New York Giants
50 feliratkozó
24 perce
Nem az a baj, h ki viszi a csoportot, hanem hogy az egész kibaszott évnek így megint semmi értelme nincs számunkra. Komolyan azon gondolkodom, hogy ahogy a fantasy-t abbahagytam idén az egész nfl nézést is hagyni kéne a picsába úgy ahogy van.
Szesze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 órája
Nem az a baj, h ki viszi a csoportot, hanem hogy az egész kibaszott évnek így megint semmi értelme nincs számunkra. Komolyan azon gondolkodom, hogy ahogy a fantasy-t abbahagytam idén az egész nfl nézést is hagyni kéne a picsába úgy ahogy van.
2 órája
Hát srácok, kissé hasonló cipőben járunk, kitartás 😕Megint a nyüves Iggülsz viszi majd a csoportot, mint vakok közt a félszemű...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
Bassza meg a kurva élet most már tényleg..
2 órája
Hat ezert kibaszott dolog ez az nfl szurkolas...tizenx eve varunk egy jobb stabra,szezonra, vegre lehetne is talan valami ami miatt nezheto es egy het utan dol minden
2 órája
Breaking: Further testing today revealed Giants QB Jaxson Dart’s knee injury is worse than initially thought, and the team and Dart now are facing the possibility of season-ending knee surgery, sources tell ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 22, 2026
Of all the QB injuries suffered in Week 2, Dart’s is turning out… pic.twitter.com/mZkEiyv4kW
2 órája
Szerintem ez egyelőre egyáltalán nem dőlt el. Ahogy Harbs is mondotta volt, ez kb a rookie szezonja, mivel a tavalyi playbook az egyetemi erősségeire épített, és egy csomó dolgot most csinál érdemben először (pl center alól játszani), és ő is úgy nyilatkozott, h rengeteget tanult az edzőtáborban. Persze nekem is tetszik, van bennem is egy JDart hipe, de eddig egy meccs+7 snap, amit abból láttunk, egy rendes NFL playbookkal mit kezd. Viszont, ha ezt nem tudja, és megint magasan húzunk, akkor ez a class alkalmas a váltásra. Nem kívánom, h így legyen, de nem kívánom magunknak a következő DJ-t sem.Jaaa, én azt hittem azt már eldöntöttük, hogy Dart a mi emberünk 😊 nálam legalábbis nem kérdés. Azt nem tudom, hogy lesz-e belőle igazán elit játékos, de a fanchise qb szint biztos benne van. Játékban még bőven fejlődhet, de azt már bizonyította, hogy klasszikus vezéralkat, és nyerő típus. Meg (sajnos) az is kiderült már, hogy kurvára megérezzük a hiányát.Sajnos szar és mégszarabb között is van különbség, és a sec most ebben a helyzetben van. A legnagyobb baj, h ennek az évnek arról kell szólnia, Dart valóban a mi emberünk-e. Amit eddig mutatott, az jól nézett ki (még a mai meccsen is, folyamatos nyomás alatt 5/3, ami 5/4, ha TJ nem lyukas kezű), de pont a folyamatos játék kellene tőle. A többiből ha valami jól működik, csak hab a tortán, mert ha ő ok, lehet köré építeni, ha nem, akkor meg ott vagyunk, ahol Eli óta.Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.Mondjuk Burns amúgy is láthatatlan volt eddig idén, a Banks - Adeboo duónak még nem volt jó meccse mióta itt vannak, Thomas meg minden évben kihagy jó pár meccset, ez már nem a szerencsén múlik. Ahogy Johnson dropjai sem. Dart utolsó passza a kezébe ment, de megint nem tudta megfogni, pedig ismét TD-vel kezdhettünk volna. Meg az sem szerencse kérdése, hogy Schoen szerint jó ötlet volt Love és McKinney Nubinra való lecserélése, aki ahhoz is fogalmatlan, hogy legalább szemmel kövesse a labdát.
Haba
vanek úr
Haba
vanek úr
5 órája
Igazából az ILB poszt továbbra is szar.. Reese absz nem jó ott egyelőre, az eddigiek alapján pedig Edmunds semmivel sem jobb, mint Okereke volt. Reese-t előre kéne rakni (főleg most hogy Burns vélhetően nem fog játszani egy darabig) és behozni a McFadden-t a helyére.Én Kelly-t nézném meg ott. Nekem tetszett nyáron, de tudom, hogy az nem garancia.
