NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Bele mehetünk ebben de Eli kb a Giants D#vel volt jobb Romonál ALAPSZAKASZról beszélek. Eli megérdemli a fényt amit kap mert idén vezére volt a Giantsnek. De Romonál nem csinált jobb alapszakaszt. Nem kívánok ebben jobban bele folyni nem látom sok értelmét.😂 az egészbe bele keverik Romot egyesek, Ricsi utálja Őt is meg a 'boyst is... Mondjuk hozzátenném h ez volt Elitiláj első komoly éve az meg Bulgernek is volt egy. Örüljetek h ott vagytok, nem tudom minek kellett belerúgni Romoba egyet. Amúgy meg Romo jobb volt idén mint Cam, de nem kva mindegy kinek a 20. Altarnatívája jut be??? Sok sikert a döntőben. Megérdemlitek h ott vagytok.BleviFaragó Richárd " és akkor nézzük a Pro Bowl kereteket: Eli Manning ott van a Pro Bowl keretben, Tony Romo meg nem. De most őszintén szerinted nem érdemelné meg Romo jobban a Pro Bowl szereplést?"
Megy a meccs, Eli dob egy labdát, elkapó droppol: " Na most látod? És ő meg ott van a Pro Bowl keretben, Romo meg nem."csebi
több mint 12 éve
Nem azt mondtam h nem volt egyáltalán jó éve ezen kívűl, de igazán jó nem volt. Elkapók dropja benne van a játékban. Elmondtam már több helyen hogy elismerem Elit és a teljesítményét. De ne hasonlítsuk egy 3x SB győztes MVP-hez. Romot nem értem igazából miért kellett bekostólni..,BleviMer' aza menő
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nem azt mondtam h nem volt egyáltalán jó éve ezen kívűl, de igazán jó nem volt. Elkapók dropja benne van a játékban. Elmondtam már több helyen hogy elismerem Elit és a teljesítményét. De ne hasonlítsuk egy 3x SB győztes MVP-hez. Romot nem értem igazából miért kellett bekostólni..,Blevinem Romot akartam bekóstolni, csak Ricsit kóstolom be...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
😂 az egészbe bele keverik Romot egyesek, Ricsi utálja Őt is meg a 'boyst is... Mondjuk hozzátenném h ez volt Elitiláj első komoly éve az meg Bulgernek is volt egy. Örüljetek h ott vagytok, nem tudom minek kellett belerúgni Romoba egyet. Amúgy meg Romo jobb volt idén mint Cam, de nem kva mindegy kinek a 20. Altarnatívája jut be??? Sok sikert a döntőben. Megérdemlitek h ott vagytok.BleviFaragó Richárd " és akkor nézzük a Pro Bowl kereteket: Eli Manning ott van a Pro Bowl keretben, Tony Romo meg nem. De most őszintén szerinted nem érdemelné meg Romo jobban a Pro Bowl szereplést?"
Megy a meccs, Eli dob egy labdát, elkapó droppol: " Na most látod? És ő meg ott van a Pro Bowl keretben, Romo meg nem."
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Nem azt mondtam h nem volt egyáltalán jó éve ezen kívűl, de igazán jó nem volt. Elkapók dropja benne van a játékban. Elmondtam már több helyen hogy elismerem Elit és a teljesítményét. De ne hasonlítsuk egy 3x SB győztes MVP-hez. Romot nem értem igazából miért kellett bekostólni..,
több mint 12 éve
amúgy vissza lehet nézni az egészt... Yooker annyit írt, hogy kinn USA-ban megy a vita, hogy Eli vagy Tom a jobb, páran megjegyeztük, hogy Eli a 4. negyedben idén jobb volt (ez tény)nem mindig csinálta meg Brady, ezt írtam fentebb is... sőt a 3 vereségnél egyszer sem pedig kellett volna...Nyugi, már mindenki tudja. Eli>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Brady
ja és Eli nem csak drive-t vezetett, hanem TD-t is osztott ki nem is egyet (tudod csinált ő most egy kis nfl rekordot, amire még Brady sem volt képes, de szóra sem érdemes, hogy megemlítsük...)csebi
Sokat hergeled magad, még ennél is nagyobb butaságokat fogsz írni.
