NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
nekem az a Bradshaw fumble nagyon szúrja a szemem, oké a legszubjektívebb dolog, hogy mikortól nem halad előre de kérem ezt ne fújják már le, ha egy másodpercig elindult hátra...vicc 😐 :mad:Lakinézd meg előtte kb 1 perccel a smith sacket... első védőből kiszabadul, de utána jön még vki majd még egyszerre 2, még mielőtt a másik kettő odaérne, még mielőtt földre kerülne, fújták a bírók a sacket, ugyanezen elv alapján. Ezt nézve, hogy mindkettőt ugyanúgy ítélték meg, sztem nem vicc egyáltalán, konzekvens bírói döntések... ja és látszik, hogy a bíró már előbb emelte a kezét, mint hogy kiszedték a labdát!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát ha még Chuck Norris is velünk 😂Azért egyértelmű esélyest kijelenteni elég erős dolog, főleg egy Brady vezette csapat ellen...Ez jogos, ezért is írtam, hogy esélyesebb. Olyan 51-49-et adnék most a mi javunkra. Tisztába vagyok vele, hogy kegyetlen jó nálatok az O és hogy nagyon nehéz lesz levédekeznünk a TE párosotokat + Walker.
Tény hogy talán kompletteb csapat ez a Giants most, de a Super Bowl az Super Bowl... 😊gravedigger
És nálatok senki sem tudja jobban mit jelent, hogy a Super Bowlban bármi megtörténhet és nincsenek esélyesek...balu10
több mint 12 éve
na most tudtam gép elé keveredni végre!szakmázgatást nem erőltetném ! 😛
a lényeg hogy iszonyatosan feszült meccs volt , és tényleg nekünk jöttek a momentumok , méghozzá bőven szóval kellettek nagyon de hát ez van !Mi hibáztunk kevesebbet!
Sugár kicsit furcsa volt!Olyan érzésem volt mintha moziban néznénk az egészet
hiányzott a kocsma hangulat ! ( bár a fogyasztás megvolt ! minden TD-nél shotoltunk ott a sarokban! 😊
jó lett volna több embert is megismerni a fórumról , de a sötétben a "mieinket" is alig láttam...
az viszont óriási volt ahogy a kicsit apátiás hangulat átcsapott állva tombolásba
amikor "visszajöttünk" a meccsbe és folytatódott végig! 😊 😊
több mint 12 éve
Azért egyértelmű esélyest kijelenteni elég erős dolog, főleg egy Brady vezette csapat ellen...Ez jogos, ezért is írtam, hogy esélyesebb. Olyan 51-49-et adnék most a mi javunkra. Tisztába vagyok vele, hogy kegyetlen jó nálatok az O és hogy nagyon nehéz lesz levédekeznünk a TE párosotokat + Walker.
Tény hogy talán kompletteb csapat ez a Giants most, de a Super Bowl az Super Bowl... 😊gravedigger
És nálatok senki sem tudja jobban mit jelent, hogy a Super Bowlban bármi megtörténhet és nincsenek esélyesek...
több mint 12 éve
Hát srácok, grat 😊Érdekesnek érdekes, de a múlt alapján nem is kellene a SB-ban lennünk. Azok a csapatok, akik a po-ban megverték az előző év bajnokát, a következő körben kivétel nélkül kikaptak 0-13-as mutatót összehozva. Most már 1-13. Ráadásul a mérlegetek ismét jobb, megint ti lesztek a hazai csapat, megint rekordok közelében jártatok, van utolsó esélyes nagy öreg a keretetekben (Ellis, annk idején meg Seau) stb.
Tényleg ti vagytok az esélyesebbek, de csak egy pillanatra gondoljatok bele: 2007-ben az előszezonban nyertünk, az alapszakaszban az utolsó fordulóban nagyot fordítva nyertünk ellenetek (idegenben), favoritként a döntőben kikaptunk egy óriási (szerencsés 😛) drive után (egy NFC-s csapat otthonában). Most az előszezonban nyertetek, az alapszakaszban nagyot fordítva nyertetek (idegenben), esélyesként várjátok a Super Bowlt (egy AFC-s csapat otthonában)... 😊Wyatt
Nem ez fog dönteni.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát srácok, grat 😊Tényleg ti vagytok az esélyesebbek, de csak egy pillanatra gondoljatok bele: 2007-ben az előszezonban nyertünk, az alapszakaszban az utolsó fordulóban nagyot fordítva nyertünk ellenetek (idegenben), favoritként a döntőben kikaptunk egy óriási (szerencsés 😛) drive után (egy NFC-s csapat otthonában). Most az előszezonban nyertetek, az alapszakaszban nagyot fordítva nyertetek (idegenben), esélyesként várjátok a Super Bowlt (egy AFC-s csapat otthonában)... 😊
több mint 12 éve
szóval srácok, amit tegnap fejtegettem:Ez elég jól hangzik azért. :]
Hello,
bejelentkezett a Grundra 30 amerikai katona, meg a barátaik, és hoznak magukkal valami kütyüt, amivel az eredeti feed-et tudjuk fogni (hd, ricsi nélkül! - a szerk.), már teszteltük is. Vasárnap este 10-kor indul a buli, 'food-fight: barbecue vs. pigkilling' illetve helyi kommentálás. Ágyakon meg kanapékon fognak fetrengeni az emberek a tánctéren, meg akarnak szünetsókat is, szóval nagyon súlyos lesz a csapat...
