New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
Tavaly után nagyon magasan volt a mérce.EasyGhost
Ennyi. Saints-léptékkel egy 11-5-os szezonnal bármikor elégedettek lettünk volna, kivéve egy SB-szezon utáni évet.
Nem is baj, hogy a keret felének lejár a szerződése, jöjjenek friss és sikerre éhes játékosok.

több mint 14 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
én csak szomorkodom......

dropok, szar futás, a secondaryt nem is méltatnám.....

Rossz volt nézni a többi csapat meccsét is. OLB és RB kellene. Meg egészség.Kájzerszóze
Nem tudom, valahogy bennem is hasonló lehetett, mint a csapatban ebben az évben, hogy megnyertük az SB-t a világ csúcsán voltunk, és hiába voltak fájóak azok a vereségek idén az alapszakaszban, könnyen felejhetőek voltak, legalábbis számomra, az a 2009-es csapat nagyon egyben volt, kevés másik csapat tudta volna azt megverni, az idei Falcons nagyon messze van a tavalyi Saintstől, egy közös van bennük, hogy minden meccset akárhonnan meg tudnak nyerni és meg is akarnak. Tavaly után nagyon magasan volt a mérce, ahhoz képest sok sérülés is volt, de nem volt ez olyan rossz szezon, egyszerűen a tavalyi SB győzelem és az egész éves szereplés miatt idén annyira nem izgatott az egész, tavaly minden meccs előtt kb 100-szor megnéztem egy ilyen vagy ehhez hasonló videót: http://www.youtube.com/watch?v=IzC-7fiLLjE&feature=related és minden meccs előtt fel voltam pörögve, jött pár uj tehetség is, jövőre szerintem sokkal jobb szezonunk lesz, és lassan mindenki visszaszáll a földre. Ezért nem is tudok haragudni se a játékosokra se a csapatra.
több mint 14 éve
PT mehetnezemanla
ha Lynchért sorba álltunk, miközben a sérülésből felépülő Thomast el akartuk cserélni, akkor szvsz egyértelmű, hogy utóbbival nem számolunk. Persze változhatnak a dolgok, pl. Pierre anyagi igényei.atapapa
ez után az év után? fognakGyurma Pappa
meglátjuk mennyire

Akiknek a kirúgását/fizetéscsökkentését megérné megfontolni szerintem (zárójel: garantált pénz millióban/szerződés eredeti hossza)
Alex Brown: 1év/3 millió
Bush: 1 év/11,8 millió (26/6)
Gay: 1 év/3,5 millió (7/4)
Henderson: 2 év/5 millió (6/4)
Shockey: 1 év/4,5 millió (10,5/5)

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 836 — Giants fan
???

Kicsit elbíztátok magatokat. " Ki a kicsit nem becsüli a ..... ......!"
Mindenki az SB-ről papolt egy 7-9-es számításba sem véve, "NFC döntő GB ellen W aztán SB NE W és mi vagyunk a királyok. Hát ezt benyaltátok és szerintem ez nem csak az én véleményem lesz, hogy meg is érdemelte az NO ezt a pofont.... 😂 😂 😂errorlacy6
Én tiszta szívből a Seahawks-nak szurkoltam, de - bár még csak január van - ez a hsz tuti befutó az év legprimitívebb hozzászólása cím elnyerésére...
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
PT mehetnezemanla
ha Lynchért sorba álltunk, miközben a sérülésből felépülő Thomast el akartuk cserélni, akkor szvsz egyértelmű, hogy utóbbival nem számolunk. Persze változhatnak a dolgok, pl. Pierre anyagi igényei.atapapa
ez után az év után? fognak

több mint 14 éve
PT mehetnezemanla
ha Lynchért sorba álltunk, miközben a sérülésből felépülő Thomast el akartuk cserélni, akkor szvsz egyértelmű, hogy utóbbival nem számolunk. Persze változhatnak a dolgok, pl. Pierre anyagi igényei.

több mint 14 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 676 — playoffs???
én csak szomorkodom......

dropok, szar futás, a secondaryt nem is méltatnám.....