(Ez a tufa QB mocskos módon simán megnyeri a meccset, nem csinál 10-15 pont előnynél GW drive-ot. Amikor meg kellett volna, akkor 1. az ellenfél FG-jával ért véget a meccs, 2. 19 másodperc alatt saját 22-ről képtelen volt rá, 3. 15 másodperc alatt saját 21-ről képtelen volt rá. Egy béna f@sz! Kikapott háromszor.
El nem tudom képzelni, hogy a nemcsak GW drive-okat vezető, de TD-ket osztó Eli hogy a pékbe tudott hétszer kikapni?!)
Brady-nek van azért egy unfinished business-e és most nem arra gondolok hogy kikaptak a Giants-tól, hanem hogy sajnos meg lehet kérdőjelezni mind3 gyűrű frankóságát a már elfelejtett spygate miatt. jót tenne - már csak emiatt is - ha nyerne még egyet. de nem most.vittoreNos, részemről ennyi volt a Giants-topicban történő beszélgetés.tomi-tomi
de ti idejöttetek írogatni, hogy mit képzelünk mi...
több mint 12 éve
😂 az egészbe bele keverik Romot egyesek, Ricsi utálja Őt is meg a 'boyst is... Mondjuk hozzátenném h ez volt Elitiláj első komoly éve az meg Bulgernek is volt egy. Örüljetek h ott vagytok, nem tudom minek kellett belerúgni Romoba egyet. Amúgy meg Romo jobb volt idén mint Cam, de nem kva mindegy kinek a 20. Altarnatívája jut be??? Sok sikert a döntőben. Megérdemlitek h ott vagytok.BleviTe hány Giants meccset néztél utóbbi években? Sorozatban harmadik éve van 4000 yard felett. Oké, tavaly sok volt az INT, de abból 8-9 az elkapókon múlt. Simán elkapható labdát nem kapják el, felpattanik, ellenfél le is szedte. Két éve meg szerintem egyáltalán nem lehetett rá panasz.
Viszont ezt rohadtul unom már, hogy szinte mindig Eli a téma. Egy aranygyűrűje van már, most meglehet a második, idén ő viszi a csapatot, elmúlt években hozta amit kellett. Beleszarok, hogy elit QB-e vagy nem, már egy jó ideje nem Eli személye a központi kérdés a csapaton belül...
több mint 12 éve
L1: miért is vezetett a bills 31-24-re? nem azért, mert 24-24-nél Tom dobott egy int, amit TD-re vittek vissza?nem mindig csinálta meg Brady, ezt írtam fentebb is... sőt a 3 vereségnél egyszer sem pedig kellett volna...L 1. vs Bills : 3 perccel a vége előtt TD passz Welkernek 31-31.
csebi
L 3. vs Giants: 1:20 -aé a vége előtt TD passz Gronknak. Megszereztük a vezetést.
Az,hogy a Defense onnan nem volt képes lehozni, nem az Ő sara.
Értem én,hogy Manning az irányítótok, és fényezitek ahol tudjátok. Mindenki azt teszi. Viszont ha minden áron olyan cipőt akarsz ráhúzni Brady-re ami nem az övő, akkor legalább nézz utána...undisputedly
A giants vereségben igazad van egyedül, de pl a steelers ellenit is azért nem hoztad be, mert belátod, hogy nem csinálta meg, amit meg lehetett volna...
