New York Giants

50 feliratkozó

24 perce
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 368 — hotty f*cking toddy
Nem az a baj, h ki viszi a csoportot, hanem hogy az egész kibaszott évnek így megint semmi értelme nincs számunkra. Komolyan azon gondolkodom, hogy ahogy a fantasy-t abbahagytam idén az egész nfl nézést is hagyni kéne a picsába úgy ahogy van.
Szesze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 órája
Zet New York Giants 2 033
Bármi is lesz, vasárnap le kell nyomnunk Dabollt.

Szerkesztette: Zet
2 órája
Szesze New York Giants 22 018 — Giants fan
Nem az a baj, h ki viszi a csoportot, hanem hogy az egész kibaszott évnek így megint semmi értelme nincs számunkra. Komolyan azon gondolkodom, hogy ahogy a fantasy-t abbahagytam idén az egész nfl nézést is hagyni kéne a picsába úgy ahogy van.
2 órája
warr_b Washington Commanders 31 402 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát srácok, kissé hasonló cipőben járunk, kitartás 😕

Megint a nyüves Iggülsz viszi majd a csoportot, mint vakok közt a félszemű...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
Zet New York Giants 2 033
Komolyan nem hiszem el.
Ilyen nincs.
2 órája
Bassza meg a kurva élet most már tényleg..
2 órája
yooker New York Giants 7 500 — Expect the Best !
Hat ezert kibaszott dolog ez az nfl szurkolas...tizenx eve varunk egy jobb stabra,szezonra, vegre lehetne is talan valami ami miatt nezheto es egy het utan dol minden
2 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 072 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 órája
Haba New York Giants 947
Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.
Haba
Mondjuk Burns amúgy is láthatatlan volt eddig idén, a Banks - Adeboo duónak még nem volt jó meccse mióta itt vannak, Thomas meg minden évben kihagy jó pár meccset, ez már nem a szerencsén múlik. Ahogy Johnson dropjai sem. Dart utolsó passza a kezébe ment, de megint nem tudta megfogni, pedig ismét TD-vel kezdhettünk volna. Meg az sem szerencse kérdése, hogy Schoen szerint jó ötlet volt Love és McKinney Nubinra való lecserélése, aki ahhoz is fogalmatlan, hogy legalább szemmel kövesse a labdát.
vanek úr
Sajnos szar és mégszarabb között is van különbség, és a sec most ebben a helyzetben van. A legnagyobb baj, h ennek az évnek arról kell szólnia, Dart valóban a mi emberünk-e. Amit eddig mutatott, az jól nézett ki (még a mai meccsen is, folyamatos nyomás alatt 5/3, ami 5/4, ha TJ nem lyukas kezű), de pont a folyamatos játék kellene tőle. A többiből ha valami jól működik, csak hab a tortán, mert ha ő ok, lehet köré építeni, ha nem, akkor meg ott vagyunk, ahol Eli óta.
Haba
Jaaa, én azt hittem azt már eldöntöttük, hogy Dart a mi emberünk 😊 nálam legalábbis nem kérdés. Azt nem tudom, hogy lesz-e belőle igazán elit játékos, de a fanchise qb szint biztos benne van. Játékban még bőven fejlődhet, de azt már bizonyította, hogy klasszikus vezéralkat, és nyerő típus. Meg (sajnos) az is kiderült már, hogy kurvára megérezzük a hiányát.
vanek úr
Szerintem ez egyelőre egyáltalán nem dőlt el. Ahogy Harbs is mondotta volt, ez kb a rookie szezonja, mivel a tavalyi playbook az egyetemi erősségeire épített, és egy csomó dolgot most csinál érdemben először (pl center alól játszani), és ő is úgy nyilatkozott, h rengeteget tanult az edzőtáborban. Persze nekem is tetszik, van bennem is egy JDart hipe, de eddig egy meccs+7 snap, amit abból láttunk, egy rendes NFL playbookkal mit kezd. Viszont, ha ezt nem tudja, és megint magasan húzunk, akkor ez a class alkalmas a váltásra. Nem kívánom, h így legyen, de nem kívánom magunknak a következő DJ-t sem.
5 órája
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 344
Igazából az ILB poszt továbbra is szar.. Reese absz nem jó ott egyelőre, az eddigiek alapján pedig Edmunds semmivel sem jobb, mint Okereke volt. Reese-t előre kéne rakni (főleg most hogy Burns vélhetően nem fog játszani egy darabig) és behozni a McFadden-t a helyére.
Szesze
Én Kelly-t nézném meg ott. Nekem tetszett nyáron, de tudom, hogy az nem garancia.
5 órája
Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.
Haba
Mondjuk Burns amúgy is láthatatlan volt eddig idén, a Banks - Adeboo duónak még nem volt jó meccse mióta itt vannak, Thomas meg minden évben kihagy jó pár meccset, ez már nem a szerencsén múlik. Ahogy Johnson dropjai sem. Dart utolsó passza a kezébe ment, de megint nem tudta megfogni, pedig ismét TD-vel kezdhettünk volna. Meg az sem szerencse kérdése, hogy Schoen szerint jó ötlet volt Love és McKinney Nubinra való lecserélése, aki ahhoz is fogalmatlan, hogy legalább szemmel kövesse a labdát.
vanek úr
Sajnos szar és mégszarabb között is van különbség, és a sec most ebben a helyzetben van. A legnagyobb baj, h ennek az évnek arról kell szólnia, Dart valóban a mi emberünk-e. Amit eddig mutatott, az jól nézett ki (még a mai meccsen is, folyamatos nyomás alatt 5/3, ami 5/4, ha TJ nem lyukas kezű), de pont a folyamatos játék kellene tőle. A többiből ha valami jól működik, csak hab a tortán, mert ha ő ok, lehet köré építeni, ha nem, akkor meg ott vagyunk, ahol Eli óta.
Haba
Jaaa, én azt hittem azt már eldöntöttük, hogy Dart a mi emberünk 😊 nálam legalábbis nem kérdés. Azt nem tudom, hogy lesz-e belőle igazán elit játékos, de a fanchise qb szint biztos benne van. Játékban még bőven fejlődhet, de azt már bizonyította, hogy klasszikus vezéralkat, és nyerő típus. Meg (sajnos) az is kiderült már, hogy kurvára megérezzük a hiányát.
9 órája
Igazából az ILB poszt továbbra is szar.. Reese absz nem jó ott egyelőre, az eddigiek alapján pedig Edmunds semmivel sem jobb, mint Okereke volt. Reese-t előre kéne rakni (főleg most hogy Burns vélhetően nem fog játszani egy darabig) és behozni a McFadden-t a helyére.
Nabers jó lenne, de egyrészt még bőven a sérüléséből lábadozik, másrészt viszont ami aggasztóbb, h tényleg úgy néz ki, h vannak nála gondok fejben..

