New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Nos!Pointerben már nincsen hely (max 5-6) de ennél remélem sokkal többen leszünk.... 😉nekem is jó a Grund!
Marad a Grund és a Sugár !
Kérünk Minden Kedves Érdeklődőt hogy szavazni szíveskedjen!yooker
több mint 12 éve
Rájátszás eddigi pontjai:yooker:7+4+6
salander:6+2+7
Chevy:6+4+4
Asbee:5+2+7
Lance:5+4+6
ironroy:5+3+6
Forti:5+4+7
vadibandi:2+4+3
balu10 :2+5+5
winters: 6+6
noel: 1+5
több mint 12 éve
BigRoby.hu
40
Nekem mindegy, ha választani kell akkor Sugár az jó volt a múltkor is.Picit inaktív vagyok el vagyok úszva ... :mad:
2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions
WE ARE ALL IN! Big Blue forever!
több mint 12 éve
Még Eurosport2 news is mutatta a fiúk érkezését Indybe!!!
több mint 12 éve
Nekem OK a Grund; csak jusson elég hely a topictagoknak.A csapat befutott Indianapolisba
Elég komoly vonzalom van a játékosokban a Beats by Dr Dre fülesek felé, mondjuk a Patset nem verjük mert Osin nem az volt; a Patsnél meg mindenkin. 😊
több mint 12 éve
Nos!Pointerben már nincsen hely (max 5-6) de ennél remélem sokkal többen leszünk.... 😉szavazzak a grundra, vagy automatikusan odahúztál egy strigulát? (:
Marad a Grund és a Sugár !
Kérünk Minden Kedves Érdeklődőt hogy szavazni szíveskedjen!yooker
egyébként nem szállhatnak el az árakkal, ugyanis hostel van fölöttük. nekik is az a jó, ha ott iszik a vendég, nem a dokkban.
több mint 12 éve
Engem a hó nem állít meg 😀Én egyelőre nem tudok dönteni. Sugár mellett szól, hogy ott megismerhetek újabb fórumtagokat, esetleg feltűnnek ott újabb Giants fanok (és persze könnyen odatalálok... 😂 ), Grund mellett, hogy nagyon hangulatos kis helynek tűnik, csak mi leszünk és a hangulata is talán jobb. Nekem végülis mindegy melyik megoldás van, persze még nem 100 %, hogy ismét tudok utazni, de elég nagy a valószínűsége.OFF:
És már csak 1 hét...Asbee
Csak hogy biztassalak hétvégére jelentős havazás várható..nálunk 😉
Ondande
több mint 12 éve
Én egyelőre nem tudok dönteni. Sugár mellett szól, hogy ott megismerhetek újabb fórumtagokat, esetleg feltűnnek ott újabb Giants fanok (és persze könnyen odatalálok... 😂 ), Grund mellett, hogy nagyon hangulatos kis helynek tűnik, csak mi leszünk és a hangulata is talán jobb. Nekem végülis mindegy melyik megoldás van, persze még nem 100 %, hogy ismét tudok utazni, de elég nagy a valószínűsége.OFF:
És már csak 1 hét...Asbee
Csak hogy biztassalak hétvégére jelentős havazás várható..nálunk 😉
On
több mint 12 éve
Én egyelőre nem tudok dönteni. Sugár mellett szól, hogy ott megismerhetek újabb fórumtagokat, esetleg feltűnnek ott újabb Giants fanok (és persze könnyen odatalálok... 😂 ), Grund mellett, hogy nagyon hangulatos kis helynek tűnik, csak mi leszünk és a hangulata is talán jobb. Nekem végülis mindegy melyik megoldás van, persze még nem 100 %, hogy ismét tudok utazni, de elég nagy a valószínűsége.És már csak 1 hét...
több mint 12 éve
én nem szavazok, mert lehet, hogy haza kell mennem Egerbe és sajnos akkor nem tarthatok együtt a társasággal
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Nos!Pointerben már nincsen hely (max 5-6) de ennél remélem sokkal többen leszünk.... 😉 Marad a Grund és a Sugár !
Kérünk Minden Kedves Érdeklődőt hogy szavazni szíveskedjen!
több mint 12 éve
Hoppá!Árak milyenek?Asbeehttp://kocsma.blog.hu/2010/01/11/grund_hostel_bar
Ez nem mai, de ha Soproni maradt 410 a Zlaty meg 480; az azért elég jó. A tömények húzósabbak lesznek tutira, mint az akciós cuccok a sugárban.salander
Most már tudom, hogy hol van ez a hely.
Vittem mellé a játszótérre a gyerekeimet néhányszor.
