New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hakeem Nicks játszhat már az első meccsen? 😊
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
- JPP és Osi is starter RDE, mondjuk Canty felépüléséig van is rá esély, hogy sok lesz a 3 DE-s felállás
kristof
Ezt már én is néztem korábban. Sztem sokkal inkább az Osi iránti tiszteletből írták így. Tudjuk, hogy érzékeny a lelke, korábbi években kiderült, hogy nem tesz neki jót, ha nem kezdőként jelölik meg. Ezzel most ez a gond megoldva. (na meg a vaskos szerződéssel...)

Azért én azt gondolom, hogy alap 1st down védekezésben maradunk a 2 DE - 2 DT-s felállásoknál. 3rd and longnál már eddig is alap volt, hogy Tuck-JPP-Osi fent van, sőt néha ilyenkor Kiwit is fel szokták tolni a LoS-ra. Nekem ezek a kedvenc pillanataim közé tartoznak Giants-meccs nézés közben: a 32 NFL-csapatból legalább 10-nek egyetlen olyan pass rushere sincs, aki megütné a fenti 4 úriember képviselte minőséget, de lehet, hogy a csapatok felének nincs. Nekünk meg egyszerre 4!!!

Azért persze tisztában vagyok vele, hogy ha sokszor állnánk fel Tuck-JPP-Osi+1 DT DL-lel, futással meg lennénk fogva...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jones is nagyon "fontos" volt, inkább a Phillys múltja miatt hozhattuk el*, mert egy sokadik szar RT-re aztán végképp semmi szükség nem volt.

*esetleg kellett egy új DJ Ware kibaszása után 😀
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Petrus helyett jött D.J. Jones. Előbbi jól lezüllött...Megvan a practice squad névsora is: katt

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
TT-t sztem 2-3. héte körül elviszik szépen...
Beatty kizárt h kezdeni fog, a 2 lb szépen összeszedi magát...
arra a deff falra rohadt kiváncsi leszek, ha így állunk fel!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van friss DC, nagyjából papírforma, pár meglepetés:
- továbbra is Pascoe a kezdő TE (mondjuk blokkolásban tényleg)
- Beatty, Kiwi és Boley is kezdőnek van jelölve, meglepődnék ha mindannyian azok lennének a Cowboys ellen
- JPP és Osi is starter RDE, mondjuk Canty felépüléséig van is rá esély, hogy sok lesz a 3 DE-s felállás
- Hosley az utolsó számú CB
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Én TT-ről gondoltam, hogy őt akarjuk majd visszahozni IR-ről, de valószínű ő már idén nem játszik, lehet, hogy többé nálunk egyáltalán nem. Saun Rogers lehet még akit visszahozhatunk később. Ha Austin megy, akkor lesz egy üres hely a rosteren.gyurczi
Shaun Rodgerst is ugyanúgy IR-re tették mint TT-t. Így őt sem hozhatják vissza.

Most már csak olyan lehet, akit kedd után küldenek IR-re.

De mivel a roster szűkítés során (főleg TT IR-je miatt) spóroltunk egy rakat pénzt, lehet hogy megkapja majd Cruz az új szerződését. Lett 4,5-6 millió elkölthető dollárunk.
több mint 13 éve
Akkor T2 ennyi volt idénre? Azt hiszem nálunk akkor befejezte...

több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Én TT-ről gondoltam, hogy őt akarjuk majd visszahozni IR-ről, de valószínű ő már idén nem játszik, lehet, hogy többé nálunk egyáltalán nem. Saun Rogers lehet még akit visszahozhatunk később. Ha Austin megy, akkor lesz egy üres hely a rosteren.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Idén (a késői bevezetés, elfogadás miatt) a már most IR-en lévők közül is megjelölhet a csapat egy játékost, de nem plusz egyet. Ennek a határideje ma 9PM ET. Tulajdonképp azt az előírást lazítják fel, hogy az IR-re tétel pillanatában jelölni kell.tomi-tomi
Igen, volt ilyen is... De mi nem tettünk végül rá senkit. (Alapból is csak Brandon Mosley ment IR-re a 75-ös cutokkor, szerintem az is késő volt ehhez.) Akinek még opció, hogy kedd után kerül IR-re az Marvin Austin.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A szabály az... Ha valakit szeptember 4-e után tesznek IR-re (azaz nem az előszezonban, hanem már bekerült az 53 fős végleges keretbe) és egy "komoly" sérülése van (azaz olyan ami miatt legalább 6 hét edzést kihagy) akkor 8 hét IR-en töltött hét után vissza lehet hozni az aktív keretbe. Ezt csak egy játékossal lehet megtenni.salander
nem úgy van, hogy azt az egy játékost már most meg kellett jelölni? (és neki nyilván sérültnek kell lennie)kristof
Idén (a késői bevezetés, elfogadás miatt) a már most IR-en lévők közül is megjelölhet a csapat egy játékost, de nem plusz egyet. Ennek a határideje ma 9PM ET. Tulajdonképp azt az előírást lazítják fel, hogy az IR-re tétel pillanatában jelölni kell.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A szabály az... Ha valakit szeptember 4-e után tesznek IR-re (azaz nem az előszezonban, hanem már bekerült az 53 fős végleges keretbe) és egy "komoly" sérülése van (azaz olyan ami miatt legalább 6 hét edzést kihagy) akkor 8 hét IR-en töltött hét után vissza lehet hozni az aktív keretbe. Ezt csak egy játékossal lehet megtenni.salander
nem úgy van, hogy azt az egy játékost már most meg kellett jelölni? (és neki nyilván sérültnek kell lennie)
több mint 13 éve
PUP-ra akkor lehet tenni valakit, ha még az év első edzése előtt megsérül. Őket bármikor vissza lehet hozni az aktív keretbe az első játékhétig. Ha ezt nem teszik meg akkor fel lehet tenni a játékost a szezonra szóló PUP-listára. Ebben az esetben az első hat hétben semmikép nem játszhat. Ezután edzésbe állhat (ha tud) három hétre és legkésőbb ezután a csapat visszaveheti az 53 fős keretébe.