és a hely:
http://www.facebook.com/pages/A-Grund/118133121564770noel
több mint 12 éve
Ilyenre már régóta nem vállalkozom, bár tagadhatatlanul érdekes, ahogy átvarrta Fewell a védelmet...Gratu Srácok!már fel akartalak kérni egy 50 oldalas szakdolgozatra, a "Hogyan állt össze a 2011-es Giants D?" címmel 😛vittore
hideglelő, vérfagyasztó meccs volt!Helmut Zimmer
...a gap védelmet,
...a DL variációkat,
...a zónaelosztást,
...
😀
ja és 😛
több mint 12 éve
Hypofx
310
szóval srácok, amit tegnap fejtegettem:😀 😀 😀
Hello,
bejelentkezett a Grundra 30 amerikai katona, meg a barátaik, és hoznak magukkal valami kütyüt, amivel az eredeti feed-et tudjuk fogni (hd, ricsi nélkül! - a szerk.), már teszteltük is. Vasárnap este 10-kor indul a buli, 'food-fight: barbecue vs. pigkilling' illetve helyi kommentálás. Ágyakon meg kanapékon fognak fetrengeni az emberek a tánctéren, meg akarnak szünetsókat is, szóval nagyon súlyos lesz a csapat...
és a hely:
http://www.facebook.com/pages/A-Grund/118133121564770noel
több mint 12 éve
Olyan ez a csapat, mint tavaly mi, az alapszakasz egy szenvedés szép meccsekkel, és amikorra kell, tökéletes formaidőzítés idegenbeli győzelmekkelgrat, nálam ti vagytok a Super Bowlban is az esélyesek
több mint 12 éve
szóval srácok, amit tegnap fejtegettem:Hello,
és a hely:
http://www.facebook.com/pages/A-Grund/118133121564770
több mint 12 éve
Egyébként sokan nézték a meccseket a Sugár Bowling-ban ill. van valami külön kivetítő vagy a bejárattal szemben lévő nagy TV-n kell nézni?he7edikVolt most külön terem. Én mondjuk azt hittem kicsivel többen leszünk, mert ha nem vagyunk elég nagy pangás lett volna. Így viszont elég jól "hazai" környezetet teremtettünk 😛
Hát akkor 2 hét múlva visszavágó...A Pats-et mindenképp el akartam kerülni. Nyertünk ellenük most, 4 éve is, vajon legyőzhetőek még egyszer? Félek túl nagy lesz ott a bizonyítási vágy. Én meg megpróbálok felutazni SB-ra is. Remélem összejön.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is mi vagyunk az esélyesebbek, mert a Pats D passz ellen elég szar, mi meg abba vagyunk jók. És az O-k meg kb. egyforma erősek, főleg passzban,futásban meg egyformán szarok 😉Azért egyértelmű esélyest kijelenteni elég erős dolog, főleg egy Brady vezette csapat ellen...
De ugye szoptunk ki mi az alapszakaszban nem is egyszer esélyesként (Washington 2x, Hawks, Eagles)...balu10
Tény hogy talán kompletteb csapat ez a Giants most, de a Super Bowl az Super Bowl... 😊
több mint 12 éve
legutóbb sem zokogtunk a fehér mez miatt (:ki lesz a "home team", ki játszhat (ha akar) az első számú mezben?vittorea jobb mérleggel döntőbe jutó csapat: Patsatapapa
berekedtem, basszameg, de nagyon megérte. köszönöm a társaságot.
több mint 12 éve
+10k-t hozott a két legutóbbi győzelmetek. nagyonköszi!nagyon szurkolok nektek!
mostantól pedig az összes csapat imádkozhat azért, hogy a PO-ban az Atlantával kerüljenek össze.
több mint 12 éve
Szerintem is mi vagyunk az esélyesebbek, mert a Pats D passz ellen elég szar, mi meg abba vagyunk jók. És az O-k meg kb. egyforma erősek, főleg passzban,futásban meg egyformán szarok 😉De ugye szoptunk ki mi az alapszakaszban nem is egyszer esélyesként (Washington 2x, Hawks, Eagles)...
