NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
tamasboldizsar
270
A mi hibánk, hogy Cundiff kihagyta? Meg azzal csak az egyenlítés van meg, a meccset még nem nyerik meg vele.De egyébként tök mindegy, hogy Williams ajándékozott 10 pontot vagy nem, mert a Pats elleni meccs teljesen más. Nektek a 49ers borzasztó matchup volt szerintem, míg mi elég jók vagyunk nektek. Két dolog lehet a vesztetek. Ha Brady kifog valami baromi jó napot és a fal is megvédi illetve, ha a futásunkat nem bírjátok megfogni. Minden más esetben szerintem ti nyeritek a meccset.
több mint 12 éve
mi hibánk, hogy vigyáztunk a labdára, a niners meg nem? arról nem is beszélünk, hogy első TD-nél Vernon lába kinn volt egyértelműen, de már megint ellenünk ítéltek...Szvsz a legtúlértékeltebb stat a GW drive. Arról nem Brady tehet, hogy a negyedik negyedre általában meg volt a meccs. Amikor meg nem, akkor levezetett egy GW driveot. Pl Cowboys,Giants félig, vagy most a Ravens ellen. Tény, hogy Brady szarul játszott a Ravens ellen, de azért mégiscsak a liga legjobb Dje volt az ellenfél. A másik meg, hogy én olyan nagyon nagy játékot nem láttam Manningtől a niners ellen.Jó hogy erre valaki végre rámutatottgravedigger
Mindenki a szerencséről beszél a Pats kapcsán. A Giantsnek talán nem volt? 10 pontot ajándékozott oda Williams a két labdavesztésével.FViktor93
amúgy sztem Eli azért nem játszott akkora hatalmasat, két int-et is niners védő mentett meg nekünk...
GW drive a legtúlértékeltebb stat???? ja gondolom... Brady is volt, hogy 4. negyedben X-nél int ret TDt dobott, vagy mínusznál összehozott egy safetyt... Eli idén meg kb 1szer vagy 2szer nem hozta a GW drivet (abból az egyik a frisco ellen volt, mikor egyértelmű büntit nem dobtak az utolsó pass playnél...) én azért örülök, hogy az egyik leginkább clutch irányító nálunk van
nektek meg Cundiff ajándékozta oda a győzelmet btw...
szerk.: félig, hogy lehet GW drivet levezetni egy elvesztett meccsen? 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szvsz a legtúlértékeltebb stat a GW drive. Arról nem Brady tehet, hogy a negyedik negyedre általában meg volt a meccs. Amikor meg nem, akkor levezetett egy GW driveot. Pl Cowboys,Giants félig, vagy most a Ravens ellen. Tény, hogy Brady szarul játszott a Ravens ellen, de azért mégiscsak a liga legjobb Dje volt az ellenfél. A másik meg, hogy én olyan nagyon nagy játékot nem láttam Manningtől a niners ellen.Jó hogy erre valaki végre rámutatott
Mindenki a szerencséről beszél a Pats kapcsán. A Giantsnek talán nem volt? 10 pontot ajándékozott oda Williams a két labdavesztésével.FViktor93
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Szvsz a legtúlértékeltebb stat a GW drive. Arról nem Brady tehet, hogy a negyedik negyedre általában meg volt a meccs. Amikor meg nem, akkor levezetett egy GW driveot. Pl Cowboys,Giants félig, vagy most a Ravens ellen. Tény, hogy Brady szarul játszott a Ravens ellen, de azért mégiscsak a liga legjobb Dje volt az ellenfél. A másik meg, hogy én olyan nagyon nagy játékot nem láttam Manningtől a niners ellen. Mindenki a szerencséről beszél a Pats kapcsán. A Giantsnek talán nem volt? 10 pontot ajándékozott oda Williams a két labdavesztésével.
több mint 12 éve
Azért mert Bradynek volt egy szarabb meccse, nem leszünk esélyesek.A Gronkowski, Hernandez, Welker sor még mindig ott tud minket támadni ahol a leginkább sebezhetők vagyunk (ha szembekerülnek egyedül valamelyik safetyvel). Ha Wilfork akkorát játszik mint most akkor lehet annyi futójátékunk sem lesz, mint a héten + amennyire ergya a fal, még rá is omolhatnak Elira.