Rossz volt nézni a többi csapat meccsét is. OLB és RB kellene. Meg egészség.

több mint 14 éve
hát, itt jól látszik, hogy semmi időérzékem nincs, meggyőződésem volt, hogy ez tavalyi sztori, de persze nem...

az ügy jól jelzi, amit mondasz...

JJ: van jó prospect, aki lecsúszhat hozzánk?

(egyéb: azért nincs tippjáték végeredmény, mert okosan töröltem az excel táblát, amiben volt, és be kell rögzítenem a válaszokat újra... új év, új nagytakarítás, új elvesző adatok)

több mint 14 éve
slusszpoén a tegnapi meccshez
http://msn.foxsports.com/video/NFL?vid=e5ddc79b-3acc-4a24-820b-1b8e91b8ce0c&from=foxsports/nfl/home_gallery

Függetlenül a tegnapitól, nem bánom hogy nem jött létre a csereatapapa
igazából én sem, mert a 3. körben Grahamat húztuk 😊Gyurma Pappa
Csak ez idény közben lett volna már, nem volt köze a Graham-drafthoz. És a Brown-csere miatt a miénk a Redskins 3. köre is 2011-ben.
Én azért örülök, hogy nem jött, mert egy totál hülye játékosról van szó, akinek az életvitele messze van a Payton által preferálttól. A 3,9-es karrierátlag se nagy durranás.

Viszont az ügy jelzi szerintem, hogy hajlandóak lennénk komolyabbat áldozni futóra vagy a drafton vagy FA-n.

több mint 14 éve
http://msn.foxsports.com/video/NFL?vid=e5ddc79b-3acc-4a24-820b-1b8e91b8ce0c&from=foxsports/nfl/home_gallery

Függetlenül a tegnapitól, nem bánom hogy nem jött létre a csereatapapa
igazából én sem, mert a 3. körben Grahamat húztuk 😊

több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Na, mivel már mindent jól kielemeztetek, nekem csak annyi marad, hogy: ehhhhhhhhhhhhh.... 😕 :/

És a draft. LB/DE. RB-t nem draftolnék én sem az első körökben(FA). Ivory alap, PT (Paper Thomas) mehetne, Bush maradni fog...
Moore-ban egyetértünk Atával. (Tudjátok, Brees, akár a pályamunkásnak is passzol)
QB nagyon korai lenne!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve

Függetlenül a tegnapitól, nem bánom hogy nem jött létre a csere

több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Remélem sikerül Bushtól valahogy megszabadulni (én egyébként Thomast is kivágnám). Sérülékeny, nem igazán használható első számú futóként, viszont jó drága...Dub
Dion Lewis a megoldás!

több mint 14 éve
D-hez annyi: tegnap 4 passzolt TD, egész idényben 13... szerintem megválaszoltam, hogy tegnapi meccs mennyire volt mélypont... nem a saját játékunkat játszottuk, hagytuk, ha letámadja a védelmünk Hassi és csapata...

több mint 14 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
A Saints offence kurva jó volt. 36 pont idegenben nem semmi. Drew Brees parádés volt. De nemcsak offence-ből áll a csapat.

A Lynch TD Seahawks szemmel gyönyörű volt, de sorozatos védelmi betlik kellenek. Ennyi misstackle egy egész meccsre elég lenne.
több mint 14 éve
Remélem sikerül Bushtól valahogy megszabadulni (én egyébként Thomast is kivágnám). Sérülékeny, nem igazán használható első számú futóként, viszont jó drága...Dub
Paytonékon áll, hogy kiteszik-e vagy megvágják a fizuját. Csak képzeljük el: 11 milliót keres jövőre, ez Vilma átlagos fizetésének kétszerese. Ebből a pénzből két fasza OLB-t lehetne beújítani.

