NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 435
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. b) 2. b)
3. b)
4. c)
5. d)
6. a)
7. c)
8. b)
9. d)
10. c)
+1. W 24-13
több mint 13 éve
1. Hogyan alakul a mérkőzés végeredménye? B2. Milyen passer ratinggel zár Manning? B
3. Mennyi futott yarddal zárunk? B
4. Ki jegyzi majd a legtöbb elkapott yardot? A
5. Hány alkalommal sackeljük a Buccaneers QB-t? B
6. Mennyi kierőszakolt fumble fűződik majd a nevünkhöz? A
7. Milyen turnover mutatóval zárjuk a mérkőzést? C
8. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? C
9. Hány yarddal zár az offense? C
10. Hány yardot kap a defense? B
+1. Pontjaid megduplázásáért: tippeld meg a végeredményt!1. Hogyan alakul a mérkőzés végeredménye? Giants 24 Bucs 16
több mint 13 éve
1. b) 2. c)
3. a)
4. c)
5. c)
6. b)
7. d)
8. b)
9. b)
10. b)
+1. W 23-13
több mint 13 éve
Itt az új kérdéssor. Sorry érte, azt hiszem többet kéne aludnom.1. Hogyan alakul a mérkőzés végeredménye? a) 14 ponttal vagy többel nyerünk b) 14 ponttal kevesebbel nyerünk (vagy döntetlen) c) 14 ponttal kevesebbel kikapunk d) 14 ponttal többel kikapunk
2. Milyen passer ratinggel zár Manning? a) 0-80 b) 80-90 c) 90-100 d) 100-
3. Mennyi futott yarddal zárunk? a) 0-90 b) 91-110 c) 111-150 d) 150-
4. Ki jegyzi majd a legtöbb elkapott yardot? a) Nicks b) Jackson c) Cruz d) Clark
5. Hány alkalommal sackeljük a Buccaneers QB-t? a) 0 b) 1-2 c) 3 d) 4 vagy annál több
6. Mennyi kierőszakolt fumble fűződik majd a nevünkhöz? a) 0 b) 1 c) 2 d) 3 vagy annál több
7. Milyen turnover mutatóval zárjuk a mérkőzést? a) -2 vagy rosszabb b) -1 és 0 c) 1 d) 2 vagy jobb
8. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? a) Blackburn b) Foster c) JPP d) David
9. Hány yarddal zár az offense? a) 200-250 b) 251-300 c) 301-350 d) 351-
10. Hány yardot kap a defense? a) 200-250 b) 251-300 c) 301-350 d) 351-
+1. Pontjaid megduplázásáért: tippeld meg a végeredményt!😊
több mint 13 éve
Basszameg most nézem...6. kérdést kihagytam. Na gyorsan szerkesztek akkor...
több mint 13 éve
Helló!1.b
2.d
3.b
4.c
5.d
6. Kimaradt a kérdés??
7. c
8.a
9.c
10.b
+1. nyerünk 24-17-re
több mint 13 éve
...Hello !!így egy válasz (10.) kimaradt !!
10.W 27-17Chevy
több mint 13 éve
Ebből lesz valami?én már azt hittem nem , és vendégek jönnek délután...
Gépem és gamepass előfizetésem van, ha van hely és kivetítő + net (akár egy kocsmában) én tudom vinni a cuccot
NightBoY
de jó tudni erről a lehetőségről!
5.-héten okt. 10-én lesz megint Cleveland ellen este 7 órás meccs , arra mindenképpen összehozunk valamit!PM-ben kereslek majd !
több mint 13 éve
1.B2.C
3.B
4.C
5.C
6.C
7.B
8.D
9.B
10.W 27-17
több mint 13 éve
Ebből lesz valami?Gépem és gamepass előfizetésem van, ha van hely és kivetítő + net (akár egy kocsmában) én tudom vinni a cuccot
a 3. fordulós este 7 órai meccsre egy stream-es összejövetelt megpróbálhatnánk azért szervezni itt Pesten... ha valaki ki szokta tenni Tv-re , illetve szeretne házigazda lenni ! 😊(erre már korábban akartam írni. Biztos a 2. fordulóra gondoltál, csak szerdai szezonnyitó miatt sztem az 1. forduló vasárnapi meccseit már 2. fordulónak számítottad.) Tehát most vasárnapról lenne szó.
