom, hogy kapják be...

igazából nem volt gond a csapattal... Brees jó, Jimmynek volt két rookie mistake-e, nagyon kell vissza PT, kell még egy futó, Bush-t kár volt erőltetni visszahordásnál, de SP is úgy gondolta, hogy kontrolláljuk a meccset... ott volt egy momentum váltás, után a két nem megszerzett FF (az elsőt mondjuk fogalmam sincs róla, hogy miként lett Cowboys labda, de hagyjuk is)
nem voltunk egy kategóriában, néhány balfaszság miatt kár lett volna a L

több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Jenkins jókor jött, Brees végig jól játszott 2-3 passztól eltekintve, Meachemnek volt egyáltalán másik elkapása a meccsen?EasyGhost
Ha jól emlékszem az amcsi kommentátorra, akkor az a kulcsfontosságú a végén volt az első neki a meccsen. Nekem Bush visszatérése volt ma a legnagyobb csalódás.