New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Practice squad returnees:
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) August 31, 2022
QB Davis Webb
WR CJ Board
WR Jaylon Moore
OLB Quincy Roche
CB Harrison Hand
CB Zyon Gilbert
CB Darren Evans
RB Taushaun Corbin
S Trenton Thompson
S Nate Meadors
TE Austin Allen
OT Will Holden
OT Roy Mbaeteka
OL Garrett McGhinn
DL Ryder Anderson

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Giants claimed four players on waivers: former Eagles guard Jack Anderson, former Steelers LB Justin Layne, former Bills DB Nick McCloud and former Jets safety Jason Pinnock.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 31, 2022

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
OJ Howardot kirakta a Bills, ez egyrészt sokat elárul a formájáról/munkamoráljáról, de apróért nálunk biztosan elférne.Akkor már inkább Firkserre mehetnénk rá, most rakta ki a Falcons.
kristof
több mint 3 éve
Abból a classból nem igazán ültek az első körös TE húzások 😁OJ Howardot kirakta a Bills, ez egyrészt sokat elárul a formájáról/munkamoráljáról, de apróért nálunk biztosan elférne.O is mekkora buko lett basszus...pefig meg ide is almodoztunk rola , hat most osszejohet😀
kristof
yooker
több mint 3 éve
OJ Howardot kirakta a Bills, ez egyrészt sokat elárul a formájáról/munkamoráljáról, de apróért nálunk biztosan elférne.O is mekkora buko lett basszus...pefig meg ide is almodoztunk rola , hat most osszejohet😀
kristof
több mint 3 éve
OJ Howardot kirakta a Bills, ez egyrészt sokat elárul a formájáról/munkamoráljáról, de apróért nálunk biztosan elférne.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 3 éve
Azért a game wininning TDnél volt egy oltári nagy holding. Nyilván nem számít, de az egy ordas nagy bírói baki volt.Ah ok, akkor nem csak én láttam így 😀
Haba
több mint 3 éve
Azért a game wininning TDnél volt egy oltári nagy holding. Nyilván nem számít, de az egy ordas nagy bírói baki volt.Jah, annyira látványos volt, h kb lehetetlen volt elnézni, de azért a bírók megoldották..
Haba
több mint 3 éve
Azért a game wininning TDnél volt egy oltári nagy holding. Nyilván nem számít, de az egy ordas nagy bírói baki volt.
több mint 3 éve
Nekem az új punter is kész felüdülés volt Dixon után.És amíg nem kezdő szörnyetegek akarják ketté törni, ahogy nézem a cseréknek is sikerültMondjuk náluk a kezdők játszottak mindkét oldalon több, mint egy negyedet. Ahhoz képest nem volt ez rossz egyébként, főleg a védelem állt helyt a kezdőikkel szemben, a csere O-t mondjuk szétszedte a D-jük, de ez valahol természetes. Miután náluk is jöttek a cserék beindult az offense játékunk is, Webb meglepően jól nyomta végig + a TE-k is. A meccs embere viszont részünkről Calitro volt aki nagyon nagy meccset nyomott, ezzel könnyen lehet, hogy be is játszotta magát az 53-ba.
ozibozi
Szesze
több mint 3 éve
És amíg nem kezdő szörnyetegek akarják ketté törni, ahogy nézem a cseréknek is sikerültMondjuk náluk a kezdők játszottak mindkét oldalon több, mint egy negyedet. Ahhoz képest nem volt ez rossz egyébként, főleg a védelem állt helyt a kezdőikkel szemben, a csere O-t mondjuk szétszedte a D-jük, de ez valahol természetes. Miután náluk is jöttek a cserék beindult az offense játékunk is, Webb meglepően jól nyomta végig + a TE-k is. A meccs embere viszont részünkről Calitro volt aki nagyon nagy meccset nyomott, ezzel könnyen lehet, hogy be is játszotta magát az 53-ba.
ozibozi
több mint 3 éve
És amíg nem kezdő szörnyetegek akarják ketté törni, ahogy nézem a cseréknek is sikerült
több mint 3 éve
Jó kis QB ez a TT, egészen addig, míg nem kezd el passzolni.