Szesze
5 órája
Jaaa, én azt hittem azt már eldöntöttük, hogy Dart a mi emberünk 😊 nálam legalábbis nem kérdés. Azt nem tudom, hogy lesz-e belőle igazán elit játékos, de a fanchise qb szint biztos benne van. Játékban még bőven fejlődhet, de azt már bizonyította, hogy klasszikus vezéralkat, és nyerő típus. Meg (sajnos) az is kiderült már, hogy kurvára megérezzük a hiányát.Sajnos szar és mégszarabb között is van különbség, és a sec most ebben a helyzetben van. A legnagyobb baj, h ennek az évnek arról kell szólnia, Dart valóban a mi emberünk-e. Amit eddig mutatott, az jól nézett ki (még a mai meccsen is, folyamatos nyomás alatt 5/3, ami 5/4, ha TJ nem lyukas kezű), de pont a folyamatos játék kellene tőle. A többiből ha valami jól működik, csak hab a tortán, mert ha ő ok, lehet köré építeni, ha nem, akkor meg ott vagyunk, ahol Eli óta.Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.Mondjuk Burns amúgy is láthatatlan volt eddig idén, a Banks - Adeboo duónak még nem volt jó meccse mióta itt vannak, Thomas meg minden évben kihagy jó pár meccset, ez már nem a szerencsén múlik. Ahogy Johnson dropjai sem. Dart utolsó passza a kezébe ment, de megint nem tudta megfogni, pedig ismét TD-vel kezdhettünk volna. Meg az sem szerencse kérdése, hogy Schoen szerint jó ötlet volt Love és McKinney Nubinra való lecserélése, aki ahhoz is fogalmatlan, hogy legalább szemmel kövesse a labdát.
Haba
vanek úr
Haba
9 órája
Igazából az ILB poszt továbbra is szar.. Reese absz nem jó ott egyelőre, az eddigiek alapján pedig Edmunds semmivel sem jobb, mint Okereke volt. Reese-t előre kéne rakni (főleg most hogy Burns vélhetően nem fog játszani egy darabig) és behozni a McFadden-t a helyére.Nabers jó lenne, de egyrészt még bőven a sérüléséből lábadozik, másrészt viszont ami aggasztóbb, h tényleg úgy néz ki, h vannak nála gondok fejben..
Szerkesztette: Szesze
12 órája
Nekunk ugye egyelore nem az otthon jatszo extran bizonyitani akaro Ramset kell utnunk szoval a vereseg maga nem annyira fajo de a serulesek viszont annal inkabb...Lehet varni a hireket...
Reesenek egyertelmuen gyorsan meg kellene talalni a helyet ahol komfortosabb hasznosabb akar limitalt jatekidovel
13 órája
Sajnos szar és mégszarabb között is van különbség, és a sec most ebben a helyzetben van. A legnagyobb baj, h ennek az évnek arról kell szólnia, Dart valóban a mi emberünk-e. Amit eddig mutatott, az jól nézett ki (még a mai meccsen is, folyamatos nyomás alatt 5/3, ami 5/4, ha TJ nem lyukas kezű), de pont a folyamatos játék kellene tőle. A többiből ha valami jól működik, csak hab a tortán, mert ha ő ok, lehet köré építeni, ha nem, akkor meg ott vagyunk, ahol Eli óta.Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.Mondjuk Burns amúgy is láthatatlan volt eddig idén, a Banks - Adeboo duónak még nem volt jó meccse mióta itt vannak, Thomas meg minden évben kihagy jó pár meccset, ez már nem a szerencsén múlik. Ahogy Johnson dropjai sem. Dart utolsó passza a kezébe ment, de megint nem tudta megfogni, pedig ismét TD-vel kezdhettünk volna. Meg az sem szerencse kérdése, hogy Schoen szerint jó ötlet volt Love és McKinney Nubinra való lecserélése, aki ahhoz is fogalmatlan, hogy legalább szemmel kövesse a labdát.
Haba
vanek úr
13 órája
Jó lett volna megnézni legalább egy félidőt a normális csapattal, mert amíg Dart játszott azért teljesen máshogy nézett ki az offense. A D-nél sajnos alig volt értékelhető pass rush, hátul pedig nincs olyan emberünk aki le tudná szedni Adamset, ha van ideje, szóval ez nem volt meglepő. Tényleg az a baj, hogy így kb nincs is mit elemezni.. remélem nem lesznek komolyak a kulcs sérülések.az aggaszto, hogy ugy nez ki a haromfeju szorny jelenleg igazabol egyedul Carter az, aki pass rusht tud hozni. mikor erre epited fel lenyegeben a vedelmed, hogy majd jon a rush, es megsem jon akkor ott csak gondok lesznek. vedo oldalon ezt kell rendbe tenni eloszor aztan pl Reese-zel kezdeni kell, mert ezt a profilt egy 5-6. koros LB valasztott is el tudja latni, hasonlo eredmennyel.
Szesze
offenset azert nem bantom, mert azert nem nagyon van olyan NFL csapat, ahol ha leserul az elso driveban a kezdo qb akkor johet egybol a backup ugyanolyan minosegben a gameplanben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 órája
Jó lett volna megnézni legalább egy félidőt a normális csapattal, mert amíg Dart játszott azért teljesen máshogy nézett ki az offense. A D-nél sajnos alig volt értékelhető pass rush, hátul pedig nincs olyan emberünk aki le tudná szedni Adamset, ha van ideje, szóval ez nem volt meglepő. Tényleg az a baj, hogy így kb nincs is mit elemezni.. remélem nem lesznek komolyak a kulcs sérülések.
