New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
A was D jo lesz az tuti + a Dall is Dakkal..Az a durva, hogy jelenleg bármelyikről simán el tudom képzelni, hogy miért lesz első és miért lesz utolsó, kivéve az Eaglesnél az előbbit
De egyik csapat sem kimagasló esélyes
szokas szerint..varhatoan NFC EAST roncsderbi lesz jövőre is..max 10wines gyoztessel
yooker

több mint 4 éve
A was D jo lesz az tuti + a Dall is Dakkal..De egyik csapat sem kimagasló esélyes
szokas szerint..varhatoan NFC EAST roncsderbi lesz jövőre is..max 10wines gyoztessel
több mint 4 éve
Tompo
66
Washington- szerintem a védelem miatt hasíthat jobban fázom tőlük mint a Dallas tólhat ha azt nézzük hogy még tavaly is partiban voltunk (most lényegtelen hogy hogyan 😊 )azert ha jol emlekszem a falunk folyamatosan fejlodott tavaly, raadasul ugy h COVID miatt tavaly hianyzott par szezon elotti workout. most en bizok abban, hogy tobb edzes majd sikerul rendbe rakni szezon kezdetre a falat is.Bár nagyjából elégedett vagyok az FA teljesítményünkkel, de egyelőre ettől függetlenül nem vagyok annyira optimista, legalább is engem meglepne ha tényleg PO lenne ebből jövőre. Nem érzem elég erősnek a falakat ehhez, tavaly is ezt láttam fő gondnak mindkét oldalon és itt szerintem még gyengültünk is tavalyhoz képest. Meglátjuk mi lesz a draftig még, de ha így megyünk neki a jövő évnek akkor nagyon komoly fejlődés kéne ide az ott játszóktól, hogy tényleg partiban legyünk a PO-ért.Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
Legyetek egészségesek srácok, aztán nézzük meg mit tud DJ 😊 (csak működjön az OL is)
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
Szesze
ilyen igazolasok utan en igenis ugy gondolom, hogy PO kell h legyen a cel, minden mas csalodas, es DG kirugasa kellene h kovesse.
csebi
akkor PO lehet cél valóban mert megint nem lesz valszeg kiemelkedő csapat a csoportban ...
yooker
több mint 4 éve
hat ha azt nézzük hogy még tavaly is partiban voltunk (most lényegtelen hogy hogyan 😊 )azert ha jol emlekszem a falunk folyamatosan fejlodott tavaly, raadasul ugy h COVID miatt tavaly hianyzott par szezon elotti workout. most en bizok abban, hogy tobb edzes majd sikerul rendbe rakni szezon kezdetre a falat is.Bár nagyjából elégedett vagyok az FA teljesítményünkkel, de egyelőre ettől függetlenül nem vagyok annyira optimista, legalább is engem meglepne ha tényleg PO lenne ebből jövőre. Nem érzem elég erősnek a falakat ehhez, tavaly is ezt láttam fő gondnak mindkét oldalon és itt szerintem még gyengültünk is tavalyhoz képest. Meglátjuk mi lesz a draftig még, de ha így megyünk neki a jövő évnek akkor nagyon komoly fejlődés kéne ide az ott játszóktól, hogy tényleg partiban legyünk a PO-ért.Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
Legyetek egészségesek srácok, aztán nézzük meg mit tud DJ 😊 (csak működjön az OL is)
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
Szesze
ilyen igazolasok utan en igenis ugy gondolom, hogy PO kell h legyen a cel, minden mas csalodas, es DG kirugasa kellene h kovesse.
csebi
akkor PO lehet cél valóban mert megint nem lesz valszeg kiemelkedő csapat a csoportban ...