több mint 3 éve
Valoban ez a cb poszt extrem vekony plane ha a tervezett semat nezzuk szoval ez rejtely mit kezdunk vele! Plussz ma meg van 1 meccs meg par edzes is kezdesig szoval meg nehany ujabb serules is kb garantalt amilyen nagy szerencsenk van mostanaban 🤪Én még megvárom a végső 53-at. Ha nem akasztunk le egy használható CB-t, akkor sorra fogjuk nyelni a nagy játékokat a nem teljesen impotens QB-k ellen. De ha igen, akkor lesz némi javulás, mert támadóoldalon most szakemberek vannak a stábban.Mellesleg lassan johetnenek konkret tippek 😜Daboll said he doesn’t expect Shane Lemieux (foot) to return “anytime soon.” Daboll said Lemieux probably won’t play in Week 1. - per Dan DugganNagy valoszinuseggel nem ezen mulik a szezon 😀
ozibozi
yooker
yooker
vanek úr
több mint 3 éve
Én még megvárom a végső 53-at. Ha nem akasztunk le egy használható CB-t, akkor sorra fogjuk nyelni a nagy játékokat a nem teljesen impotens QB-k ellen. De ha igen, akkor lesz némi javulás, mert támadóoldalon most szakemberek vannak a stábban.Mellesleg lassan johetnenek konkret tippek 😜Daboll said he doesn’t expect Shane Lemieux (foot) to return “anytime soon.” Daboll said Lemieux probably won’t play in Week 1. - per Dan DugganNagy valoszinuseggel nem ezen mulik a szezon 😀
ozibozi
yooker
yooker
több mint 3 éve
Mellesleg lassan johetnenek konkret tippek 😜Daboll said he doesn’t expect Shane Lemieux (foot) to return “anytime soon.” Daboll said Lemieux probably won’t play in Week 1. - per Dan DugganNagy valoszinuseggel nem ezen mulik a szezon 😀
ozibozi
yooker
több mint 3 éve
Daboll said he doesn’t expect Shane Lemieux (foot) to return “anytime soon.” Daboll said Lemieux probably won’t play in Week 1. - per Dan DugganNagy valoszinuseggel nem ezen mulik a szezon 😀
ozibozi
több mint 3 éve
Én még a sérülésekhez írtam, nem mivel hiányzik 😉Daboll said he doesn’t expect Shane Lemieux (foot) to return “anytime soon.” Daboll said Lemieux probably won’t play in Week 1. - per Dan DugganRemélem a többi héten sem.
ozibozi
vanek úr
több mint 3 éve
Daboll said he doesn’t expect Shane Lemieux (foot) to return “anytime soon.” Daboll said Lemieux probably won’t play in Week 1. - per Dan DugganRemélem a többi héten sem.
ozibozi
több mint 3 éve
Daboll said he doesn’t expect Shane Lemieux (foot) to return “anytime soon.” Daboll said Lemieux probably won’t play in Week 1. - per Dan Duggan
több mint 3 éve
Serulesek ,rosszul pattano labdak rekord field goal veresegek, kritikus ejtett labdak es veresegek bstb stb....Most már biztos vagyok benne 😊giantswire.usatoday.com/2022/01/21/new-york-giants-are-nfl-most-injured-team-since-2009/Az elmúlt évek ilyen mennyiségű sérülései után, már az is megfordult a fejemben, hogy nics-e gond a MetLife borítással. Ilyen csak a mesében van, h aki magához képest kocsit jobb teljesítményt nyújt, az egyből lesérül.Nem vagyok biztos benne, hogy nagyobb sérüléshullám lenne nálunk, mint ami a ligaátlag. Az edzéseket meg nem a stadionban tartják.
Haba
vanek úr
Szesze
Azért nem mindegy, hogy mennyire fontos játékosok sérülnek le, mert olyanra nem emlékszem nálunk, mint ami a 49ers-nél volt 2 éve, vagy a Hollóknál tavaly. Meg az sem sokat segít a helyzeten, ha eleve olyan embereket hozunk ide, akikről köztudott, hogy üvegből vannak, vagy ha olyanokhoz ragaszkodunk mint Shepard (aki amúgy az egyik kedvencem), aki a 6 szezonjából kettőt tudott végig játszani, és az a kettő is az első 3 évében volt. És nem egy-két meccseket hagy ki, hanem legaláb a szezon negyedét, de újabban már több mint a felét. Persze az is egyértelmű, hogy az orvosi-rehab részleg sem volt különb az elmúlt évtizedben, mint a franchise általában.
vanek úr
Valaki irta valamikor:
Ez a csapat elvesztette a mojo-jat.....
Igaza van!
több mint 3 éve
Most már biztos vagyok benne 😊giantswire.usatoday.com/2022/01/21/new-york-giants-are-nfl-most-injured-team-since-2009/Az elmúlt évek ilyen mennyiségű sérülései után, már az is megfordult a fejemben, hogy nics-e gond a MetLife borítással. Ilyen csak a mesében van, h aki magához képest kocsit jobb teljesítményt nyújt, az egyből lesérül.Nem vagyok biztos benne, hogy nagyobb sérüléshullám lenne nálunk, mint ami a ligaátlag. Az edzéseket meg nem a stadionban tartják.
Haba
vanek úr
Szesze
Azért nem mindegy, hogy mennyire fontos játékosok sérülnek le, mert olyanra nem emlékszem nálunk, mint ami a 49ers-nél volt 2 éve, vagy a Hollóknál tavaly. Meg az sem sokat segít a helyzeten, ha eleve olyan embereket hozunk ide, akikről köztudott, hogy üvegből vannak, vagy ha olyanokhoz ragaszkodunk mint Shepard (aki amúgy az egyik kedvencem), aki a 6 szezonjából kettőt tudott végig játszani, és az a kettő is az első 3 évében volt. És nem egy-két meccseket hagy ki, hanem legaláb a szezon negyedét, de újabban már több mint a felét. Persze az is egyértelmű, hogy az orvosi-rehab részleg sem volt különb az elmúlt évtizedben, mint a franchise általában.