New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez szerintem nem mond sok újat senkinek.Ami érdekes, hogy Deon "lassú vagyok, nem tudok tackle csinált" Grant 839 snapet játszott. Ez nagyon-nagyon sok, viszonyításnak ott van Kenny 955-je. Ez biztos annak is betudható, hogy Rolle-lal próbálkoztak CB-ként; de ettől függetlenül nagyon kéne hogy Sash robbantson az offseasonban.
több mint 12 éve
Blog elérte fb-n az 50 lájkot. Nem tudom ez jó szám-e vagy nem, de egész korrekt eddig. Remélem néhány héten belül meglesz a 100 is :cool:
több mint 12 éve
volt egy big10 konf döntő vereség a Wisconsin Badgers-től :o oda van vmi kapocs???
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
kezdek tartani attól, hogy ez a sb Bradyről szól majd. volt pár befejezetlen ügylete. időben visszafele: kikapott a jetstől a playoffban, most bosszút állt a divízióharcban (2 regular gms), jött a denver , nekik azért lógott mert hibázott ellenük, még Jake the Snake időszakában, szintén playoffban, majd a ravens, adósuk volt az otthoni mészárlás miatt (po 2 éve) és már csak a NYG maradt a 07-es "seek and destroy" miatt. szóval ha jól nézem, idén a csávó minden playoff vereségéért bosszút áll, mégpedig Indianapolisban, ahol bukott afc döntőtvittoreMi is ebben reménykedünk. 😀
Az első PO vereségért a bosszú meg volt. (Denver) Az első hazai PO vereségért a bosszú meg volt (Ravens), A Jets elleni PO vereségért a bosszú meg volt (söpörtük a jetset), Most az első SB vereség bosszúja jön, ráadásul ott ahol az egyik leginkább fájdalmas PO vereséget szenvedtük.
több mint 12 éve
Ezt be kell ide tennem. Most olvastam giants.com-on. Interjú Eli-jal.hatalmas. így kell hülyét csinálni egy hülyéből.
Vigyázat! Kirívóan okos újságírói kérdés következik:
Q: Are you going to talk to Peyton about the noise in the stadium?
A: I don’t think he’s ever been the away team in his own stadium.G-men
kezdek tartani attól, hogy ez a sb Bradyről szól majd. volt pár befejezetlen ügylete. időben visszafele: kikapott a jetstől a playoffban, most bosszút állt a divízióharcban (2 regular gms), jött a denver , nekik azért lógott mert hibázott ellenük, még Jake the Snake időszakában, szintén playoffban, majd a ravens, adósuk volt az otthoni mészárlás miatt (po 2 éve) és már csak a NYG maradt a 07-es "seek and destroy" miatt. szóval ha jól nézem, idén a csávó minden playoff vereségéért bosszút áll, mégpedig Indianapolisban, ahol bukott afc döntőt
több mint 12 éve
Ezt be kell ide tennem. Most olvastam giants.com-on. Interjú Eli-jal.Vigyázat! Kirívóan okos újságírói kérdés következik:
Q: Are you going to talk to Peyton about the noise in the stadium?
A: I don’t think he’s ever been the away team in his own stadium.
több mint 12 éve
...szóval az előbb leparkoltam az usasportfan bolt előtt. a helyüket már elfoglaltuk! (:Ezt miért nem Pats-topicba tetted? 😛
noel
több mint 12 éve
...szóval az előbb leparkoltam az usasportfan bolt előtt. a helyüket már elfoglaltuk! (:több mint 12 éve
tehát a matek szerint most átbillen az egész és 8 ponttal elkenjünk a pats száját. (:Azt ugye jól tudom, hogy 9-7-tel senki nem nyert még SB-t?AsbeeSince the NFL moved to a 16 game regular season schedule in 1978, only 2 teams with a 9-7 record have played in a Super Bowl. Both lost ...
1) 2008 Arizona Cardinals in Super Bowl XLIII. They lost to the Pittsburgh Steelers 27-23.
