NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 432
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha továbbra is az előbbi a gáz, az elég rossz hír, mert egyenlőre úgy állunk hogy big playből könnyebben szerzünk TD-t mint 20 yardon belülről... Kéne oda még pár opció mert ami van az már tavaly is kiismerhető volt.salanderIgazán a red zoneban két problémánk volt:
1. Elejtették Eli labdáit. Bennett kettő elkaphatót ejtett el az End Zoneban + Beatty egyet, bár ha azt lehúzza, akkor hét játéka lett volna 😊
2. Elbaszott playhívás. Mindig elsőre valami passz középre, utána futunk egyet és a harmadiknál meg elejtjük (nem kapjuk el) a labdát az End Zoneban, ez volt 4-ből 3-szor...Nem értem, hogy miért nem próbáljuk meg feldobni a sarokba a lasztit, amikor ott van Barden, aki minimum 1 fejjel, de inkább kettővel magasabb, mint a CB-k ellene + Nicks tavaly még Woodson ellen is meg tudta csinálni, aki a liga egyik, hanem a legjobb CB-je.
ui: És az első félidőben úgy tűnt, mintha az lenne a probléma, hogy Eli elég sokat variált. Felálltunk egy playre -> Eli kiszúrta, hogy mit játszik a védelem és áthívta -> erre a védelem áthívta valami alapra -> ekkor Eli megint áthívta . Ebből lettek most a rossz playek és INTek! Második félidőben pedig felálltunk és azt csináltuk, amit a hudlebe megbeszéltünk és cső.
Ennek egy nagyon egyszerű oka volt: Ware. Nyilván "kikotyogta" az audiable-t, mi meg nem változtattuk meg. Ez elég amatőr hiba volt tőlünk...
több mint 13 éve
Asbee: Néhány gondolat hozzá.Az viszont már most kiderült, hogyha minden mérkőzésen lesz egy futónk aki ilyen átlaggal tud haladni, az nagy mértékben megkönnyíti az offense dolgát.Hát igen ezzel nehéz vitatkozni, de szerintem ezen a meccsen pont fordítva történt a dolog. Amikor az ellenfél beszív a meccsen 510 yard passzt, ráadásul 378 yardot két játékos tesz fel ebből akiket sehogy sem tudnak tartani (lásd nem befújt holding hegy a Tampa részéről). Akkor igazán szarnak kell lennie a futójátéknak de még inkább a playhívásnak, hogy ne menjen a futás valamennyire. A playhívások szerintem eléggé ültek, pláne ha belevesszük hogy valószínűleg a teljes André Brownos playsort ott kellett rögtönözni a pálya szélén.
De jövő héten már többet fogunk látni a futásból meg az "új" támadófalból is.
Barden. Volt ő szabadon, csak Eli nem nagyon nézte. (Amikor meg nézte akkor volt belőle egy first down, illetve egyszer csúnyán túldobta.)
Az a baj, hogy nem derül ki hogy ez azért van, mert "nincs meg a kémia" vagy csak a meccs sajátosságai miatt (az egyik top WR-ünk se tudták levédekezni, ráadásul mindkettőjüknek jó napja volt) történt így. Ha továbbra is az előbbi a gáz, az elég rossz hír, mert egyenlőre úgy állunk hogy big playből könnyebben szerzünk TD-t mint 20 yardon belülről... Kéne oda még pár opció mert ami van az már tavaly is kiismerhető volt.
több mint 13 éve
nem tudom mi van a DL-lal, de vmit kellene mutatni... Osi szépen leküzdötte magát Tollefson szintűnek...csebiMotiválatlanság és/vagy öregség + sérülések szvsz
Blogra felkerült értékelőm, nem tudok linkelni, mobilról vagyok, de tudjátok hol találjátok 😊
több mint 13 éve
nem tudom mi van a DL-lal, de vmit kellene mutatni... Osi szépen leküzdötte magát Tollefson szintűnek...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Tippjáték 2. forduló végeredmény
több mint 13 éve
Aha, szóval bénáztatok 😉9. A Dallas meg annyira , de annyira sima volt hogy azt nem is értem... yookerelőször a ST nem volt ott fejben (10 pont ment oda), aztán a támadósor (10-14 pont nem jött ide), aztán amire a védelemnek kellett volna meccsben tartani a csapatot, addigra elfogytak (a végére hatból négy ember maradt DL-be, és négyből kettő safety, plusz a zöldpöttyös védőnk, Chuck Norris is belefigyelt egy blindside-ba, ami helyett ráadásul másik irányba fújtak 15-öt). ja, és ennek a rotációnak úgy kellett volna helyt állnia, hogy a második félidőben 23 percet volt a Seattle-nél a labda.
