New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. B
2. C
3. C
4. A
5. A
6. A
7. A
8. C
9. B
10. A
+1. W 28-17
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Külön figyeltem, a hatos kérdés most nem maradt ki 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
1. B
2. C
3. B
4. B
5. A
6. C
7. B
8. D
9. B
10. B
+1. W 27-17
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
1.B
2.B
3.B
4.A
5.A
6.C
7.B
8.A
9.A
10.B

W 27-17
több mint 13 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976
1.b
2.c
3.b
4.a
5.a
6.b
7.c
8.b
9.a
10.b
+1: nyerünk 24-14-re
több mint 13 éve
Tippjáték 3. forduló

1. Mi lesz a mérkőzés végeredménye? a) 14 ponttal vagy többel nyerünk b) 14 ponttal kevesebbel nyerünk c) 14 ponttal kevesebbel veszítünk (vagy döntetlen) d) 14 ponttal többel veszítünk

2. Mennyi passzol yarddal zár Manning? a) 0-230 b) 231-280 c) 281-350 d) 351-

3. Hány futott TD-t szerzünk a mérkőzésen? a) 0 b) 1 c) 2 d) 3 vagy annál több

4. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? a) Cruz b) Smith c) LaFell d) Bennett

5. Kinek lesz a legtöbb sack-je? a) JPP b) Osi c) Tuck d) ugyanannyi

6. Milyen hosszú lesz a leghosszabb visszahordásunk (akár kick akár punt return)? a) 0-20 b) 21-30 c) 31-40 d) 41-

7. Milyen passer ratinggel zár Cam Newton? a) 0-80 b) 81-100 c) 101-120 d) 121-

8. Melyik panthers játékos szerez több tackle-t? a) Kuechly b) Godfrey c) Anderson d) Beason

9. Hány yard hosszúságú lesz a leghosszabb futás a két csapat részéről? a) 0-30 b) 30-45 c) 46-60 d) 61-

10. Mennyi interceptionnel zár Manning? a) 0 b) 1 c) 2 d) 3

+1. Pontjaid megduplázásáért: Tippeld meg a végeredményt!

több mint 13 éve
Nagyító alatt a Carolina Panthers

jön majd a tippjáték isAsbee
Ezt gyorsan átfutom, soha életben nem foglalkoztam a Panthersszel. :]salander
én se... 😀

több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan

jön majd a tippjáték isAsbee
Ezt gyorsan átfutom, soha életben nem foglalkoztam a Panthersszel. :]
több mint 13 éve

jön majd a tippjáték is

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
sztem Barden megmarad slot-ban és Randle lép elő mint 2. WR... fantasyben meg is tettem kezdőnek, nagy meccset várok tőle!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
hasonló forgatókönyv lehetséges a védelemben mint a Tampa ellen ! az elején 4 emberrel és ha nem megy jöhet a blitz... nem hinném hogy egyből variálnánk , de ha muszáj lesz akkor nem szabad túl sokat várni vele!én bízom benne hogy a 3.meccsen már nagyobbat villant a D-line , bár az ilyen mobilis Qb-tól mindig tartok azért...
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hakeem Nicks Out For Carolina Game... nem vagyok túl boldog! Cruz-Barden-Randle-Jerrigan?
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Nem vagyok nagy szaki de, más is észrevette, hogy mikor a sima 4 emberes pass rush ment az nem muzsikált túl jól, de mikor blitzet hívtunk megtudtuk zavarni Freemant. Nem tudom vajon a 2. éves Newton ellen nem lenne jó ezt használni, vagy majd bízzunk Fewell mesterben?ironroy
Persze, ez annyira szembeötlő volt, h sztem mindenki látta. Épp ezért volt furcsa, h ilyen keveset alkalmaztuk. Nyilván sokkal jobb lenne, ha nem kéne plusz embert használni ahhoz, h odaérjünk a QBhez és baromi nagy csalódás, h ilyen DE állománnyal ez nem sikerül, de ahhoz túl gyenge a sec hátul, h ne blitzeljünk többet abban az esetben, ha a DL nem tudja megoldani a pass-rusht.
Mondjuk nagyon úgy néz ki, h a Fewell féle védekezési séma nem kedveli a blitzelés miatt hátul "elveszített" embert, így meglepne ha épp Newton ellen kezdenénk el orrba-szájba blitzelni, de majd meglátjuk mi lesz.
több mint 13 éve
Csak sajnos a blitz-nek meg megvan az a hátránya, hogy akkor meg ottmaradnak az elkapók egy az egyben Coe-val vagy Tryonnal...

több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Nem vagyok nagy szaki de, más is észrevette, hogy mikor a sima 4 emberes pass rush ment az nem muzsikált túl jól, de mikor blitzet hívtunk megtudtuk zavarni Freemant. Nem tudom vajon a 2. éves Newton ellen nem lenne jó ezt használni, vagy majd bízzunk Fewell mesterben?
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Diehl, Bradshaw és Hixon nem fog játszani a Panthers ellen, viszont Amu vszínű visszatérhet. Rivers, Coe és Ojomo is limitáltan edzett, talán ők is bevethetők lesznek.
Az igazság az, h a Locklear-Beatty OT kettős kifejezetten jól muzsikált a Tampa ellen és ugyanez igaz Brown-ra is. Hixont Barden fogja helyettesíteni.
Nehezen megtippelhető meccs következik és ezt nem elsősorban az eredményre értem, hanem még a játék képére is. Nem lepődnék meg, ha megint pontháború lenne, sajnos eléggé megingott a bizalmam a deffense-ünkben 😕 Jó lenne ha Fewell minél előbb rendezné a sorokat.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Ennek egy nagyon egyszerű oka volt: Ware. Nyilván "kikotyogta" az audiable-t, mi meg nem változtattuk meg. Ez elég amatőr hiba volt tőlünk...balu10
Ezeket olyan szinten nem variáljuk hogy volt egy Rams meccs régebben ahol Fred Robbins (aki akkor már talán 2 éve nem volt a csapatnál, de 1 éve biztos) úgy tudta a snap countot hogy egy under the center snapnél ráesett Elira miközben az o-line még ki sem emelkedett guggolásból. salander
Ez a tavalyi meccsünk lehetett. Majdnem a snap-et elkapta, ami kábé lehetetlen.
több mint 13 éve
Valakinek van kedve bemutatni blogon Panthers-t egy írás erejéig?