több mint 4 éve
Én is bizom abban, hogy nem a TapsiHapsi-n fog múlni a dolog. Nyilván megvolt a game plan tavaly aminek nem tett jót az O legjobb játékosának a szinte azonnali elvesztése, majd az elkapó sérülések és Engrem elképesztően inkonzisztens játéka, ami végül több kárt okozott mint hasznot. De nézzük a dolog jó oldalát, sikerült DJ labdaeladásait leredukálni már ami a fumble-öket illeti, mindezt úgy, hogy idén többször sack-elték mint az első évében. Gyanitom Garrett sem hülye és látja mennyivel gyengébb számokat hozott DJ alatta, mint a rookie szezonjában, és most hogy jön Golladay, Rudolph és Barkley is felépül egy jóval bátrabb game plan-t dobhat össze. Judge is biztosan ezt szorgalmazza majd, elvégre kimondva kimondatlanul, de azért kapott DJ egy évi 18millát zsebretevő WR1-et, hogy kiderüljön róla is, mit ér valójában.Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
A fal engem is zavar, ezért én az első körben leginkább ide várnék egy kezdő igazolást. Ha már all-in-t nyomunk a támadósorra, akkor csináljuk rendesen 😀
A védelmet tavaly nagyon rendbe rakta Graham, konkrétan top védelmet épitett a szó szerinti kutyagumiból. Tomlinson elengedését nem bánom, őt lehet pótolni, ellenben azt amit Leo Wili tavaly leművelt azt nem. Kérdés, hogy folytatja e itt, vagy most hogy bizonyitott és megkapta a nagy lóvét visszatér az előtte mutatott szotyizgatós szintjéhez. A védelemből igazából 2 pass rusher és egy jó CB2 hiányzik az apró mellé, és akkor akár itt is lehetne előrelépés. Adoree Jackson nagyon jó vétel lenne, de akkor EDGE megint nem érkezne, vagy megint csak a fazék aljáról. Lehet, hogy egy Clowney farnehéz deal-el beleférne még a cap-be, de semmi értelme hosszútávra idehozni egy kérdéses játékost, és Jackson sem valószinű, hogy 2 centért jönne.
Marad a draft, és Lorenzo Carter, de most nem látok olyan biztos EDGE húzást a drafton 1/11 környékén ami megérné és be is jöhetne pont nálunk. Esetleg némi hátramozgás után, vagy BPA alapon lesz aki lesz.
több mint 4 éve
azert ha jol emlekszem a falunk folyamatosan fejlodott tavaly, raadasul ugy h COVID miatt tavaly hianyzott par szezon elotti workout. most en bizok abban, hogy tobb edzes majd sikerul rendbe rakni szezon kezdetre a falat is.Bár nagyjából elégedett vagyok az FA teljesítményünkkel, de egyelőre ettől függetlenül nem vagyok annyira optimista, legalább is engem meglepne ha tényleg PO lenne ebből jövőre. Nem érzem elég erősnek a falakat ehhez, tavaly is ezt láttam fő gondnak mindkét oldalon és itt szerintem még gyengültünk is tavalyhoz képest. Meglátjuk mi lesz a draftig még, de ha így megyünk neki a jövő évnek akkor nagyon komoly fejlődés kéne ide az ott játszóktól, hogy tényleg partiban legyünk a PO-ért.Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ha az első százból még jönne egy Edge, Lb, meg C/swingT/guard, akkor elmondható lenne hogy kb kimaxolták a lehetőségeket. Onnantól már rajtuk a sor.
több mint 4 éve
Jason Garett mostantól Judge felelőssége.jaja! most bizonyíthat...de tavaly valljuk be őszintén igen gyenge állomány állt rendelkezésre és még igy is voltak szép hívások amiket elbasztak a droppok és ezek még meccsekbe is kerültek!
ozibozi
több mint 4 éve
Jason Garett mostantól Judge felelőssége.