más szóval addig tartottuk magunkat, amíg azt nem lehetett mondani, hogy egy 30 yardos bírói tévedéssel elment az utolsó lehetősége is annak, hogy visszahozhassuk a meccset, amit a támadósor nyilván nem bírt volna már megcsinálni. utána már hátradőlhettünk szépen.
a saját sírunkat már az első negyedben megástuk, de csak a negyedik negyedben feküdtünk bele.
még másabb szóval az a drop-parádé, amit Cruz leművelt majd két hete, az semmi nem volt a tegnapi Bryant-Witten tandemhez képest.
slowmotion
Ez a foci: egyszer fent, egyszer lent.
több mint 13 éve
9. A Dallas meg annyira , de annyira sima volt hogy azt nem is értem... yookerelőször a ST nem volt ott fejben (10 pont ment oda), aztán a támadósor (10-14 pont nem jött ide), aztán amire a védelemnek kellett volna meccsben tartani a csapatot, addigra elfogytak (a végére hatból négy ember maradt DL-be, és négyből kettő safety, plusz a zöldpöttyös védőnk, Chuck Norris is belefigyelt egy blindside-ba, ami helyett ráadásul másik irányba fújtak 15-öt). ja, és ennek a rotációnak úgy kellett volna helyt állnia, hogy a második félidőben 23 percet volt a Seattle-nél a labda.
más szóval addig tartottuk magunkat, amíg azt nem lehetett mondani, hogy egy 30 yardos bírói tévedéssel elment az utolsó lehetősége is annak, hogy visszahozhassuk a meccset, amit a támadósor nyilván nem bírt volna már megcsinálni. utána már hátradőlhettünk szépen.
a saját sírunkat már az első negyedben megástuk, de csak a negyedik negyedben feküdtünk bele.
még másabb szóval az a drop-parádé, amit Cruz leművelt majd két hete, az semmi nem volt a tegnapi Bryant-Witten tandemhez képest.
több mint 13 éve
amik össze-vissza eszembe jutottak :1.Valakik nagyon tudták hogy Osinak nem lenne szabad pénzt adni...
2.Diehl kikerülését a kezdőből azért nem így szerettem volna , de ez van!Hátha ebből még jól jövünk ki...
3.Ahmadnál hasonló a szitu!Lássuk egy kicsit a fiatalokat...
4.Érdekes módon amikor visszatértünk a tavaly jellemző hosszabb játékokra , egyből ment az offense!!!Azt kellene csinálni amit jól tudunk...
5. D-linet megszavaztuk a meccs csalódásának...
6. Bardenezett valaki a követőben !! 😊
vegyük őt többet elő !!
7. Ami nagyon bosszant hogy Vick dobott 2 meccsen 6 Intet és mégis 2:0-val állnak!!!
8.Tegnap még szurkoltam a Skins meccsen is ;´
nem volt gyenge !Finnegen-nek sokat köszönhetünk!
9. A Dallas meg annyira , de annyira sima volt hogy azt nem is értem...
több mint 13 éve
mondjuk továbbra is nehéz lesz meccseket nyerni, ha a bírók az első félidőben mindent engednek az ellenfélnek, nálunk meg sasszemmel észrevesznek mindent... ez a Talib gyerek, amikor látszott egyszer sem védekezett szabályosan, csak úgy nyúltak a kék mezek mellette... ja és Barber is kb ugyanez volt, de legalább mind2-t beszívattunk szép hosszú játékokkal... várom vissza a rendes bírókat!talán azért is ment jobban a futás, mert Brown kisebb mint Bradshaw és neki nem kell olyan nagy lyukakat nyitni... 😀 amúgy engem Locklear meggyúzött, jobb sztem mint Diehl... és most már Boothe meg Baas is mutatott szép pillanatokat...
Bennett igazából 1 td-t hagyott benn, másik TD még WR-nek is nehéz elkapás lett volna...
Én amúgy lehet lassan cserélném Osit egy CBért, mert ez így nem lesz jó...
Rolle meg végre azt csinálta a legfontosabb playben, amit múlt héten is kellett volna Austin-nal szemben...
ja és Barden is mutatott magáról életjelet!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
És amitől nagyon féltünk előtte: futásblokk nem volt rossz, sacket sem kaptunk.AsbeeAz elején volt egy kis káosz Diehl sérülése után (Beattynek láthatóan hirtelen jött a visszatérés), de utána helyrerázódtak. Jónak továbbra se jó, Elinak így is rengetegszer kell hátra lépnie, de végül is őt ezért fizetjük.
Nagyon aggódtam emiatt a meccs miatt, de így utólag továbbra is az önszívatást érzem domináns elemnek:
- Bennett elejtett két TD-t.
