NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cruz facebookján már ki is írta facebookjára a superbowlt. Nagy arc...nekem nem lenne erőm egy ilyen meccs után a mobilomat nyomkodni.lotus86Nyilván ilyenkor más viszi a cuccot, egész meccs alatt posztolgatott, az azért nagy luxus lenne szerintem 😀
több mint 12 éve
Tudtam, h durva meccs lesz de azért ez túlzás.. hihetetlen jó ez a Frisco D tényleg. Szerencsénk volt ezt el kell ismerni, de tettünk is érte.. SBt játszunk megint, ki hitte volna ezt még pár hete...
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
MEGVAN BABY!!!!! 😀 ááá ez a meccs gyilkos volt, még mindig gombóc van a torkomban :rolleyes: GO GIANTS!!!
több mint 12 éve
Cruz facebookján már ki is írta facebookjára a superbowlt. Nagy arc...nekem nem lenne erőm egy ilyen meccs után a mobilomat nyomkodni.
több mint 12 éve
Forti
133
ROAD WARRIORS!!!!!!!! Két hét múlva SB! :cool: Felejthetetlen ütközet, hatalmas győzelem! Gratula!
több mint 12 éve
EL SEM HISZEM! újra SB-t játszunk :cool: :cool: :cool: 😀 😀 😀 😂 😂 😛 😉 ez eddig a legnehezebb meccsünk, a 2007-es NFC döntő óta...
több mint 12 éve
Gratula a heroikus győzelemhez, a döntőben verjétek meg a Patset, kérlek! 😉 😛 😊
több mint 12 éve
1.A2.C
3.B
4.B
5.A
6.C
7.B
8.B
9.A
10.B
11.D
12.A
több mint 12 éve
iason
58
Jó szurkolást és meccs nézést minden Giants drukkernek! Hajrá Giants!
több mint 12 éve
1. A2. C
3. B
4. B
5. A
6. C
7. C
8. B
9. C
10. A
11. C
12. B
több mint 12 éve
Én is abban bízok, hogy a D megint lenullázza az ellenfelet. Az Atlantával szó szerint megvolt, a GB O ellen a 20 pont annak számít, főleg úgy, hogy legalább az egyik TD szinte ajándék volt. Azért abban mindenkivel egyetértünk, hogy a két legyőzött csapat támadói jobbak, mint a 49-ersé. Ebben bízok a legjobban. 20 pontot megint fogunk szerezni, a D-t meg képesnek tartom az elmúlt két meccs alapján 10-15 ponton tartani az ellent. Aztán lehet, hogy nem így lesz, de én nagyon bízok ebben.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Felvezetésként újra megnéztem a GB elleni meccsünket, iszonyat jól játszottunk végig. A védelem szinte hiba nélkül hozta le a meccset, akárcsak az Atlanta ellen. Asszem ezek után joggal várható el a jó teljesítmény a Frisco ellen is, tényleg az lesz a kérdés, h az offense mire megy ez ellen a brutál jó SF védelem ellen. Az OL nagyon jól összeállt az utóbbi meccseken, de nyilvánvalóan most lesz a legnehezebb feladat elé állítva, remélem állják a sarat majd.Nem várható pontzuhatag az biztos, remélem jól jövünk ki a kritikus helyzetekből. De várom má a meccset 😊
több mint 12 éve
1. A) 2. B)
3. A)
4. B)
5. A)
6. C)
7. B)
8. B)
9. A)
10.C)
11. B)
12. A)
több mint 12 éve
Én megyek egyenesen sugárba itt vonaton úgyis sörözgetek már.
több mint 12 éve
NFC főcsoport döntő! (el sem hiszem, hogy ezt írom)Én még be vagyok osztva egy filmnézésre a barátnőm mellé, de n9-re ott leszek a Sugár előtt.
1. Mi lesz a végeredmény? A
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? C
3. Hány pontot kapunk a meccsen? B
4. 115 futott yardnál többet szerez a Friszko? B
5. Ki szerez több labdát? A
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? B
7. Manning vagy Smith dob több INT-et a meccsen? C
8. Hány yardot szerez a NYG támadóegysége összesen? B
9.Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? C
10.Mennyi kickoff/punt visszahordott yardtok nyelünk be összesen? A
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) B
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) Aironroy
több mint 12 éve
csak meg kéne nézni a bazársört előtte, nem?pontosan merre? meg akkor bazár sort is megnézzük, vagy egyből megyünk fel?csebiigenAsbeezsír. akkor én most megnézem a packers meccset megint, hogy estére tuti ne legyen körmöm. (:
nyolckor ott.noel
több mint 12 éve
Ballard valószínűleg nem fog játszani vasárnap, Baas meg elkapta Eli influenzáját. Nem indul valami fényesen az utazás a nyugati partra. :/salanderÚgy néz ki, Ballard is pályára léphet. A bemelegítéskor döntik majd el, hogy játékra alkalmas-e. Rajta kívül az 53 fős keretből mindenki játékra alkalmas.
Asbee: Köszi az oldal létrehozását, ez valóban hiánypótló. Sok kitartást kívánok a cikkezéshez neked, Balunak, és lotusnak is.
több mint 12 éve
pontosan merre? meg akkor bazár sort is megnézzük, vagy egyből megyünk fel?zsír. akkor én most megnézem a packers meccset megint, hogy estére tuti ne legyen körmöm. (:Akkor végülis 8 a Sugár előtt az utolsó? Csak mert még mindig nem kaptam választ 😊NightBoYigenAsbee
nyolckor ott.noel
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Aztán ki marad józan a végére???? Szerintem senki mert ha nyertek azért lesztek beállva ha meg nem nyertek akkor meg azért 😀ThundersNFLMi bírjuk az alkoholt 😛 😀
több mint 12 éve
Aztán ki marad józan a végére???? Szerintem senki mert ha nyertek azért lesztek beállva ha meg nem nyertek akkor meg azért 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
zsír. akkor én most megnézem a packers meccset megint, hogy estére tuti ne legyen körmöm. (:Akkor végülis 8 a Sugár előtt az utolsó? Csak mert még mindig nem kaptam választ 😊NightBoYigenAsbee
nyolckor ott.
több mint 12 éve
Akkor végülis 8 a Sugár előtt az utolsó? Csak mert még mindig nem kaptam választ 😊NightBoYigen
több mint 12 éve
1. B2. C
3. C
4. A
5. B
6. B
7. A
8. C
9. C
10. A
11. D
12. A