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Egyébként sokan nézték a meccseket a Sugár Bowling-ban ill. van valami külön kivetítő vagy a bejárattal szemben lévő nagy TV-n kell nézni?
több mint 12 éve
hát igen nekem az sajnos nehezebben megy, mint megnyerni 😊 azért majd megoldom 1x, elévülés úgysincs 😊Tényleg volt vmi ilyen. 😊Ne má'! Tényleg én tartozok? Mondjuk én már a fogadásra sem emlékszem. 😀 😀igen te tartozol, pontosan én sem tudom már, de éppen a Pats-Steelers meccsre fogadtunk, h Bradyék elérnek vmi igen jó statot majd ellenetek a meccsen ami be is jött 😛
Én ott leszek az SB-nézésen is. 😉
Jaja, a védelmet öröm volt nézni, mint vmi áthatolhatatlan fal, olyan volt. De megérdemeltétek összességében! 😉Soldados
Az SBre teljesen esélytelen nekem felmenni, nagyon rossz az időpont, de persze itthonról megnézem mindenképpen akármi is lesz másnap 😊Szesze
De a sörért meg kell szenvedni, el kell jönni érte. 😛Soldados
több mint 12 éve
Tényleg volt vmi ilyen. 😊igen te tartozol, pontosan én sem tudom már, de éppen a Pats-Steelers meccsre fogadtunk, h Bradyék elérnek vmi igen jó statot majd ellenetek a meccsen ami be is jött 😛😊 én is sajnálom, de nekem sajna így család mellett ezek nem nagyon férnek bele 😕 azért 1x majd elmegyek úgyis, és akkor megadhatod azt a két sört amivel Te tartozol nekem 😛SzeszeNe má'! Tényleg én tartozok? Mondjuk én már a fogadásra sem emlékszem. 😀 😀
Én ott leszek az SB-nézésen is. 😉
Jaja, a védelmet öröm volt nézni, mint vmi áthatolhatatlan fal, olyan volt. De megérdemeltétek összességében! 😉Soldados
Az SBre teljesen esélytelen nekem felmenni, nagyon rossz az időpont, de persze itthonról megnézem mindenképpen akármi is lesz másnap 😊Szesze
De a sörért meg kell szenvedni, el kell jönni érte. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Szesze akkor erről beszéltünk PO előtt? 😊 Egyébként egyetértek veletek, titeket esélyesebbnek érezlek. De lehet pont ez lesz a javunkra! 😊 Jól érzem, hogy a bowl.hu fórumon minden más csapat szurkolója nektek szurkol?mascheranohát aki nem nektek szurkol az általában ellenetek szokott, de azért mi sem vagyunk az a közkedvelt csapat, úgyh sztem sok lesz a semleges 😛 (4 éve tényleg mindenki nekünk szurkolt kb, de most azért már más a helyzet, akkor a Pats szinte verhetetlennek tűnt, most inkább mi vagyunk az esélyesek kicsit)
Aztán majd meglátjuk, egy meccsen bármi megtörténhez, pláne egy SBn 😊
több mint 12 éve
hozzájuk nem nagyon nézelődtem de én még náluk is elképzelhetőnek tartom.Szesze akkor erről beszéltünk PO előtt? 😊 Egyébként egyetértek veletek, titeket esélyesebbnek érezlek. De lehet pont ez lesz a javunkra! 😊 Jól érzem, hogy a bowl.hu fórumon minden más csapat szurkolója nektek szurkol?mascheranodallas és eagles topik is? 😊vittore
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Szesze akkor erről beszéltünk PO előtt? 😊 Egyébként egyetértek veletek, titeket esélyesebbnek érezlek. De lehet pont ez lesz a javunkra! 😊 Jól érzem, hogy a bowl.hu fórumon minden más csapat szurkolója nektek szurkol?mascheranodallas és eagles topik is? 😊
több mint 12 éve
nálunk is kb ennyi a létszámnem tudom fejből a rostert: hány ember játszott a 07-es sb-n a giants és a pats részéről?vittoreA Pats-ét nemtom, de nálunk 16-an vannak akik a 4 évvel ezelőtti SBn is rosteren voltak:
Blackburn
Boothe
Bradshaw
DeOssie
Diehl
Jacobs
Eli
McKenzie
Ross
Snee
Tollefson
Tuck
Tynes
Umenyiora
Ware
WebsterSzesze
több mint 12 éve
Szesze akkor erről beszéltünk PO előtt? 😊 Egyébként egyetértek veletek, titeket esélyesebbnek érezlek. De lehet pont ez lesz a javunkra! 😊 Jól érzem, hogy a bowl.hu fórumon minden más csapat szurkolója nektek szurkol?