2) 1979 Los Angeles Rams in Super Bowl XIV. They lost to the Pittsburgh Steelers 31-19.empty taxi
több mint 12 éve
red6t6
988
Most megnéztem a Giants meccs rendes játékidő utolsó 2 percét meg a hosszabítást, Manninget nagyon durván meggyötörték, de vasból van a srác!Biztos akkor is ki voltál akadva, amikor Leonard Marshall taccsra vágta Montanát... :/
Illetve üzenem DEMARCUS DOBBS-nak a SF 96-os játékosának - aki nem mellesleg nagyon csúnyán leütötte a Sash-t, az utolsó 2 percben, egy visszahordás során és geci módon el is bújt, a játékostársak gyűrűjében - hogy legközelebb a saját súlycsoportjával kezdjen! :mad: szarháziironroy
Ez egy ilyen játék...
több mint 12 éve
Még szerencse, hogy idén nem jutott be a Steelers, le se kellene játszani... 😀Azt ugye jól tudom, hogy 9-7-tel senki nem nyert még SB-t?AsbeeSince the NFL moved to a 16 game regular season schedule in 1978, only 2 teams with a 9-7 record have played in a Super Bowl. Both lost ...
1) 2008 Arizona Cardinals in Super Bowl XLIII. They lost to the Pittsburgh Steelers 27-23.
2) 1979 Los Angeles Rams in Super Bowl XIV. They lost to the Pittsburgh Steelers 31-19.empty taxi
több mint 12 éve
Azt ugye jól tudom, hogy 9-7-tel senki nem nyert még SB-t?AsbeeSince the NFL moved to a 16 game regular season schedule in 1978, only 2 teams with a 9-7 record have played in a Super Bowl. Both lost ...
2) 1979 Los Angeles Rams in Super Bowl XIV. They lost to the Pittsburgh Steelers 31-19.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
csak semmi 9-7. már 12-7 az állás 😊
több mint 12 éve
Illetve üzenem DEMARCUS DOBBS-nak a SF 96-os játékosának - aki nem mellesleg nagyon csúnyán leütötte a Sash-t, az utolsó 2 percben, egy visszahordás során és geci módon el is bújt, a játékostársak gyűrűjében - hogy legközelebb a saját súlycsoportjával kezdjen! :mad: szarháziironroymost biztos beszart 😂
több mint 12 éve
Azt ugye jól tudom, hogy 9-7-tel senki nem nyert még SB-t?
több mint 12 éve
Most megnéztem a Giants meccs rendes játékidő utolsó 2 percét meg a hosszabítást, Manninget nagyon durván meggyötörték, de vasból van a srác!Illetve üzenem DEMARCUS DOBBS-nak a SF 96-os játékosának - aki nem mellesleg nagyon csúnyán leütötte a Sash-t, az utolsó 2 percben, egy visszahordás során és geci módon el is bújt, a játékostársak gyűrűjében - hogy legközelebb a saját súlycsoportjával kezdjen! :mad: szarházi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egy nyc kornyeken elo g-men szurkolo csaladbol (igen az egesz csalad total giants orult mindenkit beleveve mint lathato 😀) szarmazo cimboram fel eves unokaoccse sammy 😀
megfertoztek mar idoben 😊
gyanitom amekkora allatok egesz delutan alszik a gyerek h este ne legyen hisztis es ne aludjon be mint a frisco ellen (ez a kep most keszult) aztan meccsnezes lesz a "nagyokkal" : DDD
ui.: a biztonsag kedveert azert hadd kerjelek meg titeket h ne rakjatok ki sehova a kepet se fbra se mashova mert nem akarok kellemetlenseget okozni nekik sehogysem csak nektek akartam egy mokas pillanatot szerezni. thx
több mint 12 éve
Tisztelt Uraim!Gratulálok!
Mivel ezen a csodaszép napon lediplomáztam, ezért most már garantáltan ott leszek veletek a SB-n a Bowling Pub-ban :cool:
Áll még a dolog?ironroy
Csak ne kösd össze a diploma ünneplését majd a döntővel mert ott lehet nem lesz mit ünnepelni 😛 😀
több mint 12 éve
Tisztelt Uraim!Gz. :]
Mivel ezen a csodaszép napon lediplomáztam, ezért most már garantáltan ott leszek veletek a SB-n a Bowling Pub-ban :cool:
Áll még a dolog?ironroy
... Manning has been pressured on 39.1% of his dropbacks this post season (only three QBs have been pressured more often) and yet is still completing 53.5% of his 43 passes under pressure, a mark bettered only by Andy Dalton and Joe Flacco. ...