több mint 12 éve
😂 az egészbe bele keverik Romot egyesek, Ricsi utálja Őt is meg a 'boyst is... Mondjuk hozzátenném h ez volt Elitiláj első komoly éve az meg Bulgernek is volt egy. Örüljetek h ott vagytok, nem tudom minek kellett belerúgni Romoba egyet. Amúgy meg Romo jobb volt idén mint Cam, de nem kva mindegy kinek a 20. Altarnatívája jut be??? Sok sikert a döntőben. Megérdemlitek h ott vagytok.
több mint 12 éve
nem mindig csinálta meg Brady, ezt írtam fentebb is... sőt a 3 vereségnél egyszer sem pedig kellett volna...Nyugi, már mindenki tudja. Eli>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Brady
ja és Eli nem csak drive-t vezetett, hanem TD-t is osztott ki nem is egyet (tudod csinált ő most egy kis nfl rekordot, amire még Brady sem volt képes, de szóra sem érdemes, hogy megemlítsük...)csebi
Sokat hergeled magad, még ennél is nagyobb butaságokat fogsz írni.
(Ez a tufa QB mocskos módon simán megnyeri a meccset, nem csinál 10-15 pont előnynél GW drive-ot. Amikor meg kellett volna, akkor 1. az ellenfél FG-jával ért véget a meccs, 2. 19 másodperc alatt saját 22-ről képtelen volt rá, 3. 15 másodperc alatt saját 21-ről képtelen volt rá. Egy béna f@sz! Kikapott háromszor.
El nem tudom képzelni, hogy a nemcsak GW drive-okat vezető, de TD-ket osztó Eli hogy a pékbe tudott hétszer kikapni?!)
Brady-nek van azért egy unfinished business-e és most nem arra gondolok hogy kikaptak a Giants-tól, hanem hogy sajnos meg lehet kérdőjelezni mind3 gyűrű frankóságát a már elfelejtett spygate miatt. jót tenne - már csak emiatt is - ha nyerne még egyet. de nem most.vittoreNos, részemről ennyi volt a Giants-topicban történő beszélgetés.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
nem mindig csinálta meg Brady, ezt írtam fentebb is... sőt a 3 vereségnél egyszer sem pedig kellett volna...L 1. vs Bills : 3 perccel a vége előtt TD passz Welkernek 31-31.
csebi
L 3. vs Giants: 1:20 -aé a vége előtt TD passz Gronknak. Megszereztük a vezetést.
Az,hogy a Defense onnan nem volt képes lehozni, nem az Ő sara.
Értem én,hogy Manning az irányítótok, és fényezitek ahol tudjátok. Mindenki azt teszi. Viszont ha minden áron olyan cipőt akarsz ráhúzni Brady-re ami nem az övő, akkor legalább nézz utána...
több mint 12 éve
ja és sajnos Ricsi álma nem vált valóra: nem Romo ment Hawaira, hanem Cam Newton... bár ha jobban belegondolok, Romo jobban megérdemelné az SB döntőt, mint Eli...csebiezzel most nagyon mellé lőttél,nem nagyon van csapat amelyiket Ricsi jobban utál a Cowboysnál,Romoról nem is beszélve...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Brady-nek van azért egy unfinished business-e és most nem arra gondolok hogy kikaptak a Giants-tól, hanem hogy sajnos meg lehet kérdőjelezni mind3 gyűrű frankóságát a már elfelejtett spygate miatt. jót tenne - már csak emiatt is - ha nyerne még egyet. de nem most.vittoreez a spygate dolog sztem olyan, hogy kb minden csapat csinálja, csak Belicheat egyszer lebukott vele...
több mint 12 éve
ja és sajnos Ricsi álma nem vált valóra: nem Romo ment Hawaira, hanem Cam Newton... bár ha jobban belegondolok, Romo jobban megérdemelné az SB döntőt, mint Eli...
több mint 12 éve
Brady-nek van azért egy unfinished business-e és most nem arra gondolok hogy kikaptak a Giants-tól, hanem hogy sajnos meg lehet kérdőjelezni mind3 gyűrű frankóságát a már elfelejtett spygate miatt. jót tenne - már csak emiatt is - ha nyerne még egyet. de nem most.
