NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 436
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
1. d) 100+2. b) 1
3. c) Cruz
4. d) 351-
5. b) 251-300
6. c) Rolle
7. c) 1
8. c) Tuck
9. c) 26-30
10. b) 31-50
több mint 13 éve
1. c
2. b
3. c
4. b
5. c
6. b
7. c
8. b
9. c
10.bAsbee
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. c2. b
3. c
4. d
5. c
6. b
7. c
8. b
9. c
10. b
több mint 13 éve
1. d2. b
3. c
4. d
5. d
6. b
7. b
8. a
9. c
10. c
több mint 13 éve
1. d)2. b)
3. c)
4. c)
5. b)
6. b)
7. d)
8. a)
9. b)
10. c)
több mint 13 éve
a 3. fordulós este 7 órai meccsre egy stream-es összejövetelt megpróbálhatnánk azért szervezni itt Pesten... ha valaki ki szokta tenni Tv-re , illetve szeretne házigazda lenni ! 😊Kitettem oda is. Most jöhetnek a tippek ide is-oda is, aztán majd jövő hétre kicsit összekapjuk az egészet 😊
Asbee : a tippjáték megoldható a blogon ?
csak hogy ne "szemeteljük" tele a fórumot !
yooker
több mint 13 éve
a 3. fordulós este 7 órai meccsre egy stream-es összejövetelt megpróbálhatnánk azért szervezni itt Pesten... ha valaki ki szokta tenni Tv-re , illetve szeretne házigazda lenni ! 😊Asbee : a tippjáték megoldható a blogon ?
csak hogy ne "szemeteljük" tele a fórumot !
több mint 13 éve
Remélem értelmesek lettek, nemigen aludtam éjszaka1. Milyen passer ratinggel zár Manning? a) 0-80 b) 80-90 c) 90-100 d) 100+
2. Hány futott TD-vel zár Bradshaw? a) 0 b) 1 c )2 d) 3 vagy annál több
3. Az alábbiak közül kié lesz a legtöbb elkapott yard? a) Nicks b) Bryant c) Cruz d) Austin
4. Hány yarddal zár az offense? a) 200-250 b) 251-300 c) 301-350 d) 351-
5. Hány yardot kap a defense? a) 200-250 b) 251-300 c) 301-350 d) 351-
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t az alábbiak közül? a) Blackburn b) Lee c) Rolle d) Ware
7. Milyen turnover mutatóval zárjuk a mérkőzést? a) -2 vagy rosszabb b) -1 és 0 c) 1 d) 2 vagy jobb
8. Ki szerzi a legtöbb sacket? a) JPP b) Ware c) Tuck d) Umenyiora
9. Milyen hosszú lesz a leghosszabb kickoff/punt visszahordásunk? a) 15-20 yard b) 21-25 c) 26-30 d) 31+
10. Hány yardot fog érni a leghosszabb játékunk? a) 0-30 yard b) 31-50 c) 51-70 d) 70+
több mint 13 éve
Király vagy Asbee!ha belementek egy 10 kérdéses változatba, akkor vállalomAsbeeNekem ok! Köszönjük Asbee! balu10
több mint 13 éve
Na azaz. bassza meg hogy ezeknél is ennyi Thomas van 😀Én csak a draft részt meg az összefoglalót írtam. Az érdem DeSean-é. Thomas visszavonulását mondjuk én írtam bele, mert valahol olvastam. De lehet hogy az csak egy nyilatkozat volt, ami után javították. Shawn84óóó megvan, Devin Thomas-szal keverted 😊
Én részemről passzolom idén... sorry...ironroyha belementek egy 10 kérdéses változatba, akkor vállalomAsbee
több mint 13 éve
Tolhatod, várjuk.
ha belementek egy 10 kérdéses változatba, akkor vállalomAsbee
több mint 13 éve
ha belementek egy 10 kérdéses változatba, akkor vállalomAsbeeNekem ok! Köszönjük Asbee!
több mint 13 éve
Én csak a draft részt meg az összefoglalót írtam. Az érdem DeSean-é. Thomas visszavonulását mondjuk én írtam bele, mert valahol olvastam. De lehet hogy az csak egy nyilatkozat volt, ami után javították. Shawn84óóó megvan, Devin Thomas-szal keverted 😊
Én részemről passzolom idén... sorry...ironroyha belementek egy 10 kérdéses változatba, akkor vállalom
több mint 13 éve
Nagyító alatt a Dallas CowboysKlassz lett, köszi!