... The G-men allowed Eli Manning to be pressured on 29 of his 64 drop-backs, a rather alarming number. There were aspects of good play in there from some linemen, but they simply couldn’t sustain it consistently. LT David Diehl (-5.8) only allowed two pressures until midway through the third quarter when the bottom fell out and he was simply taken to pieces, allowing another 8 total pressures in the remaining thirty minutes of the game. ...
több mint 12 éve
Tisztelt Uraim!Grat!
Áll még a dolog?ironroy
Valami meccsnézés biztos lesz.
több mint 12 éve
Tisztelt Uraim!Mivel ezen a csodaszép napon lediplomáztam, ezért most már garantáltan ott leszek veletek a SB-n a Bowling Pub-ban :cool:
Áll még a dolog?
több mint 12 éve
2007-ben szerintem nem érdemelt gyűrűt. Saját vélemény. Ahogyan az is,hogy még ilyen előjelekkel is átformáltam a megítélésemet róla, mert az idei teljesítménye magáért beszél.2007-ben szerintem nem érdemelt gyűrűt.Most mit írjon egy Pats-es 2007-ről? Komolyan!
3 db playoff meccsen 0 int. az sb-n 1, az is drop. és ő nem Dilfer, hogy alig passzoltatják. szóval megérdemeltevittore
Minimum életük legrosszabb NFL-élménye kapcsolódik ahhoz a meccshez, többségük rémálmából azóta is Tyree sisakjával ébred.
Egyszóval utálnak minket!
Ezek után egész szép tőlük, hogy ilyen mondatokba csomagolják utálatukat, mint ez a fenti "2007-ben szerintem nem érdemelt gyűrűt"G-men
Azt lehagytad,hogy hozzátettem, szubjektív véleményem[ G-men hsz-ének igazat adva, részben a "trauma" miatt-ha lehet annak nevezni] 😊 Ahogyan az is,hogy azóta csak az nem látja be a fejlődését, aki dacból elutasít minden ilyen észrevételt. 😊
több mint 12 éve
Hypofx
310
Kár vitázni, jön a meccs és ott az AKTUALIS forma számit, GB is csodasan menetelt aztán még se jutottak el SB-ig. Par honapja még mi se gondoltuk hogy playoff lesz belőle és tessék.50%/50% a meccs barki nyerhet. Én már igy is örülök ameddig jutottunk. És JPP, CRUZ kiemelkedet az év során tehát jövőre ha lehet még jobbak leszünk.
HAJRÁ GIANTS
több mint 12 éve
A Rodgerses részt leszámítva teljesen egyetértek Veled. Ez teljesen reális megközelítése a dolognak. 😊De látod, h sokak szerint meg sem érdemelte a SB győzelmet akkor 😊Kicsit visszakanyarodva Eli-ra: az idei éve alapján már mindenki kénytelen volt belátni, h ő egy jó QB, persze az utálói most is azt hajtogatják, h ez volt az első jó éve ami nyilvánvalóan egy baromság.Sztem 2007 óta nem lehet nem ott emlegetni a leg qb-k között😊kishaszi
Mióta nálunk van ezek a WRek/TEk értek el átlagon felüli/elit teljesítményt:
Burress, Toomer, Tyree, Moss, Hixon, Smith, Shockey, Boss, Manningham, Nicks, Ballard, Cruz
tehát mióta ő a QB-nk kb mindenki befutott elkapó és tight end poszton aki csak megfordult a csapatnál...Szesze
Mindettől függetlenül Brady-P.Manning és Brees egy más kategória (nálam azért Rodgers még absz nem jutott el ide, ahhoz kellene még 4-5 hasonló szezon, mint az előző kettő volt), ez nyilvánvaló, nem hiszem h ezzel bárki is vitatkozna. Eli-t kb pont Roethlisbergerrel lehet egy lapon emlegetni, ők mondjuk a következő képzeletbeli kalapba sorolhatók. Nem is ezzel van gond, hanem azzal, h sokan Eli-t a mai napig kb 3 kalappal lejjebb teszik folyamatosan (talán az első 1-2 évben mutatott inkonzisztens játéka miatt - bár megjegyzem már a korai éveiben is látszott, h jó lesz és minden évben fejlődött egész pályafutása során), illetve ez se baj mert aki ezt mondja az nem ért hozzá..Szesze