Tegnap nagyon meglepett a D-tek teljesítménye. Nem sok mecccseteket láttam, az egész idényben voltak gondok, vagy tegnapra fulladtatok ki?
peterk2005
30 pontnál többet idén nem kapott a D, bár 30 pont összesen négy alkalommal is jött, de ebből két meccsen az offense sara volt a sok bekapott pont.
Ami érdekes, hogy a másik két, valóban a védelem lelkén száradó meccset stadionban, hidegben játszottuk, ahogy tegnap is. Pont a D nem bírná a hideget?

több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tegnap nagyon meglepett a D-tek teljesítménye. Nem sok mecccseteket láttam, az egész idényben voltak gondok, vagy tegnapra fulladtatok ki?

Amúgy ránézésre nekem tipikus "SB győztes következő idénye" hangulatot árasztott a csapat, amikor érzésre ott van még minden tudás, de valahogy tompább az egész, hiányzott az "explosive" faktor. Jövőre kiderül, hogy az idei volt slump, vagy a tavalyi volt a kiugrás. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Remélem sikerül Bushtól valahogy megszabadulni (én egyébként Thomast is kivágnám). Sérülékeny, nem igazán használható első számú futóként, viszont jó drága...
több mint 14 éve
ha már a következő évi roster a téma, Bush megszólalt az ügyben
"Like I've said for a long time: I want to be here, this is where I want to be," he said. "I love the organization here, the city, the fans and hopefully they'll keep me here."

Van 11 millió oka arra, hogy reménykedjen a megtartásában :/

Sharper arról beszélt, hogy játszana még, de konkrét csapatot nem említett.

több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Remélem Brees jó pár évig bírja még, szerintem 3-4 év múlva kell QB-t draftolnotok. Daniel véleményem szerint annyit tudhat, mint Hoyer a Patsben.Azzal a különbséggel, hogy Daniel országos nagy sztár volt a college-ban, ezért talán tőle többet várnak, várhatnak el.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Robi bitang nagy homály volt.|nDRo
Sajnálom, de ezt a jelzőt már levédte Jason David, aki elkapáskor a WR 10 yardos körzetében sem volt. Robinak legalább van esélye DPI-t csinálni 😀

Ha már szóba kerül, szarul éreztem volna magamat, ha egy szoros meccsen úgy nyerünk, hogy a bírók nagyrészt a mi kezünket fogják. Tegnap 10-ből nyolcszor ide fújtak.atapapa
Hát eléggé felétek húztak a zebrák szó mi szó. Jason Davidről fogalmam sincs hogy ki az, de az elmondottak alapján nem lehet Istenadta tehetség 😀

én sem vagyok feltétlen nagy híve Robinsonnak, de attól, hogy egy rookie az első évében nem brillírozik, még simán lehet belőle nagy játékos...JJ Tiller
Tavalyi második kör elején választottuk Ron Brace DE/DT-t, rookie évében kb semmit nem tett le az asztalra, a tavalyi TC-en is inkább a súlyproblémáiról hallottunk. Idén több meccsen kezdő volt, és amellett hogy remekül tarja magát futás ellen, lassan megtanul nyomást helyezni a QB-ra. Úgy hogy nem szabad még leírni Robinson-t bár tegnap tényleg szarhalmaz volt.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 252 — no es importante
én sem vagyok feltétlen nagy híve Robinsonnak, de attól, hogy egy rookie az első évében nem brillírozik, még simán lehet belőle nagy játékos...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Saints D és főleg a secondary volt totál homály... Sharperen legalább 2 vagy 3 TD-t nyeltetek beThundersNFL
Az Harper volt, de lényegtelen, a fontos hogy a D-n ment el a meccs és ott kell frissítenünk.atapapa
S beetű ide vagy oda 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Saints D és főleg a secondary volt totál homály... Sharperen legalább 2 vagy 3 TD-t nyeltetek beThundersNFL
Az Harper volt, de lényegtelen, a fontos hogy a D-n ment el a meccs és ott kell frissítenünk.

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Saints D és főleg a secondary volt totál homály... Sharperen legalább 2 vagy 3 TD-t nyeltetek be

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018