Elég kiegyenlített lesz, szerintem ez is a turnovereken fog múlni. Így teljesen kiszámíthatatlan.
több mint 12 éve
sztem idén elfogultság nélkül lehet tehát mondani hogy Eli >> BradyyookerHelyes. Ez a PO úgyis arról szól, hogy a jobb QB-k hullanak el. 😛 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elfogadom a véleményt, részemről be is fejeztem ezt a vitát 😊1.Eli sem volt túl messze az 5000-től idén...Az idei PO-ban mindenképpen. Meg amúgy is clutch inkább, mint Brady.szabaNem csak a rájátszásról beszéltünk, az idei volt Brady pályafutásának egyik legjobb szezonja, annak ellenére hogy már van neki 3 gyűrűje 😊 És igen Eli egy hatalmas QB, sokkal jobban szimpatizálom mint mondjuk a testvérét, és igen, nagyon jó clutch helyzetekben, de ettől még nem állhatja meg a helyét az a kijelentés hogy főleg idén jobb mint Brady, aki 5000 yard felett passzolt, és beállitotta az NFL legtöbb Play Off győzelmét jelző rekordot, amit egy bizonyos Joe Montana tartott.
Ez az éb Brees-től volt hangos, de ha mi nyerjük a Super Bowl-t akkor mindneki úgy fog rá emlékezni hogy ez bizon Tom Brady éve, és nem a Super Bowl miatt 😊gravedigger
(egyébként elég túlértékelt stat ez amúgy)
2. ős is döntött rekordot ( legtöbb passzolt TD a 4. negyedben ! )
3. 5 GW driveja volt idén !
4. sokkal többször bizonyított szorult helyzetben mint Brady
( mondjuk többször is voltunk szorult helyzetben mint ti.. 😛 )
sztem idén elfogultság nélkül lehet tehát mondani hogy Eli >> Bradyyooker
több mint 12 éve
1.Eli sem volt túl messze az 5000-től idén...Nem csak a rájátszásról beszéltünk, az idei volt Brady pályafutásának egyik legjobb szezonja, annak ellenére hogy már van neki 3 gyűrűje 😊 És igen Eli egy hatalmas QB, sokkal jobban szimpatizálom mint mondjuk a testvérét, és igen, nagyon jó clutch helyzetekben, de ettől még nem állhatja meg a helyét az a kijelentés hogy főleg idén jobb mint Brady, aki 5000 yard felett passzolt, és beállitotta az NFL legtöbb Play Off győzelmét jelző rekordot, amit egy bizonyos Joe Montana tartott.Miben ? 😊Az idei PO-ban mindenképpen. Meg amúgy is clutch inkább, mint Brady.szaba
( csak hozzáteszem hogy egyáltaln nem áll szádékomban bárkivel is összeveszni, tiszteletben tartom mindnekinek a véleményét és el is fogadom, még mielőtt valaki kötekedésnek venné )gravedigger
Ez az éb Brees-től volt hangos, de ha mi nyerjük a Super Bowl-t akkor mindneki úgy fog rá emlékezni hogy ez bizon Tom Brady éve, és nem a Super Bowl miatt 😊gravedigger
(egyébként elég túlértékelt stat ez amúgy)
2. ős is döntött rekordot ( legtöbb passzolt TD a 4. negyedben ! )
3. 5 GW driveja volt idén !
4. sokkal többször bizonyított szorult helyzetben mint Brady
( mondjuk többször is voltunk szorult helyzetben mint ti.. 😛 )
sztem idén elfogultság nélkül lehet tehát mondani hogy Eli >> Brady
több mint 12 éve
Elinak nagyon komoly szezonja volt, senki sem vitatja, hogy elit. Sőt valószínűleg clutchabb is mint Brady, de ez azért is lehet, mert neki több lehetősége volt erre, mint Bradynek, nehogymár azért is Brady legyen a hibás, mert a 4. negyedek végére nem vagyunk hátrányban... Amikor abban voltunk akkor ő speciel a Giants ellen clutch volt és megcsinálta a TD-t, de Eli is clutch volt.Az idei PO-ban mindenképpen. Meg amúgy is clutch inkább, mint Brady.szabaRohadtul de lehet. Eli >> Brady.szabaMiben ? 😊
( csak hozzáteszem hogy egyáltaln nem áll szádékomban bárkivel is összeveszni, tiszteletben tartom mindnekinek a véleményét és el is fogadom, még mielőtt valaki kötekedésnek venné )gravedigger
Playoffról meg: Elinak volt 3 jó meccse, Bradynek volt egy nagyon jó és egy nagyon rossz, ez valóban Manning felé billenti a mérleget, de azért ne tegyünk úgy, mintha csak a Ravens meccs lett volna a playoffban.
