New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
nos! eddig 5-en regisztráltunk vasárnapra!Noel,G-men,Nigtboy,Vadi,Yooker!
Questionable : Salander, Csebi
több mint 13 éve
Sziasztok Srácok!részemről megtisztelő lenne ha felkerülne bármely hozzászólásom az oldalra...😊
Lenne egy kérdésem, kérésem...
Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hozzászólásotok felkerülne a 49ers magyar oldalára? Írnék egy esélylatolgatós cikket, amibe beilleszteném a Ti véleményeteket is, persze csak amennyiben ez nem probléma. Ha az, akkor természetesen tekintsétek semmisnek a dolgot! Előre is köszi! Üdv.: Berni49ersfan
több mint 13 éve
Sziasztok Srácok!Hello,
Lenne egy kérdésem, kérésem...
Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hozzászólásotok felkerülne a 49ers magyar oldalára? Írnék egy esélylatolgatós cikket, amibe beilleszteném a Ti véleményeteket is, persze csak amennyiben ez nem probléma. Ha az, akkor természetesen tekintsétek semmisnek a dolgot! Előre is köszi! Üdv.: Berni49ersfan
Ha bulvártémára is van igény: Giants drukkerként a kutyám neve nem más mint: Frisco (de nem a 49ers miatt)
😀
több mint 13 éve
Noel gondolom szólt hogy sokáig tart a meccs,tv van, ott nézték múltkor a prolik a barca-realt, de megint megkapjuk a vásznat. danival találkozom ma este is elvileg, már biztos kiadta házifeladatnak a pultosoknak, hogy nincs nyafi. egyébkén friszkósoknak szólt valaki, vagy én fogok most?
tehát így nem fogadok el semmiféle nyafogást, ha nem tetszik nekik a dolog (kis létszám=kevés fogyasztás) max. nem szervezünk oda több késő esti meccset...
ami fontos lenne még hogy Nightboy visszajelezzen (írtam neki PM-et) hogy tuti, mert különben nincs game pass és összeomlik a terv, mivel alapból TV nincs!
várjuk meg még ki mit ír, aztán meglátjuk
yooker
több mint 13 éve
Sziasztok Srácok!Lenne egy kérdésem, kérésem...
Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hozzászólásotok felkerülne a 49ers magyar oldalára? Írnék egy esélylatolgatós cikket, amibe beilleszteném a Ti véleményeteket is, persze csak amennyiben ez nem probléma. Ha az, akkor természetesen tekintsétek semmisnek a dolgot! Előre is köszi! Üdv.: Berni
több mint 13 éve
Én úgy gondolom, hogy egy kulcs lesz az eredmény kimenetelében a pass offense. Ha tudunk haladni passzokkal és tudunk viszonylag sok pontot csinálni, akkor nyerhetünk. Nem fog a 49ers 30+ pont felett végezni ellenünk, azért annál a védelmünket jobbra tartom. Ha a kulcssérültjeink tudnak játszani (és Nicks limitáltan, de edzett), akkor én magunkat érzem jobbnak! És továbbra is úgy gondolom, hogyha nincs kulcssérültünk és jól játszunk akkor bárkit megverhetünk! Egy biztos: a PO-ért folyó harc miatt fontos lenne egy másik NFC-s playoffért küzdő csapatot megverni.
több mint 13 éve
én pedig Friszko oldalról Kyle Williamsben bízok 😉Én pedig kizártnak tartom, h sok pont legyen, számomra az hatalmas meglepetés lenne. Kifejezetten kevés pontos meccsre számítok amin a védelmünk jobban fog játszani, mint eddig, az offense viszont nagyon döcögős lesz a liga legjobb védelmével szemben.jelenlegi D-től folyamatos stoppokat ne várjunk...
Nem mi vagyunk az esélyesek, de mint írtam korábban is bravúrgyőzelmet remélek ezen a meccsen.
