New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 14 éve
na mondjuk Bushrodot még nem emlegette senki.............Thomas ma kapott tőlem egy fél pirospontot 😀 😀 😀 😀
a többiről meg annyit, hogy végigparáztam az éjszakát, némán, megérte.
WHO DAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 14 éve
Brees túl a 35.000 passzolt yardon... grat...

több mint 14 éve
Meachem elkapott 10 labdát 101 yardért 13x volt célpont... És megsérült az öltözőbe menet!?!?! 😮Lemaradt, hogy GYŐZELEM --->>> PLAYOFFS!!! 😀 😀 😀 Köszi.

több mint 14 éve
ha nem említi meg a kommentátor, meg se szólalok...Most a postgame showban a következő mondtad hangzott el, szabad fordításban: érdekes, hogy az emberek beleszerettek a Falconsban, amikor kimaradt egy FG, na most mi lesz? visszaszeretnek? 😂 ERRŐL BESZÉLEK 3 HÓNAPJA 😀Gyurma Pappahihetetlen, hogy még mindig ezen a kihagyott FG-n lovagoltok 😂 azért itt a fórumon annyira nem jelentkeztek a bandwagon tünetek hálistennek 😀shawnka

több mint 14 éve
Nem úgy nézett ki a mai Falcons D, amely hazai pályán bármit is engedne a Panthers-nekezt mondom én is...
Jó lenne az első hely, de a világ csodája lenneatapapa
4 vereség? nem sok, sőt... a Browns és a Ravens elleni vállalható, a Falcons ellenit kiveséztük, a Cards ellen meg... hagyjuk... pechünk van, hogy az Atlantának szerencséje volt, simán veszthettek volna a Ravens ellen, de akár a Browns ellen, a Tampa ellen, vagy említsük a Cards elleni INT->fumble megmozdulást...
ne temessük a Falconst, tavaly nekünk is szar volt az idény vége, nekik is gyengén ment egy-két meccs óta, de tudtak nyerni...

több mint 14 éve
Most a postgame showban a következő mondtad hangzott el, szabad fordításban: érdekes, hogy az emberek beleszerettek a Falconsban, amikor kimaradt egy FG, na most mi lesz? visszaszeretnek? 😂 ERRŐL BESZÉLEK 3 HÓNAPJA 😀Gyurma Pappahihetetlen, hogy még mindig ezen a kihagyott FG-n lovagoltok 😂 azért itt a fórumon annyira nem jelentkeztek a bandwagon tünetek hálistennek 😀
több mint 14 éve
Kövezzetek meg de nem lehetne leadni a Tampának az uccsó meccset? NFC SOUTH rulez 😀clbassCsak beszélj még hozzá Shanahannal hogy engedje az utolsó meccsen pályára McNabbet egy faszán eljátszott play action erejéig, és nyerjék meg a meccset a Giants ellen, illetve hogy Cutler ne dobáljon tul sokat. 😀
több mint 14 éve
Kövezzetek meg de nem lehetne leadni a Tampának az uccsó meccset? NFC SOUTH rulez 😀clbassMajd követik a Falcons meccset is, amíg az szoros, a kezdők, ha elment a Falcons a cserék játszanak majd... 😊
Egyébként érdekes a csoport, valahogy idén a Carolina-n kívül mindenki szimpatikus... Nagyon durva csoport lesz itt már jövőre is.

több mint 14 éve
Kövezzetek meg de nem lehetne leadni a Tampának az uccsó meccset? NFC SOUTH rulez 😀
több mint 14 éve
Sorry a falcons szurkolóktól, de ők voltak egy "alapszakasz csapat"...első játékuk után elködzönnek! Nem lehet egész évben három játékossal yardokat szerezni :rolleyes: PO Baby... :cool:
több mint 14 éve
Nem úgy nézett ki a mai Falcons D, amely hazai pályán bármit is engedne a Panthers-nekJó lenne az első hely, de a világ csodája lenne