Lehet Manninget hasonlítani Bradyhez, jobb Manning eddig a playoffban, mint Brady, ezt is mondhatjuk, de azért az, hogy a szezonban jobb volt az minimum kérdéses
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem csak a rájátszásról beszéltünk, az idei volt Brady pályafutásának egyik legjobb szezonja, annak ellenére hogy már van neki 3 gyűrűje 😊 És igen Eli egy hatalmas QB, sokkal jobban szimpatizálom mint mondjuk a testvérét, és igen, nagyon jó clutch helyzetekben, de ettől még nem állhatja meg a helyét az a kijelentés hogy főleg idén jobb mint Brady, aki 5000 yard felett passzolt, és beállitotta az NFL legtöbb Play Off győzelmét jelző rekordot, amit egy bizonyos Joe Montana tartott.Az idei PO-ban mindenképpen. Meg amúgy is clutch inkább, mint Brady.szabaRohadtul de lehet. Eli >> Brady.szabaMiben ? 😊
Ez az éb Brees-től volt hangos, de ha mi nyerjük a Super Bowl-t akkor mindneki úgy fog rá emlékezni hogy ez bizon Tom Brady éve, és nem a Super Bowl miatt 😊
több mint 12 éve
szaba
10 556
Az idei PO-ban mindenképpen. Meg amúgy is clutch inkább, mint Brady.Miben ? 😊Ebben a szezonban Eli jobb mint Brady? :o 😂 Na nemár emberek...azért a szurkolói részrehajlást félretéve legyetek egy kicsit reálisak...Rohadtul de lehet. Eli >> Brady.szaba
Természetesen semmi érdemet nem elvéve Manning-től, én nagyon tisztelem, és hatalmas ahogy játszik, de azért még nem lehet Brady-hez hasonlitani.gravedigger
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Miben ? 😊Ebben a szezonban Eli jobb mint Brady? :o 😂 Na nemár emberek...azért a szurkolói részrehajlást félretéve legyetek egy kicsit reálisak...Rohadtul de lehet. Eli >> Brady.szaba
Természetesen semmi érdemet nem elvéve Manning-től, én nagyon tisztelem, és hatalmas ahogy játszik, de azért még nem lehet Brady-hez hasonlitani.gravedigger
( csak hozzáteszem hogy egyáltaln nem áll szádékomban bárkivel is összeveszni, tiszteletben tartom mindnekinek a véleményét és el is fogadom, még mielőtt valaki kötekedésnek venné )
több mint 12 éve
szaba
10 556
Ebben a szezonban Eli jobb mint Brady? :o 😂 Na nemár emberek...azért a szurkolói részrehajlást félretéve legyetek egy kicsit reálisak...Rohadtul de lehet. Eli >> Brady.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Reggel néztem az ESPN.t és bár nem a legjobb az angolom ,de azt tisztán értettemEbben a szezonban Eli jobb mint Brady? :o 😂 Na nemár emberek...azért a szurkolói részrehajlást félretéve legyetek egy kicsit reálisak...
hogy éppen arról beszélgetnek hogy Eli >> Brady 😊
mondjuk ebben a szezonban szerintem ez biztosan így van és remélem kitart a döntő végéig!
Bradyn hatalmas nyomás lesz lelkileg (és remélem általunk is 😉 ) és amilyen szinten idén "megőrül" a győzelemért
elképzelni sem tudom mi lesz ha kikapnak...
sajnos az underdog szerep valszeg ugrott a döntőre , de úgy gondolom a NE.-nek
és Bradynek van több veszítenivalója és ez nekünk előny lehet...yooker
Természetesen semmi érdemet nem elvéve Manning-től, én nagyon tisztelem, és hatalmas ahogy játszik, de azért még nem lehet Brady-hez hasonlitani.
több mint 12 éve
remélem a Manning család nem kő konzervatív és nincs éreztetve a közös ebédeken, hogy 2-szeres SB győztes először az idősebb tesó lehet :o
több mint 12 éve
Reggel néztem az ESPN.t és bár nem a legjobb az angolom ,de azt tisztán értettem hogy éppen arról beszélgetnek hogy Eli >> Brady 😊
mondjuk ebben a szezonban szerintem ez biztosan így van és remélem kitart a döntő végéig!