Mielőtt rátérnénk az IR-re. Sash nem PUP-on van, nem is IR-en meg nem is cutolták. Ő suspend / reserve státuszban van, mert a liga eltiltotta. Ilyenkor nem számít bele a keretbe, az eltiltása letelte után visszahozhatják az 53 fős keretbe.

Az IR eddig úgy működött hogyha valaki felkerült akkor a következő szezonig már nem játszhatott. Az idei évtől ez változott. A szabály az... Ha valakit szeptember 4-e után tesznek IR-re (azaz nem az előszezonban, hanem már bekerült az 53 fős végleges keretbe) és egy "komoly" sérülése van (azaz olyan ami miatt legalább 6 hét edzést kihagy) akkor 8 hét IR-en töltött hét után vissza lehet hozni az aktív keretbe. Ezt csak egy játékossal lehet megtenni.
több mint 13 éve
Az új IR szabályokkal nem vagyok tisztában. Az nfl.com Sashről azt írja, hogy cut, de azt tweetelte, hogy IR-ra megy a 4 meccses eltiltás miatt. Most pontosan mi az a 3 fős short-term IR, őket lehet visszahozni? Mi a különbség a PUP meg ez között?

több mint 13 éve
Pedig sztem sokkal inkább ő fog menni, mint TracySzesze
Igen most néztem utána, javítottam is, de azt tweetelte, hogy marad NYC-ben, valószínű a PS-re gondolt.

több mint 13 éve
Pedig sztem sokkal inkább ő fog menni, mint TracySzesze
Laron Scott nem csak azt csipogta, hogy New Yorkban marad? Az lehet PS is.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Pedig sztem sokkal inkább ő fog menni, mint Tracy
több mint 13 éve
OFFENSE (28)
QB: Eli Manning, David Carr, Ryan Perrilloux

RB: Ahmad Bradshaw, David Wilson, Andre Brown, Da’Rel Scott

FB: Henry Hynoski

WR: Hakeem Nicks, Victor Cruz, Domenik Hixon, Rueben Randle, Ramses Barden, Jerrel Jernigan

TE: Martellus Bennett, Bear Pascoe, Adrien Robinson

C: David Baas, Jim Cordle, Chris White

G: Kevin Boothe, Chris Snee, Mitch Petrus, Stephen Goodin

T: Will Beatty, David Diehl, Sean Locklear, James Brewer

DEFENSE (29)
DE: Jason Pierre-Paul, Justin Tuck, Osi Umenyiora, Adewale Ojomo, Adrian Tracy

DT: Linval Joseph, Rocky Bernard, Marvin Austin, Markus Kuhn, Shaun Rogers

LB: Michael Boley, Chase Blackburn, Mathias Kiwanuka, Mark Herzlich, Keith Rivers, Spencer Paysinger, Jacquian Williams

CB: Corey Webster, Prince Amukamara, Terrell Thomas, Michael Coe, Jayron Hosley, Justin Tryon, Laron Scott, Dante Hughes

S: Antrel Rolle, Kenny Phillips, Will Hill, Stevie Brown

SPECIALS (3)
K: Lawrence Tynes

P: Steve Weatherford

LS: Zak DeOssie

Így állunk most, szerintem a megjelöltek mennek, aztán meg is vagyunk. Talán Laron Scott vagy Adrian Tracy lehet kérdéses, bár Scott magabiztos a helyét illetően, ezért vagyok Tracy esetében bizonytalan.

több mint 13 éve
Ojomo viszont megcsinálta a rostert 😊 Broha ezzel PS-be megy (ha nem viszi el vki..azért ez necces lesz), Tracy helyzete egyelőre bizonytalan.Szesze
neki is meglett, így 5 DE lesz szezonkezdetkor a rosteren (+Broha PS)kristof
elvileg nem lenne szükség az 5 DE-re, de annyira jók, h nem lehet kockáztatni.. sztem Broha sem jut el a PS-ig sajnos.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ojomo viszont megcsinálta a rostert 😊 Broha ezzel PS-be megy (ha nem viszi el vki..azért ez necces lesz), Tracy helyzete egyelőre bizonytalan.Szesze
neki is meglett, így 5 DE lesz szezonkezdetkor a rosteren (+Broha PS)
több mint 13 éve
AB + Wilson négy lesz az sztem, mert ha Brown nem kellene, akkor Ware előtt ment volna
Azért szerintem lesz olyan csapat, akihez be fog férni. Így Scott és Brown is marad vagy 3 futóval megyünk a szezonnak? balu10

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
én is ott néztem, plusz twitter (pl. itt van Ware búcsú tweetje)kristof
Azért szerintem lesz olyan csapat, akihez be fog férni. Így Scott és Brown is marad vagy 3 futóval megyünk a szezonnak?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is ott néztem, plusz twitter (pl. itt van Ware búcsú tweetje)
több mint 13 éve
én az nj.com-on, de azon Ware még nincs fent.
Rotoworld írja Ware-t.
+ Sash és Marcus Thomas is out.
Egyelőre úgy néz ki CB-ből fogunk nagyon betárazni ami mondjuk elég logikusnak tűnik.
több mint 13 éve
Hol láttátok?