14 órája
Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.Mondjuk Burns amúgy is láthatatlan volt eddig idén, a Banks - Adeboo duónak még nem volt jó meccse mióta itt vannak, Thomas meg minden évben kihagy jó pár meccset, ez már nem a szerencsén múlik. Ahogy Johnson dropjai sem. Dart utolsó passza a kezébe ment, de megint nem tudta megfogni, pedig ismét TD-vel kezdhettünk volna. Meg az sem szerencse kérdése, hogy Schoen szerint jó ötlet volt Love és McKinney Nubinra való lecserélése, aki ahhoz is fogalmatlan, hogy legalább szemmel kövesse a labdát.
Haba
Szerkesztette: vanek úr
14 órája
amugy erthetetlen szamomra, hogy van 2 jol megfizetett takle erre baszki a Rams ket edge 3 mp alatt odaer a LoStol 10 yardra levo Darthoz .
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
15 órája
Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.+ Nabers.. még jó, hogy csak felvételről néztem. Winston jó gyerek, de QB-ként tragikus, így ez a meccs értékelhetetlen volt.
Haba
16 órája
Miért is lenne annyi szerencsénk, h amikor egy meccs után jól néz ki a csapat, ne sérülne szarrá két forduló alatt? Végül is Banks, Adeboo, Dart, Burns és Thomas hiányát még sem érzik. Lassan tényleg azt gondolom, h ez valami komoly átok lehet.
1 napja
Sad news out of East Rutherford. RIP Ernie Accorsi, who engineered the #Giants’ trade for Eli Manning as GM and helped build a two-time Super Bowl roster. A wonderful man. He’ll be missed. pic.twitter.com/5XUABZ59q2
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) September 20, 2026
2 napja
Még el se kezdődött a szezon az eagles már kettőt bemákolt fos játékkal..
6 napja
Ehhez érdemes hozzánézni a cowboys O fal pff számokat, és még értelmezhetetlenebbkicsit jobban megnéztem miket adtak, hát maradjunk annyiban, hogy röhejes az egész..eleg csak ranezni az off fal statjara.Nem szentírás azt aláírom, de azért nagy átlagban a szezon végén a szurkolói szemmel is jónak tartott játékosok vannak a lista élén.Top 5 offenseMár említettem párszor, de szerintem ezek a PFF statok egy kalap szart se érnek..
TE Isaiah Likely (88.7)
WR Malik Nabers (74.6)
OL Andrew Thomas (73.0)
QB Jaxson Dart (71.9)
OL Jermaine Eluemunor (68.4)
Top 5 defense
LB Abdul Carter (89.2)
LB Tremaine Edmunds (78.0)
LB Brian Burns (73.4)
DT D.J. Reader (73.1)
S Jevon Holland (70.1)
LB Micah McFadden (91.1)
TE Chris Manhertz (88.3)
LB Jack Kelly (84.2)
LB Zaire Barnes (69.2)
S Ar'Darius Washington (68.5)
ozibozi
Szesze
ozibozi
oszinten szolva ennel tobbet egy off faltol nem igazan lehet kerni. megvedtek Dartot, Skatt 4.5 atlagban futott ugy, hogy 13 yard volt a long, ergo konzisztensen nyitottak neki a lyukakat. aztan a PFF score meg hat nem volt kiemelkedo senkinel sem ...
csebi
Szesze
Booker - 74.4
Guyton - 70.2
Beebe - 70.0
Bass - 54.4
Steele - 50.1
7 napja
kicsit jobban megnéztem miket adtak, hát maradjunk annyiban, hogy röhejes az egész..eleg csak ranezni az off fal statjara.Nem szentírás azt aláírom, de azért nagy átlagban a szezon végén a szurkolói szemmel is jónak tartott játékosok vannak a lista élén.Top 5 offenseMár említettem párszor, de szerintem ezek a PFF statok egy kalap szart se érnek..
TE Isaiah Likely (88.7)
WR Malik Nabers (74.6)
OL Andrew Thomas (73.0)
QB Jaxson Dart (71.9)
OL Jermaine Eluemunor (68.4)
Top 5 defense
LB Abdul Carter (89.2)
LB Tremaine Edmunds (78.0)
LB Brian Burns (73.4)
DT D.J. Reader (73.1)
S Jevon Holland (70.1)
LB Micah McFadden (91.1)
TE Chris Manhertz (88.3)
LB Jack Kelly (84.2)
LB Zaire Barnes (69.2)
S Ar'Darius Washington (68.5)
ozibozi
Szesze
ozibozi
oszinten szolva ennel tobbet egy off faltol nem igazan lehet kerni. megvedtek Dartot, Skatt 4.5 atlagban futott ugy, hogy 13 yard volt a long, ergo konzisztensen nyitottak neki a lyukakat. aztan a PFF score meg hat nem volt kiemelkedo senkinel sem ...
csebi