több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
a 3. fordulós este 7 órai meccsre egy stream-es összejövetelt megpróbálhatnánk azért szervezni itt Pesten... ha valaki ki szokta tenni Tv-re , illetve szeretne házigazda lenni ! 😊

yooker
(erre már korábban akartam írni. Biztos a 2. fordulóra gondoltál, csak szerdai szezonnyitó miatt sztem az 1. forduló vasárnapi meccseit már 2. fordulónak számítottad.) Tehát most vasárnapról lenne szó.

Ez alapból egy nagyon jó ötlet! Támogatom. A legnagyobb kérdés, hogy lesz-e ilyen házigazda? Bocsánat, én családi okokból nem tudom felvállalni. Valaki más???G-men
bemegyek a sarki patikába, erre megkérdezi a gyógyszerész, hogy tudok-e helyet. (:

hát, srácok, ott a grund. megkérdezem a tulajt, hogy tud-e minket fogadni projektorral, mert ugye net az már a superbowlon is volt.
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Ennek egy nagyon egyszerű oka volt: Ware. Nyilván "kikotyogta" az audiable-t, mi meg nem változtattuk meg. Ez elég amatőr hiba volt tőlünk...balu10
Ezeket olyan szinten nem variáljuk hogy volt egy Rams meccs régebben ahol Fred Robbins (aki akkor már talán 2 éve nem volt a csapatnál, de 1 éve biztos) úgy tudta a snap countot hogy egy under the center snapnél ráesett Elira miközben az o-line még ki sem emelkedett guggolásból.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Nem gondoltam volna, hogy ezt megérem: Eli vezeti a QB-k passzolt yard szerinti rangsorát + Nicks és Cruz a WR-ek elkapott yard szerinti rangsorát. Igaz, még csak 2. forduló, de akkor sem hittem volna, amikor megkedveltem ezt a csapatot, hogy ilyen akár csak egyszer is előfordul majd Coughlin alatt.

ui: lehet, hogy idén lesz fake punt-unk is 😉G-men
sztem a fake puntot Coughlin kikötötte a szerződésében, hogy nem lesz reg. meccsen míg ő kormányoz 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan

1. + Beatty egyet, bár ha azt lehúzza, akkor hét játéka lett volna 😊
balu10
A hét legprimitívebb TD-je lett volna, ha Eli észreveszi a nem is annyira távol tök üresen az endzone-ban ácsorgó Bradshaw-tG-men
Igen, ez jogos 😊 Mi is anyáztunk öcsémmel...

több mint 13 éve

1. + Beatty egyet, bár ha azt lehúzza, akkor hét játéka lett volna 😊
balu10
A hét legprimitívebb TD-je lett volna, ha Eli észreveszi a nem is annyira távol tök üresen az endzone-ban ácsorgó Bradshaw-t
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy ezt megérem: Eli vezeti a QB-k passzolt yard szerinti rangsorát + Nicks és Cruz a WR-ek elkapott yard szerinti rangsorát. Igaz, még csak 2. forduló, de akkor sem hittem volna, amikor megkedveltem ezt a csapatot, hogy ilyen akár csak egyszer is előfordul majd Coughlin alatt.

ui: lehet, hogy idén lesz fake punt-unk is 😉
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
9. A Dallas meg annyira , de annyira sima volt hogy azt nem is értem... yooker
először a ST nem volt ott fejben (10 pont ment oda), aztán a támadósor (10-14 pont nem jött ide), aztán amire a védelemnek kellett volna meccsben tartani a csapatot, addigra elfogytak (a végére hatból négy ember maradt DL-be, és négyből kettő safety, plusz a zöldpöttyös védőnk, Chuck Norris is belefigyelt egy blindside-ba, ami helyett ráadásul másik irányba fújtak 15-öt). ja, és ennek a rotációnak úgy kellett volna helyt állnia, hogy a második félidőben 23 percet volt a Seattle-nél a labda.

más szóval addig tartottuk magunkat, amíg azt nem lehetett mondani, hogy egy 30 yardos bírói tévedéssel elment az utolsó lehetősége is annak, hogy visszahozhassuk a meccset, amit a támadósor nyilván nem bírt volna már megcsinálni. utána már hátradőlhettünk szépen.
a saját sírunkat már az első negyedben megástuk, de csak a negyedik negyedben feküdtünk bele.
még másabb szóval az a drop-parádé, amit Cruz leművelt majd két hete, az semmi nem volt a tegnapi Bryant-Witten tandemhez képest.
slowmotion
Aha, szóval bénáztatok 😉
G-men
nem kicsit, hanem nagyon.