Ha a deffense-ünk nem fog bőven átlag fölött teljesíteni akkor nem pontháború lesz, hanem sima vereség.Szesze
amire lehet esély az 1-2 labdaszerzés,
+ Red Zone D! fontos lenne hogy minél töbször field goalon tartsuk őket!
offenseben pedig hiba nélkül kell játszani! ha sikerül jó field positions-ból indulni ( Wilsonban én nagyon bízom) akkor ki kell használni!
yooker
több mint 13 éve
Én pedig kizártnak tartom, h sok pont legyen, számomra az hatalmas meglepetés lenne. Kifejezetten kevés pontos meccsre számítok amin a védelmünk jobban fog játszani, mint eddig, az offense viszont nagyon döcögős lesz a liga legjobb védelmével szemben.jelenlegi D-től folyamatos stoppokat ne várjunk...
Nem mi vagyunk az esélyesek, de mint írtam korábban is bravúrgyőzelmet remélek ezen a meccsen.
Ha a deffense-ünk nem fog bőven átlag fölött teljesíteni akkor nem pontháború lesz, hanem sima vereség.Szesze
amire lehet esély az 1-2 labdaszerzés,
+ Red Zone D! fontos lenne hogy minél töbször field goalon tartsuk őket!
offenseben pedig hiba nélkül kell játszani! ha sikerül jó field positions-ból indulni ( Wilsonban én nagyon bízom) akkor ki kell használni!
több mint 13 éve
Én pedig kizártnak tartom, h sok pont legyen, számomra az hatalmas meglepetés lenne. Kifejezetten kevés pontos meccsre számítok amin a védelmünk jobban fog játszani, mint eddig, az offense viszont nagyon döcögős lesz a liga legjobb védelmével szemben.nagyjából ezt várom én is!nagy szervezésben a meccsről még szó sem esett!Nagyon nagyon jó formában van a 49-ers, mind földön mind levegőben nagyon erősek most, és ilyen pass rush(?) mellett mint most a mienk, mocskosul sok pontot várok mind2 offenstől és az fog nyerni akinek jobban fog menni a futás... na már most azok nem mi leszünk sajnos 😕 (persze ne legyen igazam)ironroy
ki, mit, gondol?
Minnesota mivel tudta verni őket?
Ponder + Peterson 100+ yard futás !
ez lehetett a kulcs mert a passz is 200 yard körül volt!
+ Gore mindössze 68 yard!
fog ez nekünk menni??
yooker
a D-nk messze-messze a tavalyi Po formától ami még akkor is éppen hogy elég lett!
Pass rush 0
Bernard és Canty nélkül gyanús hogy a futásuk és működni fog...
papíron amiben jobbak vagyunk, az egyedül a pass Off.! az meg valszeg kevés lesz!
marad ismét a labdaszerzés lehetősége! az elég jól megy eddig idén...yooker
Ha a deffense-ünk nem fog bőven átlag fölött teljesíteni akkor nem pontháború lesz, hanem sima vereség.
több mint 13 éve
nagyjából ezt várom én is!nagy szervezésben a meccsről még szó sem esett!Nagyon nagyon jó formában van a 49-ers, mind földön mind levegőben nagyon erősek most, és ilyen pass rush(?) mellett mint most a mienk, mocskosul sok pontot várok mind2 offenstől és az fog nyerni akinek jobban fog menni a futás... na már most azok nem mi leszünk sajnos 😕 (persze ne legyen igazam)ironroy
ki, mit, gondol?
fog ez nekünk menni??
yooker
a D-nk messze-messze a tavalyi Po formától ami még akkor is éppen hogy elég lett!
