NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
nekem az a Bradshaw fumble nagyon szúrja a szemem, oké a legszubjektívebb dolog, hogy mikortól nem halad előre de kérem ezt ne fújják már le, ha egy másodpercig elindult hátra...vicc 😐 :mad:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Hypofx
310
Grat fiúk, nem volt könnyű a meccs, és kicsit másra számitottam azért, de a végeredmény a lényeg. Pats ellen ennyi nem lesz szerintem eleg, oda a GB elleni teljesitmeny kell, de bizom benne hogy megint Brady lesz a szomoru és nem akar majd kezet fogni Elivel!!!GO GIANTS
több mint 12 éve
hatalmas gratula, erre számítottam, de csak 1 maradhatott.
több mint 12 éve
Gratulálok! Sajnos nem tudtam megnézni a 2. félidőt de 17 pontal nem lehet SB-ba jutni hazai pályán. 😕Respect!
Most már nyerjétek meg.he7edik
több mint 12 éve
Gratulálok, megdolgoztatok érte!red6t6Köszönjük! Azért ti így se zártok rossz szezont, főleg az elmúlt évekhez képes 😉
több mint 12 éve
a pats febr 6-án lesz 3 hónapja hogy utoljára kikapott. most nem ugrik be hirtelen, hogy kitől 😀
több mint 12 éve
Nem tudom mi a probléma deli csapat,déli zene 😛 Na de OFF vége
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Grat srácok!Öregbítsétek csak az East hírnevét,de jövőre már rajtunk a sor 😉 😊Cowboykarcsiuhh! egyszerre Cowboys és Rockabilly??? brrrrrr 😂
több mint 12 éve
Grat srácok!Öregbítsétek csak az East hírnevét,de jövőre már rajtunk a sor 😉 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Yeahhh!!! Király volt ismét a CSAPAT! Fene gondolta volna h a ST-nk ennyit hozzátesz...pláne Thomas! Nem a legszebb meccs volt, de behúztuk!
több mint 12 éve
csak összejött a várva-várt Harbowl !! és mivel ilyen sokan akarták, ezért előrehozták egy héttel 😀 (sajnos a poén már nem ül, mert ha jól rémlik nem a conf döntők vesztes edzői depóznak a pro bowl-n)
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Gratulálok! Sajnos nem tudtam megnézni a 2. félidőt de 17 pontal nem lehet SB-ba jutni hazai pályán. 😕 Most már nyerjétek meg.
több mint 12 éve
a spec team hozta a meccset by vadibandi! 😉
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Aztakurvaegek...ez brutál volt. Pats-et el akartam kerülni de ez van. Szenvedhetek még itt 50 percet indulásig...AsbeeAzert nem sikerulhet minden; kitartas a varakozashoz. 😊
Tom Rock @TomRock_Newsday
Harbaugh passed Eli in tunnel. Said “Go win it, ok?”
több mint 12 éve
Aztakurvaegek...ez brutál volt. Pats-et el akartam kerülni de ez van. Szenvedhetek még itt 50 percet indulásig...
több mint 12 éve
Én is abban bízok, hogy a D megint lenullázza az ellenfelet. Az Atlantával szó szerint megvolt, a GB O ellen a 20 pont annak számít, főleg úgy, hogy legalább az egyik TD szinte ajándék volt. Azért abban mindenkivel egyetértünk, hogy a két legyőzött csapat támadói jobbak, mint a 49-ersé. Ebben bízok a legjobban.20 pontot megint fogunk szerezni, a D-t meg képesnek tartom az elmúlt két meccs alapján 10-15 ponton tartani az ellent. Aztán lehet, hogy nem így lesz, de én nagyon bízok ebben.gyurcziJól ráéreztél 😊
Ha már ennyire lemásoltuk a 2007-es szezont, akkor 2 hét múlva meg kell ezt koronáznunk!
http://www.youtube.com/watch?v=y88yirhXOBk
több mint 12 éve
:artikulátlan üvöltés:
több mint 12 éve
Ment a pm.Eli ha megnyeri a SBt, egyértelmű üzenet lesz, hogy nem a fakezű bátyját kéne hypeolni végre.. Egyszer bárki nyerhet.ulpianusMár így is egyértelmű üzenet, hogy a liga "krémjébe" tartozik! Írnám én, hogy ELIt, de már sokszor megdobáltak minket miatta, pedig ki is van a SB-ban? 😀balu10
És persze boldog szülinapot! Ez azért mekkora revans. Én szülinapomon kikaptunk 49ers-től, tiéd több szerencsét hozott. 😀
több mint 12 éve
Én mondtam, hogy a szülinapomon nem veszíthetünk! 😀 Így BOLDOG lett, nem is kicsit! GO GIANTS!
több mint 12 éve
Eli ha megnyeri a SBt, egyértelmű üzenet lesz, hogy nem a fakezű bátyját kéne hypeolni végre.. Egyszer bárki nyerhet.ulpianusMár így is egyértelmű üzenet, hogy a liga "krémjébe" tartozik! Írnám én, hogy ELIt, de már sokszor megdobáltak minket miatta, pedig ki is van a SB-ban? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meccs alatt nem figyeltem, mással voltam elfoglalva.lotus86Én is csak most néztem meg visszamenőleg 😊 Mondjuk nekem nem tetszett a meccs, így hogy ide-oda puntolgatás ment jobbára, de érthető módon mégis jó lesz rá vissza emlékezni :cool: 😀 GO BIG BLUE!!! Jó8/jó reggelt mindenkinek, kire melyik vonatkozik 😊
Megyüüüünk a Super Bowlba 😊
több mint 12 éve
Meccs alatt nem figyeltem, mással voltam elfoglalva.Cruz facebookján már ki is írta facebookjára a superbowlt. Nagy arc...nekem nem lenne erőm egy ilyen meccs után a mobilomat nyomkodni.lotus86Nyilván ilyenkor más viszi a cuccot, egész meccs alatt posztolgatott, az azért nagy luxus lenne szerintem 😀Buchek8
több mint 12 éve
aki teheti ESPN-n megy az after party! 😂
több mint 12 éve
Eli ha megnyeri a SBt, egyértelmű üzenet lesz, hogy nem a fakezű bátyját kéne hypeolni végre.. Egyszer bárki nyerhet.
Állat vagyok, ami enni kér...