több mint 14 éve
Melyik lenne a nagyobb, ha 1st seeden mennénk PO-ba? vagy ha 3 NFC South csapat lenne ott. 😀 Persze csapat szempontjából előbbi.
több mint 14 éve
Most a postgame showban a következő mondtad hangzott el, szabad fordításban: érdekes, hogy az emberek beleszerettek a Falconsban, amikor kimaradt egy FG, na most mi lesz? visszaszeretnek? 😂 ERRŐL BESZÉLEK 3 HÓNAPJA 😀

több mint 14 éve
idén az OL betlizik, folyamatosan... majd a PO-ra szedjék össze magukat...Akár még hazai pályán is.
mert ja igen: NFL PLAYOFFS HERE WE COME! WHO DAT!Gyurma Pappa

több mint 14 éve
idén az OL betlizik, folyamatosan... majd a PO-ra szedjék össze magukat...mert ja igen: NFL PLAYOFFS HERE WE COME! WHO DAT!

több mint 14 éve
Hát ez a fal nem a tavalyi fal, vagyis mégis aza fal de nem ugyanaz a fal, szoval érted. 😀 Jólenne összeszedni magukat, és akkor Brees se dob ilyen szar inteket.
több mint 14 éve
A mai után az OL dobjon össze valami pénzt a védelemnek egy puccos vacsorára

több mint 14 éve
Maddenen all pro szinten nagy arányú győzelmet arattunk alig fél órája. 😊 Ezt várom (na jó, kis arányú is jó lesz) a mai meccstől is.jó meccset várok hajnalban , nektek nem kell görcsölni , az esélytelenek nyugalmával készülhettek ellenünk hátha meglepetést tudtok okozni... 😂 😂 tényleg lehet belőle gála meccs... 😂peach😂 😊 Vicceskedünk, vicceskedünk? 😊
Jó meccset várok, Saints győzelemmel 😊Gyurma Pappa
több mint 14 éve
jó meccset várok hajnalban , nektek nem kell görcsölni , az esélytelenek nyugalmával készülhettek ellenünk hátha meglepetést tudtok okozni... 😂 😂 tényleg lehet belőle gála meccs... 😂peach😂 😊 Vicceskedünk, vicceskedünk? 😊
Jó meccset várok, Saints győzelemmel 😊

több mint 14 éve
jó meccset várok hajnalban , nektek nem kell görcsölni , az esélytelenek nyugalmával készülhettek ellenünk hátha meglepetést tudtok okozni... 😂 😂 tényleg lehet belőle gála meccs... 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
képzeld el mit művelek, ha nem szólnak 😀Örülök hogy máshol is ilyen reakciók voltak. Kicsit kényelmetlenül éreztem magamat, amikor a mi társaságunkban csak nálam pattant el igazán a húr. :cool:atapapaMert előtte 2 perccel szóltak, h kussolni kéne
+ egyszerűen nem hittem el, hogy megint tracy, és megint a legjobbkor
😀hayden
Hogy informatív is legyek: H. Evans célozgatott arra pár napja, hogy Brees mégiscsak sérült MCL kíséretében játszik jó ideje

több mint 14 éve
Örülök hogy máshol is ilyen reakciók voltak. Kicsit kényelmetlenül éreztem magamat, amikor a mi társaságunkban csak nálam pattant el igazán a húr. :cool:atapapaMert előtte 2 perccel szóltak, h kussolni kéne
+ egyszerűen nem hittem el, hogy megint tracy, és megint a legjobbkor
😀
több mint 14 éve
Örülök hogy máshol is ilyen reakciók voltak. Kicsit kényelmetlenül éreztem magamat, amikor a mi társaságunkban csak nálam pattant el igazán a húr. :cool:

több mint 14 éve
Kicsit OFF:Van esetleg valakinek kedve a holnapi MNF-t valami szórakozóhelyről, 1-2 sör mellett nézni Pécsről? Én 1-2 haverral (akik elég őrültek és bírják is a sörözést hajnalig) megnézzük valahol (szerintem Becks söröző, esetleg Bakter lesz belőle).
több mint 14 éve
Az NFL youtube-ról összeollózott, SB-s házivideókkal izzít a rájátszásraBorsózik a hátam, még mindig. 😊
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d81d25d86/It-s-the-Playoffs-Saintsatapapa