yooker
Ez alapból egy nagyon jó ötlet! Támogatom. A legnagyobb kérdés, hogy lesz-e ilyen házigazda? Bocsánat, én családi okokból nem tudom felvállalni. Valaki más???G-men
You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
Nagyító alatt a Tampa Bay BuccaneersAsbeeNem tudom javasolhatok-e ilyet, de figyelj jobban a szó/kifejezés ismétlésekre... Pl. a "nem nyújtott rossz teljesítményt" kombót 3 kis bekezdés alatt háromszor lőtted el, ebből kettő majdnem egymást követő mondatban van.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Tippjáték 2. forduló1. Hogyan alakul a mérkőzés végeredménye? a) 14 ponttal vagy többel nyerünk b) 14 ponttal kevesebbel nyerünk (vagy döntetlen) c) 14 ponttal kevesebbel kikapunk d) 14 ponttal többel kikapunk
2. Milyen passer ratinggel zár Manning? a) 0-80 b) 80-90 c) 90-100 d) 100-
3. Mennyi futott yarddal zárunk? a) 0-90 b) 91-110 c) 111-150 d) 150-
4. Ki jegyzi majd a legtöbb elkapott yardot? a) Nicks b) Jackson c) Cruz d) Clark
5. Hány alkalommal sackeljük a Buccaneers QB-t? a) 0 b) 1-2 c) 3 d) 4 vagy annál több
7. Milyen turnover mutatóval zárjuk a mérkőzést? a) -2 vagy rosszabb b) -1 és 0 c) 1 d) 2 vagy jobb
8. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? a) Blackburn b) Foster c) JPP d) David
9. Hány yarddal zár az offense? a) 200-250 b) 251-300 c) 301-350 d) 351-
10. Hány yardot kap a defense? a) 200-250 b) 251-300 c) 301-350 d) 351-
+1. Pontjaid megduplázásáért: tippeld meg a végeredményt!😊
Önkényesen belevettem +1 kérdést, remélem nem gáz 😊 Talán dob így kicsit az izgalmon. Nem volt szó róla a héten hol adjuk le a tippeket, így marad a múlt heti rendszer, hogy itt vagy blogon kommentben. Jó játékot!
több mint 13 éve
Nagyító alatt a Tampa Bay Buccaneers
több mint 13 éve
sajnos Amu is elég sérülékenynek tűnik...Thomas-t megint megműtötték, ő akkor kb ennyi is volt...AsbeeÉn már amúgy sem számoltam vele, nagyot fordult a CB helyzet 2 év alatt sajnos 😕 Reméljük Amu beválik majd. Szesze
és ki tudja most is mennyire van esetleg túlságosan siettetve a visszatérése !
több mint 13 éve
Azt igazából csak Thomas nyomatta... Aztán amikor a csapat meg az orvosi stáb nem hitt benne és IR-re tette, úgy tűnik győzött a józan ész.A cap meg így is nagyobb lett mert nem kell kifizetni 3 milliót amit akkor kapott volna, ha végigtolja a szezont.
több mint 13 éve
Csak ment a parasztvakítás, hogy nem kell műteni, pár hét és visszatérhet stb. Nem baj, legalább a cut után nagyobb lesz a cap.Thomas-t megint megműtötték, ő akkor kb ennyi is volt...AsbeeÉn már amúgy sem számoltam vele, nagyot fordult a CB helyzet 2 év alatt sajnos 😕 Reméljük Amu beválik majd. Szesze
több mint 13 éve
Thomas-t megint megműtötték, ő akkor kb ennyi is volt...AsbeeÉn már amúgy sem számoltam vele, nagyot fordult a CB helyzet 2 év alatt sajnos 😕 Reméljük Amu beválik majd.
több mint 13 éve
Thomas-t megint megműtötték, ő akkor kb ennyi is volt...
több mint 13 éve
Austin szart se fog már csinálni, idén megy backupnak, jövőre meg kihullik majd preseason végén.AsbeeÉn azért bízom benne, hogy ki tudja hozni magából a sokak által beharangozott képességeket! Főleg úgy, hogy még jó páran ki is hullottak előle a depth charton (Canty és Rogers is ugye) és ha Khunt is fel "mertük" küldeni, akkor az esélyt ő is meg fogja kapni.