több mint 12 éve
defense olvasás + play áthívás mutatója kinek mennyi? 😂vittoreabban Mcnabb a legjobb úgy hallottam!
több mint 12 éve
nem egész pályafutásról van szó, hanem az idei évről, és kb csak azt akarjuk bebizonyítani, hogy ellentétben, amit Ricsiék szajkóznak Eli igenis odaért, ahova tette magát (top 5 QB), plusz 4. negyedben sokkal inkább clutch, mint TomFigyeljetek, ez bizonyos szempontok alapján eleve értelmetlen...Brady-nek meg a felesége híresebb!vadibandihát akkor egyértelmű,hogy egyformán jók...
két hét múlva megtudjuk ki a jobb QB azon a napon... ez kb olyan vita mint a ki legjobb kapusJanek
Brady érdemeit jelenleg nem lehet egy lapon emilteni Manningével és ezzel vitatkozni nem is lehet, hiába akartok.
Eli fiatalabb, van neki még ideje, hogy elérje azt a szintet amit Tom képvisel és képviselt, valamint amit elért, de jelenleg a pályafutásuk alapján egyértelműen Brady felé dől a mérleg nyelve.gravedigger
több mint 12 éve
nem mindig csinálta meg Brady, ezt írtam fentebb is... sőt a 3 vereségnél egyszer sem pedig kellett volna...Igen a legtúlértékeltebb stat. Attól nem lesz valaki jó, hogy sok GW driveot vezetett, mert akkor ennyi erővel Tebow a best. Igen Eli nem játszott nagyot. Piszok nagy mázlija volt, hogy a niners védők egymást ütötték el. Brady idén nem vezetett annyi GW driveot, mint Eli, de nem azért mert rosszabb nála hanem mert nem volt rá szükség. De amikor kellet megcsinálta. Félig GW driveot meg úgy lehet csinálni ahogy csinálta ellenetek Brady. Ő megtette amit kellet vezetett a végén egy TD driveot, arról ő nem tehet, hogy a D nem bírt ki 2 percet.Jó hogy erre valaki végre rámutatottgravediggermi hibánk, hogy vigyáztunk a labdára, a niners meg nem? arról nem is beszélünk, hogy első TD-nél Vernon lába kinn volt egyértelműen, de már megint ellenünk ítéltek...
amúgy sztem Eli azért nem játszott akkora hatalmasat, két int-et is niners védő mentett meg nekünk...
GW drive a legtúlértékeltebb stat???? ja gondolom... Brady is volt, hogy 4. negyedben X-nél int ret TDt dobott, vagy mínusznál összehozott egy safetyt... Eli idén meg kb 1szer vagy 2szer nem hozta a GW drivet (abból az egyik a frisco ellen volt, mikor egyértelmű büntit nem dobtak az utolsó pass playnél...) én azért örülök, hogy az egyik leginkább clutch irányító nálunk van
nektek meg Cundiff ajándékozta oda a győzelmet btw...
szerk.: félig, hogy lehet GW drivet levezetni egy elvesztett meccsen? 😀csebi
Amúgy meg a GW driveon kívül semmi oylat nem olvastam ami alapján Bradynél jobb lenne Manning.FViktor93
ja és Eli nem csak drive-t vezetett, hanem TD-t is osztott ki nem is egyet (tudod csinált ő most egy kis nfl rekordot, amire még Brady sem volt képes, de szóra sem érdemes, hogy megemlítsük...)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Figyeljetek, ez bizonyos szempontok alapján eleve értelmetlen...hát akkor egyértelmű,hogy egyformán jók...Híresebb a testvére is!JanekBrady-nek meg a felesége híresebb!vadibandi
két hét múlva megtudjuk ki a jobb QB azon a napon... ez kb olyan vita mint a ki legjobb kapusJanek
Brady érdemeit jelenleg nem lehet egy lapon emilteni Manningével és ezzel vitatkozni nem is lehet, hiába akartok.
