NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 436
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
azon meccsek alapján amit láttam , a legtöbb csapat ( vagy kulcsjátékos) (pl.Giants,Dallas,No,GB,Eagles) vastagon idény eleji formában tolta , míg pl a Skins vagy Frisco már most ezerrel pörgött...Nagyon bízom benne, hogy igazad lesz!
ez is lesz a vesztük a végére... 😉 yooker
A Frisco D nem kicsit pörgött és az O is odatette magát rendesen. ha meccsenként csinálnak 25-30 pont körül, nem lehet majd őket megállítani, mert ez a D nem fog annyi pontot kapni. Sajnos országos 1-esnek tűnik az idei nyugati parti kirándulásunk 😕
több mint 13 éve
Azért a Philly úgy kapott kijózanító pofont, hogy közben azért W került a csapat neve mellé, és a 15. héten ki a fene fog már arra emlékezni, hogy miképpen nyertek 1 ponttal. Lefordítva: én jobban örültem volna annak, ha Vick csak 1 picket dob, de a végén a barnáknak van 1 ponttal több a táblán.Megkockáztatom: a sasok idei leggyengébb teljesítményét láttuk, és ez is győzelmet eredményezett.
A Skins meg nyert egy olyan meccset, amit azért nagyobb eséllyel vettem L-re, bár azt sejteni lehetett, hogy a NO védelme idén fos lesz. (Fogok is mindenkit játszatni fantasyben, ha éppen ők az ellenfél)
több mint 13 éve
azon meccsek alapján amit láttam , a legtöbb csapat ( vagy kulcsjátékos) (pl.Giants,Dallas,No,GB,Eagles) vastagon idény eleji formában tolta , míg pl a Skins vagy Frisco már most ezerrel pörgött...ez is lesz a vesztük a végére... 😉
több mint 13 éve
rohadt erős lesz ez a csoport... wash-nál nagyon jó gameplant nyomtak, én a redzone-on néztem félidőig a meccseket... hát washington erősebb mint gondoltam, eagles meg sztem össze fogja szedni magát...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
redskins meccset nézte valaki? a philt láttam, nem volt meggyőző, főleg a lesajnált browns ellen. de a kérdés az, mennyire lehet faktor a skins?vittoreHát ahogy az összefoglalóból néztem jobban faktor lesz ez a Skin, mint vártuk. RG3 elég jól mozgott ki a nyomásból és jól dobott futás közben, ami ránk nézve kicsit aggasztó...
Szoros lesz a csoport, nagyon is!
több mint 13 éve
redskins meccset nézte valaki? a philt láttam, nem volt meggyőző, főleg a lesajnált browns ellen. de a kérdés az, mennyire lehet faktor a skins?vittoreÉn is az eagles meccset néztem, állati nagy szenvedés volt, ha Weeden nem lenne hulladék, simán hozta volna a meccset a Cle-nek! Azért a Saintset elkapni a DOM-ban nem kis fegyvertény, szerintem nem is fog sikerülni sok mindenkinek... Ha azt nézzük tavaly is kikaptunk oda-vissza a skinstől, ezért is én várnék ezzel a faktor dologgal...
több mint 13 éve
redskins meccset nézte valaki? a philt láttam, nem volt meggyőző, főleg a lesajnált browns ellen. de a kérdés az, mennyire lehet faktor a skins?