De ez a tavalyi draft tényleg elég szennynek néz ki sajnos, pedig elsőre mindenhol A-t kaptunk rá...
több mint 13 éve
Austin szart se fog már csinálni, idén megy backupnak, jövőre meg kihullik majd preseason végén. Amunak volt már néhány megmozdulása, ami azért megmutatta, hogy ért a játékhoz, ha elkerülik a sérülések és mentálisan is topon lesz akkor hasznos játékossá fog válni.Amu és Austin elkezdett edzeni. salanderHát már itt az ideje, hogy játszanak és mutassanak is valamit, mert eddig a 2011-es draft elég szarnak tűnik...és egy jó Amura most nagy szükségünk lenne! balu10
több mint 13 éve
Amu és Austin elkezdett edzeni. salanderHát már itt az ideje, hogy játszanak és mutassanak is valamit, mert eddig a 2011-es draft elég szarnak tűnik...és egy jó Amura most nagy szükségünk lenne!
több mint 13 éve
a 3. fordulós este 7 órai meccsre egy stream-es összejövetelt megpróbálhatnánk azért szervezni itt Pesten... ha valaki ki szokta tenni Tv-re , illetve szeretne házigazda lenni ! 😊(erre már korábban akartam írni. Biztos a 2. fordulóra gondoltál, csak szerdai szezonnyitó miatt sztem az 1. forduló vasárnapi meccseit már 2. fordulónak számítottad.) Tehát most vasárnapról lenne szó.
yooker
Ez alapból egy nagyon jó ötlet! Támogatom. A legnagyobb kérdés, hogy lesz-e ilyen házigazda? Bocsánat, én családi okokból nem tudom felvállalni. Valaki más???
több mint 13 éve
Én néztem a Skins és a Philly meccset is párhuzamosan. A Was nagyon jó volt, de én azt gondolom, h Griffin egyébként tényleg nagyon jó játékában nagy szerepe volt a Saints nagyon gyenge védekezésének, és a jobb védelmek ellen (mint pl a csoportellenfelek) nagyságrendekkel gyengébb játékot fog tudni mutatni, legalább is ebben az évben. Aztán persze lehet, h nem lesz igazam.A Philly rettentő gyenge napot fogott ki, ha nem egy ennyire impotens offense van az ellenfélnél akkor semmi esélyük nem lett volna. Kíváncsi leszek mit mutatnak majd a következő fordulókban, azért biztos lesznek jobbak ennél ők is.
A Frisco valami extrém jó csapat benyomását keltette tegnap, nálam egyértelműen ők az SB győzelem fő esélyesei idén.
Az NFC East rettentő kemény lesz idén, nagyon nehéz dolgunk lesz a PO-ba jutással.
A Tampa meccsét szintén megnéztem, ugye ők is nyertek a Panthers ellen. Sztem a Carolina írtó hülyén játszott ezen a meccsen, de a Tampa deff mindentől függetlenül kifejezetten keménynek tűnt, jó kis szenvedést várok ellenük is. Persze ezt a meccset már semmiképp se bukhatjuk el, különben kurva nagy hátrányba kerülünk már a legelején a szezonnak, ráadásul nagyon durva a schedule is.
több mint 13 éve
Amu és Austin elkezdett edzeni.
több mint 13 éve
Kemény lesz ez az év. 7-8 győzelme szvsz meglesz mindenkinek a csoportban, utolsó meccseken fog eldőlni a PO. De itt bárki lehet első meg utolsó is.