Szerkesztette: Szesze
10 órája
ozibozi New York Giants 22 206
Azért ez az ideggyenge Nabers nem lesz hosszútávú megoldás az is látszik lassan, max a következő sérüléséig vagy idegösszeomlásáig. Nem rossz ő, csak nem elég jó,
soha nem lesz egy prime Time OBJ kaliber még alulról sem😕

Szerkesztette: ozibozi
12 órája
yooker New York Giants 7 500 — Expect the Best !
Nekunk ugye egyelore nem az otthon jatszo extran bizonyitani akaro Ramset kell utnunk szoval a vereseg maga nem annyira fajo de a serulesek viszont annal inkabb...
Lehet varni a hireket...
Reesenek egyertelmuen gyorsan meg kellene talalni a helyet ahol komfortosabb hasznosabb akar limitalt jatekidovel
13 órája
Haba New York Giants 947
Haba
vanek úr
13 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 783 — Lucas Scott
Jó lett volna megnézni legalább egy félidőt a normális csapattal, mert amíg Dart játszott azért teljesen máshogy nézett ki az offense. A D-nél sajnos alig volt értékelhető pass rush, hátul pedig nincs olyan emberünk aki le tudná szedni Adamset, ha van ideje, szóval ez nem volt meglepő. Tényleg az a baj, hogy így kb nincs is mit elemezni.. remélem nem lesznek komolyak a kulcs sérülések.
Szesze
az aggaszto, hogy ugy nez ki a haromfeju szorny jelenleg igazabol egyedul Carter az, aki pass rusht tud hozni. mikor erre epited fel lenyegeben a vedelmed, hogy majd jon a rush, es megsem jon akkor ott csak gondok lesznek. vedo oldalon ezt kell rendbe tenni eloszor aztan pl Reese-zel kezdeni kell, mert ezt a profilt egy 5-6. koros LB valasztott is el tudja latni, hasonlo eredmennyel.
offenset azert nem bantom, mert azert nem nagyon van olyan NFL csapat, ahol ha leserul az elso driveban a kezdo qb akkor johet egybol a backup ugyanolyan minosegben a gameplanben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 órája
Jó lett volna megnézni legalább egy félidőt a normális csapattal, mert amíg Dart játszott azért teljesen máshogy nézett ki az offense. A D-nél sajnos alig volt értékelhető pass rush, hátul pedig nincs olyan emberünk aki le tudná szedni Adamset, ha van ideje, szóval ez nem volt meglepő. Tényleg az a baj, hogy így kb nincs is mit elemezni.. remélem nem lesznek komolyak a kulcs sérülések.
14 órája
Haba

