New York Giants

49 feliratkozó

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 274 — Giants fan
Kicsit visszakanyarodva Eli-ra: az idei éve alapján már mindenki kénytelen volt belátni, h ő egy jó QB, persze az utálói most is azt hajtogatják, h ez volt az első jó éve ami nyilvánvalóan egy baromság.
Mióta nálunk van ezek a WRek/TEk értek el átlagon felüli/elit teljesítményt:
Burress, Toomer, Tyree, Moss, Hixon, Smith, Shockey, Boss, Manningham, Nicks, Ballard, Cruz
tehát mióta ő a QB-nk kb mindenki befutott elkapó és tight end poszton aki csak megfordult a csapatnál...Szesze
Sztem 2007 óta nem lehet nem ott emlegetni a leg qb-k között😊kishaszi
De látod, h sokak szerint meg sem érdemelte a SB győzelmet akkor 😊
Mindettől függetlenül Brady-P.Manning és Brees egy más kategória (nálam azért Rodgers még absz nem jutott el ide, ahhoz kellene még 4-5 hasonló szezon, mint az előző kettő volt), ez nyilvánvaló, nem hiszem h ezzel bárki is vitatkozna. Eli-t kb pont Roethlisbergerrel lehet egy lapon emlegetni, ők mondjuk a következő képzeletbeli kalapba sorolhatók. Nem is ezzel van gond, hanem azzal, h sokan Eli-t a mai napig kb 3 kalappal lejjebb teszik folyamatosan (talán az első 1-2 évben mutatott inkonzisztens játéka miatt - bár megjegyzem már a korai éveiben is látszott, h jó lesz és minden évben fejlődött egész pályafutása során), illetve ez se baj mert aki ezt mondja az nem ért hozzá..
több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
MikeG- "Eli on the “elite” thing: “My job is to play the game. Your job is to talk and make up stories.” #BOOM! #nyg"l

😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Írtam egy nagyon megható, 1000karakter+os hozzászólást, de rájöttem, hogy kurvára felesleges lenne, győzzön a jobb 😊
(Csak egyetlen megjegyzés: Eli idén jobb, mint Brady, de a szezonban összességében szerintem nem)

több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Mindenesetre a fogadóirodákban 3-pontos underdogok vagyunk
cool 😊
több mint 12 éve
Kicsit visszakanyarodva Eli-ra: az idei éve alapján már mindenki kénytelen volt belátni, h ő egy jó QB, persze az utálói most is azt hajtogatják, h ez volt az első jó éve ami nyilvánvalóan egy baromság.
Burress, Toomer, Tyree, Moss, Hixon, Smith, Shockey, Boss, Manningham, Nicks, Ballard, Cruz
tehát mióta ő a QB-nk kb mindenki befutott elkapó és tight end poszton aki csak megfordult a csapatnál...Szesze
Teljesen egyetértek!

Annyit tennék hozzá, hogy közülük Plex idén bizonyította, hogy egy Sancho-szintű irányítónál is el tud kapni "néhány" TD-t, ő önmagában jó WR.
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan
Sztem 2007 óta nem lehet nem ott emlegetni a leg qb-k között😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Szerintem Brady jobb, mint Schumacher! 😛 :mad:Helmut Zimmer
Hello 😊 az első Dallas elleni meccsen azt kívántam, h bárcsak kirúgnák Fewellt a picsába azonnali hatállyal.. azóta szégyellem magam emiatt, muszáj volt meggyónnom 😊Szesze
😊
Perry nagyon sokat változott, konkrétan megkomolyodott, kicsit meg is keseredett. Sokat fejlődött, kidobta a Cover 2-t és voltaképpen felépítette a Ti nem pozíciós játékotokat. De a dicséret elsősorban Coughlint illeti, aki szerintem qrva jó edző, és minden bizonnyal elképesztő emberismerő.
Ugyan a nevem alatt ott maradt a "Perry", de én is kirugtam volna, kész szerencse, hogy nem én ülök ott, mert kirugtam volna már Gus Bradleyt is! (Gus >> Perry 😀 😀 😀 Mostmár nincs oka Undisp-nek beszólni... ) 😊

Mindenesetre akárhogy is lesz én Perry miatt megismertem, és megszerettem a G-t, bármi is legyen az eredmény büszke leszek a csapatra.
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
a 3SB győzelmet valaki a spygatenek tulajdonítja

nem tulajdonítottam annak. annyit mondtam, nem frankó. ha punkriots szurker lennék, akkor is azt mondanám nem frankó. ha kiderülne, hogy a bírók csaltak 07-ben a Giantsnek, nem mondanám, hogy más csapatoknak is csal(6)tak.

(youtuben van fent video hogy az utsó driveon 07-ben bírói hiba történt, mert Jacobs sikeres 4&1-e után megállították az órát, pedig nem kellett volna)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De azon azért hadd húzzuk már magunkat fel, hogy a 3SB győzelmet valaki a spygatenek tulajdonítja.FViktor93
spygate = 3 sb
after spygate = 0 sb

szomoru de ezek a tenyek. vagy ti tudtok olyanrol is amirol mas nem tudhat ?
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Csak, hogy világos legyen, emlékeztetek: arra jöttetek ide páran, hogy Yooker beírta: a kinti szakértők azon vitatkoznak, hogy Eli jobb-e, mint Brady. Ezek után egy - talán Lions-fan - írta le, hogy Eli >> Tom, erre kitört a balhé nálatok, miközben tőlünk senki sem állította ezt, csak néhány elemét hoztuk fel a QB-k teljesítményének, amiben idén Eli jobb volt, mint Tom. Páran közületek ezt is elvitatták, amit én szánalmasnak érzek, de a ti dolgotok.