több mint 13 éve
😊 oké biztosan szídtam én is, mert tényleg szar volt most és már előző idényben is voltak vele problémák, nem is ezt mondom. Csak kirakni a csapatból is hülyeség lenne, ahogy pl Seuberttel, O'Hara-val vagy McKenzievel sem azért nem lett hosszabbítva mert annyira szarok lettek volna, hanem mert komoly sérüléseik voltak. Sajnos jelenleg Diehl helyén max Locklear lehet alternatíva amivel sztem nem lennénk beljebb, de ha mégis így lesz akkor sztem Diehl LG-ben ki fogja szorítani Boothe-t a kezdőből.Akármi is lesz, Diehl nem fog kikerülni a kezdőből ebben biztos vagyok. Ha Beatty visszatér akkor vszínű ők ketten lesznek az OT-k, de ha Locklear marad is tackleben akkor Diehl bemegy LG-be.jaj , de kár hogy már nem lehet visszakeresni a kommentekben ! 😊
Én sem vagyok elégedett Diehl teljesítményével, egyértelmű h most már tényleg nem lehet elodázni az OL draftot, de azért csak SBt tudtunk nyerni Diehl-el az LT poszton tavaly.. kissé túlzásnak érzem ezt a kritikát vele szemben.Szesze
egyébként lehet hogy még tényleg legyünk vele türelmesek mert ugye nem mindig ilyen kaliberű játékos ellen kell majd odaállni mint Ware...
yooker
A fő probléma igazából az, h jelenleg nincsenek meg az újoncok a rosteren akik őt és Baas-t (mert ő sem egy főnyeremény) pl jövőre le tudnák váltani, így ha draftolunk is legközelebb első körökben OL játékosokat (fogunk) jövő évre ők még tuti nem lesznek megoldások, tehát nemhogy ezt az évet kell ezzel az OL-el kihúzni, hanem vszínű a jövő évit is.. B variáció lehet még, h FA-n hozunk vkit, de az meg az amúgy is problémás salary cap miatt lesz nehéz.
Jelenleg Diehl fontos láncszem, úgyh reméljük h javulni fog ő is meg az egész csapat is, mert ez az első fordulós játék édeskevés volt.
több mint 13 éve
"Diehl (-6.0) put in the type of performance we have become accustomed to over the last few seasons. What’s more it seems that the Giants are all too aware of this if the amount of help he was given is anything to go by. In spite of the signing of Martellus Bennett, one of the premier blocking tight ends in the league, the Giants still chose to use William Beatty as a sixth offensive lineman and each time he was right next to Diehl. That was in addition to the Giants keeping Bear Pascoe and Bennett in to block five times to Diehl’s side, while Ahmad Bradshaw was left into help out on 12 plays (and a further three called back for penalties). This begs the question as to how long the Giants can keep Diehl in the starting lineup."- PFF
több mint 13 éve
Akármi is lesz, Diehl nem fog kikerülni a kezdőből ebben biztos vagyok. Ha Beatty visszatér akkor vszínű ők ketten lesznek az OT-k, de ha Locklear marad is tackleben akkor Diehl bemegy LG-be.jaj , de kár hogy már nem lehet visszakeresni a kommentekben ! 😊
Én sem vagyok elégedett Diehl teljesítményével, egyértelmű h most már tényleg nem lehet elodázni az OL draftot, de azért csak SBt tudtunk nyerni Diehl-el az LT poszton tavaly.. kissé túlzásnak érzem ezt a kritikát vele szemben.Szesze
egyébként lehet hogy még tényleg legyünk vele türelmesek mert ugye nem mindig ilyen kaliberű játékos ellen kell majd odaállni mint Ware...
több mint 13 éve
Akármi is lesz, Diehl nem fog kikerülni a kezdőből ebben biztos vagyok. Ha Beatty visszatér akkor vszínű ők ketten lesznek az OT-k, de ha Locklear marad is tackleben akkor Diehl bemegy LG-be. Én sem vagyok elégedett Diehl teljesítményével, egyértelmű h most már tényleg nem lehet elodázni az OL draftot, de azért csak SBt tudtunk nyerni Diehl-el az LT poszton tavaly.. kissé túlzásnak érzem ezt a kritikát vele szemben.
több mint 13 éve
yooker: Azért azoknál a cutoknál mindig ott lebegett - ha ki nem is mondták - egy-egy komoly sérülés gyanúja.Csak nem tudom beérné-e kb. 2 millióval évente. 3-4 tuti meglenne az. Persze, oké hogy nem kell Brewer a kezdőbe, meg majd jön Beatty, csak azért Locklear meg Diehl se hosszútávú megoldás RT-be...