Szerkesztette: vanek úr
14 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 783 — Lucas Scott
amugy erthetetlen szamomra, hogy van 2 jol megfizetett takle erre baszki a Rams ket edge 3 mp alatt odaer a LoStol 10 yardra levo Darthoz .

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
15 órája
Haba
+ Nabers.. még jó, hogy csak felvételről néztem. Winston jó gyerek, de QB-ként tragikus, így ez a meccs értékelhetetlen volt.
16 órája
Haba New York Giants 947
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 072 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 napja
Még el se kezdődött a szezon az eagles már kettőt bemákolt fos játékkal..
6 napja
Haba New York Giants 947
Top 5 offense
TE Isaiah Likely (88.7)
WR Malik Nabers (74.6)
OL Andrew Thomas (73.0)
QB Jaxson Dart (71.9)
OL Jermaine Eluemunor (68.4)

Top 5 defense
LB Abdul Carter (89.2)
LB Tremaine Edmunds (78.0)
LB Brian Burns (73.4)
DT D.J. Reader (73.1)
S Jevon Holland (70.1)

LB Micah McFadden (91.1)
TE Chris Manhertz (88.3)
LB Jack Kelly (84.2)
LB Zaire Barnes (69.2)
S Ar'Darius Washington (68.5)
ozibozi
Már említettem párszor, de szerintem ezek a PFF statok egy kalap szart se érnek..
Szesze
Nem szentírás azt aláírom, de azért nagy átlagban a szezon végén a szurkolói szemmel is jónak tartott játékosok vannak a lista élén.
ozibozi
eleg csak ranezni az off fal statjara.
oszinten szolva ennel tobbet egy off faltol nem igazan lehet kerni. megvedtek Dartot, Skatt 4.5 atlagban futott ugy, hogy 13 yard volt a long, ergo konzisztensen nyitottak neki a lyukakat. aztan a PFF score meg hat nem volt kiemelkedo senkinel sem ...
csebi
kicsit jobban megnéztem miket adtak, hát maradjunk annyiban, hogy röhejes az egész..
Szesze
Ehhez érdemes hozzánézni a cowboys O fal pff számokat, és még értelmezhetetlenebb

Booker - 74.4
Guyton - 70.2
Beebe - 70.0
Bass - 54.4
Steele - 50.1
7 napja
Top 5 offense
TE Isaiah Likely (88.7)
WR Malik Nabers (74.6)
OL Andrew Thomas (73.0)
QB Jaxson Dart (71.9)
OL Jermaine Eluemunor (68.4)

Top 5 defense
LB Abdul Carter (89.2)
LB Tremaine Edmunds (78.0)
LB Brian Burns (73.4)
DT D.J. Reader (73.1)
S Jevon Holland (70.1)

LB Micah McFadden (91.1)
TE Chris Manhertz (88.3)
LB Jack Kelly (84.2)
LB Zaire Barnes (69.2)
S Ar'Darius Washington (68.5)
ozibozi
Már említettem párszor, de szerintem ezek a PFF statok egy kalap szart se érnek..
Szesze
Nem szentírás azt aláírom, de azért nagy átlagban a szezon végén a szurkolói szemmel is jónak tartott játékosok vannak a lista élén.
ozibozi
eleg csak ranezni az off fal statjara.
oszinten szolva ennel tobbet egy off faltol nem igazan lehet kerni. megvedtek Dartot, Skatt 4.5 atlagban futott ugy, hogy 13 yard volt a long, ergo konzisztensen nyitottak neki a lyukakat. aztan a PFF score meg hat nem volt kiemelkedo senkinel sem ...
csebi
kicsit jobban megnéztem miket adtak, hát maradjunk annyiban, hogy röhejes az egész..