Ha csak ezen múlna, minden Giants-szurkoló leírná itt ebben a topicban százszor, hogy Tom Brady jobb QB, mint Eli Manning, aztán február 5-én szépen megnyernénk a SB-tG-men
Yooker beírta, hogy szerinte is az idén Eli jobb mint Brady. Ezzel baj nincs ez is egy vélemény. De azon azért hadd húzzuk már magunkat fel, hogy a 3SB győzelmet valaki a spygatenek tulajdonítja.
több mint 12 éve
a 2007-es patst vigasztalja a tény, hogy Puskásék 3-2re égtek 54-ben, kb hasonló, 18 meccses veretlenségi széria után. szóval Brady is levezethet a Madrid Patriota-ban 😀
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 556
Nesztek, bandwagon ikon és rang. Sptnx to Rajna.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egy csapat egyébként sem csak a QB-ból áll, még akkor sem ha az a(z egyik) legfontosabb poszt...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
2007-ben szerintem nem érdemelt gyűrűt.

3 db playoff meccsen 0 int. az sb-n 1, az is drop. és ő nem Dilfer, hogy alig passzoltatják. szóval megérdemeltevittore
Most mit írjon egy Pats-es 2007-ről? Komolyan!

Minimum életük legrosszabb NFL-élménye kapcsolódik ahhoz a meccshez, többségük rémálmából azóta is Tyree sisakjával ébred.

Egyszóval utálnak minket!

Ezek után egész szép tőlük, hogy ilyen mondatokba csomagolják utálatukat, mint ez a fenti "2007-ben szerintem nem érdemelt gyűrűt"
több mint 12 éve
Szerintem Brady jobb, mint Schumacher! 😛 :mad:Helmut Zimmer
Hello 😊 az első Dallas elleni meccsen azt kívántam, h bárcsak kirúgnák Fewellt a picsába azonnali hatállyal.. azóta szégyellem magam emiatt, muszáj volt meggyónnom 😊
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Szerintem Brady jobb, mint Schumacher! 😛 :mad:
több mint 12 éve
tehát mióta ő a QB-nk kb mindenki befutott elkapó és tight end poszton aki csak megfordult a csapatnál...
több mint 12 éve
2007-ben szerintem nem érdemelt gyűrűt.

3 db playoff meccsen 0 int. az sb-n 1, az is drop. és ő nem Dilfer, hogy alig passzoltatják. szóval megérdemelte
több mint 12 éve
Csak, hogy világos legyen, emlékeztetek: arra jöttetek ide páran, hogy Yooker beírta: a kinti szakértők azon vitatkoznak, hogy Eli jobb-e, mint Brady. Ezek után egy - talán Lions-fan - írta le, hogy Eli >> Tom, erre kitört a balhé nálatok, miközben tőlünk senki sem állította ezt, csak néhány elemét hoztuk fel a QB-k teljesítményének, amiben idén Eli jobb volt, mint Tom. Páran közületek ezt is elvitatták, amit én szánalmasnak érzek, de a ti dolgotok.

Ha csak ezen múlna, minden Giants-szurkoló leírná itt ebben a topicban százszor, hogy Tom Brady jobb QB, mint Eli Manning, aztán február 5-én szépen megnyernénk a SB-tG-men
én nem írnám le, megnyerjük anélkül is 😛Szesze
oké, kiemelten a lényeget 😉
több mint 12 éve
Eddig sejtelmem sem volt,h miért a Pats topic rendelkezik a legtöbb hozzászólással. Látatlanban azt gondolhattam volna, talán nekik van itt a bowl.hu-n a legtöbb szurkolójuk.

Ez után a parttalan szájkarate után viszont megvan a válasz: a legkisebb hülyeségből képesek hosszú és értelmetlen vitákba bocsátkozni. Lásd még: bolhából elefánt.

Így könnyen összejön a sok ezer hozzászólás...G-men
És Sobri még meg se jött 😊Asbee
Pedig már akartam írni, hogy a GW-drive definíciója ügyében forduljanak Sobrihoz. Az alapszakasz meccsünk után gyönyörű vitájuk volt ebben a témában a saját topicukban. (ugyanis Sobri szerint elveszített meccsen nem lehet GW-drive-ot vezetni, a Pats-esek többsége szerint az is GW-drive, amivel a 4. negyedben átveszik a vezetést, de aztán a D képtelen azt megőrizni...)
több mint 12 éve

én nem írnám le, megnyerjük anélkül is 😛
több mint 12 éve

Ha csak ezen múlna, minden Giants-szurkoló leírná itt ebben a topicban százszor, hogy Tom Brady jobb QB, mint Eli Manning, aztán február 5-én szépen megnyernénk a SB-t
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Eddig sejtelmem sem volt,h miért a Pats topic rendelkezik a legtöbb hozzászólással. Látatlanban azt gondolhattam volna, talán nekik van itt a bowl.hu-n a legtöbb szurkolójuk.

Ez után a parttalan szájkarate után viszont megvan a válasz: a legkisebb hülyeségből képesek hosszú és értelmetlen vitákba bocsátkozni. Lásd még: bolhából elefánt.

Így könnyen összejön a sok ezer hozzászólás...G-men
És Sobri még meg se jött 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve

Így könnyen összejön a sok ezer hozzászólás...
több mint 12 éve
Pff, ezt a Brady-Eli összehasonlítósdi sztem ezennel befejezettnek is nyilváníthatjuk, semmi értelme 😊 Egyedül az a kérdés, h melyikük fog jobban játszani jövő héten. Annyi előnyünk van, h ha Brady nem hoz jó formát akkor szinte biztos, h ki fognak kapni, míg Eli-tól bőven elég lehet egy átlagos teljesítmény is, h nyerjünk.