Pass rush 0
Bernard és Canty nélkül gyanús hogy a futásuk és működni fog...
papíron amiben jobbak vagyunk, az egyedül a pass Off.! az meg valszeg kevés lesz!
marad ismét a labdaszerzés lehetősége! az elég jól megy eddig idén...
több mint 13 éve
nagy szervezésben a meccsről még szó sem esett!Nagyon nagyon jó formában van a 49-ers, mind földön mind levegőben nagyon erősek most, és ilyen pass rush(?) mellett mint most a mienk, mocskosul sok pontot várok mind2 offenstől és az fog nyerni akinek jobban fog menni a futás... na már most azok nem mi leszünk sajnos 😕 (persze ne legyen igazam)
ki, mit, gondol?
fog ez nekünk menni??
yooker
több mint 13 éve
nagy szervezésben a meccsről még szó sem esett!ki, mit, gondol?
fog ez nekünk menni??
több mint 13 éve
Szerintem gyertek át nézzük meg itt 😀
több mint 13 éve
jahh és ne nézzen a pultban egy másik meccset mert behal a stream 😀
You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
Noel gondolom szólt hogy sokáig tart a meccs, tehát így nem fogadok el semmiféle nyafogást, ha nem tetszik nekik a dolog (kis létszám=kevés fogyasztás) max. nem szervezünk oda több késő esti meccset...
ami fontos lenne még hogy Nightboy visszajelezzen (írtam neki PM-et) hogy tuti, mert különben nincs game pass és összeomlik a terv, mivel alapból TV nincs!
várjuk meg még ki mit ír, aztán meglátjuk
több mint 13 éve
A lényeg, hogy biztosan ott lehessünk a meccs végéig, kábé fél 2-ig. Ez is rendben van?miénk a grund héttől.noelzsír!
létszámmal egyelőre nem tudom mi a helyzet , de asszem a vasárnapi résztvevők közül jónak tűnt mindenkinek...
yooker
Yookerrel tegnap filóztunk, hogy a pultos múlt vasárnap nyafogott, hogy mikor megyünk már haza, mert neki addig kell lennie, amíg mi vagyunk, és ez csak este 10-kor volt. Az oké, hogy noel a tulajjal megbeszéli, hogy mienk a hely, de akkor a pultos is kapja ezt meg utasításba a főnökétől, hogy addig haptákba áll és kiszolgál, amíg ott vagyunk. Engem személy szerint halálra idegesítenek az ilyen pultosok. (kábé, mint asszony vasárnap esti 7-órás stream-es meccsnézés közben, hogy sokáig használnom-e még a gépet...)
több mint 13 éve
sztem nincs addig nyitva sajnos... bár abban lehet jobban benne lennék, nem mind1, hogy az éjszakaira a pointers előtt kell felszállnom és onnan 15 perc, mint hogy még átszálljak olyanra, ami fél óránként jár... még alszom rá párat, de pl ma elaludtam munkából, kb a 2 év alatt ez a 3. alkalom, ez jelzés, hogy rohadt fáradt vagyok...Nem tudjátok Sporttv-s lesz a friszko elleni meccs?ironroyMost mi van meccsnézés ügyben?
Szerveződik a Grund?
Csebi írtad, hogy az neked túl messze van? Éjszaka, BKV-val már nekem is: Szervezzünk egy ellenmeccsnézést Pointer's-be? 😊G-men
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Igyekszem menni, de lehet hogy a barátnőm letilt. :]salanderwww.youtube.com/watch?v=CVLO3EJLfQE
több mint 13 éve
Igyekszem menni, de lehet hogy a barátnőm letilt. :]
több mint 13 éve
Csak a főnök meg ne lássa ezt 😀 😀philly vagy dallas meccsel melegítünk ! 😉yookermiénk a grund héttől.noelArra vigyázzatok, hogy 22:45-kor kezdődikAsbee
több mint 13 éve
philly vagy dallas meccsel melegítünk ! 😉miénk a grund héttől.noelArra vigyázzatok, hogy 22:45-kor kezdődikAsbee
több mint 13 éve
miénk a grund héttől.noelArra vigyázzatok, hogy 22:45-kor kezdődik
több mint 13 éve
miénk a grund héttől.noelzsír!
létszámmal egyelőre nem tudom mi a helyzet , de asszem a vasárnapi résztvevők közül jónak tűnt mindenkinek...
több mint 13 éve
miénk a grund héttől.
több mint 13 éve
Tv adja a vasárnapi meccset