- A TB "saját tamadásból" csak 2 FG-t tudott feltenni a táblára (és egy TD-t a végén). Gyakorlatilag 21 pontot adtunk nekik az INT-ekkel.
Killdrive magához képest szerintem épkézláb módon hívta a playeket. Fewell meg úgy tűnik elővette a tavaly év eleji gameplanjeit. Hiába szar az alap pressure és működnek a blitzek, de csak azért sem hívja őket. Amikor tavaly megtáltosodtunk akkor sokkal agresszívabbak voltak a hívások.
több mint 13 éve
És amitől nagyon féltünk előtte: futásblokk nem volt rossz, sacket sem kaptunk.
több mint 13 éve
4. negyed 25 pont, több mint 240 passzolt yard. Ezt még most sem hiszem el. A D a tavaly év eleji önmagát másolja. Tartalékolnak a szezon második felére. Izé... vagyis remélem... Nicksnek és Cruznak, most azonnal hosszútávú szerződést kell adni. Az ő játékukon sok fog múlni a sok pontos meccseken (Saints, Packs). Mivel láttam életjeleket a csapattól kezdek optimistább lenni. Ez a Tampa védelem 10 ponton tartotta Newtonékat. Az első félidőt nem tudom hova tenni, remélem ellőttük az összes bénázásunkat idénre. Nyilván a jobb csapatok ellen ez az összteljesítmény kevés lesz. A Philly TO gyár lett, bár nyernek, a Dallas ugyanúgy kétarcú mint tavaly, tőlük tartottam a legjobban, de remélhetőleg el fogják bénázni, a Skins-t meg nem tudom hova tenni. Jó az a védelem, de két meccsen is sok pontot kaptak, Orakpo megsérült, lesz a támadóknál is visszaesés. Látok esélyt a csoportgyőzelemre, bár ez két meccs alapján elég bizonytalan dolog. Nagyon kiváncsi leszek, hogy Brown és Wilson mit kezd a több lehetőséggel. Scottot is jó lenne néha látni. A jobban futó Carolinánál jóval többet értünk el futásban. Ez lehet bíztató a jövőre nézve. A passzjátékkal nem lesz gond, ha nincs sérülés. A D meg majd csak beindul. Ha nem, akkor tét nélküli lesz a rájátszás.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
engem kárpótolt, hogy az nfc west tegnapra kitalálta, hogy verhetetlenek
több mint 13 éve
Hypofx
310
Hát első fele fos, de ott a def nem volt annyira rossz, masodik fele FELTÁMADÁS, viszont def nem volt a top-on. Nicks es Cruz ELivel nagyon jo, de láttam végre futást is, bár a rövid szituációknál jól jött volna Jacobs. Hát van hova fejlődni de ez sikerült, Panthers nehéz lesz, nagyon jó formában vannak és nincs INT
több mint 13 éve
Mondjuk a végén a térdeléskor a Bucs köcsögösködése nem tetszett...
több mint 13 éve
persze volt nekik 2, de teljesen dekoncetráltnak tűntek, érthetetlenvolt még időkérésük is ha jól tudom...az Eagles is elnyomja az összes mákját idénrenemtom mit csinált a Ravens az utsó drive-ban.. mondjuk nekik nincs Eli-uk, de akkor is nagyon szar playhívások voltak, simán futhattak volna még Szesze
az elején... yooker
kár érte ( megint ) !yooker
több mint 13 éve
volt még időkérésük is ha jól tudom...az Eagles is elnyomja az összes mákját idénrenemtom mit csinált a Ravens az utsó drive-ban.. mondjuk nekik nincs Eli-uk, de akkor is nagyon szar playhívások voltak, simán futhattak volna még Szesze
az elején... yooker
kár érte ( megint ) !
több mint 13 éve
az Eagles is elnyomja az összes mákját idénrenemtom mit csinált a Ravens az utsó drive-ban.. mondjuk nekik nincs Eli-uk, de akkor is nagyon szar playhívások voltak, simán futhattak volna még
az elején... yooker
több mint 13 éve
az Eagles is elnyomja az összes mákját idénre az elején...
több mint 13 éve
Ma kb csak saját magunkat szopattuk... Plusz nem tudjuk megfogni az ellenfél top WR-ét és nincs elég nyomás a falban.
több mint 13 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁ gyerekek micsoda meccs volt ez!!!!!!!! Eli jól rám hozta a szívbajt, aztán a végére minden összeállt. Gratula. GO BIG BLUE!
több mint 13 éve
D-line + CB-ek nélkül és 3 negyedik Weedennel meccset nyerni ! ez igen!!
több mint 13 éve
Helló!
1.b
2.d
3.b
4.c
5.d
6.a
7. c
8.a
9.c
10.b