Bradyn hatalmas nyomás lesz lelkileg (és remélem általunk is 😉 ) és amilyen szinten idén "megőrül" a győzelemért
elképzelni sem tudom mi lesz ha kikapnak...
sajnos az underdog szerep valszeg ugrott a döntőre , de úgy gondolom a NE.-nek
és Bradynek van több veszítenivalója és ez nekünk előny lehet...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a meccsnézésen, de a tüdőgyulladás kifogott rajtam..ebből a szempontból örülök a 2 hét pihenőnek, mert addigra helyrehozom magam 😀 Fantasztikusan együtt van a csapat, és úgy érzem nem veszíthetünk!!! 😊
Csak a Giants!!!!!!
több mint 12 éve
Most tudtam csak megnézni a meccset!Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Mekkorát küzdöttek a srácok!!
Szabadságkérés folyamatban!
A Philips meg Rolle nagyon nem volt ma toppon. Blackburn ellenben megint nagyon ott volt.
Eli nem remekelt, de ez köszönhető volt a nyomásnak meg a szar időnek is.
Sokszor a szerencse (meg Goldson) mentett meg minket egy INT-től.
több mint 12 éve
Nálunk már csak ennyien vannak meg a 2007-es csapatból:nem tudom fejből a rostert: hány ember játszott a 07-es sb-n a giants és a pats részéről?vittoreA Pats-ét nemtom, de nálunk 16-an vannak akik a 4 évvel ezelőtti SBn is rosteren voltak:
Blackburn
Boothe
Bradshaw
DeOssie
Diehl
Jacobs
Eli
McKenzie
Ross
Snee
Tollefson
Tuck
Tynes
Umenyiora
Ware
WebsterSzesze
QB Tom Brady,
K Stephen Gostkowski,
RB Kevin Faulk,
OL Dan Connolly (practice squad)
LG Logan Mankins,
LT Matt Light,
DT Vince Wilfork
WR Wes Welker
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Ezt nem gondolhatod komolyan. 😉Hát ha még Chuck Norris is velünk 😂Inkább ő játsszon, mint Wes Welker! 😉balu10
Wyatt
Ha Chuck játszana nálunk, akkor minuszban lennétek. 😀
több mint 12 éve
Giants are in fact the 1st team with negative point differential to make the Super Bowl. The differential was -6 points
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Mondjuk közvetítésben sms-k eléggé irritáltak már...Még jó, hogy SB alatt nem lesznek
több mint 12 éve
:artikulátlan üvöltés:salanderhttp://www.youtube.com/watch?v=xm2DsJ6Ksuc
KG-nek nagyon ki kell tennie magáért Patriots ellen. Lenn kell tartani a Pats offenset a pályáról... a harmadik negyedben is.
több mint 12 éve
Hát ha még Chuck Norris is velünk 😂Inkább ő játsszon, mint Wes Welker! 😉
Wyatt
több mint 12 éve
a gap védelem ezen a meccsen nem a legjobb volt szvsz, előző hetekben viszont tényleg jó voltIlyenre már régóta nem vállalkozom, bár tagadhatatlanul érdekes, ahogy átvarrta Fewell a védelmet...Gratu Srácok!már fel akartalak kérni egy 50 oldalas szakdolgozatra, a "Hogyan állt össze a 2011-es Giants D?" címmel 😛vittore
hideglelő, vérfagyasztó meccs volt!Helmut Zimmer
...a gap védelmet,
...a DL variációkat,
...a zónaelosztást,
...
😀
ja és 😛Helmut Zimmer
DL variációkat sztem már TC-ben így akarta csak szezon nagy részében Osi sérült, Tuck sérülten játszik... az nem használ sokat, ha Tollefson a snapek mondjuk 50%-ban fenn van, valamint ha csak 3 emberből áll a D-line...
zónaelosztás: na ebben nagyon sokat javultunk... kb amúgy a cb-k meg a safetyk embereznek a játékok 70%-ban az lb-k meg kb 8-10 yardon zónáznak általában... úgy gondolom, hogy Perry legnagyobb érdeme szezon közben, hogy megújult abban, hogy nem kényszeríti az emberekre a rendszerét, hanem a rendszert változtatta meg az emberek miatt...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.