remélem én sem írtam sok hülyeséget 😀Asbee
(talán annyit, hogy d. Murray nem bokaficamot szenvedett ellenünk, hanem Tollefson konkrétan széjjel törte a bokáját. Annak pl. ő biztos örül, hogy vele ma este nem fog találkozni)
több mint 13 éve
Én részemről passzolom idén... sorry...Mondjuk első meccsünkig olyan sok idő nincs már hátra...G-menTippjátékkal lesz valami? Szerintem jók lennének a tavalyi kérdések + 1-2 extra. Szerintetek? balu10Remélem valaki magára veszi a szervezést. Én nagyon örülnék ha lenne megint.
salander
több mint 13 éve
Szezon előrejelzés IV.Én csak a draft részt meg az összefoglalót írtam. Az érdem DeSean-é. Thomas visszavonulását mondjuk én írtam bele, mert valahol olvastam. De lehet hogy az csak egy nyilatkozat volt, ami után javították.
A holtszezonbéli személyi változásokról a Philly Blogon, rólatok: philly.blog.hu/2012/09/04/szemelyi_valtozasok_new_york_giantsHughes, Molden, Horton ahogy érkezett úgy távozott is 😀 Marcus Thomas is lépett. Terrell Thomas visszavonulásáról nem hallottam, "mindössze" IR-re került. De jól összeszedted a dolgokat 😊Asbee
Ha valami hibát találtok azt jelezzétek.
Shawn84
több mint 13 éve
Mondjuk első meccsünkig olyan sok idő nincs már hátra...Tippjátékkal lesz valami? Szerintem jók lennének a tavalyi kérdések + 1-2 extra. Szerintetek? balu10Remélem valaki magára veszi a szervezést. Én nagyon örülnék ha lenne megint.
salander
több mint 13 éve
Nem tudom, mikor lehetne eséllyel az első közös meccsnézés.lesz majd közös meccsnézés a szezon nyitóra?csebiaz időpont miatt ez most nem volt igazán esélyes , de tv és gép előtt mindenképpen leszek ma éjjel !!
yooker
1. forduló - csütörtök hajnal.
2. forduló - vasárnap este 7, de nem adja egyik kocsmában nézhető, MO-on fogható tévécsatorna sem,
3. forduló - péntek hajnal.
4. forduló - hétfő hajnal.
Elvileg az 5. forduló lehetne az első, de az még messze van, nincsenek tévéműsorok akkorra. 6. fordulós meccsünk talán esélyes sport tévés közvetítésre, mert az este 10-es sávban van és a 49-ers ellen játsszunk (azt tavaly is adták)
több mint 13 éve
Tippjátékkal lesz valami? Szerintem jók lennének a tavalyi kérdések + 1-2 extra. Szerintetek? balu10Remélem valaki magára veszi a szervezést. Én nagyon örülnék ha lenne megint.
több mint 13 éve
Nicks questionable statust kapott a hnap hajnali meccsre, asszem fantasyból kikapom a kezdőből. 😀Bekién Boleyt fogom figyelni...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Tippjátékkal lesz valami? Szerintem jók lennének a tavalyi kérdések + 1-2 extra. Szerintetek?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nicks questionable statust kapott a hnap hajnali meccsre, asszem fantasyból kikapom a kezdőből. 😀
több mint 13 éve
lesz majd közös meccsnézés a szezon nyitóra?csebiaz időpont miatt ez most nem volt igazán esélyes , de tv és gép előtt mindenképpen leszek ma éjjel !!
több mint 13 éve
Már TT sérülése meg Ware kivágás felszabadított 3-4 millió extra pénzt az idei évre (előbbinek 4 milla helyett csak 1-et kell kifizetni, utóbbi meg 1 milliót keresett volna idén), szóval így már benne van az új szerződés lehetősége a dologban.Giants restructured the contract of Pro Bowl guard Chris Snee, freeing up about $3 million.empty taxiCruz megkapja az új szerződést?balu10
Ennek ellenére Garafolo még valami olyat magyaráz hogy csak ezzel az átütemezéssel kerültünk cap alá... Igazán levezethetné hogy hogy jön ki neki.