Egyébként jó környék. A legtöbb emberöléses ügyfelem arrafelé "dolgozott".
több mint 12 éve
Árak milyenek?Asbeehttp://kocsma.blog.hu/2010/01/11/grund_hostel_bar
Ez nem mai, de ha Soproni maradt 410 a Zlaty meg 480; az azért elég jó. A tömények húzósabbak lesznek tutira, mint az akciós cuccok a sugárban.
több mint 12 éve
Árak milyenek?Asbeeteljesen korrektek. pontosat így séróból nem tudok, de ha gondolod, felhívom a tulajt.
több mint 12 éve
Árak milyenek?
több mint 12 éve
tutira lehet menni a grundra. mondtam volna, ha nem? (: és nem tv-zünk, hanem lesz szép nagy vászon, valamint mint már említettem volt, kintről kapjuk a hd feedet, úgyhogy nem sport1-es csúcskommentárral kell nézni a meccset.Nos, gyerekek, akkor hol nézzük az SB-t?sok variáció nincsen egyéb , max a Pointert lehet megkérdezni meg van-e még az a szabad asztal a( sör miatt...!)
Úgy látom, a Sugárban erős patriots-os fölénnyel lehetne számolni, nekem a noel-féle Grund nem lenne ellenemre, bár igazából tök mindegy a hely, csak legyen elég, hogy mindannyian beférjünk, és jól lássuk a tévét + legyen sör.G-men
hangulatban biztos a Grund viszi a prímet ( oda biztosan lehetne menni tényleg?? ) , a Sugár meg mégiscsak a fórumos találkozó...
felhívom a Pointert a rend kedvéért ....yooker
21.30-kor találkozó itt: http://g.co/maps/7v85m
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a fehér mezben fogunk játszani, jó ómen 😊
több mint 12 éve
Én se 😉 Max, akkor moderálnék, ha 1-2 Pats fan vagy Eli "antifan" arra téved 😂balu10De persze ok nélkül senkit se 😉
több mint 12 éve
Én se 😉 Max, akkor moderálnék, ha 1-2 Pats fan vagy Eli "antifan" arra téved 😂Asbee: Moderálás van a kommenteknél vagy a blog.hu megette a hozzászólásom az utolsó bejegyzésnél? :]salanderVan moderálás, de én nem nyúltam hozzá eddig egy kommenthez se 😀Asbee
több mint 12 éve
Van moderálás, de én nem nyúltam hozzá eddig egy kommenthez se 😀Blog elérte fb-n az 50 lájkot. Nem tudom ez jó szám-e vagy nem, de egész korrekt eddig. Remélem néhány héten belül meglesz a 100 is :cool:AsbeeAsbee: Moderálás van a kommenteknél vagy a blog.hu megette a hozzászólásom az utolsó bejegyzésnél? :]salander
több mint 12 éve
sok variáció nincsen egyéb , max a Pointert lehet megkérdezni meg van-e még az a szabad asztal a( sör miatt...!)Ne felejtsd el megkérdezni, hogy sikerült-e a kivetítőt megoldani. :]
hangulatban biztos a Grund viszi a prímet ( oda biztosan lehetne menni tényleg?? ) , a Sugár meg mégiscsak a fórumos találkozó...
felhívom a Pointert a rend kedvéért ....yooker
több mint 12 éve
Nos, gyerekek, akkor hol nézzük az SB-t?sok variáció nincsen egyéb , max a Pointert lehet megkérdezni meg van-e még az a szabad asztal a( sör miatt...!)
Úgy látom, a Sugárban erős patriots-os fölénnyel lehetne számolni, nekem a noel-féle Grund nem lenne ellenemre, bár igazából tök mindegy a hely, csak legyen elég, hogy mindannyian beférjünk, és jól lássuk a tévét + legyen sör.G-men
felhívom a Pointert a rend kedvéért ....
több mint 12 éve
Blog elérte fb-n az 50 lájkot. Nem tudom ez jó szám-e vagy nem, de egész korrekt eddig. Remélem néhány héten belül meglesz a 100 is :cool:AsbeeAsbee: Moderálás van a kommenteknél vagy a blog.hu megette a hozzászólásom az utolsó bejegyzésnél? :]
több mint 12 éve
Nos, gyerekek, akkor hol nézzük az SB-t?Úgy látom, a Sugárban erős patriots-os fölénnyel lehetne számolni, nekem a noel-féle Grund nem lenne ellenemre, bár igazából tök mindegy a hely, csak legyen elég, hogy mindannyian beférjünk, és jól lássuk a tévét + legyen sör.
több mint 12 éve
Ez szerintem nem mond sok újat senkinek.Azért az utóbbi időben szerencsére Grant is sokat javult ahhoz képest ahogy az alapszakasz nagy részén játszott. Ettől függetlenül egyértelmű, h jövőre neki nem lehet helye a csapatban. Én kifejezetten örülnék egy 2-4. körös safety draftnak.
Ami érdekes, hogy Deon "lassú vagyok, nem tudok tackle csinált" Grant 839 snapet játszott. Ez nagyon-nagyon sok, viszonyításnak ott van Kenny 955-je. Ez biztos annak is betudható, hogy Rolle-lal próbálkoztak CB-ként; de ettől függetlenül nagyon kéne hogy Sash robbantson az offseasonban.salander