Asbee: Brewer, nem fog megtáltosodni, de ha Beatty vissza tudna jönni, akkor meg lehetne próbálkozni Locklearral élesben RT-ként.
Ha Randle vagy Jernigan nem robbant (ami nálunk amúgy is nehéz, bár Cruz példája mutatja hogy nem lehetetlen) akkor tényleg kell Nicks meg Cruz is.
Kenny szerződése viszont nem kéne hogy annyira elszálljon. A poszton nem volt akkor fizetés robbanás mint pont a WR-ek esetén, ráadásul szerintem még mindig látszik rajta a sérülés. salander
több mint 13 éve
yooker: Azért azoknál a cutoknál mindig ott lebegett - ha ki nem is mondták - egy-egy komoly sérülés gyanúja.Asbee: Brewer, nem fog megtáltosodni, de ha Beatty vissza tudna jönni, akkor meg lehetne próbálkozni Locklearral élesben RT-ként.
Ha Randle vagy Jernigan nem robbant (ami nálunk amúgy is nehéz, bár Cruz példája mutatja hogy nem lehetetlen) akkor tényleg kell Nicks meg Cruz is.
Kenny szerződése viszont nem kéne hogy annyira elszálljon. A poszton nem volt akkor fizetés robbanás mint pont a WR-ek esetén, ráadásul szerintem még mindig látszik rajta a sérülés.
több mint 13 éve
Igazából Diehlt szerintem gyakorlatilag már csak a neve tartja a csapatban...Asbeeez azért furcsa , mert szívfájdalom nélkül küldtünk el mostanában "régi" nagy neveket akiknek a teljesítményével még csak nem is voltak ekkora gondok...
több mint 13 éve
Ja tényleg, ami szép volt: Bennett párszor egy az egyben lerendezte DeMarcus Waret. Az azért szép teljesítmény, Diehlnek nem nagyon sikerült.salanderIgazából Diehlt szerintem gyakorlatilag már csak a neve tartja a csapatban. Egy jó tackle-re nagyon nagy szükség lenne, mert nem hiszem, hogy Brewer hirtelen megtáltosodik majd. Ekkora fizetést sem érdemelne már, igaz van ennél nagyobb gond is a capet illetően. Valamit csinálni kell majd, hogy Nicks és Cruz is maradjon, nélkülük meghalna a passzjáték. Phillips szerződése is lejár, az ő hiányát is igen komolyan megéreznénk. 1-2 milliót biztosan hozzá kéne csapni mostani szerződéséhez.
több mint 13 éve
hát nálatok messze nem volt annyi holding szvszmíg nem 1szer!! láttam olyat, hogy belül fogja a dallasi O-Line és két kézzel átkarolja a mi emberünket... de szvsz nem ezen múlt, ha a végén esetleg mi vezettünk volna már 4 ponttal, akkor sztem simán végigviszitek a pályán, mert úgy védekeztünk, mintha még sosem láttunk volna slantet...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
kettőt, Free ellen talán JPP-n, és Witten ellen a legvégén, amikor kétszer kellett megcsinálni a first down-t a meccsért.Hát srácok nem ez volt az év meccse.tényleg nem , de ellenetek is csak 1-et ha jól emlékszem..
JPP állat, nagyon fizikális játékos, tetszik a játéka. Amúgy holdingot ellenetek nem is fújtak pedig...
Sok sikert a továbbiakban, persze nem ellenünk 😛Blevi
yooker
de tényleg volt még két-három nagyon látványos holding, na hát ezek a bírók nem ehhez a sebességhez vannak szokva.