több mint 4 éve
Ja! A félreértések elkerülése végett azert a jo kisegítő személyzet alatt a mostantól rendelkezésre álló offense skill playereket értettem igazából! JG pedig nem egy offense géniusz de szerintem elbaszni azért nem fogja...Legyen igazad 😊Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
Kronos
több mint 4 éve
Logan Ryan meg Adoree Jacksonnal vacsizott, jól nyomják a toborzást a srácok, le a kalappal
több mint 4 éve
Legyen igazad 😊Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
több mint 4 éve
Bár nagyjából elégedett vagyok az FA teljesítményünkkel, de egyelőre ettől függetlenül nem vagyok annyira optimista, legalább is engem meglepne ha tényleg PO lenne ebből jövőre. Nem érzem elég erősnek a falakat ehhez, tavaly is ezt láttam fő gondnak mindkét oldalon és itt szerintem még gyengültünk is tavalyhoz képest. Meglátjuk mi lesz a draftig még, de ha így megyünk neki a jövő évnek akkor nagyon komoly fejlődés kéne ide az ott játszóktól, hogy tényleg partiban legyünk a PO-ért.Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
több mint 4 éve
Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
több mint 4 éve
Erősítünk, erősítünk? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Lets give a huge thank you to Jabrill Peppers who took Kenny Golladay to dinner last night to help sell in our Giants... #LeadershipJa, persze. Ha Jerry Jones csinálja, akkor meg #cheating. 😀
ozibozi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Örülök, hogy jött egy igazi WR1, de nem értek egyet azzal, hogy eddig ennek hiánya volt DJ legnagyobb gondja, és most aztán csak rajta múlik majd minden. Jó OL nélkül nem fog jelentősen javulni, nem beszélve a saját hülyeségeiről (nem érzékeli időben a nyomást, és rosszul olvassa a játékot, még az üres célpontot sem veszi gyakran észre). De a legnagyobb fék számára Garrett volt tavaly, nem véletlenül estek vissza a számai jelentősen, még a támadófal viszonylagos javulása ellenére is. Ez pedig idén sem fog változni, legalábbis én nem látok rá semmi esélyt, hogy tapsihapsi hirtelen átértékelje az eddigi játékfelfogását.Nekem is ez a legnagyobb félelmem, hogy hiába erősítünk jól, legalábbis papíron úgy néz ki....ha Garrett nem fog tudni megújulni. 😟
vanek úr
több mint 4 éve
Nagy mágia megy itt a szerződésekkel. És Blake és Bradberry szerzodesen még lehet spórolni. Ha pedig nem jön be semmi, Blaket, Shepet, Bradberryt is lehet offloadolni, akar Barkleyt hogy lehessen rebuild. Így nem nyirjuk ki magunkat a hosszú szerződésekkel.Projected cap hits for 2021:
Kyle Rudolph: $4.75M
Kenny Golladay: $4.5M
Austin Jackson: $3M
Devontae Booker: $2.5M
John Ross $1.8M
Mike Glennon: $988K
Reggie Ragland: $988K
And still room for Adoree Jackson! As noted, #Giants were healthy, always had plenty of cap flexibility.
több mint 4 éve
Lets give a huge thank you to Jabrill Peppers who took Kenny Golladay to dinner last night to help sell in our Giants... #Leadership
több mint 4 éve
Állítólag Clowney is képbe jöhet nálunk. Nem tudom, mennyire lehet igaz ez, van-e rá még keret, kell-e ő nekünk.Golladay egyelőre nagyon pozitív, amellett, hogy Judge-tól is el van ájulva (persze, mi mást mondhatna), elmondta, hogy mielőtt aláírt volna, DJ is felhívta, és ez sokat számított neki (that’s my quarterback.... - T.O előadása azért nem került veszélybe).
Más. Továbbra is az OL határozza meg az offense-t, ezért jó lenne oda is egy kis depth.
több mint 4 éve
Örülök, hogy jött egy igazi WR1, de nem értek egyet azzal, hogy eddig ennek hiánya volt DJ legnagyobb gondja, és most aztán csak rajta múlik majd minden. Jó OL nélkül nem fog jelentősen javulni, nem beszélve a saját hülyeségeiről (nem érzékeli időben a nyomást, és rosszul olvassa a játékot, még az üres célpontot sem veszi gyakran észre). De a legnagyobb fék számára Garrett volt tavaly, nem véletlenül estek vissza a számai jelentősen, még a támadófal viszonylagos javulása ellenére is. Ez pedig idén sem fog változni, legalábbis én nem látok rá semmi esélyt, hogy tapsihapsi hirtelen átértékelje az eddigi játékfelfogását.
több mint 4 éve
Na jooo 😀Am I the only one that sings his name like “Happy Holidays?” 🤣

több mint 4 éve
ez lenyegeben az OBJ szerzodes. aggaszto a tavalyi 5 meccs, de meg kellett lepnunk, nincs mese. mki arrol beszel h meg kell tudni DJ fra qb-e, de kozben azert van egy komoly kerdes: mi van ha csak Golladay huzza majd fel?alapvetoen innentol sztem a cel a PO kell h legyen.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
GiantsMLBhunter
vanek úr