Eli fiatalabb, van neki még ideje, hogy elérje azt a szintet amit Tom képvisel és képviselt, valamint amit elért, de jelenleg a pályafutásuk alapján egyértelműen Brady felé dől a mérleg nyelve.
több mint 12 éve
defense olvasás + play áthívás mutatója kinek mennyi? 😂
több mint 12 éve
hát akkor egyértelmű,hogy egyformán jók...Híresebb a testvére is!JanekBrady-nek meg a felesége híresebb!vadibandi
két hét múlva megtudjuk ki a jobb QB azon a napon... ez kb olyan vita mint a ki legjobb kapus
több mint 12 éve
Híresebb a testvére is!JanekBrady-nek meg a felesége híresebb!
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Igen a legtúlértékeltebb stat. Attól nem lesz valaki jó, hogy sok GW driveot vezetett, mert akkor ennyi erővel Tebow a best. Igen Eli nem játszott nagyot. Piszok nagy mázlija volt, hogy a niners védők egymást ütötték el. Brady idén nem vezetett annyi GW driveot, mint Eli, de nem azért mert rosszabb nála hanem mert nem volt rá szükség. De amikor kellet megcsinálta. Félig GW driveot meg úgy lehet csinálni ahogy csinálta ellenetek Brady. Ő megtette amit kellet vezetett a végén egy TD driveot, arról ő nem tehet, hogy a D nem bírt ki 2 percet.mi hibánk, hogy vigyáztunk a labdára, a niners meg nem? arról nem is beszélünk, hogy első TD-nél Vernon lába kinn volt egyértelműen, de már megint ellenünk ítéltek...Szvsz a legtúlértékeltebb stat a GW drive. Arról nem Brady tehet, hogy a negyedik negyedre általában meg volt a meccs. Amikor meg nem, akkor levezetett egy GW driveot. Pl Cowboys,Giants félig, vagy most a Ravens ellen. Tény, hogy Brady szarul játszott a Ravens ellen, de azért mégiscsak a liga legjobb Dje volt az ellenfél. A másik meg, hogy én olyan nagyon nagy játékot nem láttam Manningtől a niners ellen.Jó hogy erre valaki végre rámutatottgravedigger
Mindenki a szerencséről beszél a Pats kapcsán. A Giantsnek talán nem volt? 10 pontot ajándékozott oda Williams a két labdavesztésével.FViktor93
amúgy sztem Eli azért nem játszott akkora hatalmasat, két int-et is niners védő mentett meg nekünk...
GW drive a legtúlértékeltebb stat???? ja gondolom... Brady is volt, hogy 4. negyedben X-nél int ret TDt dobott, vagy mínusznál összehozott egy safetyt... Eli idén meg kb 1szer vagy 2szer nem hozta a GW drivet (abból az egyik a frisco ellen volt, mikor egyértelmű büntit nem dobtak az utolsó pass playnél...) én azért örülök, hogy az egyik leginkább clutch irányító nálunk van
nektek meg Cundiff ajándékozta oda a győzelmet btw...
szerk.: félig, hogy lehet GW drivet levezetni egy elvesztett meccsen? 😀csebi
Amúgy meg a GW driveon kívül semmi oylat nem olvastam ami alapján Bradynél jobb lenne Manning.
több mint 12 éve
tamasboldizsar
270
szerk.: félig, hogy lehet GW drivet levezetni egy elvesztett meccsen? 😀csebiPl.: 20 másodpercel a meccs vége előtt egy driveból TD-t szerzel. Átveszitek a vezetést, de a 20 mp alatt bekap egy nagy playt a védelem amivel a másik csapat megnyeri a meccset. Te megtettél mindent ez szinte minden esetben GW drive. Arról már nem tehetsz, hogy 20 secet nem bírt ki a védelem. Persze az elnevezés ettől függetlenül hülyeség.