(Giant OL holdingjaira nem nagyon figyeltem, egyre emlékszem, amikor Ware-t húzta vissza a 66-os csávó, de a vége így is sack lett, ráadásul 15 yardot vesztettetek a 10 helyett)
több mint 13 éve
Ja tényleg, ami szép volt: Bennett párszor egy az egyben lerendezte DeMarcus Waret. Az azért szép teljesítmény, Diehlnek nem nagyon sikerült.
több mint 13 éve
Hát srácok nem ez volt az év meccse.tényleg nem , de ellenetek is csak 1-et ha jól emlékszem..
JPP állat, nagyon fizikális játékos, tetszik a játéka. Amúgy holdingot ellenetek nem is fújtak pedig...
Sok sikert a továbbiakban, persze nem ellenünk 😛Blevi
több mint 13 éve
Hát srácok nem ez volt az év meccse.JPP állat, nagyon fizikális játékos, tetszik a játéka. Amúgy holdingot ellenetek nem is fújtak pedig...
Sok sikert a továbbiakban, persze nem ellenünk 😛
több mint 13 éve
Többet dropolt mint ahányat elkapott . Ha van akitől jobbat vártam az Cruz. Én bírom , de ez nem az ő napja volt az biztos.visszahordásnál azért ugye behoztuk Wilsont , tehát nem tűntették el teljesen , Tampa ellen remélem kap majd lehetőséget megint !Amúgy a szar formában lehet a kulcs. Nicks-től sérülése után azt hiszem nem várhattunk többet. Cruz játékában egy-egy drop mindig benne van, ez most kicsit sok volt. Webster meg talány, hogy mit csinált ma. Tavaly egy rossz szó nem lehetett rá...Asbee
én továbbra is azzal biztatom magam hogy ennél szinte minden kulcsember szar napot fogott ki és még így is viszonylag szoros volt...
yooker
több mint 13 éve
Azért azt jegyezzük meg, hogy ennyi le nem fújt holdingot nagyon rég nem láttam. Biztos nem nézek elég GB meg NO meccset 😊Bazzanimeg elég Giants meccset ! 😊
valahogy szeretik szenvedni látni azt a bitang jó D-line-nk a bírók...
több mint 13 éve
Azért azt jegyezzük meg, hogy ennyi le nem fújt holdingot nagyon rég nem láttam. Biztos nem nézek elég GB meg NO meccset 😊
több mint 13 éve
Tippjáték 1. fordulóHelyes válaszok:
1. Milyen passer ratinggel zár Manning? c) 90-100
2. Hány futott TD-vel zár Bradshaw? b)
3. Az alábbiak közül kié lesz a legtöbb elkapott yard? b) Bryant
4. Hány yarddal zár az offense? b) 251-300
5. Hány yardot kap a defense? d) 351-
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t az alábbiak közül? b) Lee
7. Milyen turnover mutatóval zárjuk a mérkőzést? b) -1 és 0
8. Ki szerzi a legtöbb sacket? b) Ware
9. Milyen hosszú lesz a leghosszabb kickoff/punt visszahordásunk? c) 26-30
10. Hány yardot fog érni a leghosszabb játékunk? b) 31-50
Állás
1. yooker 7 pont
2. kristof 6 pont
3. Asbee 5 pont
4. cartman023 4 pont
Chevy 4 pont
salander 4 pont
Petedaddy 4 pont
8. Lance 3 pont
ironroy 3 pont
Delonso_ 3 pont
11. kOckOLoGuS_NYG 2 pont
balu10 2 pont
Forti 2 pont
Semy_ast 2 pont
több mint 13 éve
visszahordásnál azért ugye behoztuk Wilsont , tehát nem tűntették el teljesen , Tampa ellen remélem kap majd lehetőséget megint !Amúgy a szar formában lehet a kulcs. Nicks-től sérülése után azt hiszem nem várhattunk többet. Cruz játékában egy-egy drop mindig benne van, ez most kicsit sok volt. Webster meg talány, hogy mit csinált ma. Tavaly egy rossz szó nem lehetett rá...
én továbbra is azzal biztatom magam hogy ennél szinte minden kulcsember szar napot fogott ki és még így is viszonylag szoros volt...
yooker